O Slavii

Otevřený dopis panu Mokrému

Dnes se v deníku Sport objevil rozhovor s Vladimírem Košťálem, který pobouřil všechny fanoušky Slavie, ale i vedení. Proto sepsali otevřený dopis, který směřují předsedovi ČMFS panu Mokrému. Text si můžete přečíst v článku!

Vážený pane předsedo,
 
vzhledem k nedávným událostem, které se bezprostředně týkají ČMFS a našeho klubu, Vás opětovně vyzýváme k osobnímu setkání.
 
Zároveň nám dovolte vyjádřit údiv nad výroky místopředsedy ČMFS Vlastimila Košťála, které byly prezentované v pátek 28. dubna 2006 ve sdělovacích prostředcích.
 
Vlastimil Košťál, jeden z nejvyšších představitelů ČMFS, de facto předjímá rozhodnutí disciplinární komise, nezávislého orgánu ČMFS, v souvislosti s utkáním s Libercem.
 
Pokud má pak Vlastimil Košťál informace o stavu licenčního řízení jakéhokoliv klubu, jedná se nepochybně o porušení předpisů ČMFS, UEFA a zřejmě i zákonů ČR.
 
Překvapuje nás, že místopředseda ČMFS hodnotí míru spokojenosti diváků při nedávném derby Sparta – Slavia. Zajímavým měřítkem je v této souvislosti například vyjádření prezidenta republiky, pana Václava Klause.
 
Domníváme se dále, že místopředsedovi ČMFS nepřísluší veřejně hodnotit členské kluby ČMFS. Zároveň si dovolujeme připomenout, že Slavia se například jako jediný zástupce České republiky účastnila letošní jarní části soutěží UEFA. V jednotlivých reprezentačních mužstvech zastupuje Slavii přibližně 30 hráčů.
 
S ohledem na výše uvedené očekáváme od Vlastimila Košťála veřejnou omluvu nebo jeho okamžitou rezignaci na funkci místopředsedy ČMFS.
 
S úctou,
 
Vladimír Leška, člen představenstva akciové společnosti, Generální ředitel
Tomáš Rosen, člen představenstva akciové společnosti

Komentáře (36)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    mart     před 18 lety 28.04.2006 14:05 |  
    0 0

    to psal pan Dr.Dolezal ? Ja bych rek, ze to neni spatny! Slavia do toho.mart

    • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

      mart     před 18 lety 28.04.2006 14:07 |  
      0 0

      ... jeste me napadlo... PS a vas by si pane Mokry mohl klidne Vlasta vzit s sebou(teda az pude:D) - ste asi tak uzitecnej jako pan Obst (cili vubec) :DD.mart

      • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

        vlada     před 18 lety 28.04.2006 16:07 |  
        0 0

        jenže on NEPUDE :(((.

  2. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    Skopi     před 18 lety 28.04.2006 14:19 |  
    0 0

    Proč se vůbec ještě Košťál řeší? Je to blbec a ještě něco horšího co radši nebudu ani říkat. On prostě nikdy neřekne, že Slavia byla v právu. Jasně ten dopis je good řešení, ale říkám dopředu nic se tím nevyřeší a bojím se aby se to tady nevyhrotilo tak, že všichni půjdou do defenestrace. Na druhou stranu zapojil bych se taky.

    • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

      vikingzlipy (přítel SN)     před 18 lety 28.04.2006 14:22 |  
      0 0

      Tak teď jsem tě moc nepochopil, odmítáš defenestraci a pak se chceš přidat?:DD

      • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

        Luke (host)     před 18 lety 28.04.2006 14:32 |  
        0 0

        Tak Skopi je rozhodčí a bojí se, že by na něj taky došlo... :)

        • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

          Skopi     před 18 lety 28.04.2006 15:52 |  
          0 0

          Nemám strach kvůli sobě, ale kvůli těm co pro ten fotbal dělají dobrou reklamu. Určitě ne všichni sudí sou podmáznutí. Dejte na mě v tom, že ti co nejsou podmáznutí dostávají zpravidla zápasy ve kterých v podstatě o nic nejde a pískají méně.

          • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

            Luke (host)     před 18 lety 28.04.2006 20:56 |  
            0 0

            Jo, chápu... Stejně jako věřím v to, že ne všichni lidi na svazu jsou padouši... Akorát třeba se bud Koštala-Mokrého bojí, nebo zatím nenašli odvahu proti nim vystoupit... Všude se najdou "hodní" a "zlí" a vždy záleží na určitém pohledu na věc... Bohužel, ti "zlí" jsou sice třeba v menšině, ale mají moc v rukou...

  3. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    (host)     před 18 lety 28.04.2006 14:48 |  
    0 0

    bohuzel Koste ma ale pravdu v tom,ze nase financni situace je opravdu tragicka,dluzime kam se podivame atd..Leska by mozna misto psani dopisu mel sehnat tech zbylych par procent prostredku na stadion,ktere chybi uz pres 2 roky..jestli to takle pujde dal,tak ten stadion nebude ani za 10 let...

  4. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    (host)     před 18 lety 28.04.2006 14:56 |  
    0 0

    No upřímně si nemyslím že ten .... Košťál rezignuje, a on omluvit?..nemá svědomý!..

  5. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    (host)     před 18 lety 28.04.2006 15:27 |  
    0 0

    čet tu nekdo z vas ten denik sport?ja jo a je mi na blití

    • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

      Richi (admin)     před 18 lety 28.04.2006 15:47 |  
      0 0

      prave ze jsem ho cetl a bylo mi na bliti ...

      • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

        Skopi     před 18 lety 28.04.2006 15:53 |  
        0 0

        Co tam je?

        • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

          Sidonio     před 18 lety 28.04.2006 16:05 |  
          0 0

          Já ho naštěstí neviděl ale kámoš mi říkal, že tam ten bezmozek říkal, že děláme akorát histerii a v podstatě tím odchodem akorát chceme zakrýt vlastní dlouhotrvající sestupnou tendenci. Nebo tak nějak. No prostě se projevil jako sparťan než jako místopředseda.

    • Re: Otevřený dopis panu Mokrému

      Dobi     před 18 lety 28.04.2006 16:54 |  
      0 0

      Já jsem na něj už zde ráno upozorňoval a bylo mi střídavě na blití, střídavě to střídala naprostá beznaděj Zdivočelé země!

  6. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    Poltergeist     před 18 lety 28.04.2006 15:40 |  
    0 0

    Super dopis ale jde o to aby to tam ti mentálové pochopili.Poltergeist

  7. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    (host)     před 18 lety 28.04.2006 16:17 |  
    0 0

    Právě sem s díval na fotba.idnes.cz. aje mi z toho zle.... Asi se bude muset někdo obětovat a ty čuráky pozabíjet. Neznáte Ňáký dobrý Ukrajince?

  8. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    slavistajiri     před 18 lety 28.04.2006 17:09 |  
    0 0

    Lidé co se nechají zvolit do ČMFS i přes obrovský odpor veřejnosti, těžko budou odstupovat!!! Nic se nestane, dokud se k nám nepřipojí ostatní!! A ti stehjně budou nazváni hlupáky a budou k smíchu!! každopádně mým názorem se nenechejte zviklat, protože takhle by žádný člověk přemýšlet neměl, ale žijem v čechách a tak je bezmoc tak trošku v nás již od narození!! :(

    • Re: Události,komentáře včera

      mart     před 18 lety 28.04.2006 20:07 |  
      0 0

      pekny, ...moooc pekny:D, Pan doktor Karolyi teda vlastne rika - no je sice pravda ze Jara je gauner, ale nikoho jineho nemame - no tak ho tam zatim nechame, ze. Von si nam zatim sice jeste trochu nakrade, ale co nadelame, ... nakonec sou mnohem dulezitejsi veci nez fotbal, neni-liz pravda?zdravi mart.

  9. PROTI VŠEM

    (host)     před 18 lety 28.04.2006 20:34 |  
    0 0

    SKS-Jihlava 1-1
    Rozhodčí odpustil Jihlavě jasnou penaltu, Slavia tento zápas ztrácí ale spíše vinou vlastní neschopností proměnit šance. =-2b.
    Olomouc-SKS 4-3!!!
    -3 neregulérní goly Sigmy, naprosto skandální výkon rozhodčího Královce-Slavia byla jasně lepší a podala jeden z nejlepších výkonů vůbec.=-3 body
    Teplice-SKS 1-0
    Teplice vítězí po podivné penaltě-,,ty vole Milánku ta byla přísná!,, zatímco mnohem jasnější pentli po faulu na Pešíra sudí nepískl. Vyrovnaný zápas, tento bod nám navíc v konečným účtování bude v boji o 2.m.chybět dvojnásob=-1b.
    Plzen-SKS 1-1
    Vymyšlená penalta pro Plzen po údajném faulu Marka Suchého, který se domácího hráče ani nedotkl. Viděl navíc ještě červenou kartu, Slavia přichází o vítězství=-2b.
    Liberec-SKS 3-3!!!
    Pan Karl zřejmě šáhnul ve sprše Damkové na švába, jinak si její výkon nedovedu vysvětlit… Upřela Slavii 2 naprosto jasné penalty po rukách libereckých obránců v 1.poločase. Jednalo se o zřejmě nejlepší zápas celé ligy, Slavia je v zápase lepším mužstvem a ve skvělé formě, musí však i vinou nepřízně ,,madam Švábové,, pouze dotahovat stav utkání. Nakonec naprosto zaslouženě zachránila alespon bod-to je ale vzhledem k jejímu skvělému výkonu zoufale málo!=-2b.
    Sparta-SKS 2-1!!!
    K tomuto utkání snad ani netřeba komentáře, sudí Šedivý od začátku diktoval vývoj hry. Vše vyvrcholilo neuvěřitelným vyloučením Dosoudila-Milánku a tobě se ten fotbal jako líbil?!… Atmosféra výborná, Slávisté běsní, Spartané se jen smějí, Krondl s Koštálem tančí oslavný valčík. Korunu všemu nasazují výroky primitivů Sivoka a Řepky svědčící o jejich vrozeném kreténismu.=-1b.
    Slovácko-SKS 0-0
    Zasloužená remíza, ovšem pomezní odpískal 2 neexistující ofsajdy Fořta, při jeho únicích, když by šel sám na bránu.=-2b.
    SKS-Liberec 1-3!!!
    Už když se Slávisté dozvěděli, kdo že jim bude veledůležité utkání rozhodovat, mnohým se orosilo čelo, ovšem to co předvedl věčný spartanský sluha Jára překonalo všechna očekávání a skutečně nemá obdoby! Během 10 minut vyloučil za 2 žluté karty (ani jedna samozřejmě nebyla) Aračiče a za další 3 minuty odpískal za údajný faul (před vápnem) Krajčíka Peltu. Aby toho nebylo málo udělil pro jistotu Matějovi rovněž červenou kartu a Slavistů bylo rázem 9 na hřišti. To už se pokoušel infarkt i o sebevíc otrlého Slávistu a naprosto tak souhlasím s demonstrativním odchodem Slavie ze hřiště, dál si srát na hlavu už nenecháme!!! Nakonec se fraška dohrála, Jára dokonal komedii nesmyslnou kompenzací, když za nic vyloučil Libereckého Bílka. V prvním poločase byl k vidění výborný fotbal a Slavia po něm zaslouženě vedla, po chybě její obrany ovšem Liberec vyrovnal a pak už převzal otěže utkání starý známý-Jára. Rudá disciplinárka se nám ovšem opět pouze vysměje…=-3b.
    Sečteno podtrženo-nyní máme 42 bodů, když bychom připočetli body, o které nás okradli sudí, dostaneme se k číslu 58 a navíc máme 1 utkání k dobru. Já osobně mám jasno-kdo je pro mě mistr, i když je pravda, že za výkony na jaře si Slavia titul moc nezaslouží. AT ŽIJE VĚČNÁ SLAVIA!!!

    • Re: PROTI VŠEM

      PetCC     před 18 lety 28.04.2006 21:12 |  
      0 0

      Celkem hezký, jenom mě uráží "madam Švábová".

    • Re: PROTI VŠEM

      Richi (admin)     před 18 lety 28.04.2006 21:15 |  
      0 0

      Pekny, pekny ... ale 58 bodu je moc, protoze ve dvou pripadech nam rozhodci pomohli .. treba Zlin ...ale jasny, vice nam ublizili nez pomohli.

    • Re: PROTI VŠEM

      (host)     před 18 lety 28.04.2006 23:45 |  
      0 0

      Ale o to, kdo je mistr a kdo ne, vlastně nejde. Tady jde o to, aby fotbal konečně skoncoval s těmi zlodějskými hajzly.
      Tantalos

    • Re: PROTI VŠEM

      honzah (přítel SN)     před 18 lety 01.05.2006 18:17 |  
      0 0

      A ještě musíme Liberci redukovat body za vítězství v Mostě (ruka), nad Zlínem (vymyšlená penalta) a na Spartě (dvě neodpískané penalty). A nám třeba jeden bod za penaltu ve Zlíně a jeden gól za penaltu doma s Mostem a možná i něco dalšího...

  10. Jsme na Vaší straně -

    gary     před 18 lety 29.04.2006 01:51 |  
    0 0

    Poslední dobou se vyostřil velký spor mezi vedením Slávie a soudruhem Košťálem.Nesmíme však zapomenout , jak před dvěma lety Slávia stejně rychle reagovala na článek, ve kterém pan Košťál řekl,že slávistická pokladna je černá.
    Pan Leška mu vzkázal ,že Slávia je červenobílá a za půl roku jsme neměli na výplaty.
    Zdá se ,že pan Košťál je sice arogantní jak prase ,ale ve světě obchodu se vyzná.
    Proto i nadále budeme sledovat celou kauzu. A o všem vás budeme informovat.Jsme na Vaší straně - " Vy s námi, my s Vámi"

    • Re: Jsme na Vaší straně -

      (host)     před 18 lety 29.04.2006 07:16 |  
      0 0

      Ano, Gary, o tom, že jsi na straně Košťála a spol, víme už dlouho.

      • Re: Jsme na Vaší straně -

        mart     před 18 lety 29.04.2006 11:32 |  
        0 0

        no, nevim priteli. To co Gary pise, si mnozi z nas casto take mysli (i kdyz se k tomu sami casto neprizname). Nerikam, ze s nim vzdycky souhlasim (nerikam, ze s nim nikdy nesouhlasim). Ale - jaksi ho radit ke Kostalovi je ponekud hloupe.i tak zdravi mart.

    • Re: Jsme na Vaší straně -

      (host)     před 18 lety 02.05.2006 09:11 |  
      0 0

      Milý Gary, tvoje snaha o upoutání pozornosti za každou cenu a nutnost být v opozici se postupem času stává směšnou a skoro je mi tě líto.

      • Re: Jsme na Vaší straně -

        (host)     před 18 lety 02.05.2006 16:32 |  
        0 0

        Já bych to spíše nazval nepodlehnutí davové histerii a vlastnímu názoru . Ale jak s oblibou říkám ,čas ukáže kdo měl pravdu .A ten dává v drtivé většině za pravdu mně .gary

        • Re: Jsme na Vaší straně -

          (host)     před 18 lety 02.05.2006 18:19 |  
          0 0

          Spíše se tomu říká podlehnutí sobě samému.Evo

  11. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    EdCable     před 18 lety 29.04.2006 12:02 |  
    0 0

    Me na tom vsem nejvic stve jedna vec.
    Fotbalova liga je cirkus, jehoz principalem je Mokry.
    Fotbalova liga je divadelni kus, ktery reziruje Kostal.
    Fotbalova liga je film, ve kterem predvadi sve umeni v hlavnich rolich takovi herci jako Sedivy a Jara.
    Hlavni herci, drive placeni bossem Hornikem ci cinkani clovekem se zvlastni mluvou Peltou, maji sveho vynikajiciho agenta Krondla.
    A kdyz jeden ucastnik tohoto predstaveni zvola: ,,Hle, tot komedie!", tak ho umelecti kritici pomlouvaji, ze skodi jeho vaznosti, dustojnosti a duveryhodnosti, ze vyhani dalsi a dalsi divaky.
    Tito kritici jsou bohuzel slepi a nevidi, ze za komedii, jeji vazenost, dustojnost, duveryhodnost a sledovanost zodpovidaji predevsim principal, reziser, hlavni herci a jejich chlebodarci s agenty. Nikoliv okrajovi ucastnici.

  12. Re: Otevřený dopis panu Mokrému

    (host)     před 18 lety 29.04.2006 17:24 |  
    0 0

    Košťál ven - ale Leška taky ven!Oba to jsou žáby na prameni.

  13. Dotaz na Richiho

    (host)     před 18 lety 29.04.2006 22:53 |  
    0 0

    V jednom deníku byl komentář, že na středečním zápase byl hrubě urážen i trenér reprezentace p.Bruckner! Můžeš, je přímý aktér toho zápasu, tuto situaci popsat! Díky!

    • Re: Dotaz na Richiho

      Richi (admin)     před 18 lety 29.04.2006 22:59 |  
      0 0

      Tak o tomhle vubec nic nevim .. v mistech, kde jsem se pohyboval, jsem nic takoveho neslysel.