Rozhovory

Rozhovor se Stanislavem Vlčkem

Náš útočník již v minulém utkání s Libercem neproměnil pár slibných šancí, v jejich zahazování pokračoval i dnes, ale nakonec se trefil dvakrát a zajistil tři body pro Slavii.

Dnes jsi mohl vsítit hattrick, proč jsi v závěru zápasu nevstřelil třetí branku?
 
Asi jsem byl překvapený, že jsem dal předtím dva góly a zaskočilo mě to (úsměv). Bohužel mi balón skočil a netrefil jsem ho.
 
Zápas vám však příliš nevyšel, hlavně v první půli byly Blšany lepší.
 
Nevím, proč nám to nešlo, chtěli jsme hrát kombinačně, ale zbytečně jsme nakopávali balóny, bylo to samý souboj, asi se na hru nedalo moc dívat. Druhá půle byla už asi lepší, možná tomu pomohla branka. Hned pak jsme obdrželi gól, Michal Vorle chytil penaltu a my vstřelili branku na 1:2, to utkání rozhodlo.
 
Dolehla na vás nějakým způsobem středeční událost?
 
Po zápase s Libercem nebyla v kabině dobrá atmosféra, takže jsem hodně rád, že jsme dnešní utkání zvládli a zůstáváme ve hře o poháry
 
Proti Liberci jsi byl kapitán, jak celou situaci vnímáš?
 
Nic takového jsem nezažil, navíc jsem se pod to podepsal jako kapitán. Jsem z toho hodně špatný ještě teď, nikdy bych nevěřil, že se něco podobného stane.
 
Dvě dnešní branky ti psychiku nevylepšily?
 
Góly mi radost udělaly, na podzim jsem dal dva, které nám byly k ničemu, takže konečně jsem dnes vstřelil dva, které nám pomohly k vítězství. Byli jsme oslabení, proto pro psychiku mužstva je výhra hodně důležitá.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor se Stanislavem Vlčkem

    (host)     před 18 lety 30.04.2006 20:48 |  
    0 0

    Dnes bude ve Střepinách (22:00) o Slavii. a dohráno ve 22:45 taky dneska rád shlídnu :-)))