O Slavii

Tiskovka po utkání Slavia – Ostrava

Stejně jako v sobotu Josef Mazura, i ostravský trenér Pavel Hapal pochválil Slavii za výborný výkon a uznal, že na ni jeho svěřenci neměli.

„K hodnocení toho moc nemám, jsem zklamaný jak s předvedenou hrou, tak výkonem svého mužstva. Po deseti vydařených zápasech nás potkal jeden blamážový a zaslouženě jsme prohráli. Slavia byla dnes ve všem lepší, my se ale musíme oklepat, chybí nám ještě jedno ligové kolo a pohár, na který se chceme soustředit. Možná, že ta facka přišla v pravou chvíli,“ zhodnotil utkání kouč hostů z Ostravy Pavel Hapal.
 
Už podruhé za sebou mohl být hodně spokojený Karel Jarolím. „Jsem rád, že utkání dopadlo výsledkově dobře. Myslím si, že předvedená hra byla hodně podobná té, kterou jsme předvedli s Brnem, naprosto jednoznačně jsme soupeře přehráli. Byla tam řada dalších nebezpečných situací, dobře jsme kombinovali, kluci hráli s chutí, zápas mohl pobavit i diváky, já jsem spokojený. Jsem optimista, věřím, že stejně dobře zahrajeme i v Jihlavě. Teplice dnes remizovaly, Boleslav vyhrála, uvidíme, jak to bude všechno vypadat po posledním kole.“ Ani výhra nad Jihlavou by Slavii ale druhé místo nemusela zaručit. Navíc mnoho z nás má ještě v živé paměti debakl, který slávisté v Jihlavě utrpěli v Poháru ČMFS. „Budou ještě bojovat o záchranu, navíc podle mých zpráv je tam dost špatný terén, takže těžko odhadovat dopředu, každopádně tam pojedeme se sebevědomím, které pramení z posledních našich zápasů.“

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)