O Slavii

Zítra proti Jihlavě

Fotbalovou ligu zítra čeká dramatické vyvrcholení. Ještě stále tři týmy mohou bojovat o druhou příčku tabulky, Slavia je mezi nimi.
 

Jihlavský tým však nemá záchranu jistou a tak se zítra dá čekat hodně zajímavý zápas. Slávisté sice v posledních dvou kolech proti Brnu i Ostravě předvedli excelentní výkony spojené se sedmi nastřílenými góly a pouze jedním inkasovaným, ale do pohledné kombinační hry Slavie zítra může zasáhnout ne zrovna kvalitní terén. Trenér Karel Jarolím bude určitě postrádat Radka Dosoudila, který se zotavuje z operace zánártních kůstek, otazník visí nad startem Michala Švece a Marka Suchého kvůli svalovým problémům. Vzhledem k tomu, že po výkonu proti Ostravě byl Jarolím s výkonem svého týmu spokojený, nepředpokládám nějaké změny v sestavě.
 
Utkání bude mít zajímavější náboj pro slávistického gólmana Michala Vorla, který do Slavie z Jihlavy v zimě přestoupil, na straně Jihlavy se pak jistě bude chtít předvést Petr Vladyka, jedna z klíčových postav týmu. Dal o sobě vědět i na podzim, kdy přispěl gólem k remíze Slavie s Jihlavou 1:1. I když bychom chtěli být optimističtí v tom, že adepta na sestup naši fotbalisté bez větších problémů přehrají, stále je tu vzpomínka na ostudnou prohru slávistů proti Jihlavě v Poháru ČMFS na podzim 2003, kterou má jistě stále v živé paměti několik současných hráčů slávistického áčka.
 
Do Jihlavy se chystá spoustu příznivců Slavie, fanklub vypraví tři autobusy, další fanoušci cestují individuálně. Věřme, že Slavii vytvoří skvělou atmosféru a při dobré shodě okolností zítra oslavíme stříbrnou příčku Slavie v letošním ligovém ročníku.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)