O Slavii

Tiskovka po utkání Jihlava – Slavia

Trenéři Karel Večeřa i Karel Jarolím se na tiskové konferenci spíše vyjadřovali k ostatním utkáním než k duelu Jihlava - Slavia. A naprosto se shodli: „Ostatní výsledky nás vůbec nepřekvapily.“

„Jsem dnes spokojen s výsledkem, ve druhé půli jsme zahráli hodně dobře, v prvním poločase jsme byli nervózní, nedařila se nám kombinace, neusnadnil nám to ani i složitý terén. Po gólu na 0:1 jsme se uklidnili, přidali jsme další a zápas jsme měli pod kontrolou,“ řekl k utkání Karel Jarolím. Stejně jako Slavia, i Jihlava hrála o hodně, jako nováček se chtěla udržet v nejvyšší soutěži. „Slavia vyhrála zaslouženě, proměnila své šance, my naopak naše příležitosti v závěru prvního poločasu a úvodu druhého neproměnili, v tom je kvalita našeho soupeře, který vyhrál,“ zhodnotil výkon svých svěřenců Karel Večeřa.
 
Oba trenéři se vyjádřili na otázku, zda je překvapily ostatní výsledky, tj. výhra Mladé Boleslavi v Liberci z dvou penalt a gólu v 94. minutě a výhra 14. Plzně na hřišti páté Sparty, také ze dvou penalt. „Chtěli jsme se soustředit na náš zápas, jedině tři body nám mohly zajistit minimálně třetí místo. Věděli jsme, jak probíhá zápas Liberce s Mladou Boleslaví, věřili jsme v remízu. Celkově mám z posledního kola hodně smíšené pocity, ale jeho vývoj mě nepřekvapil, rád bych řekl něco jiného. Jak často zahrávají hosté dvě penalty, jako dnes na Spartě?“ položil si řečnickou otázku Jarolím. Domácí kouč Večeřa s ním souhlasil. „Ostatní výsledky mě také nepřekvapily, zatímco všichni si mysleli, že se udržíme, já počítal s tím, že sestup je reálný. Dál to nemá cenu komentovat, přeci jen jsme měli nasbírat víc bodů a pojistit si záchranu v předstihu. Chci poděkovat fanouškům, kteří byli úžasní, vážím si jejich přízně, nemáme se za co stydět.“

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tiskovka po utkání Jihlava – Slavia

    (host)     před 18 lety 13.05.2006 22:38 |  
    0 0

    Richi, jakou sanci ma Liberec a Boleslav na to ze budou v predkole LM nasazeny? A jakou sanci by sme meli my? Ptam se jen proto ze nevim jak moc mam bejt nasranej...

    • Re: Tiskovka po utkání Jihlava – Slavia

      Hypik     před 18 lety 13.05.2006 22:52 |  
      0 0

      boleslav nema zadnou sanci, liberec sanci ma, ale slavia by mela o chlup vetsi :)

      • Re: Tiskovka po utkání Jihlava – Slavia

        (host)     před 18 lety 13.05.2006 22:58 |  
        0 0

        liberecaci pisou ze uz je to hotovy, ze sou nasazeny a jinde sem zas cet ze sou skoro bez sance. tak nevim...

        • Re: Tiskovka po utkání Jihlava – Slavia

          PetCC     před 18 lety 14.05.2006 00:16 |  
          0 0

          V tuhle chvíli je Liberec 15. Předběhne ho nejspíš Levski Sofia, takže v Itálii musí skončit 4. Fiorentina, ve Španělsku 4. Pamplona a v Rumunsku nesmí vyhrát Rapid nebo Steaua Bukurešť (šance 50%).

        • Re: Tiskovka po utkání Jihlava – Slavia

          PetCC     před 18 lety 14.05.2006 00:26 |  
          0 0

          Slavie by už teď byla nasazená. Aby byla Boleslav nasazená ve 2.předkole, musí mít slovenskej a maďarskej mistr míň jak její koeficient 8,769. To už jsem nehledal, ale s velkou pravděpodobností jim to stačit nebude a můžou dostat 2. z Ukrajiny, 2. z Turecka, Spartak Moskva, Hearts nebo někoho kvalitního z Balkánu. Takže pro ně žádná sranda a postup by byl velkej úspěch. Jsem zvědavej na Teplice v Intertotu, zdá se že dostanou Grasshoppers a pak případně AA Gent.

    • Re: Tiskovka po utkání Jihlava – Slavia

      Buntaro     před 18 lety 15.05.2006 14:39 |  
      0 0

      Jak???
      Kdyby Slavia skončila druhá a pak poustoupila do 3
      .předkola byla by 15. nasazená a Liberec 1. nenasazený.
      2. skončila Boleslav (má šanci být nasazená jako poslední v 2. kole, 3. kolo bez šance). Díky tomu že Slavie nepostupuje do kvalifikace LM tak se Liberec z 1. nenasazenýho místa ve 3. kole posunul na poslední nasazený místo ve 3. předkole. Ještě se dohrává v zahraniční pár zápasů a může se posunout o jedno místo nahoru nebo dolu.
      Takže můžeš bejt nasranej, protože slávie by byla nasazená ve 3. předkole!!
      A teoreticky kdyby to dobře dopadlo a Slavie skončila 2., tak mohla bejt nasazená Slavie i Liberec - ale zatím co slavie měla jistotu, tak liberec by musel mít hodně velký štěstí!!!