O Slavii

Slavia uhradila pokutu

Fotbalová Slavia splnila svou povinnost a uhradila v termínu pokutu 2 150 000 Kč, kterou klubu, trenérovi a vedoucímu mužstva udělalila disciplinární komise za odchod hráčů do kabin při zápase Slavia - Liberec.

Slavia byla potrestána za pokutou za to, že v 67. minutě zmíněného utkání odešla do kabin. Utkání se sice dohrálo, ale samovolné přerušení není přípustné. Slavia tak chtěla protestovat proti dění v českém fotbale. V posledních dnech se jen potvrzuje, jak špatný je současný stav.

Slavia zároveň podává odvolání k odvolací a revizní komisi.

Komentáře (13)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia uhradila pokutu

    (host)     před 18 lety 17.05.2006 15:42 |  
    0 0

    A nikdo nám nemůže říct ani Ň! Pokutu jsme uhradili. A pokud se pánové koukali na poslední kolo ligy, tak by nám měli ty peníze poslat obratem i s úroky! Jinak sem četl další skvělej fór: vedení ČMFS chystá akci "Košťál sobě"! Za peníze státu a ČMFS se prý postaví Spartě novej stadion (s tím, že tam občas bude hrát repre). Už žádné repre zápasy v Teplicích či Ostravě! Všechno hezky na Spartě! A že nevyužijí volné lokality na Praze 13 či 9? Obě tyto lokality jsou hned na metru a je zde dostatek míst k parkování, což se o Letné rozhodně říct nedá! Nebo postavit stadion v Edenu. Každý ví, že Slavia stadion stavět bude (???) a tohle by jí pomohlo. Navíc by na stadionu v Edenu mohly hrát dva kluby - Slavia a Bohemians. Vedení svazu však raději zbourá jeden nedávno rekonstruovaný stadion, který patří dík "černé" rekonstrukci k tomu lepšímu u nás. Jo, fotbal nemá logiku pane Pospíchal.

    • Re: Slavia uhradila pokutu

      (host)     před 18 lety 17.05.2006 16:14 |  
      0 0

      Všechno má logiku, i tohle... Byly volby a vysoko v hierarchii svazu se dostal Košťál... "Manažer" reprezentace, kovaný sparťan, bývalí sparťanský prezident (který má mimochodem pořád vazbu na Spartu) a tak to hold zkombinoval... Sparta chce hold lepší stadak, protože "zaspala" dobu a co do úrovně kvality ji předhonili Teplice či Liberec. Repre by zasloužila stadak... A proč zbytečně teda rekontruovat ten spartanský a stavět novej? Prostě se postaví za peníze všech (spartanu, slavistu, tepličáků, ostraváků, ...) národní stadion místo souččasné Toyoty Areny, a na něm bude hrát Sparta... Proč by se měl stavět NS někde jinde, v Praze 13 nebo 9? Kolik by pak proboha bylo v Praze velkejch stadaku? Letná, Strahov, NS, popřípadě za pár let třeba i stadion v Edenu... A využívaly by se jen dva... Tohle je asi ta logika (nebo "logika") pánů ve vysokých funkích...

      • Re: Slavia uhradila pokutu

        EdCable     před 18 lety 17.05.2006 16:42 |  
        0 0

        Puvodne to vypadalo, ze se postavi stadion v P9 nebo P13, bude na nem hrat Sparta sve ligove zapasy a jeji stadion bude zbouran a bude na jeho miste postaveno neco jineho (tipuju obchodni centrum).
        Rozhodne to vzdy vychazelo tak, ze na NS bude hrat Sparta a aby se nereklo, tak byly prizvany jine prazske kluby, predevsim Slavie. Leska ale vzdycky odmital, ze by Slavie hrala na stejnem stadionu jako Sparta a predstava Bohemky, Zizkova ci Xaverova na NS je ponekud fantaskni.
        Jinak samotnou stavbu NS povazuju za hloupost. Uz tak ma problemy se uzivit Sazka Arena a to prosim ma kryta hala daleko vetsi moznosti vyuziti nez fotbalovy stadion (v jehoz projektu se samozrejme ani nepocita s moznosti docasne prestavby na atleticky stadion). Maximalne by se stadion zaplnil na ty dva tri velke repre zapasy, dve derby a par poharovych utkani do roka...

    • Re: Slavia uhradila pokutu

      (host)     před 18 lety 17.05.2006 17:20 |  
      0 0

      Stadion v Edenu se jako NS stavět nemůže, protože to nechce Slavia. A já se ani nedivím. Slavia již do svého projektu na stadion investovala spoustu milionů a projekt je udělán tak, aby budoucí provoz byl dalším zdrojem příjmů pro klub. Já osobně jsem pro výstavbu NS v Brně na místě starého stadionu Za Lužánkami. Věřím, že by se tam navrátili i místní fanoušci, kteří tam ještě před pár lety chodili po desetitisících.

      • Re: Slavia uhradila pokutu

        PetCC     před 18 lety 17.05.2006 18:21 |  
        0 0

        Ne, že by to Slavie chtěla nebo nechtěla, ale v Edenu není dopravně možný mít stadión pro víc než 20 tisíc lidí.

  2. Re: Slavia uhradila pokutu

    slavistajiri     před 18 lety 17.05.2006 16:11 |  
    0 0

    tak nejen že stadion bude na letný, ale také se kluci nevzdají svých židlí a obětují nějaké své podřízené!!! jen tak dál!!! Tohle fakt nemá cenu

  3. Re: Slavia uhradila pokutu

    Condor     před 18 lety 17.05.2006 16:36 |  
    0 0

    Myslel jsem , že mě sparta nemůže už ničím překvapit a opět se jim to povedlo :-(
    Doufám , že jim tu stavbu stadionu zatrhnou a postaví ho někde jinde. Jinak jim na protest na ten stadion v životě nevlezu !

  4. Re: Slavia uhradila pokutu

    (host)     před 18 lety 17.05.2006 16:43 |  
    0 0

    Nevite jak je to uhrazeno? Podle meho by se na to meli slozit Lezka s Rosenem a pak tahnout. Proc ma za jejich ocividne prazdne gesto platit Slavia? Kdyby mysleli boj proti korupci vazne, tak tam neangazuji zkorumpovaneho Pucka.
    - supersonique

  5. Re: Slavia uhradila pokutu

    (host)     před 18 lety 17.05.2006 16:52 |  
    0 0

    Alespoň že jsme to řádně zaplatili a teď můžem bojovat dál, samotný proti větrným mlýnům. Držme se! SKS!!! Johnny

  6. Re: Slavia uhradila pokutu

    (host)     před 18 lety 18.05.2006 10:29 |  
    0 0

    Všichni slávisti zpozorněte: Pablbek šéf KSČSSD se hrdě hlásí ke Slávii, sedí tam jak debil vedle Lešky a výsledek je ten, že nechá postavit stadion Rumunům. Ten parchant je schopen pro úspěch ve volbách spojit s Marťany nebo i s rudými kůžemi ze Sparty. Doufám, že po tomto extenpore rozumně uvažující slávisti tomuto zločinci nedáte svůj hlas ve volbách!!!!!!!!!!!!!!!!!! Děkuji!

    • Re: Slavia uhradila pokutu

      (host)     před 18 lety 19.05.2006 12:22 |  
      0 0

      luxusne napsano.davam tisic bodu.Troubi alias MIKKA ODS:-)

    • Re: Slavia uhradila pokutu

      honzah (přítel SN)     před 18 lety 19.05.2006 19:35 |  
      0 0

      Zajisté! Pojďme volit realisticky - Klidnou sílu, číslo 24 !!!

  7. Re: Slavia uhradila pokutu

    honzah (přítel SN)     před 18 lety 19.05.2006 19:41 |  
    0 0

    - Vlastimil Košťál prý prohlásil, že komu se liga nelíbí, může hrát třeba kulečník. Toho by se dalo využít k vtipnému protestu. Před vybarným ligovým kolem by jsme přišli na tribunu o 15 nebo 30 minut později, s tím, že by jsme někam do prostoru před stadiónem umístili nějaké pronajaté kulečníkové stoly a právě v době, kdy už by se na stadióně hrálo, by venku hrálo pár dobrovolníků kulečník a ostatní je hlasitě povzbuzovali. Myslím, že by takovýhle protest mohli uspořádat fanoušci více klubů, třeba by se někdo chytil za nos, a když ne, aspoň by byla prdel :-))
    - Kdyby se tohohle nápadu někdo organizačně zdatný ujal, nemuselo by to vyznít vůbec trapně.
    - Co vy na to, kolegové?