Archiv

Bohemians Praha - Slavia B 0:2

Slávistické béčko si poradilo s Bohemkou, kterou porazilo o dvě branky, které vstřelil Dosoudil a Táborský. Skvělý výkon předvedl útočník Robin Dejmek. Prohlédněte si 8 fotografií ze zápasu!

Zápasový report:
V zápase poprvé mezi chlapy nastoupil brankář Jan Hanuš a nezklamal. V sestavě se objevil i Táborský s Dosoudilem. V prvním poločase jsme byli lepším celkem, ale šance jsme si spíše vypracovali po standardních situací, jednu zužitkoval Dosoudil. Soupeř nebyl příliš nebezpečný, největší šanci z úvodu utkání ale nevyužili. Po našem vedení musel soupeř více otevřít hru, což se hodilo pro naše rychlé hráče.

Ve druhém poločase absolutně nezvládala obrana domácích Robina Dejmka, který jim několikrát utekl a se štěstím nedostali více branek. Čtvrthodina byla jednoznačně v naší režii, ale i v dalším průběhu jsme soupeři prakticky nic nedovolili, hrozili pouze ze standardních situací. Výkon byl velice vydařený.

Průběh zápasu:
27. minuta - Po standardní situaci Dočkala se hlavou k tyči trefil Dosoudil. 0:1.
48. minuta - Robin Dejmek se na pravé straně uvolnil, dostal se do vápna, kde přihrával, ale Studík přízemní centr minul.
52. minuta - Domací Hajník prověřil z 28 metrů po standardní situaci Hanuše, ten nepříjemnou střelu vyrazil na roh.
55. minuta - Robin Dejmek dostal přihrávku do běhu, dva slávisti se tak dostali do brejku proti jednomu obránci domácích. Dejmek přesprintoval stopera a ve vápně přihrál zcela volnému Táborskému, pro kterého nebyl problém vstřelit gól do prázdné branky. 0:2.
57. minuta - Opět aktivní Robin Dejmek, tentokrát unikl až k vápnu, zde vracel pod sebe na Tedova, jehož střelu ale obrana zablokovala.
62. minuta - Podobná akce jako ta předchozí, tentokrát pod sebe vracel na Táborského, který ve vápně zasekl a pravačkou těsně vedle pravé tyče.
66. minuta - Po standardní situaci domácích se k zakončení dostal Šisler, ale jeho hlavička z malého vápna skončila nad břevnem.
72. minuta - Po další standardní situaci míč od Hajníka prošel pokutovým územím a skončil těsně vedle pravé tyče.
79. minuta - Domácí obránce ztratil míč, toho využil Jablonský, po levé straně unikl, poslal centr do vápna na Dočkala, který z voleje pálil těsně vedle.
90. minuta - Šisler z levé strany mířil na vzdálenější tyč, ale těsně minul.
90. minuta - Zelinka pronikl až do vápna a blízko brankáře skončil jeho pokus na břevně.

Hodnocení trenéra:
"Jsem spokojen po všech stránkách, podali jsme velice kompaktní výkon a prakticky kromě standardních situací a jedné nebezpečné šance v prvním poločase jsme soupeře k ničemu nepustili. Mohli jsme dát více branek. Jsem rád, že po středě, kdy to také nebylo herně špatné, ale výsledek nebyl dobrý, jsme se dokázali dát rychle dohromady. Musím pochválit Robina Dejmka, který hrál dnes poprvé od začátku, podal výborný výkon," řekl k zápasu trenér Luboš Kozel. Poprvé mezi chlapy také nastoupil brankář Jan Hanuš. "Prakticky celou přípravu s námi chytal, jelikož se zranil Vorel, tak zítra na lavičku půjde Diviš, takže i proto nastoupil, ale věděl jsem, že s tím nebude problém," dodal trenér.

Bohemians - Slavia 0:2 (0:1)
Sestava: Hanuš - Bauer, Radek Dejmek, Dosoudil, Nachtman - Dočkal, Gecov, Studík, Jablonský - Táborský (85. Proskočil), Robin Dejmek (89. Zelinka)
Branky: 27. Dosoudil, 55. Táborský

Komentáře (12)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia B - Bohemians Praha 2:0

    carfi-sks (přítel SN)     před 18 lety 16.09.2006 12:31 |  
    0 0

    Pište Střížkov ne, ať PRAVÍ bohemáci vidí, že sme alespoň takhle, ne?

  2. ...brankari...

    mart     před 18 lety 16.09.2006 14:57 |  
    0 0

    ... jen tak mi problesklo hlavou, kdo ze to bude kryt Kozacikovi zada, kdyz je ted Vorel zranenek, Slavik v Teplicich......?? Nevite nekdo??mart.

    • Re: ...brankari...a jine

      mart     před 18 lety 16.09.2006 15:02 |  
      0 0

      ........kdyz uz sem u tech otazek, tak jedna k Robinu Dejmkovi (ktereho jsem osobne nikdy nevidel), pripadne K Tomasi Necidovi. Co je to za hrace - myslim typove??? Jestli hrajou alespon tak dobre jako Tiery Henry(zejmena vloni), akorat jsou trochu drzejsi a lepsi hlavickari, tak to by bylo jako docela slusny :DDD. zdravi mart

      • Re: ...brankari...a jine

        PetCC     před 18 lety 16.09.2006 17:39 |  
        0 0

        Necida jsem viděl na ME 17, podle těch pár zápasů bych řekl, že je to výborný hlavičkář s dobrým výběrem místa a kvalitním zakončením. Ve finále (pokud si dobře pamatuju) jsme prohrávali 2:1 a v 92. minutě zahrávali roh, Necid si naběhnul do prostoru u přední tyče a perfektní hlavičkou skóroval.

        • Re: ...brankari...a jine

          mart     před 18 lety 16.09.2006 17:55 |  
          0 0

          to zni dobre... navic Tobe se da(pouze muj nazor) celkem dost verit. Takze si to shrnem: je rychlej jak vitr, umi to jak T.Henry, ale je lepsi hlavickar! Mam to dobre:D?, a jak tan Robin??zdravi mart

      • Re: ...brankari...a jine

        (host)     před 18 lety 17.09.2006 09:55 |  
        0 0

        ten gol dal pekhart

          • Re: ...brankari...a jine

            (host)     před 18 lety 17.09.2006 16:37 |  
            0 0

            teď máš taky pravdu,hráli spolu ale v podstatě si nevyhovovali,oba hrali na sebe...necid musi mit vedle sebe nejakyho standu vlcka...nebo tak.kazdopadne pekhart je vetsi motac po zemi atd,necid je golovejsi

  3. Re: Bohemians Praha - Slavia B 0:2

    carfi-sks (přítel SN)     před 18 lety 16.09.2006 14:57 |  
    0 0

    *ze sme alespon takhle s nima, ne?

  4. Re: Bohemians Praha - Slavia B 0:2

    (host)     před 18 lety 17.09.2006 11:14 |  
    0 0

    Necid je zraněněj ? Nebo už trénuje s "A" týmem ? Zico

    • Re: Bohemians Praha - Slavia B 0:2

      (host)     před 18 lety 17.09.2006 16:38 |  
      0 0

      bude snad dneska hat,ikdyz ne od zacatku