Archiv

Béčko remizovalo s Teplicemi

Ve včerejším utkání s rezervou Teplic remizoval slávistický B tým 2:2.

I když naši hráči byli v první půli lepším mužstvem, gólově se prosadili až ve 32. minutě, kdy po Váchově centru skóroval Tomáš Necid. Náskok hostů snížil tři minuty po přestávce Procházka po rohovém kopu. V 58. minutě šli slávisté znovu do vedení, po Váchově standardní situaci odražený míč dostal do brány Aračič. Bohužel ten samý hráč byl u druhého gólu do brány Hanuše, Vondrášek měl dost času a místa na svůj centr do pokutového území, který si srazili do brány naši hráči. Pozitivem zápasu byl návrat Michala Šmída, který se zotavil ze zlomeniny lopatky.

"Možná bych bod před zápasem bral, ale po takovém průběhu s ním spokojený nejsem. O výhru jsme se připravili absolutní nekoncentrovaností dvou fotbalistů a neuvěřitelnou nezodpovědností Anteho Aračiče, který se začal omlouvat hráči, kterého fauloval, aniž by byla přerušena hra. Pak chyběl ve svém prostoru, odkud se zrodila gólová akce. To se nevidí ani v krajském přeboru," řekl k zápasu kouč Luboš Kozel.

Teplice B - Slavia B 2:2 (0:1)
Branky: 32. Necid, 58. Aračič - 48. Procházka, 78. vlastní
Sestava Slavie: Hanuš - Bauer, Šmíd, Nachtman, Aračič - Vácha, Bayer, Gecov, Vrzal (90. Jablonský) - Necid (60. Borovský), Zelinka (76. Robin Dejmek)

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)