Archiv

Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

Slávistická rezerva ve svém druhém jarním vystoupení nezaváhala a z Mladé Boleslavi přiváží výsledek 3:2 a tři body.

Proti předposlední Mladé Boleslavi s Radimem Nečasem v základní sestavě nastoupilo béčko bez posil z áčka. Úvod zápasu se hostům povedl, už ve 12. minutě vedli zásluhou proměněné penalty, k jejímuž zahrávání se postavil Martin Bayer. Těsně před přestávkou se však prosadili i domácí, když Göghova střela z hranice pokutového území zapadla k tyčce. Ve druhé půli zvýšili slávisté na dvoubrankový rozdíl během dvou minut. Nejdříve v 50. minutě zakončil brejk Robin Dejmek, hned vzápětí využil rozhozené mladoboleslavské obrany Ondřej Vrzal. Devět minut před koncem snížil Vizinger na konečných 2:3.

"Podařilo se nám vyhrát trochu hektický zápas, i když jsem v našem výkonu viděl některé nedostatky, musím být spokojený. Povedl se nám začátek zápasu, Lukáš Nachtman mohl přidat před prázdnou brankou druhou branku a rozhodnout dřív. Bohužel jsme při první šanci soupeře inkasovali gól do šatny. Dokázali jsme se z toho otřepat a v úvodu druhé půle dát dvě branky. Zase chyběla pojistka v podobě čtvrté branky, mohl ji dát Robin Dejmek, který šel sám na branku. Po druhém gólu Boleslavi z toho nakonec bylo drama," řekl k zápasu trenér Luboš Kozel.

Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3 (1:1)

Branky: 45. Gögh, 81. Vizinger - 12. Bayer z penalty, 50. Robin Dejmek, 51. Vrzal

Sestava Slavie: Diviš - Bauer, Radek Dejmek, Šmíd, Nachtman - Studík - Jablonský, Bayer, Kovařík (38. Held) - Robin Dejmek, Vrzal (60. Zelinka, 89. Borovský)

Komentáře (16)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

    (host)     před 17 lety 17.03.2007 12:56 |  
    0 0

    Mám obrovskou radost a blahopřeju. Dvojnásob!! MB-B koupila soutěž od FK Břevnov (restituenti zapracovali!!!), kdy jsem při souboji Břevnov-Slavia B byl vždy tak trochu patriotem bydliště. Ale k MB-B vztah nemám, dolů s nimi! Klucíí, díky!!! A Nečas?Zrovna jsem dával dohoromady úvahu do Červenobílých listů odboru přátel! Opustíš-li mne, nezahynu! Jaký fotřík, takový synek!Jen dál, Lubošo-kozlovská parto!!! Díky za každý úspěch! DOBI

    • Re: Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

      jarmik     před 17 lety 17.03.2007 15:55 |  
      0 0

      Opustíš-li mne, zahyneš :-) Dobře mu tak.

    • Re: Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

      Luke (host)     před 17 lety 17.03.2007 22:14 |  
      0 0

      Já bych Nečase až tak nepaušalizoval a neodsuzoval, viz níže... Nevím, nejsem si jist, ale většinou za vším jsou tak nějak svým způsobem dvě strany. Kdo ví, jak by ses zachoval Ty, kdyby Ti Slavia dala na rozmyšlenou řekněme den nebo dva a ty jsi chtěl víc? Na druhou stranu je pravda, že jsem slyšel stranou nebudu říkat od koho to, že Vandas byl v podstatě s Boleslaví na přestupu Nečase domluvenej už pár týdnů před tímto "incidentem"...

  2. Re: Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

    (host)     před 17 lety 17.03.2007 13:39 |  
    0 0

    Tak gratuluji. Kozlíka si za mnoho a mnoho let dovedu představit, jako vhodného nástupce Karla Jarolíma. Je dobré znamení, že nehrál Mára, mohl by zítra nastoupit. No koukám, že Nečas se zatim v Bolce moc neukázal to jejich béčko bude asi jeho momentální maximum... :-))
    Ale co, má co chtěl, u nás by taky nehrál a třeba nám, ty body, které nam pomohl získat myslim proti Teplicím pomohou k titulu, třeba to byl jeho nejvýraznější počin ve fotbale .. :-)) LordEdmund

    • Re: Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

      Luke (host)     před 17 lety 17.03.2007 22:02 |  
      0 0

      Hrajeme v pondělí..:o))

  3. To snad nemyslite vazne s tim Necasem

    (host)     před 17 lety 17.03.2007 16:41 |  
    0 0

    Necase nemusim, ale proste se rozhodl a odesel stejne jako v lete odejdou jini klicovi hraci, verte je velmi lehke kritizovat bez znalosti situace ve Slavii, neslo jen o prachy , ale i o vstahy mezi nim a Karlem, ale to by vam potvrdili i jini nasi hraci, kteri radeji odesli, nevideli zde perspektivu a radeji hhraji za Jabloneckou rezervu, maji nejen vetsi prachy, ale klub je vyplaci vcas v terminu, hraci nejsou jen srdcari a proste jdou za lepsim a v pripade Necase se jednalo o zhruba milionovy rozdil, cili Bolka mu dala o meliuna vic. a jistotu , ze bude tutio smlouvu mit i kdyz bude kopat za becko a to ve Slavii neni.

    • Re: To snad nemyslite vazne s tim Necasem

      (host)     před 17 lety 17.03.2007 16:43 |  
      0 0

      O melouna vic??? U takto mladých hráčů??? Hahaha

      • Re: To snad nemyslite vazne s tim Necasem

        (host)     před 17 lety 17.03.2007 17:06 |  
        0 0

        bohuzel je to tak ma ddaleko vetsi penize v zakladu, rozdil dela asi pul melounu a zbytek jsou ty taxy jako minutovne atd.

    • Re: To snad nemyslite vazne s tim Necasem

      (host)     před 17 lety 17.03.2007 17:00 |  
      0 0

      Nepochybuji, že KJ zachází s mladýma drsněji, než by se jim líbilo. Ale co chodím na Slavii, viděl jsem už desítky talentů, třeba Nečase staršího, kteří jakmile dostali slušně zaplaceno, uspokojili se, začali si užívat života a na fotbal docela kašlali. Bohužel je nezbytné, aby potili krev, makali a teprve pak dopadnou líp než třeba Nečas starší, který svůj talent promrhal a místo v Itálii se stal hvězdou nanejvýš v Chebu. Říkalo se kdysi: trp kozáku, budeš atamanem. Pokud ale mladoch žádá, aby mu práškový cukor do ricky fúkali, skončí v té ricke.- Pardon, v Chebu.
      Tantalos

    • Re: To snad nemyslite vazne s tim Necasem

      _Sedative_Youth_     před 17 lety 17.03.2007 17:54 |  
      0 0

      Ad jablonecka rezerva - Eliase neznam, ale dobre ze Valenta sel; co jsem slysel od kamarada, ktery s nim byl loni v Jablonci, tak je to totalni idiot a v kabine ho vsichni nesnasi. Ackoli fotbalove na tom spatne neni.

    • Re: To snad nemyslite vazne s tim Necasem

      Luke (host)     před 17 lety 17.03.2007 22:10 |  
      0 0

      Což o to, vztahy mezi trenérem a hráčem by neměly být nikdy ideální, vždy ten trenér musí být někdy ďas, jinak ten hráč zakrní... Časem to ten hráč pochopí, že to bylo pro jeho dobro. V tom to není podle mě zase. A co jsem se s Nečasem bavil, už vůbec to nebylo v penězích. Podle toho, co mi říkal, to bylo dost kvůli tomu, že "vrátil jsem se z reprezentace a dostal jsem nabídku smlouvy, kterou jsem si chtěl rozmyslet a už jsem nedostal čas, tak proto jsem byl přeřazen". Což tak nějak potvrdil i v dalších větách... "Chtěl jsem si to jen dobře promyslet. Penězma to určitě nebylo!" a "Nebylo to ani tak v podmínkách, jako v tom, že mě přeřadili, což mě mrzelo. A tím sem taky poznal, že se mnou ve Slavii až tak nepočítaj."

      Přeber si to tak nějak sám..:o) Každopádně pro něj je asi lepší, že šel, když má pocit, že ve Slavii s ním nepočítali. A Slavii to nijak neohrozí, protože má několik dalších a třeba i větších talentů dál nejen v béčku, ale i v juniorech...

      • Re: To snad nemyslite vazne s tim Necasem

        (host)     před 17 lety 19.03.2007 10:40 |  
        0 0

        Osobně mi připadá dost laciné se do Nečase mladšího takhle navážet. Co přesně v tom doopravdy bylo, to tu asi nikdo z nás neví do detailů a věřit oficiálním prohlášením klubu, tak každý druhý víkend jezdím do Edenu a koukám jako puk, že tam je teprve staveniště, když přece vedení slibovalo onehdá, že tehdy a tehdy, v tolik a tolik. . .
        Vztahy mladšíh hráčů s Kj je už takové poloveřejné tajemství, proto je třeba Gecov v Teplicích. Dokud jsou výsledky, nelze říct ani popel, ale nebyl bych nadšený, kdyby z béčka hráči odcházeli do jiných klubů jen proto, že na ně někdo na tréninku s áčkem řve.

        • Re: To snad nemyslite vazne s tim Necasem

          jane (admin)     před 17 lety 19.03.2007 12:04 |  
          0 0

          Geci je na Kladne :) Hral poprve v zaklade ligu o vikendu a malem dal gol.. V Teplicich je v becku Jarolimek.

  4. Re: Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

    (host)     před 17 lety 17.03.2007 16:45 |  
    0 0

    V béčku máme velkou sílu. Přinejmenším pět hráčů z něj se prosadí v lize. A to nikdo z mladých z áčka dneska nenastoupil a jeden z největších talentů českého fotbalu Černý pořád ještě rehabilituje. Nevíte někdo, jak to s ním vypadá? Počítám, že by mohl plně nahradit Šventa, až ten odejde za lepším.
    Tantalos

    • Re: Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

      (host)     před 17 lety 17.03.2007 17:07 |  
      0 0

      byl jsem se na acko podivat a myslim, ze s nima netrenuje, ze ma furt jen nejhaky individualni trenink, nehoji se to

    • Re: Mladá Boleslav B - Slavia B 2:3

      jane (admin)     před 17 lety 17.03.2007 18:46 |  
      0 0

      Vcera jsem mu zrovna chtela zavolat, jak to jde, ale pak jsem si vsimla, ze ma zrovna 19. narozeniny, tak sem nechtela votravovat :) zitra mu zkusim cinknout.