O Slavii

Zítra proti Brnu

Slávisté zítra odpoledne v dohrávce 19. kola nastoupí poprvé na jaře na domácím hřišti na Strahově proti Brnu.

Hosté zahájili vstup do jarní části sezóny výborně, vyhráli 5:0 nad Českými Budějovicemi a z pozice šestého týmu ligy nemají co ztratit, ba naopak - společně s Jabloncem jsou na dohled pohárovým stupínkům. Přesto se od Brňanů nedá očekávat žádná ofenzivní smršť, spíše se budou spoléhat na bránění a protiútoky z brejků. Tedy přesně styl hry, který slávistům úplně nesedí.

Kouč Karel Jarolím nebude moct počítat do obrany s Martinem Latkou, kterého s velkou pravděpodobností nahradí Marek Suchý. Vítězná sestava se většinou nemění, uvidíme, jestli to bude platit i o postu druhého stopera, na kterém byl v utkání s Libercem poněkud nejistý Ante Aračič. To samé by se však dalo říct o obranné činnosti při standardních situacích. Trio Suchý, Švec a Janda jsou v nominaci U20 na přátelské utkání proti Španělsku v Alcazar de San Juan, trenéru Soukupovi se však budou hlásit až po duelu s Brnem. Stále mimo je i David Kalivoda a samozřejmě Lukáš Vácha s Milanem Černým.

Předpokládaná sestava by mohla vypadat následovně: M. Vorel - J. Vorel, Suchý, Aračič, Hubáček - Krajčík, Švec, Jarolím, Švento - Janda, Vlček

Hraje se zítra od 17:15, zápas vysílá přímým přenosem ČT2, nicméně na úvodní domácí zápas jara by se slušela návštěva alespoň 5 tisíc fanoušků, tak neseďte doma a přijďte slávisty povzbudit v těžkém duelu. Zároveň žádáme všechny fanoušky, aby doma nechali pyrotechniku, ačkoliv se zákazem jejího používání nemusíte souhlasit, stadion našeho týmu není úplně nejlepším místem, kde váš nesouhlas projevovat.

Podzimní zápas s Brnem skončil prohrou Slavie 0:1 po velmi špatném výkonu. Utkání nedohrál Marek Suchý po údajném faulu na René Wagnera a červené kartě. Část duelu navíc jen z tribuny sledoval kouč Karel Jarolím, který byl vykázán z lavičky v 55. minutě.

V historii novodobé české ligy sehrála Slavia s Brnem 27 zápasů s celkovou bilancí 16-6-5 a vysoce aktivním skóre 49:19.

Na utkání se akreditovali skauti Chelsea, Arsenalu, Olympique Marseille anebo Hannoveru 96.


Komentáře (10)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zítra proti Brnu

    (host)     před 17 lety 18.03.2007 15:06 |  
    0 0

    Kromě zmíněných skautů budou na zápase i dva lidé z Borussie Dortmund, kteří jedou již dnes do Liberce. Jmenovitě sledují Frejlacha, Poláka, Švece a Suchého, chystají se i na reprezentační duely, kde tihle hráči nastoupí.

    • Re: Zítra proti Brnu

      (host)     před 17 lety 19.03.2007 09:48 |  
      0 0

      Ahoj, těm pánům z BVB pravidelně zajišťujeme transfery, ubytování a dopravu, když jedou do ČR. Když jsem se jich ptal co Liberec, tak byli zkamaní, že nehrál Frejlach, ale Polák se jim líbil. Navíc je zaujal Rýdel. Prý ale takhle mají na seznamu 100 hráčů a zvažujou třeba i to, jak se chovaj, zjišťujou si to přes různé kontakty co mají, hleděj i na to, jak hráč dodržoval pravidla v předchozích klubech atd. Dost prý daj i na to, jestli jim dá doporučení nějaký jejich kontakt co hráče viděl více než loni. A často se jim prý stane, že někoho doporučí, ale nějací lobisti tlačí na sportovního ředitele a trenéra aby koupil někoho, koho vůbec nesledovali a kdo podle nich neni perspektivní. Uvidíme, jak se jim budou líbit kluci na Strahově.

  2. Re: Zítra proti Brnu

    jarmik     před 17 lety 18.03.2007 15:24 |  
    0 0

    Kdyby nám za Sucháče nabídli tolik co Sraltě za Rosu, tak bude těžké odmítnout :-)

    • Re: Zítra proti Brnu

      (host)     před 17 lety 18.03.2007 16:34 |  
      0 0

      to za defenzivního hráče a v dnešní době těžko...budem moc rádi za 2 mil. euro a procenta z dalšího prodeje

      • Re: Zítra proti Brnu

        (host)     před 17 lety 18.03.2007 18:20 |  
        0 0

        No, oni možná ty dva miliony nabídnou, jenže agenti měli špatné kšefty, takže to dohodnou na půl milionu a další půl milion pro sebe do kapsy.

        • Re: Zítra proti Brnu

          Luke (host)     před 17 lety 18.03.2007 22:18 |  
          0 0

          ... Když i Hubník šel za 100 mil a podle Kubíčka nabízeli za Melinha ještě víc.. :-P

          • Re: Zítra proti Brnu

            wector     před 17 lety 18.03.2007 23:24 |  
            0 0

            Tak Kubíček toho nakecá víc jak Čunek... A Hubník pořád ještě za 100 nešel, je tam přeci na hostování, takže to ještě neni uzavřený. Aby to nedopadlo jako loni s Latkou.

  3. Klusáček

    TomHajda     před 17 lety 19.03.2007 10:00 |  
    0 0

    Včera jsem něvěřil svým uším, když jsem slyšel Luďka Klusáčka ve Studiu fotbal. Řekl, že titul přeje více Liberci než Slavii ! Zrovna on - bývalý hráč (asi odchovanec) Slavie a poté trenér (asistent Csaplára). Zřejmě dodnes nepřekousl, že musel spolu s Csaplárem skončit. To mne tedy neuvěřitelně nasr*l. A to jsem chodil na stejný obor na VŠ jako on a dokonce s ním za VŠE hrál fotbal. Luďku, Luďku, ty jsi zvláštní ! Tak doufám, že dnes vyhrajeme. Ani Sparta, ani Liberec, ani Bolka - Slavia bude mistr !!!

    • Re: Klusáček

      (host)     před 17 lety 19.03.2007 10:45 |  
      0 0

      Ludek zrejme nemuze prekonat svuj odchod ze Slavie v tech vypjatych casech, to se proste stava , viz Horvat, ze hrac , nebo trener zacnou tvrdit, ze to byla v tom a tom, klubu epizodka a ze jejich srdce je treba rude .Posuzovat bys to mel hlavne vzdy podle vyplatnice onoho hrace, to pro lepsi pochopeni. JIri

  4. Re: Zítra proti Brnu

    moxi (host)     před 11 lety 23.05.2013 09:36 |  
    0 0

    cheap ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk].