O Slavii

Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

Krize fotbalové Slavie má první oběť. Za lajdácké vyloučení a špatný přístup v poslední době byl z kádru vyřazen Radek Dosoudil. Ten během měsíce dostal dvakrát červenou kartu, v obou případech úplně zbytečně. K tomu ještě dostal finanční pokutu.

Dosoudil se nyní bude připravovat se slávistickým béčkem. Je proto možné, že kvůli absenci stoperů kvůli zranění Latky bude do A týmu přeřazen někdo z béčka, třeba Jiří Studík, který už za A tým hrál, či Radek Dejmek. "Jsme velmi nespokojeni s výsledky a především výkony mužstva. Ve čtvrtečním zápase s Mladou Boleslaví očekáváme bezpodmínečně vítězství," uvedl generální ředitel klubu Petr Doležal na oficiálním webu k vyřazení Dosoudila. Celá tato kauza má logické vyústění, protože Dosoudil si nemůže dovolit, aby byl takto dvakrát vyloučen. Toto řešení však současnou krizi nevyřeší, zde klíčový problém nebyl.

"Věříme, že si realizační tým i hráči uvědomují vážnost situace a ve čtvrtek udělají pro výhru naprosté maximum," uzavřel Doležal. A právě čtvrteční utkání bude ve všech směrech klíčové. Pokud bychom totiž nevyhráli a dokonce i prohráli, tak by pro nás prakticky sezona skončila. Zřejmě bychom totiž ztratili šanci i na třetí místo a zbyl by na nás Intertoto cup.

Je to až neuvěřitelné, jak dlouho trvá naše impotence. Domnívám se, že současná krize začala až v utkání s Plzní. Zde jsme ještě předvedli dobrý fotbal, vytvořili si plno šancí, ale co všechno jsme zahodili, to bylo neuvěřitelné. A když jsme netrefili ani prázdnou bránu, tak to na nás padlo a současnou deku jsme ze sebe nedokázali shodit. Kvůli tomu nejsou výsledky a narůstá herní bída. A jak se to vše hromadí, tak nějak z toho není cesty. Věřím, že vše zlomí právě ta jedna branka, ale nesmí být za nepříznivého stavu. Jen si spočítejme, kolik bodů bychom měli, kdybychom v každém zápase dali jednu branku. Přičetli bychom si sedm bodů a byli rázem na prvním místě. Teď nás čeká Mladá Boleslav, což bude těžký oříšek. Ta nyní předvádí pohledný a útočný fotbal. Nesmíme od nich prostě dostat branku a nějakým zázrakem míč do sítě dostat. Věřím, že i fandové, byť jsme teď na tom velmi špatně, dorazí v nevhodný čas a pokusí se povzbudit naše hráče. To je to poslední, co pro ně můžeme udělat. Rozhodně ničemu nepomůžeme, když v průběhu zápasu budeme pískat či na utkání ani nedorazíme.

Takže bojujme a buďme s hráči. Ti věrní jsou s vámi. Tak se hráči vzpamatujte a udělejte slávistickému národu konečně taky radost!

Komentáře (18)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

    (host)     před 17 lety 08.05.2007 20:01 |  
    0 0

    Je to jedine dobre,ze Dosoudila vymetli.. A takovejch tam je vic zralejch... To,ze se nedari jim nikdo nevycita,ale ze nebehaji,nebojuji a jednodusse na to serou to cloveka dokaze vytocit....

    • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

      (host)     před 17 lety 09.05.2007 07:26 |  
      0 0

      from Cliff, dlouho jsem neprispel tak si to nyni vynahradim. Jiste, je dobre ze s nim zametli,... ti s nim zametli tak, ze si to bude pamatovat cely zivot,... Vsichni dobre vime, ze soucasna konkurence na jeho miste v obrane je velmi chaba a pripadne zraneni ci vykartovani nekoho ze stavajicich obrancu privodi panu Jarolimovi potazmo cele Slavii nemale starosti a ty si myslim Slavie nemuze ve stavajici situaci dovolit (aby na to nakonec nedoplatil on sam, to by byla teprve velka chyba). Podle me Radek Dosoudil (a nejen on) moc dobre vi, ze se po nekolika zapasech vrati do Acka, proste ho Slavie potrebuje. Vsichni uz se videli jako mistri, vsichni si mysleli, ze to pujde samo,... ejhle, nejde, najednou velke probezeni za sna,... pokora, pokora je slovo o kterem se mnoho a mnoho napsalo, zel zustalo pouze u nekolika radku na strankach novin. Uz jsem tu psal a mozna je to z jineho soudku, ale sedi to,... kdyz odchazel Jirka Hudler do NHL byl za hvezdu, nejvetsi talent,... novy Jagr,... bude mu patrit NHL,... a ejhle, vsechno bylo docela jinak a Jirka musel na farmu, a nadlouho. Dnes je z nej uplne jiny clovek, pokorny, rozvaznejsi,...kdo jej zna tak mi tato slova snad potvrdi. On musel moc tvrde makat, na jeho misto se tlacilo a tlaci mnoho a mnoho vynikajicich hokejistu. Ale ve Slavii,... kolik lidi se tlaci na misto Radka Dosoudila, podotykam, jako plnohodnostna nahrada. Souhlasim a plne podporu krok vedeni Slavie o prerazeni Radka Dosoudila do B tymu Slavie ale obavam se, ze ona tradicni ceska mentalita finalnimu efektu tohoto cinu zabrani (ba naopak, aby se nestal mucednikem). Snad se pletu, ale nebyl snem pouze titul, ma na nej soucasna Slavie,... kolik z nas verilo pred zacatkem rocniku v boj o titul, kolik z nas by bylo spokojeno se ctvrtym mistem,... kolik znas predpokladalo za uspech stred tabulky,... neni soucasna hra skutecny odraz momentalni Slavie? Uz ne sen, uz pouze realita? Ted uz vysnene mety nemame ve svych rukou a musime cekat na zavahani,.... a pokud neprijde nebo zavaha i Slavie (coz je pravdepodobnejsi) kdo odejde,... Svento, Krajcik, Vlcek, Necid,... a co bude se Slavii dal, co pak,...

  2. Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

    (host)     před 17 lety 08.05.2007 20:06 |  
    0 0

    Cus!!! hele Richi, co kdybys skusil s tim www.voteyourteam.com napsat jako hlavní článek! ty lidi co čtou slavistickenoviny.cz by třeba hlasovali a mě se to zdá mrtě soutež! Koukni na Baník! Není to tak dlouho co byl za náma a teď už má ňákejch 33 000 hlasů a my 8 000! Co myslíš?

    • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

      Richi (admin)     před 17 lety 08.05.2007 20:08 |  
      0 0

      Tak napis clanek ty :-). Tak dva tri odstavce ... o co tam je, dat navod jak hlasovat apod ...

    • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

      (host)     před 17 lety 08.05.2007 20:09 |  
      0 0

      Vzdyt je to blbost...a navic je tam mozny hlasovat 24x denne...

    • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

      (host)     před 17 lety 08.05.2007 22:16 |  
      0 0

      jdi doprdele s nakou anketou-zdar blamaznik

    • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

      matysks (přítel SN)     před 17 lety 09.05.2007 01:02 |  
      0 0

      by uplne stacilo aby to bylo furt na prvnim miste v aktualitach

  3. Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

    Hacek     před 17 lety 08.05.2007 20:09 |  
    0 0

    samozrejme je podporime byt se nam taky vysledky nelibi ale jednou se to musi zase zlomit. Presne jak pise Richi verni jsou s vama. Ale chceme videt kurna taky snahu kterou jsem snad v jablonci videl pouze u Mateje.

  4. Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

    (host)     před 17 lety 08.05.2007 20:36 |  
    0 0

    teď se ukáže, kdo z těch, co křičí při chorálu "vždycky jsme s váma" , pronáší svá slova vážně! Mně se taky nějak extra na Bolku nechce jít, ale prostě je to Slávka a ta nás teď potřebuje asi nejvíc za celou sezonu, tak pojďme a fanděme! mudrc

    • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

      (host)     před 17 lety 09.05.2007 23:34 |  
      0 0

      Z duše jsi mi promluvil! Taky už mě to nebaví, zažívat ty pocity při prohraných či remízových zápasech live. Ale když si vzpomenu, jakou mi kluci ještě nedávno dělali radost, zase půjdu. Koneckonců, zažili jsme i horší sezony... :-(( Boleslav vyklepneme, věřím... doufám... (knl66)

  5. Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

    KING25     před 17 lety 08.05.2007 21:03 |  
    0 0

    Je jen dobře, že přišel trest pro Dosoudila. Hráči si možná uvědomí, že za špatné výkony musí přijít taky řádný trest. Stále věřím, že není po sezone a ještě nějakou tu dramatickou epizodku do konce ligy zahrajeme. Jen to potřebuje, aby hráči proti bolce jezdili po zadku. Bolka u nás nebude jen bránit a tak se těším moc na pěkný zápas

  6. Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

    Bejbl     před 17 lety 08.05.2007 22:10 |  
    0 0

    Nic jiného se nedalo čekat. Konečně se také vedení probudilo. Protože co mě s..e nejvíce, je ta apatie, co panuje. Nemusí se dařit fotbalově, i branka se dá překopnout z malého vápna, ale všichni musí šlapat nadoraz. Do šatny nevidím, takže nevím, co se tam děje, ale přijde mi to dost divné, všichni jsou smířeni s tím, že to nejde. Ale to se k...a nesmí připoštět! Konec je daleko, rozlosování slušné, ještě se s tím dá dost udělat. Kluci nezapoměli během 3 týdnů hrát fotbal, musí se hecnout. Kopyta z Letný byli ještě ve větších sračkách a bojují, hrají pořád h... (viz. se Slováckem), ale dokážou to vydřít. Tak snad s návratem Latyho se odrazíme vzhůru.
    Taky mě se..u ti "skalní", co radí dohrávat ligu s béčkem apod. Co jste psali před měsícem?
    Uf...

    • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

      (host)     před 17 lety 09.05.2007 11:23 |  
      0 0

      Před měsícem byla euforie,to byla jiná doba... Ale souhlasim naprosto s tebou,že prohrát se může,ale po výkonu!!!!! AKI

  7. Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

    Katrin     před 17 lety 09.05.2007 03:22 |  
    0 0

    Dosoudil, Dosoudil - sám jsi se odsoudil... Po tomhle šméčku, správně jsi v béčku! Za měsíc dvakrát červená? Tak hrá jen kus vemena! Potřebuješ pauzu dát, ne náročnej fotbal hrát... Odpočinek v B-týmu prospěje duchu tvýmu! Jako - nic ve zlém... Ale hybaj za Kozlem! Jako kdysi Julián, musíš být převychován - i když, ten za to nemohol, že ho přepad alkohol…! ;o))

    Se tam v tom béčku nějak dej dohromady, Radku, ať se vrátíš v takovym klidu a formě, jako jsi byl, když jsi přišel místo Martina Latky...!

    • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

      (host)     před 17 lety 09.05.2007 11:19 |  
      0 0

      bohuzel prerazeni Dosoudila mnoho nezmeni, zakladni chyby vidim a opet to zde jiz poste pisi v nedokonceni novych smluv s temer tretinou kadru, dale v spatne posileni muzstva v zime a v Karlovi Jarolimovi respektive jeho odvaze stavet nove mlade hrace.Karl z Liberce hrace jemuz konci smlouva bud proda , nebo jde na pul roku do becka, i za male penize se daji delat hraci viz Svento . Karel na jare uzavrel kadr a ani jeden z dobrych hracu z B tymu nemel sanci/Vacha, Vrzal/timto se ti Jane omlouvam/ a dalsi , treba Zelinka.Pokud bych chtel verit , tomu co znam ze sve fotbalove praxe, je za slabymi vykony a streleckou impotenci jiny vetsi problem/ tak se totiz chovaji hraci, kteri nedostavaji penize, nebo maji jiny zajem nez vyhravat/motivace od konkurence a pod.Vztahy v kabine nejsou dobre, cast mladsich hracu zjevne hodne tezko nese vyvoj v lize a hru nekterych opor /Dosoudil, Aradzic,Hrdlicka a Vlcek/. Snad hracum konecne pomohl i piskot kotle/ moc nechapu ty 2 chlapiky v kotli, kteri skandovali, jako kdyby se nic nedelo. I skalni fanousci byli zklamani, v Jablonci se dalo vyhrat. Ve zlepseni uz neverim a tak doufam v navrat mladych hracu Taborsky, Gecov, Balek, mozna i Zacharias a v budovani skutecne perspektivniho druzstva bez zradcu slavisticke myslenky. Jiri

      • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

        Katrin     před 17 lety 09.05.2007 12:20 |  
        0 0

        Přeřazení Dosoudila sice nic nezmění, ale hlavně, že se to rýmuje...! ;o))))))))

      • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

        (host)     před 17 lety 09.05.2007 12:23 |  
        0 0

        from Cliff, po kolikate jiz zacit budovat perspektivni kadr,... mnoho z tech kteri meli byt budoucnosti je v nenavratnu a mnoho nynejsich asi dopadne stejne,... klub musi z neceho zit a proto nekoho bude muset opet prodat (nebo opet tare zname odchody bez smlouvy),... pak se opravdu tezko buduje perspektivni tym. Nene, cesta je jina, stabilizace klubu, zaplaceni pohledavek, treba i za cenu toho, ze se bude hrat par let sterd tabulky, proste vratit Slavii dobre jmeno, to je to co schazi (vim, jsem moc chytry, sam totiz nevim jak, pac bez poharu to nepujde, pripada mi to jako zacarovan kruh ze ktereho uz neni cesta ven, snad jedine prodej klubu a jak se rika, zacit znova, druha sance).

        • Re: Radek Dosoudil vyřazen z kádru!

          (host)     před 17 lety 09.05.2007 12:36 |  
          0 0

          tvuj nazor neni spatny, pokud z neho vyjdu, pakl ano zaplatit, z ceho rikas, jsou 2 cesty, ta prvni levnejsi, hrat ligu s hraci , kteri prijdou po ukonceni smlouvy a s odchovanci, 2 cesta ,alespon o 100 procent zlepsit marketing a nabidnout neco divakovi vykon, podminky, akce a jine, vse je mozne, vzdyt navstevy na posledni 3 zapasy jdou nahoru a pokud postoupi Viktorka a Bohemka bude to skvele, prodej hracu po stavajicich vykonech bude problem vyjma jednoho, ktery nam utrhne srdce, jestli odejde/Svento, ale ma nejvyssi cas. Katrin mne to fakt sere, nejak sem se naucil jezdit za kluky i ven, kdyz sem tam tam videl treba 14 lety kluky, ktery si to platili, je to proste od nekoho sprosty.