O Slavii

Jedná se o trenérech

Ve Sportovních novinách na Tv Nova se objevila informace, že židle pod trenérem Pešicem a jeho asistentem Šafaříkem je pořádně rozviklaná. Prý se jedná o nových nástupcích. Konkrétně jsou tři možnosti - Beránek a slovenské duo Griga či Galis. O tom, že pan Pešice ve Slavii nic neudělal a musí odejít, jsem hluboce přesvědčen. Rozhodně by to chtělo sehnat nějakého progresivního trenéra, který by ve Slavii vydržel dlouho. Trenéra na půl roku už nepotřebujeme, těch bylo dost.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jedná se o trenérech

    (host)     před 22 lety 04.12.2001 23:05 |  
    0 0

    Reakce na 1 větu z druhého odstavce: už mi to vážně vytáčí. A co má asi s tou bandou laxních "hvězd" udělat?!

  2. Re: Jedná se o trenérech

    (host)     před 22 lety 05.12.2001 07:17 |  
    0 0

    Problém je v tom, že Pešice měl smlouvu pouze na jeden rok a Slavia už před jeho příchodem nehrála nic moc, navíc odešel Ulich a doplnění mužstva bylo nedostatečné. Takže nějaká dlouhodobá koncepční práce nepřicházela v úvahu. Za to je zodpovědný Leška, protože trenéry měnil až příliš často a o vhodné doplňování hráčského kádru se taky moc nepostaral. Na jeho přístupu závisí celá budoucnost Slavie - teď to chvílemi vypadá, že se mu snad rozsvítilo v makovici. Pokud je to jen zdání, tak Slavii nepomůže ani deset Hřebíků a Petrželů.
    Co se týče budoucího trenéra, osobně bych se přikláněl k myšlence, kterou někdo nedávno napsal do diskuse na iDnes - možnost trenérského tandemu Pešice-Beránek.

  3. Re: Jedná se o trenérech

    (host)     před 22 lety 05.12.2001 07:51 |  
    0 0

    Taky si myslím, že hlavní díl odpovědnosti je na Leškovi, už třeba tím, že Pešiceho angažoval. A teď prý chce prodat Petrouše, protože mu za rok a půl končí smlouva a ztratil by na ceně. Osobně si myslím, že by to do léta klidně počkalo. Pokud se mužstvo bude jen rozprodávat, tak s ním nic neudělá ani jakýkoliv supertrenér.