O Slavii

Oslava slávistů s fanoušky

Fotbalisté Slavie vybojovali na poslední chvíli druhé místo, zaručujicí předkolo Ligy mistrů, takže mohla vypuknout velká radost. Po oslavách na stadionu následoval přesun na benzínku k Protivínu, kde fanklub zorganizoval setkání hráčů s fanoušky! Prohlédněte si 36 fotografií - ZDE.
VIDEO:
Podívejte se na luxusní video ze setkání hráčů s fanoušky na benzínce u Protivína. Máte možnost slyšet unikátní rozeřvání Mateje Krajčíka pokřiku Pražské kurvy, čímž se fandové povznášejí nad urážky na cizích stadionech. Opravdu DOPORUČUJI ZHLÉDNOUT! Délka je 6:24. Velikost 42,82 MB. Stahujte ZDE.

S fanklubem cestovalo přes 100 fanoušků, plno jich na místo setkání dorazilo auty. Odhadem jich zde tak mohlo být 150. Malá benzínka Benzina se tak stala červenobílým chrámem. Na hráče jsme ani moc dlouho nečekali. Krátce po půl deváté jsme konečně mohli vidět autobus. Za velkého skandování dorazil na místo a fandové se hned seběhli k vystupujícím hráčům. Jak postupně vystupovali, tak byli hned vyvoláváni. Proběhlo i několik skandovaných pokřiků.

Hráči postupně vystoupili, ale moc daleko se nedostali. Byli obklopeni v blízkosti autobusu. Zapojili se také do skandování, ale hvězdou se stal Matej Krajčík, který se ujal taktovky a rozeřvával téměř dvousethlavý dav slávistických fanoušků.

Záchvat hráčů nastal při pohledu na makety obličeje jejich trenéra Karla Jarolíma, kterou na sobě měli čtyři slávisté. Hned si to vše fotili. Jan Vorel se chopil též kamery a vše si na památku natáčel, protože to jsou nezapomenutelné zážitky. Fandové se pak fotili se svými idoly, dostali autogramy. Všichni byli spokojeni.

Ultras byli hráči vyzváni, aby si následně stoupli před vlajku SLAVIA PRAHA, kterou společně chytli. I tím si své fanoušky získávají. Postupně se pak vraceli do autobusu, ale fandové si jejich odjezd nepřáli. Sedli si proto před autobus a skandovali, ať zůstanou, ale zazněly i pokřiky na podporu Slavie. Autobus tedy musel vycouvat, ale pár jedinců ihned udělalo zátaras na silnici. Přesto byli nakonec hráči uvolněni a mohli vyrazit domů. Z oken sledovali slávistický dav a bylo patrné, jak to prožívají a pro mladé to muselo být něco nepoznatelného.

Pak odcestovali i ostatní fandové domů. Je fajn, že na benzínce nevznikl žádný incident. Za to chci fanouškům poděkovat. Na pořádek dohlížela i policie, přímo na benzínce byl jeden hlídkový vůz, ale o pár set metrů dál čekali další obrněnci pro případ nouze. Ale jak říkám, ta nenastala, vše proběhlo parádně, všichni jsme druhé místo skvěle oslavili a získali plno zážitků. HOŠI DĚKUJEM!

Komentáře (38)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    Hacek     před 17 lety 29.05.2007 03:11 |  
    0 0

    presne tak bylo to super

  2. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    (host)     před 17 lety 29.05.2007 06:43 |  
    0 0

    co video taky bude ?

  3. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    lucky-pilda     před 17 lety 29.05.2007 10:43 |  
    0 0

    Toto setkání je vždy tím nejlepším završením sezony, obzvláště když nás jely hned 3 autobusy a náš kotel během zápasu praskal ve švech.
    Nicméně na tomto výjezdu byly dvě věci, které se mi nelíbily - jednak "vystoupení" některých "inteligentů", kteří dělali hovadiny na začátku zápasu. Záměrně neuvádím, jestli to byli chuligáni, pořadatelé, či policie, protože jsem zrovna stál frontu na pivo a viděl jen konec incidentu. A ta další je fakt, že ona autobusová společnost, co nás vezla asi nezná cestu z Prahy do Budějovic a místo přímé cesty jsme se motali jakýmisi silničkami a brali to dost velkou oklikou, následkem čehož jsme samozřejmě přijeli se zpožděním. Bylo to podobné, jako bychom jeli do Plzně přes Karlovy Vary ...
    Ale až na tyto vady na kráse moc díky!

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      (host)     před 17 lety 29.05.2007 11:06 |  
      0 0

      souhlasím s tebou, lucky pildo, byl to výbornej výjezd. Jen s tebou nemůžu být za jedno s těmi negativy. Cesta z Vršovic do Českých Budějovic je přes Písek o celých 12 km (!) delší než cesta přes Tábor. Oproti tomu se však jede až k Příbrami po dálnici, což jistě těch 12 km snadno smaže a i navíc nějaký čas cesty ubere. R209Vltava

      • Re: Oslava slávistů s fanoušky

        lucky-pilda     před 17 lety 29.05.2007 11:28 |  
        0 0

        podle www.mapy.cz je to naopak tou cestou, kterou jsme jeli cca o 30minut a dost km delší!! navíc jsme objížděli snad celou prahu a již jen logickou úvahou by mělo být kratší jet přímo dolu než doprava, doleva a pak teprve dolu, ne? krom toho těm busům dálnice zrovnamoc nepomůže, protože při větší rychlosti než je povolena mimo dálnici by se stejně rozpadly ((-;

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      (host)     před 17 lety 29.05.2007 11:23 |  
      0 0

      Pokud jsi viděl jen konec, zjistil jsi, že policie přišla až potom... Byla tam taková menší férovka asi 4 pořadatelé na jednoho chuligána, tak tam těch zlobivců přišlo trochu víc. Ale že by to byl nějakej jó incident hodnej takovýho "obdivu"... Spíš taková strkanice. Katrin

      • Re: Oslava slávistů s fanoušky

        lucky-pilda     před 17 lety 29.05.2007 11:32 |  
        0 0

        dík za vysvětlení. akorát ten jouda nemusel po tom pořadateli pak házet tu konstrukci koše na odpadky, to svědčilo buďto o jeho asi nepříliš vysokém intelektu a nebo o tom, že byl vožralej jak kráva ((-:

        • Re: Oslava slávistů s fanoušky

          (host)     před 17 lety 29.05.2007 11:33 |  
          0 0

          b) ??? Asi... :o)

          • Re: Oslava slávistů s fanoušky

            (host)     před 17 lety 29.05.2007 11:47 |  
            0 0

            No myslím, že chlapci z ochranky dostali solidní sodu. Trochu vyklidili pole a pak byli rádi, že se tam objevila Policie...

            • Re: Oslava slávistů s fanoušky

              (host)     před 17 lety 29.05.2007 12:53 |  
              0 0

              :o))

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      Richi (admin)     před 17 lety 29.05.2007 12:25 |  
      0 0

      Na téma výjezdu budu psát článek a tam i vysvětlím, co se stalo.

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      (host)     před 17 lety 29.05.2007 13:18 |  
      0 0

      Z Písku do Prahy je mnohem lepší cesta než z Tábora do Prahy, potom už je to stejný, z Písku i z Tábora do Budějic je to 50 km, myslim že jste jeli lepší cestou

      • Re: Oslava slávistů s fanoušky

        (host)     před 17 lety 29.05.2007 15:02 |  
        0 0

        Osobne si myslim , ze vyjezd byl fantastiky, videt rozjasane lidicky vseho veku, nase hrace i jejich reakce, to se nepostesti ani fandum vetsich klubu, co je ale problem, spatne casove naplanovani cesty/polovina fandu nevidela prvni gol/, zmatek v evidenci ucastniku/jak by jste se tvarili ,kdyz se prihlasite, overite to jeste telefonem , ale na seznamu nejste/zajistujete to i pro sve zname/, u tech jste za pitomce.Myslim, ze nastal cas Richimu v evidenci pomoci.Jinak bych tech par vystrelku bral s rezervou, jsou vsude a budou, byli i na finale poharu , ktery si organizoval sam velky CMFS/ pyro, lezeni fanousku pres zabrany a pod.Co mne a, ale vadi vice, ze pri tak pozdnim navratu, kdy se jede i pres metro Bi C neni dopredu dohodnuta moznost vystoupit a zajet cca 1500 metru, ale zase diky dohode to treba v jednom buse slo, ale v jinem ne. Jinak osobne jsem zadny excesy nevidel, docela mne zarazilo , ze ochranka si to v Budejkach jistila psem bez kosiku a poldove nic. Poborsky sklidil co zasel i kdyz je uz jiny nez na Sparte, na zaver jeste jedno velky diky Richimu, vsem poradatelum za moznost byt pri tom. Lukul

        • Re: Oslava slávistů s fanoušky

          Richi (admin)     před 17 lety 29.05.2007 16:04 |  
          0 0

          Musím reagovat ... na seznamu chybeli dva tri lide .. to se mi stalo poprve ... pri takovem mnozstvi se to snad da pochopit, navic bylo dostatek mist. Zmatky ale byly, ze lidi si nesmyslne neustale chteli menit mista, coz je pro organizatory problem. Proc to lidi nereknou dopredu, s kym chteji byt? Priste to bude zdurazneno i na webu.

          Casove naplanovani bylo dobre, odjezd mel byt ve 13:15. Bohuzel mel dopravce problemy, takze jsme prakticky odjeli az o hodinu pozdeji. Pak bohuzel vzniklo to, ze jsme dorazili asi pet minut pred zacatkem, ale diky frontam trvalo lidem, nez se dostali. To je slozite a bohuzel jsem toho nemohl ovlivnit. Asi nikdo netusi, co za nervy jsem prozival, protoze me samotnemu to nebylo prijemne takhle prijet na posledni chvili.

          Navrat ... bylo to domluvene do Edenu .. kdyz se jede po jizni spojce, tak zadne becko neni. Ano, v jednom buse se domluvili, kdyz to tedy nevadilo ridici ani ostatnim lidem, tak proc ne. V buse, co jsem byl ja, by cestovani po Praze urcite vadilo. Treba pro priste vymyslime jeste jine srazy nez jen Eden, aby to bylo treba primo u metra.

          • Re: Oslava slávistů s fanoušky

            (host)     před 17 lety 29.05.2007 16:09 |  
            0 0

            Navrhuju Můstek - místa tam je dost... Katrin

          • Re: Oslava slávistů s fanoušky

            Hacek     před 17 lety 29.05.2007 18:19 |  
            0 0

            neblazni a kde si jako myslis ze by se tam dalo zaparkovat eden je uplne v pohode

            • Re: Oslava slávistů s fanoušky

              (host)     před 17 lety 29.05.2007 21:00 |  
              0 0

              To byl džouk - tam je přece zákaz vjezdu... ;o)

        • Re: Oslava slávistů s fanoušky

          Malley     před 17 lety 29.05.2007 21:28 |  
          0 0

          Vážený pane kritiku,přihlašte se příště a organizujte s námi.Ani richi ani my další nemužeme za to,že autobusy přijeli pozdě a prošvihli jsme gola.V evidenci by byl perfektní pořádek,pokud by ani učastníkum výjezdu nechyběla rozumná míra zodpovědnosti a snahy být nápomocnými.Ale většina lidí naštěstí tohle chápe a spolupracuje lépe než je obvyklé.A na fakt,že mladí neumějí pít,jsem si už zvyknul.Muže mi pan kritik vysvětlit,kde na trase Strakonická-barandovský most-jižní spojka-vršovice je metro B?Vše je otázkou dohody,pokud se někdo slušnou formou bez urážek přihlásí,určitě bychom v rámci možností vyhověli.Takže propříště zamést nejdříve před vlastním prahem:-)..jinak díky 90ti procentům cestujících z busu č.2 za fér hru....STEWARD 2.BUSU

        • Re: Oslava slávistů s fanoušky

          (host)     před 17 lety 30.05.2007 00:39 |  
          0 0

          tqa buchta s coklem byla fer, zaqjimalo by me, co by delala, ejstli by ho pustila do davu ci co...:D

  4. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    (host)     před 17 lety 29.05.2007 15:53 |  
    0 0

    Richi bude video ??

  5. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    (host)     před 17 lety 29.05.2007 16:09 |  
    0 0

    Poradí mi někdo, kde by se daly objednat a koupit ty perfektní :) šály : "Smrt Spartě" a "Pražský kurvy.....", jak jsou vidět na jedný z fotek? Díky

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      (host)     před 17 lety 29.05.2007 16:19 |  
      0 0

      v polovině června budou k dostání na dni otevřených dveří v edenu

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      (host)     před 17 lety 29.05.2007 16:22 |  
      0 0

      Skoč si na chat a vznes dotaz - určitě se někdo najde...

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      (host)     před 17 lety 30.05.2007 15:02 |  
      0 0

      No prodávali se třeba teď v Budějovicích o přestávce. Řvali to tam asi pětkrát, že se dají koupit.

  6. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    (host)     před 17 lety 29.05.2007 19:31 |  
    0 0

    Bude video??? Prosím hodťe sem video.... :-((

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      Richi (admin)     před 17 lety 29.05.2007 19:38 |  
      0 0

      Bude, jen tam jsou choulostivé věci, tak to chci mít ověřené, že s tím nebude problém. Rád bych toho zveřejnil co nejvíce, pokud by to však nebylo dobré, tak to budu muset ještě osekat.

      • Re: Oslava slávistů s fanoušky

        (host)     před 17 lety 29.05.2007 19:59 |  
        0 0

        sice je to velká škoda ale lepší než risk aby zas měl Saiver z čeho půl roku žít.....

      • Re: Oslava slávistů s fanoušky

        jane (admin)     před 17 lety 29.05.2007 20:26 |  
        0 0

        Jo, je tam trener, jak pije pivo a pak seda do autobusu, velkej problem :)

        • Re: Oslava slávistů s fanoušky

          Filipos     před 17 lety 30.05.2007 12:28 |  
          0 0

          :-))))))

  7. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    (host)     před 17 lety 29.05.2007 20:59 |  
    0 0

    Chtel bych verejne pokarat PETRA JANDU! To ze se nezucastnil srazu zanechalo na mnohych z nas neblahe stopy, doufam, ze tuto nedbalost brzy napravi!

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      (host)     před 17 lety 30.05.2007 08:50 |  
      0 0

      Hlavně na mě. Malenfant

      • Re: Oslava slávistů s fanoušky

        (host)     před 17 lety 30.05.2007 10:44 |  
        0 0

        Tak to jsem nechtel, prilis nechapu proc dobre minene pripominky jsou brany jako neco nemistneho, mohl bych to otocit a zeptat se pruvodce 2 busu, jak by mu bylo , kdyby se prihlasil a misto nebylo, navic na tebe spolehaji dalsi lide, kterym tvrdis zes to zajistil...... Jinak mi Richi bylo jasny , ze za zpozdeni autobusu nemuzes, ale psal jsem to jako namet pro priste , stejne jako 3 pripominku, kde jsem slusne psal o problemech prepravy z Edenu/ vzdyt metro bylo tak blizko /, v zadnem pripade neslo o napadani nekoho, kdo dela neco navic, spis si toho docela povazuju i to v tom prispevku bylo, ver mi kdybych casove mohl rad bych pomohl , ale delam dobrovolne pro jine lidi, kteri to potrebuji vic. Lukul

        • Re: Oslava slávistů s fanoušky

          Malley     před 17 lety 30.05.2007 13:44 |  
          0 0

          Určitě to není bráno jako nemístné,jen to ber jako reakci a snahu o vysvětlení situace.Není pravda,že se někdo přihlásil a nebylo místo,pouze tito lidé nebyli na seznamu,to je trošku rozdíl.A znova říkám,ve druhém busu jsme se všechny požadavky na trasu zpět snažili řešit,ikdyž nutno říct,že jich bylo velice poskrovnu:-)

          • Re: Oslava slávistů s fanoušky

            (host)     před 17 lety 30.05.2007 15:17 |  
            0 0

            hele chlapce z 2 busu sps byste se meli vomluvit,,Kluci na to museli hodit 2 dny dovoleny.A sou docela vostry, sem rad ,ze jeli. Mohli ste resit jiny veci. Depi.

            • Re: Oslava slávistů s fanoušky

              Malley     před 17 lety 30.05.2007 18:54 |  
              0 0

              Vyhrožování si nech pro někoho,kdo ti to baští...a omluvy se asi dočkáš těžko,hrdino...

    • Re: Oslava slávistů s fanoušky

      (host)     před 17 lety 30.05.2007 13:07 |  
      0 0

      no pro me ztratila cela sezona smysl,kdyz na setkani chybel Peta Jandu,dokonce ani Malenfant nebyl schopen odpovedet na otazku,kde jse Petr nachazi.Smutne to zakonceni letosni sezony,mam chut s fandenim skoncit,ale precijenom pockam na pokyny naseho KRALE 25.Troubi

  8. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    (host)     před 17 lety 31.05.2007 10:38 |  
    0 0

    www.voteyourteam.com !!!Lidi poďte všichni hlasovat na této adrese!!! Když už teďka není fotbal, tak aspoň něco dobrého bysme pro slavii udělat!!! Přece je nás hodně takže máme šanci vyhrát minimálně v Evropě!!!

  9. Re: Oslava slávistů s fanoušky

    (host)     před 17 lety 31.05.2007 12:58 |  
    0 0

    a kde byl nas trena kejdzej ? nikde ho nevidim...