O Slavii

Lukáš Jarolím opouští Slavii

Záložník Lukáš Jarolím dal před prodloužením kontraktu ve Slavii logicky přednost angažmá v první italské lize v týmu Sieny, se kterou podepsal dvouletou smlouvu.

"Italská liga je pro mne velkou výzvou, kdyby se nejednalo o takovou nabídku, zůstal bych ve Slavii, se kterou jsem byl domluvený na podmínkách nové smlouvy," řekl bývalý slávistický kapitán Jarolím ke svému novému angažmá. Příprava v Sieně, která skončila v uplynulé sezóně na 15. místě, mu začne 11. července.

Slávistický odchovanec působil ve Slavii do sezony 1997, mezitím jestě hrál v mládežnických týmech Rouenu a Amiens. Dále vystřídal hostování v Chebu, Českých Budějovicích a od sezóny 97/98 se stal hráčem Příbrami. Vyzkoušel si i zahraniční angažmá v Sedanu a Fürthu. Do Slavie se vrátil v roce 2005 ze Slovácka.

Jarolím je vedle Stanislava Vlčka a Tomáše Hrdličky hráčem, kterému končila v létě smlouva ve Slavii a který se ji rozhodl neprodloužit - odchází tak zadarmo. Vězme, že se podaří díru ve středu zálohy zacelit kvalitní posilou.

Komentáře (34)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

    (host)     před 17 lety 09.06.2007 12:33 |  
    0 0

    Vzdycky sem mel za to, ze kapitan opousti lod az jako posledni... Realita je asi nekde jinde :)

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      (host)     před 17 lety 09.06.2007 23:00 |  
      0 0

      ty ses nekde jinde,meles nesmysly

  2. Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

    (host)     před 17 lety 09.06.2007 12:50 |  
    0 0

    Je na vedení Slavie, aby postavilo kvalitní tým a ne tým ze zoufalců a nejrůznějších oschlých zbytků typu Kováč (ten Slovák před 2 lety), Černoch, Reiter, Nedzipi nebo Gaucho. Pro ty, kteří zde hájí do roztrhání těla politiku vedení Slavie s tím, že přijali za svou politiku úspor a low cost klubu, která je ale spíše chválou nekompetentnosti, neschopnosti a neumětelství může být toto léto vyvedením z růžového sna. Toto léto totiž ukáže, jak na tom Slavie skutečně. Pokud nepřivede posily a odejdou ti dva zbylí hráči, kterým končí smlouva, ale i pár nadějných mlaďasů do Jablonce, tak lze nad vedením pouze zlomit hůl.

    Pokud to bude naopak, a posílíme kvalitně s tím, že boj o ligu mistrů bude brán vážně a Slavia bude v lize bojovat o titul a v médiích nebudou propírány arbitráže a staré dluhy, tak sklapnu a zalepim si držku.

    Osobně vážně uvažuji o tom, že po několika letech nekoupím permanentku. Přijde mi totiž, že si vedení fanoušků neváží, celý klub se mi jeví tak nějak podivně a přijde mi, že na tom pár jedinců nehorázně parazituje a proto jede karavana s polomrtvými vebloudy pořád dál.

    Jsem přesvědčen, že odchod Lukáše je oslabení, přes všechnu kritiku hrál v poli velmi dobře. Moc mu přeju Sienu, kde jsem měl tu šanci, když jsem studoval, strávit 4 měsíce. Je to strašně krásné město, i když fotbalový stadion je takový divný, zakomponovaný na kraj historického města. Toskánsko je krásné, tak doufám, že si ho Lukáš užije a prosadí se v Serii A.

    Slavia do toho!!! Forever. Sejdeme se v Čelákovicích.

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      (host)     před 17 lety 09.06.2007 15:11 |  
      0 0

      Vedeni Slavie bohuzel neumi carovat a penize na posily si asi nevycaruje. V ceskych podminkach si tezko vydela ze vstupneho, z reklamy nebo z prijmu za prodej klubovych predmetu a kdyz majitel neprispeje, tak se da vydelavat jen prodejem hracu, to je realita ceskeho fotbalu. To rozhodne neni nekompetentnost nebo neschopnost vedeni, naopak mam po dlouhe dobe pocit, ze panove Dolezal a Rosen jsou ti pravi, kteri mohou Slavii dostat zase o kousek vys. Uz nekolik let se zivime prodavanim hracu a letosek nejspis nebude vyjimkou. Bohuzel odchody Jarolima a pripadne Hrdlicky jsou zadarmo, takze lze ocekavat, ze odejde jeste nekdo dalsi za penize. Ale tezko muzeme vinit vedeni za to, ze hraci odchazeji zadarmo, pokud to jsou hraci, kteri odmitaji podepsat nabidnute smlouvy. A jestli nejake nabidky byly nebo nebyly, to asi nezjistime.

      Stejne tak tezko zabranime mladym hracum v odchodu, pokud do nich jisty pan Vandas dlouhe mesice vali, ze ve Slavii nemaji budoucnost. S trochou stesti uz se to nestane a pokud nekdo do Jablonce odejde, tak to budou hraci, kteri se nebudou hodit KJovi do Acka a pujdou tam jen na hostovani.

      Priznejme si, ze nejsme klub s bohatym sponzorem jako je treba Mlada Boleslav. Nase sila je v kvalitni praci s mladezi, zapracovavanim mladych hracu do tymu a v podavani maximalnich vykonu na hristi. Ne v milionech na konte, jako v pripade nekterych jinych ceskych klubu. To mozna nastane po prechodu do Edenu a pripadne ucasti v LM.

      Rozhodne nad nikym letos lamat hul nebudu. Vedeni je podle me kvalitni, trener ma silnou pozici a hraci (i pres odchod Jarolima, pripadne Hrdlicky nebo Sventa) jsou kvalitni. Nase cesta je cestou tvrde prace a ne cestou kupovani hvezd jinych tymu, tak to proste je. Az splatime veskere dluhy a budeme schopni prezit sezonu bez prodavani hracu a bez zpozdovani vyplat, pak teprve budeme moci premyslet o utoku na titul a na LM.

      Letosni druhe misto bylo s nasim kadrem maly zazrak a to, ze jsme dokonce utocili na titul byl velky zazrak. Co se tyce pristi sezony, opet budu povazovat druhe misto za uspech.

      A ted se do mne pustte.

      quelhar

      • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

        (host)     před 17 lety 09.06.2007 16:41 |  
        0 0

        Na 99 procent souhlas s quelharem, i když chápu, že pokud budou český fotbal ovládat ti různí Košťálové, Amlerové, Vandasové a Zikové, slušný podnik bude váhat spojit své jméno s českým fotbalem.
        Tantalos

      • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

        Markus     před 17 lety 09.06.2007 21:00 |  
        0 0

        Vítej do klubu pragmatiků ve slávistickém táboře. Já se do tebe rozhodně pouštět nebudu, naopak jsem rád že má někdo podobné názory a není zaslepen. Překvapuje mě ale Richi, mám pocit že ještě tak rok a bude v tom pragmatickém táboře také :)

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      (host)     před 17 lety 09.06.2007 16:36 |  
      0 0

      Nekecej a sežeň Slavii pořádnýho sponzora, který pustrí alespoň 50 milionů ročně.m Potom budozu ty tvý výlevy na místě. Tantalos

      • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

        (host)     před 17 lety 09.06.2007 21:29 |  
        0 0

        Přesně tohle je to, co mi vadí. Proč bych sháněl já? To má dělat vedení. Upřímě mě štve, že nemáte vyšší nároky. Já taky radši nakupuju jinde než v Lidlu, taky nekupuju Dacii Logan, nejim privátní značky, nejezdim do Chorvatska, nekoukám na Novu...Co je za pragmatismus na tom, že bez hnutí brvou přijímáte tragickou práci Slavie, který bez placení uteklo jako jedinému českému klubu x hráčů. Sežeň těch 50 milionů ty, jestli ve Slavii pracuješ. Fanoušci jsou zákzníci, a nevim nevim jestli bys v případě restaurace by sis v případě, že by ti přinesli studenej nedopečenej stejk, řekl: Nejdřív musíme kuchařovi dát 100 litrů na pořádný vařiče, koření a pánve a pak si můžu za 300 koupit pořádnej argentinskej steak. Pragmatismus je něco, co můžu aplikovat na vlastní život, ale Slavia má k pragmatismu naopak. Ten klub se chová velmi nepragmaticky. Pragmaticky se u mě chová Brno, Baník, Plzeň, když už pominu ty kluby úplně zepředu. A silný partner? Copak ENIC tvrdí, že je slabý? Chlapi, to, že jim to baštíte neni pragmatismus. To je akceptace hrůzné skutečnosti. Neznám na světě fanoušky, kteří by si říkali, že musej klubu sehnat silnýho sponzora. Fanoušci chtěj vždy a všude úspěchy svého klubu. Myslíte, že před pár lety v Seville uvažovali ve smyslu: To stačí, že sme ve druhý lize, nejdřív klubu sežeňme prachy a potom třeba nebudou ani ty studený klobásy a zoufalý program zápasu... Hovno, pořád chtěli tituly a nejlepší hvězdy a vůbec nekoukali, jak to kdo zajistí.

        Fanouškova starost není provoz klubu, fanouškova starost je podporovat klub, bavit se fotbalem, fandit, ale také tlačit na klub i hráče, aby mu za věrnost poskytoval protihodnotu adekvátní ke jménu klubu. Mrzí mě, že na to spousta z vás rezignuje. Já osobně se nesmířim s podprůměrnou úrovní servisu pro fanoušky a tragickou přestupovou politikou posledních leť byť akceptuji, že to není v současnosti jednoduché a klub se nemůže chovat vysloveně neuváženě. Nechci žádné hvězdné posily, jen chci zlepšení práce se stávajícími hráči pod smlouvami a posilování, nikoli získávání hráčů, kteří si pak nikdy nezahrajou.

        Aby se za chvíli z pragmatismu nestalo to, že budeme oslavovat střed tabulky s tím, že je to zázrak se současnym kádrem.

        Neivně jsem jsem si myslel, že si všichni přejete, aby byla Slavia jak se říká "benchmark" pro ostatní kluby. S pragmatismem fanoušků a diletantismem vedení klubu se bude jen a jen propadat. Čím vyšší cíle bude Slavie mít, tím výš se může dostat. Já osobně se neikdy v ničem nechci smířit s 2. nebo horším místem. Ve všem chci být nejlepší. Podle mě je to správný přístup, ale chápu, že je to vyhraněný názor se kterým člověk v životě v 99 případech narazí, ale jednou udělá velkej sukces.

        Osobně si netroufnu torpédovat vaše názory, jako vy moje. Naprosto je respektuju a chápu, ale nesouhlasim a nemohu souhlasit.

        Slavia je pro mě hvězda, která musí pořád svítit. Musí být nejlepší.

        • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

          (host)     před 17 lety 09.06.2007 22:44 |  
          0 0

          Asi máš halucinace. Slavia nehrála o střed, hrála o špičku a že vypadla s Tottenhamem nebyla žádná ostuda, vypadly s ním i lepší. A navíc Slavia hrála nejlepší fotbal. Není tedy důvod kvičet jako podřezávaný pašík. Nemluvil bych o diletantismu vedení klubu. když dokázal to co, co dokázal a zůstaly mu čisté ruce. Naopak to byl mimořádný úspěch velmi schopného vedení

        • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

          (host)     před 17 lety 09.06.2007 23:12 |  
          0 0

          vyhraneny nazor,ale rozumne napsane.do velke miry se s nim ztotoznuji,ale cely ten problem slavie je strasne slozitej a nebude lehke to jen tak vyresit.veci co tu nefunguje od marketingu kterej je naprosto tragickej az po ty smlouvy,ale kdyz hrac nechce podepsat,tak se s tim moc delat neda..

        • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

          (host)     před 17 lety 10.06.2007 10:42 |  
          0 0

          Ja taky respektuju tvuj nazor, ale jak pises, nemuzu souhlasit a nesouhlasim. V cem je vedeni klubu diletantni? Ze hospodari s tim malem penez co ma tak, aby neprodelavalo, ale snazi se zustat aspon na nule? Jak vis, ze se nesnazi ziskavat sponzory, aby melo vic penez? Ze vedeni utikaji hraci? Ale co muze vedeni delat, kdyz hrac nechce podepsat smlouvu (jako treba Necas)? Prece mu nebude nabizet nejake astronomicke sumy, kdyz si to ten hrac nezaslouzi a kdyz si to klub nemuze dovolit.

          Kdyz pises, ze se pragmaticky chovaji Brno s Banikem, souhlasim. A kde hraji oni a kde hrajeme my? Pritom rozdil v penezich a v hracich neni tak markantni, abychom byli po skonceni ligy o deset bodu pred nimi.

          Dalsi problem - v soucasnosti hrajeme 15 zapasu venku a 15 zapasu na Strahove, coz urcite neni domaci prostredi. I presto dokazeme drzet krok s nejlepsimi tymy ligy az do uplneho konce. Zadny jiny ligovy tym takovy problem nema.

          Ano, ja si taky preju, abychom ziskavali tituly jak na bezicim pasu a hrali pekny fotbal. Ale zaroven jsem realista a vidim, ze klub je v soucasnosti v takovem stavu, kdy muze ziskat titul, kdyz se sejde nekolik okolnosti dohromady, ale nemuze ziskavat tituly porad. Vedeni se snazi z toho stavu dostat, ale je to prace na nekolik let. Zacal se stavet stadion a az se dostavi, pak se teprve ukaze, jak umi vedeni pracovat, pokud vyuzije vysokych navstev, ktere po otevreni stadionu urcite budou, a sezene sponzory a dokaze udrzet divaky na stadionu, pak verim, ze se celkova situace zlepsi. Nehlede na to, ze v Edenu snad nebudeme ztracet body s Kladnem, Pribrami, Slovackem a pod. Ted nas ceka posledni rok na Strahove a doufejme jeden z poslednich roku, kdy si nemuzeme dovolit poridit zvucne posily proste proto, ze na ne nemame. Presto od klubu ocekavam, ze se znovu bude prat o nejvyssi pricky, protoze tam patri.

          Az se budeme bavit na toto tema za dva roky, pak muzeme zhodnotit, jestli je vedeni diletantni a nedokazalo zhodnotit priznive okolnosti nebo naopak. Ted, bohuzel, ve Slavii zadne priznive okolnosti nejsou.

          A poznamka uplne nakonec. Pises, ze chces byt ve vsem nejlepsi, ja s tim souhlasim. A ted si predstav, ze mas k dispozici rekneme 50M a chces provozovat restauraci. Naproti pres ulici se rozhodne provozovat restauraci nekdo s ctyrnasobnym vstupnim kapitalem. Jak vytvoris kvalitnejsi restauraci nez on? Jsou proste veci, ktere se ridi penezi a ackoli na ceskem fotbalu to neni nastesti tak moc znat, preci jen tam v pozadi hraji nejvetsi roli. Radeji tedy kupujme hrace, na ktere mame a ktere chce trener, nez drahe hrace, ktere se trenerovi nehodi. A letos bohuzel penez na prestupy opet mnoho neni.

          quelhar

          • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

            (host)     před 17 lety 11.06.2007 12:28 |  
            0 0

            Jsou to všechno hezké články, dobré počtení, plyne z nich víra ve Slavii, ale pánové, zamysleme se také nad tím, co bylo.......Kdo nás dostal do takové situace? Jak dlouho trvalo, než se začal stavět stadion? Kam se poděli všechny ty peníze, které jsme inkasovali v éře Poborského, Bejbla, Suchopárka atd.? Také prodej akcií á 1.000 Kč za jednu akcii pro fanoušky. Proč byla po několika letech snížena jejich hodnota na Kč 200,-?
            Myslím, že je třeba vycházet také z doby minulé a kdyby tenkrát vedení hospodařilo jako správný "farmář", tak takováto situace nevznikla.
            Vždyť také přeci nejde o nákup "velkých jmen", ale především o pracovité fotbalisty.
            Věřím, že se bude dařit jak po hospodářské, tak i fotbalové stránce a přeji si, abychom se konečně probojovali do LM a získali na kreditu.
            Papol

          • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

            (host)     před 17 lety 11.06.2007 15:10 |  
            0 0

            K tý restauraci odpovim, ostatnímu rozumemim a myslim, že by to byla i hezká osobní diskuse.
            I se 4x menším kapitálem to jde. Musíš mít ovšem výrazně odlišný koncept. Pak je možné i s mylým kapitálem relativně slušně konkurovat a být ziskovější i v absolutním čísle. 4x menší prachy neznamenaj, že jsi ve všem 4x horší, jde o to soustředit se na podle tebe klíčové body, specializovat se - viz číňani všude po praze. Horší je, když más menší prodejnu Sportu a přijde Hervis. To je průser. Ale i pak je šance, redefinicice, například se zaměřit na konkrétní vybavení, například horo lezecké nebo surfy - kity, windsurfy....
            Já furt věřim, že Slavii koupí Kelner a udělá pořádek. Slavia nepotřebuje peníze, ty ležej u firem, potenc. sponzorů. Stačí angažovat schopné lidi a nastavit pro ně jasně měřitelná kritéria. Ale fotbal je specifický.

            Furt věřim, že Slavia bude flagship českého fotbalu a hráči z ní nebudou houfně prchat zdarma. Snad to s Edenem přijde. Obávám se, že Kladno, Slovácko a Příbram už se Edenu nedočkaj.... My snad jo.

  3. Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

    Vhoo (přítel SN)     před 17 lety 09.06.2007 13:08 |  
    0 0

    no přeju Lukášovi hodne stesti a at hraje aspon v zakladu , jinak spousta lidí me zas bude kamenovat ale muj nazor je ten ze to mozna je lepsi ze odesel . Za prvé kazdej vi ze mezi nim a panem Jarolim to vzdy uplne neklapalo a tymu to moc nepomahalo , za druhe na tom postu Lukas opravdu nebylo to nejlepsi co se da sehnat , takze doufam ze bud se zacnou sehravat ve stredu Dockal Svec kteri spolu hrali super , a nebgo prijde kvalitni posila do stredu jako je Otepka , ci nekdo jiny

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      Socrates (přítel SN)     před 17 lety 11.06.2007 03:25 |  
      0 0

      ....................? Co slovo to perla.....ty jsi fakt úúúúúúlet !!! ;-)

  4. Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

    (host)     před 17 lety 09.06.2007 14:05 |  
    0 0

    Rozhodně by to chtělo nějakýho tvořivýho záložníka jako náhradu, sem realista a chápu že nějakej superdrahej špílmachr typu Matějovskýho asi nepřijde. Dobrá náhrada spíš něž Otepka by byl podle mě Polách z Brna, je sice už docela starej(byl by ale možná proto levnej) ale má to v noze..

  5. Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

    jack09     před 17 lety 09.06.2007 14:57 |  
    0 0

    prosim vas,jak to bude s tim poharem UEFA kdyz ted uz ma ENIC v tottenhamu i slavii uz ma vetsinovy podil a je velka pravdepodobnost ze budem hrat oba pohar UEFA?? to jako ze nas vyradej?? prosim uklidnete me nekdo :-(

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      (host)     před 17 lety 09.06.2007 15:06 |  
      0 0

      Neboj, vyřaděj Tottenham, ENIC přeci vždy tvrdil, že je Slavia prioritou. Odpovídají tomu i kvalitní posílení týmu a letos v létě díky super přestupové politice postoupíme do ligy mistrů. ENIC je vlastník a strategický investor, který má se Slavií dlouhodobé plány, proto do klubu neustále investuje obrovské prostředky a pryč odcházejí pouze neperspektivní hráči, kteří nejsou sportovně ani jinak přínosem. Jmenujme pár z těchto zkrachovalců: Koloušek, Bejbl, Nečas, Jarolím, Holeňák, Piták, Vlček, Eliáš, Valenta, Toma, za obrovské peníze klub dokázal prodat hráče jako Fořt nebo neperspektivního Pekharta.
      Ačkoli je nyní možné získat na hostování Svěrkoše, nebo na přestup Ivanu, klub radši sáhne po kvalitních borcích z 3. brazilské a 2. slovenské ligy, u kterých je naděje, že si pár lidí namastí kapsu a ti hráči v tichosti opustí kabinu. Doufám, že jsi již v klidu. Myslím, že ENIC ani vedení Slavie už ani snad nemá čím překvapit nebo zklamat. Když náhodou Jarolím se zdecimovným kádrem neuspěje, tak ho vyhodíme, protože za to může on, dyť jsme mu daly Nedzipiho a ten by se měl na úroveň Mirka Matušoviče nebo Franty Rajtorala dostat pod trenérovým vedením coby dup....

      • Jsi vtipný, ale hloupý

        (host)     před 17 lety 09.06.2007 16:59 |  
        0 0

        Vidíš, anonyme, tolik hráčů od nás odešlo. A přesto, kdyby se nezačaly dít nějaké podivné události jako podivná selhání se Slováckem a Spartou - tak jsme dali Sprtě na řiť a byli jsme mistři. Jenže Chovanec a ti různí Košťálové zaváleli. A přesto jsme dali na zadek Bolce i s jejími stovkami milionů od Autoškody.
        Tantalos

        • Re: Jsi vtipný, ale hloupý

          wector     před 17 lety 09.06.2007 18:54 |  
          0 0

          A ona cpe Škodovka Bolce stovky milionů? Odkdy prosimtě? Zse nepřeháněj, pokud já vím, tak Škodovce jde teď hlavně o to dostat do MB extraligu, fotbal jde pomalu stranou.

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      Urbie     před 17 lety 09.06.2007 15:10 |  
      0 0

      no doufejme že se to nevyřeší jako loni...

      • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

        (host)     před 17 lety 11.06.2007 09:09 |  
        0 0

        Loni byla slavia klub s vzšším koeficientem než Tottenham. To už se to obrátilo?

        • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

          (host)     před 17 lety 11.06.2007 13:21 |  
          0 0

          Bohužel, letos se to obrátilo. Tottenham loni získal do koeficientu 23,4 bodů, a má tak nyní koeficient 40,6, Slavia loni získala pouze 1,8 a má koeficient 32,8. A protože letos Slavii odečtou 11 bodů, tak může být příští rok podstatně hůř.
          Fiki

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      jane (admin)     před 17 lety 09.06.2007 16:36 |  
      0 0

      Zkousime zjistit, jak to je. Kazdopadne pravidla UEFY k tehle situaci jsou vcelku jednoznacna, kdyz by se v jedne soutezi potkaly dva kluby se stejnym majoritnim vlastnikem, jde dal ten s vyssim koeficientem a to Slavia neni. vse k tomuto se da najit na http://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf , strana 60.

      • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

        GeorgK (přítel SN)     před 17 lety 09.06.2007 23:33 |  
        0 0

        Takže nám ENIC zablokuje možnost hrát UEFU, tím nás definitivně zničí a odepíše si investici. A nebo přes léto nejde kupce. ASi se budem modlit co říkáte?

        • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

          wector     před 17 lety 10.06.2007 11:21 |  
          0 0

          Prodej nehrozí, s rozestavěným stadionem by to bylo moc komplikované.

  6. Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

    (host)     před 17 lety 09.06.2007 18:43 |  
    0 0

    Ááá Slavia zase ,,posiluje" před Ligou Mistrů, to se zase budeme divit až vypadneme z předkola, jej, to bude smutek, a ještě k tomu odešel zadara, to jsou panečku kšefty, gratuluji vedení, oni už nevědí jak Slávii potopit..

    děda Šmicer do Slávie asi nepřijde, dostane nabídku třeba z německé druhé ligy a balí si věci..

    jsem zvědavej koho koupíme, když nemáme peníze ani na výplaty hráčům :/

    Myst

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      (host)     před 17 lety 09.06.2007 20:23 |  
      0 0

      Asi budeme muset zařadit do áčka další tři dorostence. Jak se loni ukázalo, na naši ligu to stačí. Sralta měla rozpočet o víc než čtvrt miliardy větší a dotáhla se na nás jen pomocí rozhodčích.

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      martin08     před 17 lety 10.06.2007 19:36 |  
      0 0

      Ty asi nejses v obraze hochu co.. kazdej chapajici Slavista to pochopi - Smicer prijde kdyz nedostane "lukrativni" nabidku a vsadim na to ze pujde radsi do Slavie nez do druhy nemecky! On tu bude platnej i kdyby nehral! a co se tyce Jarolima - neni co vycitat, kazdej by udelal to samy, osobe se mi to nelibi ale chapu to - proto se maj prodluzovat smlouvy uz behem sezony, potom tu hrozi takoveto nebezpeci - jen doufam ze takhle neodejdou hraci typu Sventa.. protoz pristi rok konci smlouva v podstate celymu kadru..

  7. Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

    martin08     před 17 lety 10.06.2007 19:32 |  
    0 0

    At si rika kdo chce co chce mladej Jarolim bude chybet, nerikam ze nejde nahradit (osobne chci Otepku i kdyz to je trochu jinej typ) ale chybet bude..

    • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

      (host)     před 17 lety 11.06.2007 11:43 |  
      0 0

      nadherna diskuze, po dlouhe dobe jsem to cet jednim dechem, objektivni i na urovn ibez emoci se znalosti faktu, ne jako slavia cz.Posledni sestava becka ukazuje na mozne presuny hracu do a tymu i jinam ,k Totenhamu, myslim , ze to nebude problem stejne jako loni, byt ma Enic majoritu.......K presunum hracu, skutecne je nutno objektivne posoudit, zdali byl nutny prichod Nedzipiho, Reitera, dle meho slo spis o provize nez o posileni Slavie a radeji dat sanci hracum z hostovani a becka, kde je velky problem u nekterych se smlouvami. Osobne vidim jako realitu odchod nektereho z klicovych hracu/ take nechapu ,ze treba Hubnik, Dzeko mohou jit za 100mil. a my nic ,pokud nejde o strategii vedeni , aby prachy nemizely v cerne tuni Eniku. Jiri

      • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

        (host)     před 17 lety 11.06.2007 12:16 |  
        0 0

        Loni měl ENIC 30% nyní 66%. Pravidla UEFy jsou jasná viz: http://georgk.blogspot.com/ jen vzpomeňte jaký problém měl Abramovič a to jen Spartak sponzoroval.

        GeorgK

        • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

          (host)     před 17 lety 11.06.2007 12:42 |  
          0 0

          ano to je fakt, ale verim ze se to snad nejak vyresi, vzdyt jde o nasi ekonomiku/ je verejne tajemstvi , ze nas pohary vzdy drzeli nad vodou. Jiri

        • Re: Lukáš Jarolím opouští Slavii

          (host)     před 17 lety 11.06.2007 13:43 |  
          0 0

          Četl jsem teď na webu regule UEFA na které avizovala Jane, a v nich se mluví bohužel jasně. Ale ve vedení Slavie a jistě i ENICU jsou lidé kteří dobře znají legislativu UEFA. Proto se mi nechce věřit že by tento problém neměli dopředu vyřešený, resp. že by ENIC navýšil svůj podíl v Tottenhamu nad 50% a současně tím znemožnil Slavii hrát pohár UEFA ( když ho bude současně hrát Tottenham ) a tím výrazně znehodnotil svoji další investici. Pro Slavii je účast v poháru UEFA v letošním roce - životně důležitá ( předpokládám pesimisticky že třetí předkolo Ligy mistrů nedopadne dobře ). Slavia letos z koeficientu odmaže 11 bodů, a pokud je nenahradí tak v dalších letech nebude nasazená již ani v druhých předkolech LM nebo UEFA, a to vůbec nemluvím o dopadu na klubovou pokladnu.
          Fiki