Ženský fotbal

Žákyně i podruhé na jaře prohrály

Starším žákyním se vstup do jarní části sezony nevydařil, ani ve druhém zápase jsme nedokázali vstřelit gól a proti celku ze spodku tabulky jsme dvakrát inkasovali.

Starší žákyně zatím nenavázaly na výsledky z podzimu, nutno však dodat, že tým omladil a hráčky, které na podzim nastupovaly za žákyně, teď dostávají větší prostor v juniorce. Přesto jsme proti předposlednímu týmu tabulky začali poměrně dobře, i když k ideálu scházelo větší nasazení. V 10. minutě jsme si vytvořili velkou šanci, když Komárková přiťukla do vápna Necidové, která nebezpečně vystřelila, brankář však vyrazil na roh. O pár minut šla sama na bránu Marková, ale zakončení zbytečně uspěchala. Pak však přišel zbytečný trest, po chybě se soupeř dostal k míči a dalekonosnou střelou překonal brankářku Šolcovou. Hra v prvním poločase nebyla z naší strany příliš urovnaná, vyráběli jsme moc chyb. Soupeř si toho však mnoho také nevytvořil.

Do druhého poločasu jsme nastoupili velice, hodně aktivně, ale efekt to nemělo, protože jsme se nedostali do finálního zakončení. Prakticky celou dobu jsme hráli na jejich polovině, až nakonec přišel trest. Nejdříve po ojedinělé standardce z dálky Kopanina ohrozila, ale v 56. minutě jsme ve vápně zbytečně faulovaly a následnou penaltu domácí využili. Přes snahu zvrátit nepříznivý vývoj jsme si už moc příležitostí nevytvořili, po faulu na Markovou před vápnem jsme stříleli nad branku a v 70. minutě po dalším faulu na Markovou, tentokrát ve vápně, Palková neproměnila penaltu a při dorážce trefila jen břevno. Potvrdilo se, že nám dnes nebylo přáno.

Kopanina - Slavia 2:0 (1:0)
Slavia: Šolcová - Vandasová, Beránková, Stanková, Jíchová - Mikšovská (39. Paurová), Komárková, Palková, Rzycká - Marková, Necidová

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Žákyně i podruhé na jaře prohrály

    (host)     před 16 lety 05.04.2008 23:02 |  
    0 0

    solcova je nejlepsi

    • Re: Žákyně i podruhé na jaře prohrály

      (host)     před 16 lety 06.04.2008 08:29 |  
      0 0

      Ale Eliško, proč si to píšeš -:) ?

      • Re: Žákyně i podruhé na jaře prohrály

        (host)     před 16 lety 07.04.2008 10:21 |  
        0 0

        protože je to pravda