Ženský fotbal

Žákyně porazily Kolovraty

Starší žákyně Slavie konečně zabraly a ve třetím jarním kole porazily beznadějně poslední Kolovraty 5:0. Tři branky vstřelila Dvořákové, po jedné Necidová a Beránková.

Žákyně byly od samého úvodu jednoznačně lepší proti týmu, který se drží na dně tabulky. Tým měl problém s oběma našema útočnicemi, které se často dostávaly za obranu. Střeleckou smůlu měla Necidová, která se dostala do řady nadějných příležitostí. První branka padla po hrubce hostů, Dvořáková vystihla malou domů a ihned střílela, trefila však brankáře, k dorážce se dostala Necidová, ale ta trefila obránce, poslední dorážka Dvořákové již v brance skončila. V 19. minutě se za obranu dostala Necidová, střelecký pokud brankář vyrazil, ale pohotová Dvořáková se již nemýlila. O chvíli později po centru z levé strany Necidová zblízka trefila padajícího brankáře. Ve 30. minutě se přeci jen prosadila, kdy po přihrávce Dvořákové zakončovala k tyči. Těsně před poločasem si útočnice role vyměnily a tentokrát z úhlu pálila Dvořáková do šibenice a završila tak hattrick.

Ve druhém poločase jsme polevili v tempu hry a přestože jsme si vytvářeli další vyložené šance, branky jsme nepřidávali. Na branku šla třeba Vandasová, zakončit se nepodařilo ani Beránkové, Stankové či Markové. Nakonec jsme přidali i pátou branku, v 70. minutě se Vandasová dostala za obranu, přihrála volné Beránkové, která již prázdnou bránu trefila.

Slavia - Kolovraty 5:0 (4:0)
Slavia: Šolcová - Vandasová, Stanková, Beránková, Palková - Marková, Komárková, Jíchová, Rzycká - Dvořáková (42. Mikšovská), Necidová (47. Paurová)
Branky: 10., 19. a 35. Dvořáková, 30. Necidová, 70. Beránková

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Žákyně porazily Kolovraty

    (host)     před 16 lety 14.04.2008 21:21 |  
    0 0

    vadi mi, ze nikde neni vyfocena brankarka slavie, prosim priste zlepsit fotodokumentaci. Gordon :P solcova OLE

    • Re: Žákyně porazily Kolovraty

      (host)     před 16 lety 15.04.2008 06:34 |  
      0 0

      Já si vezmu příště foťák a vyfotím ti ji! A nezaložíme její Fanklub?

    • Re: Žákyně porazily Kolovraty

      (host)     před 16 lety 18.04.2008 15:47 |  
      0 0

      ty ses jeji tata nebo co? :D:D si ji vyfot doma...