Ženský fotbal

Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

Fotbalistky Slavie i ve druhém zápase vyhrály, tentokrát porazily nováčka z Karlových Varů 8:0. Střelecky se dvakrát prosadily Divišová, Krůzová a Tomášková, po jedné brance přidaly Bottová a Pěničková. Juniorka vyhrála 5:0 a hattrickem se blýskla v premiérovém startu Necidová. Prohlédněte si 16 fotografií ze zápasu A týmů a 20 fotografií ze zápasu juniorek.

Do zápasu jsme vstoupily bez několika hráček, Voňková a Tesková jsou na delší dobu zraněné, Budošová a Mészárosová byly se slovenskou reprezentací, Vytásková je v zahraničí. I proto se na lavičku dostaly holky z juniorky. Úvodní čtvrthodina nebyla z naší strany dobrá, soupeř hrál odvážně a snažil se tlačit před naši branku. Dvakrát i nebezpečně zakončil, ale Zbořilová v pohodě kryla. I slávistky se dvakrát dostaly před bránu, ale finální zakončení se nepodařilo. Po první vstřelené brance jsme postupně ovládli hriště a přidávali další branky. Ve druhém poločase jsme na hrišti již zcela dominovali a soupeř se na nic nezmohl. V 51. minutě mohla dát branku Pincová, když si naskočila na centr Krůzové, ale sama na malém vápně hlavičkovala těsně nad branku. Předvedli jsme řadu povedených akcí a je jen škoda, že se všechny nepodařilo dotáhnout do konce. Premiérový start v lize si připsaly Kuklová a Dvořáková.

Popis branek:
16. minuta - Divišová centrovala do vápna, Krůzová sklepla před vápnem k Bottové, která prudkou střelou překonala domácí brankářku. 0:1.
27. minuta - Po sklepnutí Kulichové poslala další centr Divišová a ve vápně Pěničková hlavičkovala před brankářkou a s tečí usměrnila míč do branky. 0:2.
32. minuta - Po nádherném centru Kulichové hlavičkovala osamocená Divišová k tyči. 0:3.
44. minuta - Pěničková přenechala míč Krůzové, která se uvolnila a středem hřiště se dostala před branku a pravačkou zamířila k tyči. 0:4.
55. minuta - Po standardní sitauci se k míči dostala Pincová a ze strany přihrála Divišové, která se ve vápně uvolnila a prudkou střelou překonala brankářku. 0:5.
57. minuta - Divišová poslala pěkný míč mezi obranu na Tomáškovou, která z první zakončila k tyči. 0:6.
74. minuta - Po prudkém centru Krůzové si na zadní tyč naběhla Tomášková a střelou pod břevno nedala brankářce šanci. 0:7.
86. minuta - Po dalším centru Tomáškové byla dříve u míče Krůzová a míč usměrnila k tyči. 0:8.

Karlovy Vary - Slavia 0:8 (0:4)
Slavia: Zbořilová (73. Vranová) - Kulichová (46. Nováková), Králová, Pincová, Benýrová - Tomášková, Pěničková, Bottová (73. Dvořáková), Krůzová - Divišová, Holečková (67. Kuklová)
Branky: 32. a 55. Divišová, 44. a 86. Krůzová, 57. a 74. Tomášková, 16. Bottová, 27. Pěničková
ŽK: 84. Krůzová
Střely na branku: 2 - 13, mimo branku: 2 - 10, rohy: 1 - 7, fauly: 9 - 14


Juniorka:
Slávistická juniorka vybojovala další tři body, tentokrát porazila ligového nováčka. V sestavě chyběly tři hráčky, Čmakalová měla zdravotní problémy, Stanková s Burešovou odjely na kvalifikaci reprezentace do 17 let. Příležitost proto dostaly žákyně, hned od začátku nastoupila Necidová a předvedla se znamenitě. První poločas se nám příliš nedařila kombinace, ale aspoň jsme dokázali dávat branky. V 9. minutě vybojovala míč Necidová, šla sama na bránu a bez problémů umístila k tyči. Ve 22. minutě vybojovala míč tentokrát Bělohlávková a střelou z hranice vápna prostřelila brankářku. O šest minut později Bělohlávková ve vápně přiťukla Komárkové, která vyslala povedenou střelu pod břevno.

Druhý poločas byl po herní stránce lepší, soupeře jsme zatlačili a často stříleli, ale bohužel ne přímo na branku, všechno létalo vedle tyčí. Skóre se pohnulo v 53. minutě, Dvořáková z levé strany poslala přízemní centr a Necidová si dobře naběhla a v pádu usměrnila do branky. Svůj hattrick završila v 62. minutě, po pěkném centru Čáslavské zcela osamocená zakončovala před vybíhající brankářkou. Do zápasu poprvé také naskočily žákyně Divišová s Čáslavskou.

Karlovy Vary - Slavia 0:5 (0:3)
Slavia: Nováková - Marková, Mádlíková, Beránková, Dvořáková (69. Tomášková) - Komárková (60. Čáslavská), Bělohlávková, Kuklová, Ondrášková, Plzáková (51. Divišová) - Necidová
Branky: 9., 53. a 62. Necidová, 22. Bělohlávková, 28. Komárková
Střely na branku: 0 - 6, mimo branku: 1 - 11, rohy: 1 - 13

Komentáře (13)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

    slaviator     před 16 lety 13.09.2008 21:42 |  
    0 0

    Sparta vyhrála v Jihlavě dokonce 13:0. Škoda no. Jsme zvědav, jak s Jihlavou budeme v příštím kole hrát my. Ale o těch osm branek bychom ji taktéž mohli porazit...

  2. Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

    quelhar (admin)     před 16 lety 13.09.2008 22:02 |  
    0 0

    Co je s Teskovou, ze je "na delsi dobu zranena"? Nema nekdo nejake podrobnosti?

    • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

      slaviator     před 16 lety 13.09.2008 22:34 |  
      0 0

      ... za to může Karel Jarolím...! :-))))

      • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

        Eluin (přítel SN)     před 16 lety 14.09.2008 08:10 |  
        0 0

        a hlavně Leška! Leška véééén :-)

        • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

          slaviator     před 16 lety 14.09.2008 09:46 |  
          0 0

          Co Leška... Paroubek by měl bejt hnán do Ruska, stejně jako komunisti á la Filip či Ransdorf... :(( Nevadí mi ani tak komunisti z přesvědčení, pokud tím "neohrožujou" jiný lidi. Dost, i celkem čelnejch komunistů, třebas po roce 1948 říkalo, že za tohle teda nebojovali, tohle že nechtěli... Bohužel Paroubek má mnohé rysy komunistického pohlavára...

          • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

            Sokrates55 (přítel SN)     před 16 lety 14.09.2008 10:59 |  
            0 0

            Zdravím Vás a přeji pěknou neděli.
            Pane Lukáši(já vím, že to je Vaše křestní jméno, ale slušnost mi velí), tak to si počkejte ve 13.00 na televizi PRIMA, tam bude tento člověk hovořit o morálce. Jeho projev po prohraných volbách, kdy zsinalý vzteky celou republiku obvinil ze spiknutí a přirovnal to k únoru 1948, ten by měli pouštět každý před zprávami večer v 19.00. To jen aby lidi věděli, čeho tento pán je schopen. Nedělám si iluze o české politické scéně, už jsem zažil dost. Ale tento člověk je opravdu nebezpečný a zatím se mi, z toho co všechno provedl, všechno špatné potvrdilo. Omlouvám se, musel jsem. Sokrates55

            • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

              slaviator     před 16 lety 14.09.2008 12:10 |  
              0 0

              Zdravím,
              mě k sobě především nesedí to "pane"... Copak jsem nějaký "pan", vždyť ještě ani nemám vystuduvanou vysokou školu... :-)
              Řeknu to takhle: jsem členem jedné nejmenované politické strany, ovšem i tam se mi nelíbí mnoho věcí. Od místních politiků, přes krajské až po ty ve vládě. Bohužel, všichni jsou z té "mé" strany. Jenže co jsem stačil za ty dva roky poznat, další politici jsou ještě horší. "Nejlepší" je, když se rekrutujou v "nezávislých" organizacích a kupčí s hlasy. Viz Sdružení Mostečané Mostu, nyní do krajských voleb přemalované na Severočeši.cz.
              Paroubek je nesympatický člověk. Málokdy hodnotím lidi, když jsem vůbec neměl čest s nimi mluvit či se přímo ocitnout v centru dění kolem nich. S Paroubkem jsem tu "čest" měl. Měl jsem tu čest i s Topolánkem, s tím dokonce dvakrát. Oba před volbami, jenže přístup naprosto rozdílný. Paroubek se choval jako arogantní blbec, Topolánek byl tehdy ještě příjemnej. Bohužel, asi neunesl později nástup do funkce premiéra. Ale možnost je tu i jiná: neunesl jednat každej den s těma s prominutím blbcema a kreténama napříč politickým spektrem. Proto je Klaus taky "arogantní", jednat každej den s těma samejma blbcema, z toho by se člověk jinak zbláznil. Na rozdíl od těch blbců má však svůj vlastní názor a nebojí se ho vyslovit, byť si tím zadělává nepřátele. Je mi celkem jedno, že mu knihu Modrá, nikoli zelená financuje soukromý zdroj z Ruska.
              Paroubek dříve dělal na magistrátu v Praze, že. To, jací tam jsou lidé, je kráásně vidět i dnes na našem příteli panu Richterovi. Každopádně od Richtera, který je nebezpečný pouze pro divadelníky a ostatní umělce, je Paroubek nebezpečný pro celý národ. Já bych ho vážně poslal s Ransdorfem a Filipem do Kremlu. Ať si je užije i někdo jiný...
              Všude jsou lidé dobří a špatní, rozumní a blbí, pomstichtiví i mocichtiví. Ale poslouchat pana Paroubka, to je za trest. Však ho také po právu při jedné jeho přednášce na vysoké škole studenti vypískali.

    • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

      Richi (admin)     před 16 lety 14.09.2008 21:13 |  
      0 0

      Problémy s kolenem, teď přesně nevím.

  3. Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

    slaviator     před 16 lety 14.09.2008 09:56 |  
    0 0

    Hmm, tak teď koukám, že Slovácko prohrálo v Pardubicích. Si holky spravily chuť po zápase s náma... :-)

    • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

      slaviator     před 16 lety 14.09.2008 10:04 |  
      0 0

      Tak nevím jak doma s Plzní, se kterou remizovalo Slovácko 1:1, ale v Pardubicích prý bylo daleko lepší než soupeř... A samy Pardubičandy se diví, že dokázaly vyhrát, kor když Slovácko bylo loni třetí... :-) Takže asi je jen otázkou, kdy se výsledkově zlepší, herně to prý jde. A to jsem si říkal už, že by letos nemuselo kousat tak jako loni... :)

  4. Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

    jardaj     před 16 lety 14.09.2008 21:02 |  
    0 0

    Tyhle příspěvky sem nepatří. Já měním téma a hrozně moc gratuluju Simoně Necidové k impozantnímu vstupu na juniorskou scénu. Je to sice první větší krok a držím ti palce ať se ti daří i nadále!

    • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

      Jiri1     před 16 lety 15.09.2008 12:47 |  
      0 0

      Zdravim, byt v posledni dobe na Strahove v nedeli brzo rano zas neni tak spatne, pohledny fotbal umocneny snahou obou muzstev strhnout vitezstvi na svou stranu, nezapomenutelny rev Mirka Janu i zapletka hodna mistra pera Dietla, to vse bylo videni . Hraci Slavie jako obvykle piosileni o 6 hracu sirsiho kadru acka meli dobry vstup do utkani , ale souper postupne hru vyrovnal a pozdeji za stavu 1 ku 0 pro nas nam ke konci utkani zle zatapel. Osobne se mi nejvic libil Stary jeho jistota a cteni hry je dost jedinecne, velmi dobry vykon urcite odvedl Honka, ktery dohani svou byvalou formu a nelze zapomenout ani na Kindla. Na rozdil od trenera bych spise jako slabsi vyhodnotil vykon golmana, ktery stanim na zakladni lajne hodne usnadnoval souperi zakonceni rohu ci standartek. Neuspokojil mne ani slovensky zaloznik a Cisse by asi spise nez navstevy diskotek, mel absolbovat intenzivni kursy cestiny, protoze slovo obsad ma pro nej vyznam utec kam muzes.Asi vsichni vime, ze vedeni Slavie moc zajem hrat i s beckem profesionalni souteze nema, jednak kvuli nakladovosti , jednak i kvuli stadionu, protoze konec podzimu budeme dohravat na vedlejsim stadionu Pratelstvi, aby becko Sralta melo na vyssi soutez vse oukej. Prestavba soutezi ci redukce klubu je asi v soucasne dobe hodne neaktualni, pred volebni valnou hrromadou s nejistym vysledkem , kdy nikdo nevi co ma od druhe strany cekat bych cekal spise , ze se nepohne ani vetvicka, sponzor to kouzelne sluvko je na zmeny hodne vrtkava, nejen na zmeny stadionu, ale i treba na ruseni klubu atd, snaha o jejich pretazeni do noveho klubu je velmi casto neuspesna , protoze sponzora vaze regionalita i osobni vazby na lidi v klubu, vyjimkou je jeden Prazsky druholigovy klub, jehoz reklamy prinaseji klubu i majitelum neuveritwelne prijmy a kryji skoro vsechny naklady, ale v souvislosti s tim v jinem klubu pro ktery drive ti lide delali, dnes resi co vlastne dal s marketinkem a lidmi kteri ho delaji./ nejde o Bohemku/, proste tezko se dockate vetsi zmeny , vzdy je treba bud sehnat velkeho sponzora, ktery privede zajimave hrace, nebo nabidnout bonus v podobe noveho stanku, nic jineho ve zdejsi zemepisne sirce nezabralo viz volne vstupy, vernostni progrmy ci jine bonusy.

      • Re: Slávistky rozstřílely i Karlovy Vary

        slaviator     před 16 lety 15.09.2008 16:25 |  
        0 0

        njn, dukla, dukla.. :)