Ženský fotbal

Derby žen odloženo!

Tuto neděli se mělo uskutečnit nejsledovanější utkání 1. ligy žen - derby mezi Spartou a Slavií. Nakonec se však neuskuteční, na poslední chvíli bylo odloženo na úterý 14. října od 18:00. V neděli však můžete vyrazit na derby dorostenek!

Zápas byl odložen kvůli chřipkové epidemii a zranění hráček Slavie po návratu z reprezentační akce. Kdyby se utkání muselo odehrát, mohlo by nastoupit opravdu jen pár hráček z kádru, takže by se ani nejednalo o pořádné derby a atraktivita by byla nulová.

Během pátečního dne však došlo k jednání se Spartou, která byla maximálně vstřícná a i díky ní mohlo být utkání odloženo. Poděkování patří i STK, která vše dokázala operativně vyřešit a vyšla vstříc požadavku obou klubů.

Zápas se nakonec odehraje ve všední den - v úterý 14. října od 18:00 v tréninkovém areálu na Strahově. Bude to vskutku náročný týden, víkend předtím nás čeká Hradec, následující víkend poté Slovácko.

Utkání dorostenek se odehraje ve stejný den, jen se změnil čas. Nově se tak derby U19 Sparta - Slavia uskuteční v neděli 5. 10. 2008 od 14:30 na přírodní trávě v tréninkovém centru na Strahově. Přijďte povzbudit naše mladá děvčata.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)