Ženský fotbal

Slávistky prohrály s Lipskem

Fotbalistky Slavie v sobotu sehrály přípravný zápas proti druholigovému německému týmu Lokomotive Lipsko, který prohrály 1:4. Jedinou branku vstřelila Pincová.

Zápas dvou mužstev, která se nacházejí v naprosto jiných fázích přípravy, vyzněl pro německý tým. Než si naše hráčky uvědomily, že hrají fotbal, bylo to již 0:2. V 5.minutě míč z trestného kopu zapadl k zadní tyči a za další čtyři minuty se soupeř prosadil opět po standardní situaci. Ve 30. minutě zaváhala obrana s odkopem a pro asi nejlepší hráčku soupeře nebyl problém z hranice šestnáctky zvýšit na 0:3. Ve druhém poločase jsme vyrovnaly hru a v 64. minutě se hlavou prosadila Pincová. Před koncem měla velkou šanci na korekci Nováková, ale nedala. Lipsko čtyři minuty před koncem přidalo ještě čtvrtou branku utěšenou střelou z 20ti metrů.

"Četné absence a únava z fyzické přípravy se rozhodně podepsaly na kvalitě naší hry, ale vzhledem k tomu, že liga začíná skoro za dva měsíce, není důvod k pesimismu," řekl k zápasu trenér Martin Šeran.

Slavia - Lipsko 1:4 (0:3)
Slavia:
Zbořilová - Meszarosová, Pincová, Benýrová - Holečková, Budošová, Bottová, Pěničková, Krůzová - Nováková, Divišová, střídaly: Vranová, Dvořáková
Branka Slavie: Pincová

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)