Fanoušci Slavie

Nové stránky Fanklubu

Spouštíme nové oficiální stránky Fanklubu Slavie Praha (www.slavista.cz), určené nejširšímu okruhu slávistů, ať už svůj klub provázejí na všech utkáních i ostatních akcích, nebo fandí jen doma u televize či drží palce jenom v duchu. Pro ty, co doma vychovávají malé slávistické dušičky a nemají čas jezdit na stadion i pro ty, kterým to nedovoluje velká vzdálenost, práce nebo zdravotní stav. Díky internetu my všichni můžeme být se svým klubem a jeho fanoušky na každém kroku, můžeme se navzájem informovat, povzbuzovat, bavit a radovat.

Snažili jsme se pro vás, pro fanoušky, připravit web, který už nebude mrtvý, jako ten předchozí, ale web, na jehož stránky se můžete pravidelně vracet a budete zde nacházet spolehlivé aktuální informace především o Fanklubu, ale i o Slavii samotné či Odboru přátel.

Nemáme žádné novinářské či zpravodajské ambice, ani nechceme dublovat stránky speciálních fanouškovských skupin, ale o všech takových by tu měl být přehled.

Co všechno nového na vás čeká, jistě rychle zjistíte sami. Nicméně alespoň v krátkosti ty hlavní rozdíly. Nejzásadnější změnou je možnost diskuze pod články, případně na fóru. K diskuzi však musíte být na webu zaregistrováni - chceme totiž, aby sem přispívali především slávisté a nikoli všelijací "škůdci". Jako registrovaní uživatelé můžete sami přidávat vlastní články, inzeráty i fotografie.
Úplnou novinkou je "blešák", kde můžete nabízet i shánět vše slávistické - od sběratelských předmětů po oblečení.

Jistě jsme si vědomi některých chyb, které web stále ještě má, ale víme o nich a budeme se snažit je odstranit. Proto také prozatím spouštíme stránky ve zkušebním provozu a na zkušebním serveru (slavista.net). Uvítáme nyní jakékoli vaše připomínky a podněty, co bychom mohli zlepšit či upravit. Pište své nápady - co je špatně a co vám tu úplně chybí, co byste doplnili nebo předělali - web je tady pro vás.
Pokud sami spravujete stránky, které mají něco společného s fotbalovou Slavií, pošlete nám odkaz.

Takže s chutí do slávistického jara - na trávníku i na internetu!

Váš Fanklub

www.slavista.cz

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Nové stránky Fanklubu

    urs (přítel SN)     před 15 lety 22.02.2009 12:37 |  
    0 0

    krásné stránky :-)

  2. Re: Nové stránky Fanklubu

    Eluin (přítel SN)     před 15 lety 22.02.2009 13:44 |  
    0 0

    Ten Žižkov mě tedy naštval, ne že bych byl nějaký fanoušek "ševců", ale tým hrající pod vysílačem moc rád nemám. Už se těším na ty terény tam... :-(

    • Re: Nové stránky Fanklubu

      eomer (přítel SN)     před 15 lety 22.02.2009 14:12 |  
      0 0

      Já jsem tomu rád. Raději půjdu 2x na Žižkov, než abych jezdil do Zlína a možná Kladna. Ale jinak bahniště nic moc.

      • Re: Nové stránky Fanklubu

        Eluin (přítel SN)     před 15 lety 22.02.2009 15:33 |  
        0 0

        Ale mít tolik prvoligových týmů z jednoho města není moc dobré. Jedním problémem může být nedostatek sponzorů a jinak...ať si i fanoušci v jiných městech užijí na české poměry dobrý fotbal.