Fanoušci Slavie

Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

Na základě bezpečnostních opatření Slavie pro utkání s Baníkem Ostrava je Fanklubu umožněno poskytnout členům FK a OP možnost objednávky vstupenek na zmíněné utkání. Tuto službu poskytujeme výhradně mimopražským členům FK a OP.

Pro úspěšné získání požadovaných vstupenek na toto utkání je třeba dodržet všechny body následujícího postupu.

Postup pro objednávky vstupenek na Baník:
(prosím čtěte pozorně!)


1. Informace
Každý člen FK nebo OP má možnost objednávky maximálně 1+1 vstupenky. Na každé z objednávaných vstupenek bude uvedeno jméno, příjmení a datum narození.

2. Závazná objednávkaNejpozději do středy 4.března 2009 18:00 zašlete závazný objednávkový email na adresu vstupenky@slavista.cz. Email musí obsahovat tyto údaje:

  • počet a charakteristiku objednávaných vstupenek (sektor apod.)
  • jméno, příjmení a datum narození pro každou z objednávaných vstupenek (tyto informace budou na každé vstupence vytištěny!)
  • objednávající uvede navíc své telefonní číslo
  • člen FK uvede číslo své členské průkazky
Za Odbor přátel se podává jedna celková objednávka prostřednictvím sekretariátu, která musí obsahovat všechny požadované údaje.

3.
Rezervace vstupenekPo obdržení objednávky vám budou vstupenky zarezervovány a bude vám odeslán potvrzovací email s konečnou částkou k úhradě a závazným termínem provedení platby.

4.
Platba vstupenek
Nejpozději do pátku 6.března proveďte úhradu částky odpovídající ceně objednávaných vstupenek na účet Fanklubu 35-0962440277/0100
  • platbu je možné provést převodem nebo vkladem na účet na přepážce KB
  • jako variabilní symbol je vhodné uvést datum narození objednávajícího (formát DDMMRRR, např. 10041982 = 10.dubna 1982)
  • každopádně však je nutné uvést do zprávy pro příjemce jméno objednatele, jinak nemůže být platba identifikována
5. Vytištění vstupenek Poté co obdržíme platbu, dostane objednatel opět potvrzovací mail, lístky jsou vytištěny a vyzvednuty, v opačném případě (nedojde-li platba na účet včas nebo není alespoň potvrzena zasláním elektronické kopie záznamu o transakci) se rezervace ruší.
6. Distribuce vstupenek
  • v den zápasu tj. 9.března od 16:00 do 17:00 u okénka Fanklubu (pokladny u vchodu č.4)
  • na základě individuální domluvy možno i jinak (je vítán výdej s předstihem - ve všední dny v centru Prahy po osobní domluvě)
  • při převzetí vstupenky je nutné prokázat svou totožnost. V případě, že nebudou souhlasit data uvedená v objednávce a předložený průkaz totožnosti, nemůže být vstupenka vydána!

Doplňující informace pro objednávku vstupenek:

  • Fanklub má prozatím rezervováno 300 ks vstupenek do sektorů 106, 110, 112 a 227 (v případě zájmu bude tento počet navýšen)
  • u objednaných vstupenek se zachovávají veškeré nároky na slevy, pokud jsou řádně doloženy
  • vybraná místa nelze objednavateli vždy zaručit, vždy je však snaha o zachování požadované cenové relace
  • FK preferuje úhradu platbou na účet, výjimky je třeba dohodnout individuálně (pouze u malých částek a vyzvednutí s dostatečným předstihem)
  • pokud objednatel nedodrží čas, určený k platbě, nebo čas, určený k vyzvednutí vstupenek, nemá nárok na náhradu

Nikoho netěší, že je předprodej takto komplikovaný, ale Fanklub se snaží svým členům situaci podle svých možností ulehčit. Věříme, že vše proběhne korektně a k vaší spokojenosti.

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

    DrFe1     před 15 lety 28.02.2009 02:27 |  
    0 0

    To jste teda vymysleli bordel. Chcete vůbec aby lidi chodili na fotbal ? Asi ne, jak to tak vypadá. Tak jednoduchou věc tak neuvěřitelně zkomplikovat ..... podle těchto opatření by neznalý člověk soudil, že v tom Brně museli minimálně někoho zabít, možná rovnou pár desítek lidí, pak by byly takovéto superbuzerační opatření oprávněné. Nic takového se ale pokud je mi známo nestalo ani náznakem.

    • Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

      urs (přítel SN)     před 15 lety 28.02.2009 09:27 |  
      0 0

      :-))))) jednou žiješ v čechách, tak koukaj skákat tak, jak "úředníci" pískají hochu ;) možná seš ještě mladý pívo a nesetkal ses s birokracií, která tomu tady všemu šéfuje :-)

      • Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

        DrFe1     před 15 lety 28.02.2009 10:53 |  
        0 0

        Já nikam skákat nebudu, na Ostravu se holt podívám v TV, když Slávia o fanoušky nestojí.

        • Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

          urs (přítel SN)     před 15 lety 01.03.2009 08:55 |  
          0 0

          nestojí jen o hovada, které se předvedli už v prvním kole.. :-( jinak samozřejmě skákat nikam nemusíš, na to máš svatý právo :-)
          měj se

  2. Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

    lemurek80     před 15 lety 28.02.2009 11:25 |  
    0 0

    Popíšu naší situaci,parta Slávistů z městečka cca 130 km od Prahy,jezdíme na poháry a zajímavý soupeře v lize (jediný důvod proč nejezdíme na všechny zápasy je ta cesta).Do teď jsme řešili nákup lístků přes internet.Bohužel nám nezbyde asi nic jinýho než vstoupit do Fanklubu,alespoň dva,a vstupenky si nechat rezervovat přes FK.

    Nechápu jen to proč si nemůžeme koupit vstupenky přes net,s tím že všichni při požadavku na koupi lístku vyplníme potřebný údaje z OP.Ty údaje se přeci můžou vytisknout na lístek,přijdeme ke vstupu,kde mám ty údaje zkontrolujou stewardi.Kde je problém,proč to nejde takhle?

    Kolik stojí ty čtečky OP?Přeci i kdyby to byla investice 5 mega tak se to vyplatí a za sezonu je to zpátky na lístkách který prodáte navíc mimopražským,který si nemůžou z jakýchkoli důvodů dovolit jezdit dvakrát za týden do Phy.

    Jak píšu nahoře ,pokud se pravidla nezmění,nezbyde nám než se složit,zaplatit dvě nebo tři členství aby jsme mohli nakupovat lupena přes FK.

    • Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

      lucky-pilda     před 15 lety 28.02.2009 15:37 |  
      0 0

      Predpokladam, ze vstupenky nejdou pres net s podminkou zadani cisla OP koupit, protoze by to asi vyzadovalo zmenu systemu, ktera by se mozna tak narychlo nestihla. Ale nevim, to se jen domnivam.
      Tu ctecku na OP treba v budoucnu koupi, ale rek bych, ze vzhledem k financni krizi a tomu, ze E-side se rekneme zrovna nechysta dat zplatky za stadion dopredu to v nejblizsi dobe nepredpokladam ...
      Btw. Proc nejste nikdo clenem fanklubu? Vzdyt ten by se vam vyplatil i kdyby tady tento system nebyl ...

      • Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

        lemurek80     před 15 lety 01.03.2009 16:28 |  
        0 0

        no členem nejsme protože se to do teď nevyplatilo(věř mi že jsme o tom uvažovali),ale musíme dát v partě reč a asi nezbyde než se přidat.Jinak to nepůjde...asi..

  3. Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

    Chlupp (přítel SN)     před 15 lety 28.02.2009 11:47 |  
    0 0

    Nechapu,proc muze Bahnik prodavat vstupenky do Edenu po deseti a Slavia jen po dvou? Vzdyt je to postavene proti Slavistum,tak s tim neco udelejte..

  4. Re: Vstupenky na Baník pro členy Fanklubu

    Dobi     před 15 lety 01.03.2009 10:20 |  
    0 0

    Dovolte mi pár připomének. Jsem přesvědčen, že je zde snaha o co nejlepší řešení situace, kdy si jistě nikdo nepřeje, aby nám kdokoliv rozmlátil Eden jak pověstný nálet Drážďany... Jsem přesvědčen, že se jedná o rychlé řešení po zkušenostech z Brna; podobně to bude asi i při derby se Spartou, pokud se do té doby pro slabé výkony rudí z Gambrinus ligy dobrovolně neodhlásí... Vím, že jsou 2 možnosti - ostnáč, policajti, vyhladovělí hafani - nebo takovéto opatření, které se jistě do derby vypiluje, aby opravdoví slávisté byli co nejméně postiženi. Jen málokdo si asi uvědomuje, že volný prodej na Baník by nalákal i příznivce letenského rivala - pamatujete na pohár před několika lety, kdy Slavia hostila Baník a došlo k napadení ostravského kotýlku běsnícími sparťany? Jsem, jako řadový člen Fanklubu a jeden z představitelů OP (ne občanky, ale odboru přátel) rád, že se i zde naplňuje smlouva mezi FK a OP o spolupráci a rovnému přístupu s přihlédnutím ke specifikům obou organizací, kdy se jeden čas zdálo, že se to rozkmotří a my nyní naopak táhneme za jeden provaz - společný a slávistický. OP je zde hlavně přes odbočky na venkově, FK spíše pro přímější kontakt! Ale jistě vše všichni vypilujeme! Eden je jen jeden! I když jsem u opatření nestál, vzhledem k rychlé potřebě opatření by to asi nikdo lépe nevymyslel! A jen prosím o rychlé vyhodnocení negativ, aby vše bylo na derby ještě vypilovanější! Máme zde 2 organizace fanoušků - cca 800 členů FK a téměř 3000 členů OP! Víte, kolik má členů třeba Bayern či Barca? Tam někdy nečlen nemá šanci! A příspěvky jsou oproti nim symbolické! Vlastně tak 3 piva za 2 měsíce! A k tomu permanentkáři. A vnitřně organizovaní "kotelníci", kteří také nebudou mít problém! To je opravdu takovým problémem se k něčemu a někam přihlásit, vybrat si organizaci, která nejlépe vyhovuje a u které víme, že všichni táhnou za ten slávistický provaz a jen v jemnostech se liší! Osobně jsem rád, že jsem mohl stát u "vyčištění vztahů" a dnešního stavu přátelství a spolupráce! Tak proč se nepřipojíte? Jsou tu lidé, kteří Vám rádi pomohou, kteří vyhodnotí Vaše připomínky a pomohou Vám, nám, Slavii! Nebo chcete mít po Baniku či Spartě novodobé edenské "Drážďany"? V rozumné víře a v touze o pochopení. Dobi