Fortuna liga

Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

Slavia vstoupila do 13. kola Gambrinus ligy. Oba týmy uctily minutou ticha památku slávistické legendy Františka Veselého, slávisté nastoupili do utkání s černými páskami. Slavia podlehla 0:1 a úspěšně pokračuje v tragických výkonech.

Příbram - Slavia : (0:0)

Sestava Slavie: Vanaik - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Grajciar (74. Belaid), Ragued (45. Šmicer), Trapp, Skácel - Naumov (65. Šenkeřík) , Hloušek
Branky: 75. Plašil

Do utkání vstoupila Slavia s jasným cílem - odčinit domácí porážku s Olomoucí a výhrou uctít památku Františka Veselého. Oba týmy však do zápasu vstoupily opatrně. První střelu jsme zaznamenali v osmé minutě, příbramský Videgla však ohrozil spíše rohový praporek než branku Martina Vaniaka. Pražané poté zahrávali serii rohových kopů, ale ze vzduchu branku tradičně ani neohrozili. První vážnější situaci jsme zaznamenali v jednadvacáté minutě, agilní Hloušek si obhodil obránce, z úhlu ale trefil pouze boční síť. Z nudy prvního poločasy vytrhl diváky jen kiks Marka Suchého, po kterém sám na branku pokračoval Pleško. Obránce Příbrami si však v koncovce počínal velmi neobratně, a místo branky ohrozil slávistické fanoušky za Vaniakem. Po dalším kiksu Slavie mířila střela Příbrami z pětadvaceti metrů opět na tribunu. O dvě minuty později střílel technicky Petr Trapp, jeho střela, stejně jako hlavička Naumova z další akce, skončila těsně nad břevnem. Největší šanci prvního poločasu měl na noze Naumov, centr Trappa mu však sklouzl a dotírající Hloušek se na malém vápně k dorážce těsně nedostal. Na konci prvního poločasu střílel nebezpečně Skácel, jeho střelu však Krbeček vyrazil. Slavia hrála celý první poločas do uzavřené obrany soupeře, stav v poločase byl 0:0.

Do druhého poločasu vstoupila Slavia s jednou změnou, místo Ragueda přišel na hřiště Šmicer. Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu jako poločas první. Na hřišti se společně objevily dvě slávistické ikony, Vladimír Šmicer a Rudolf Skácel. Na hře Slavie to bylo vidět, po krásné kombinační akci, do které se zapojili oba jmenovaní se dral do šance Naumov, v obrovské šanci z tří metrů trefil však pouze Krbečka, následná dorážka se také neujala. S příchodem Šmicera si Slavia začala vytvářet šance, po kombinaci s Hlouškem poslal svou hlavičku nad branku. V průběhu druhého poločasu na sebe upozornili jen fandové Slavie, kteří ve svém sektoru zapálili několik ohňů. Jako blesk z čistého nebe přišla vedoucí branka Příbrami. Po centru Pleška se trefil Plašil. 1:0 pro domácí, slávistická mizerie tak pokračuje. Méně inteligentní jedinci v kotli Slavie poslední dobou úspěšně kazí pověst klubu, ihned po inkasované brance letěla směrem k domácímu golmanovi petarda, sudí na několik chvil musel duel přerušit. V osmdesáté minutě mohla Slavia srovnat, krásnou střelu Skácela však s vypětím všech sil vyrazil Krbeček. Slávistická mizérie tak pokračuje i po třináctém kole.

Komentáře (204)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    Romino     před 15 lety 31.10.2009 16:56 |  
    0 0

    No tak výkon zatím nic moc vzhledem k tomu, že Příbram hraje zezadu, tak je s podivem, že je málo ve hře Naumov jako útočník, chybí nám vysoký útočník do vápna, který by rozhodl takováto dobývání. Dnes je to velmi důležitý zápas, pokud ztratíme, zak nám již ujel vlak a letošní liga pro nás končí bojem o UEFU.

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      urs (přítel SN)     před 15 lety 31.10.2009 18:55 |  
      0 0

      to nevim, ale každopádně sme to podělali :-! naumov mel as i2 dobrý šance.., bohužel nedal..

  2. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    Ravik     před 15 lety 31.10.2009 16:57 |  
    0 0

    Čelůstka dolů, místo něj Šenky... Hloušek do halvu, Ruda na beka. Postupně TJ místo Trapína a Šmíca za Naumova. Po vápno dobrý, ale snad 20 centrů ze hry a 8 rohů...nicz toho. Vim neni to jen o Naumovovi, ale je to od něj bída.

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 31.10.2009 17:02 |  
      0 0

      Nebo šenky misto naumova.. to snad at radej hraje Tafat.. Naumov se ani nezapojuje do kombinace a ve vapne taky jakoby nebyl.. hrajem o 10..

      • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

        Stahler     před 15 lety 02.11.2009 09:31 |  
        0 0

        Tafat?Chodíš se vůbec někdy podívat na béčko?Zahraje dobře tak 1 z 5,6 zápasů...Naumov je mnohem lepší než Tafat,to zcela určitě.A zapojuje se do kombinace,mrkni na video a porovnej to s
        Bestou nabo třeba Toleským,těch přihrávek napočítáš víc.Škoda že nedal gól ale při té dorážce si počínal dobře,oni to vykopli jen s velkým štěstím.

  3. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    Eluin (přítel SN)     před 15 lety 31.10.2009 16:57 |  
    0 0

    Právě jsem se vrátil z dovolené v Paříži a musím říci, že - odstřihnut od informací - mě ty novinky ohledně Slavie docela vzaly dech. Nejdřív smrt F. Veselého a teď sleduji na internetu takový podivný duel s Příbramí. Upřímně, čekal jsem ve své bezbřehé optimistické náladě naši výhru.

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      urs (přítel SN)     před 15 lety 31.10.2009 19:20 |  
      0 0

      tu čekali všici, nicméně herní projev je jaký je.., resp. jaký byl a mělo by se s tímto něco dělat, protože nám chybí DŮRAZ VE VÁPNĚ a to jako moc :-/
      plus přechod do útoku (s vyjímkou borce nalevo Hlouška) je strašně pomalý a mě to teda už přetává bavit :-( fandim samozřejmě dál, ale je to bída..

  4. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    tolsimir     před 15 lety 31.10.2009 16:59 |  
    0 0

    Co v tymu dela Naumov naprosto nechapu. Nejen, ze nepochopil uvodni minutu ticha, navic se nedokaze trefit do balonu a je naprosto k nicemu, ale jeste zahodil svoji cernou pasku do zazemi! Naumov ven!

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      vavicek     před 15 lety 31.10.2009 17:17 |  
      0 0

      Naumov dává vzpomenout na Gaucha. Jarolím má asi v lásce útočníky, kteří hrají špatně a nedávají goly.

  5. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    Wommi     před 15 lety 31.10.2009 17:36 |  
    0 0

    to je v prdeli, fotbal na hovno,...pribram hraje tuzku a presto vyhraje,...komentaor taky na hovno..a slavisticky fanousci,..to jsou curaci taky,..panove prominou.

  6. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 31.10.2009 17:47 |  
    0 0

    Tak na začátku sezony vedení a trenér mluvili o nové koncepci, tak zatím je vedení i trenér spokojeni, tak se té koncepce asi drží, my si můžem jen domýšlet, co za koncepci to bylo,ale nejspíš boj ve středu tabulky.

    Naumova už nikdy nebudu mít rád, za tu černou pásku co si sundal z ruky a odhodil asi v 7. minutě. To je pro mě neúcta,ale co taky od něj čekat jinýho. No a z týmu se snaží tak max. Suchý, Hloušek a Skácel. Zbytek hraje na úrovni Kladna. Akorat mam z toho nervy. Potřebuje to prostě nejspíš novej impuls.

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      smely (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 13:28 |  
      0 0

      pardon, ale zrovna suchy vcera velmi spatny, nejdriv namazal pribram do sola, ktery neskoncilo golem jen omylem, pri golu svym nedurazem opet namazal na rozhodujici centr. zacinam mit pocit, ze nas nejvetsi problem je zbytecne inkasovyni lacinych golu, ktere dostavaji muzstvo pod tlak. vomacka je spatnej, moc spatnej, mara si ve dvojici s nim prestava verit a dela hrubky. pokud mame celej zapas uzemni prevahu (sparta, olomouc, pribram) a dostaneme gol z takrka ojedinele akce soupere, je to , podle me , zakladni problem od ktereho se odviji nervozita a krec v zakonceni, mozna i jiste otraveni ze zbytecneho snazeni se (coz se mi snad nechce ani verit, nicmene nevylucuji). vcera v pribrami to byl temer ucebnicovy priklad zmaru v utoku a , prominte, lajdactvi v obrane. A jeste jedna poznamka. Po tiraspolu jsem konstatoval, ze je to druhej sachtar a to nejen tim, ze se nepostoupilo golem v posledni minute, ale hlavne tim jakym stylem se to podepise na tymu. A ocividne jsem se nemylil ( treba standa to psychicky neunesl, vypada jak kdyby se mu zhroutil cely svet, vcera nebyl ani na lavici). Jen doufam, ze "doba temna" po tiraspolu nebude mit tak dlouheho trvani jako jiz zminovane "posachtarovske" obdobi (temer 10 let). Pokud se podivam na vyvoj letosni sezony, neznaje dnesnich vysledku, zacinam mit obavu o evropske pohary v sezone pristi a s tim pochopitelne paralelni problemy : nizsi navstevnost, mensi atraktivita pro pripadne posily, ubytek financi a s tim souvisejici prodej kohokoliv kdo bude prodejnej atd. V tom pripade Pepi s nami a zle pryc !

  7. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    wector     před 15 lety 31.10.2009 17:51 |  
    0 0

    Tohle nejspíš neustojí ani Jarolím. Nevymyslet za 90 minut nic jinýho než nákopy přes půl hřiště je opravdu bída.

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      vavicek     před 15 lety 31.10.2009 17:55 |  
      0 0

      Ted ho rozhodne neodvolají. Asi má štěstí, že hrajeme v týdnu s Valencii.

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      japhy     před 15 lety 31.10.2009 17:58 |  
      0 0

      V to doufám. Hodnotit jednotlivce asi moc nemá cenu. Ale - Postavit v Příbrami dva DZ jako ve Valencii je fakt komedie. A to si KJ může o Trappovi říkat, že to není klasický DZ jak chce. Hl. v první půli jsme ve vápně měli max. dva lidi. A ty krásný bochánky, taky radost pohledět. Du blejt.

  8. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    ravegis     před 15 lety 31.10.2009 17:55 |  
    0 0

    Dobrý večer,

    tak nevím Tantale, která mafie zapříčinila dnešní výkon. :-) Zřejmě bychom se už měli opravdu zamýšlet sami nad sebou a nehledat vinu stále jen v jiných. Dnešní výkon slavie bohužel ani nepřipomínal ten, který předvedli proti Olomouci. Nikdo neběhá a všichni jen čekají, zda v náš prospěch nebude opravdu písknuta nějaká penalta.

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      tantalos     před 15 lety 31.10.2009 20:27 |  
      0 0

      No vidíš,
      ale vysvětli mi, jak to, že za nahranou penaltu dostane Strnad žlutou kartu a Bony penaltu.
      Přiznám se. že jsem asi mimo. Když bek zastaví rukou míč na čáře a není to proti pravidlům, tak to prostě nechápu.
      Pokud jde o to, která mafie zapříčinila dnešní výkon, bych se bavil o vztazích trenéra s hráčskými agenty.
      Samozřejmě, důvod našich potíží spočívá v tom, že místo dobrých hráčů, které uvolňujeme, kupujeme "docela dobré" hráče. A to s výjimkou Hlouška trvale už od té zimy po Lize mistrů. Od té doby, co má Slavia peníze, s nimi zachází, jako by je splachovala do záchodu.
      Jinak si říkejte, že KJVCD.

      • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

        bongor     před 15 lety 01.11.2009 10:47 |  
        0 0

        Ty jsi Tantale nic nepochopil.Copak nevíš,že když upadne Strnad,tak to není stejný,jako když upadne náš hrdinný mistr Bony?
        A co se týče toho brankářského zákroku olomoučáka,tak se nyní zkouší nová pravidla,že když je hráč v brance a nohana se dotýká brankové čáry,tak smí míč chytat rukama.Zatím se to zkouší jenom v zápasech Slavie a po sezoně se to bude vyhodnocovat.
        Jinak tedy už vážně:Dokud budeme pokračovat ve věčném nesmyslném nakopávání míčů na hráče,co jsou o hlavu menší než konkurence,budeme nakonec rádi,když budeme hrát ten střed tabulky.
        Chudák Franta s jeho poctivým fotbalem bez jediného oddychu,jestli tohle viděl ze svého obláčku.............

  9. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    Wommi     před 15 lety 31.10.2009 17:56 |  
    0 0

    bez ohledu na vykon slavie, musim rict ze se mi chce brecet,kdyz vidim vykon se kterym se daji vyhravat zapasy u nas v lize...kdyz todle vidim, pral bych si aby nase liga mela max tak 10 tymu,..protoze todle je ostuda..pak taky vykon slavie!..obavam se, ze by se to melo uz nejak resit..je to bramboracka od zacatku do konce a bohuzel i pres svy kvality je vinik KJ...nova koncepce je v prdeli, tym rozesranej, nehraje na co ma, konec podzimu a neda se koukat na to jak se to stale meni!..bohuzel

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      harry     před 15 lety 31.10.2009 18:07 |  
      0 0

      tohle mně taky napadlo a upřímně řečeno je tragédie,že v naší lize stačí ke třem bodům leckdy totální destrukce a jeden náhodný brejk...

  10. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    quelhar (admin)     před 15 lety 31.10.2009 17:56 |  
    0 0

    Teda opravdu, tak nasrany uz jsem dlouho nebyl. Jak je proboha mozne, ze jediny slavista, ktery si troufne udelat klicku je Hlousek? Na druhe strane hraci Pribrami se pri brejcich snazi motat nase hrace pravidelne a my si netroufneme udelat klicku a porad se snazime kombinovat.

    Tohle byl opravdu hnusny vykon, neustale nepresnosti, neschopnost si nahrat na tri metry, strelba prakticky nulova. Takova prevaha je k nicemu. Proc porad centry do vapna, kdyz tam mame maleho Naumova nebo maleho Senkerika? Proc nezkusime vystrelit zpoza hranice vapna?

    Fuj, fuj, fuj, stydte se, vsichni, kdo dnes na hristi byli. Slavisticke srdce vypada jinak.

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 31.10.2009 18:03 |  
      0 0

      Slavistické srdce odešlo v pátek do nebe a tak jsme ted v hajzlu

      • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

        quelhar (admin)     před 15 lety 31.10.2009 18:08 |  
        0 0

        Prave proto melo byt na hristi znat, ze se kluci chteji vytahnout. Ale oni nechteli, nebo to aspon znat nebylo.

        Prece si normalne umi nahrat petkrat po sobe, tak proc to predvedou za zapas jen jednou? Proc jim mic porad odskakuje od nohy? Proc staci k nim pristoupit na tesno a oni zmatene kopou mic na nahodu?

    • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

      Ravik     před 15 lety 31.10.2009 18:08 |  
      0 0

      v Brně, Budějicích i u Klokana jsme podali mnohem horší výkon... že dá Příbram gol z jedný šance po chybě Hlouška je haluz. Že nedáme goyl ze tří velkých šancí, 15 rohů a X centrů ze strany je asi hlavně chyba útočníků. Do takový defenzívy jakou ukázala Příbram je jediná možnost hrát po stranách. Chybí Ford, Peky, Necka. Naumov je tragéd, který má tak na Viktorku. Jeho angažma je chyba KJ... jeho hra hatí snahu ostatních. Se Spartou, Olmikem a dnes se na hru dalo dívat. Snažíme se kombinovat, míč do vápna dostaneme, střel málo není... je to o utocnikovi.

      • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

        quelhar (admin)     před 15 lety 31.10.2009 18:16 |  
        0 0

        Kolik jsme meli dnes strel? Meli jsme par nebezpecnych zavaru, dve nebezpecne strely Naumova tesne po sobe, ktere chytil golman a jednu strelu tusim Skacela uz za stavu 1:0. Jinak to bylo bez vylozene sance a temer bez pokusu o strelbu. Centry byly s postupem casu cim dal horsi, zrovna tak zahravane rohy. Ja uznavam, ze Pribram hraje dozadu opravdu dobre a ze je tezke se do jejich obrany dostat. Ale pokud behaji v zaloze hraci jako Skacel, Smicer a v utoku Hlousek, tak bych cekal, ze se jim to povede casteji nez trikrat za zapas.

        O nasi obrane radsi ani nehovorit, v tehle situaci jsou hovory o Suchem v repre spis vysmech, cela obrana hraje podprumerne i v ligovych parametrech.

      • Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

        Wommi     před 15 lety 31.10.2009 18:19 |  
        0 0

        nesouhlasim s tou hrou,..prijde mi ze vice nez casto je to v podstate hra na nahodu, nakopavany balony casto vzduchem..ale nez az pred sestnactkou, ale jiz pri prechodu z obrany do utoku...az na vyjimky zadna snaha o kombinaci po zemi..naopka konecne trochu trestnaky, rohy a centry do vapna od grajciara ahlavne skacela jsou nebezpecny,ale neni kdo by je vyuzil. Poprve musim rict ze minasral naumov, doted nemel moc prilezitosti hrat,..ale toto je rpesne zapas,..kde rozhoduje dost casto jedna sance, kterou casto promenuje utocnik jeho typu,..a on hral hovno a jeste dvojitou sanci nepromenil.

        Doufam ze se na to FV ani jeste nedival, ze je teprve v nejakym prijimacim nebeskym pokoji,..protoze to by ho to mohlo polozit jeste jednou!doufam ze se neco stane, protoze takhle to dal nejde.
        Dal jsem zvedavej jak se disciplinarka postavi k tem fanouskum, zda da pokutu jen pribrami, nebo i slavii za jeji fanousky!
        M.

  11. Re: Příbram - Slavia 0:0 v poločase

    whitesnake01     před 15 lety 31.10.2009 17:58 |  
    0 0

    slavisticky kotel za dnesek palec dolu, je mi z toho fakt smutno, uz sme jak spartani....
    celkovy vykon desivy, nepochopitelna taktika, spatna totalne derava obrana....po kolikate uz?
    utok na houno, naumov je hrac max pro ten zizkov, asi si spletl zapas s treninkem a i z neho by s takovou hrou zaslouzil vyrazit
    vsechno de pres centry do vapna kde nemame zadneho hlavickare, to je Karle totalni vysmech, rok hrajem spatne, takhle uz to dal nejde, vymenit v zime Jarolima za Zemana, Dovadila nebo Soukupa, jinou sanci nevidim.....

  12. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    harry     před 15 lety 31.10.2009 18:05 |  
    0 0

    Nevím jestli mám brečet nebo se smát-místo jistých 3 bodů opět 0 a titul je dá se říct už téměř pryč.Do konce podzimu půjde jen o to aby naše ztráta nenarostla do fatlních rozměrů,ale obávám se že v našem současném rozpoležení to bude velký problém.Jedním dechem dodávám,že Jarolím už nemá týmu absolutně co dát a odpovědnost za současnje žalostnej stav stojí hlavně na něm.před sezonou to bylo jasný-prosadil si dost změn v kádru ,které řada lidí obhajovala s tím,že se zající počítají až po honu-účet podzimu je prostě jedna velká katastrofa,kterou mu z trika nikdo neodpáře....
    PS:toho s prominutím zmr.da kterej hodil po golu směrem na Krbečka dýmovnici bych na místě profackoval...

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      marcocruz (přítel SN)     před 15 lety 31.10.2009 18:07 |  
      0 0

      Máme úplně blbě složenej kádr.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      Wommi     před 15 lety 31.10.2009 18:09 |  
      0 0

      ..ja bych ho neprofackoval,..doufam, ze je na hristi kamera, on natocenej,..a chtelo by to nejakej poradnej flastr!je mi z takovejch fandu na bliti,..pak muzem chtit aby to jiny u nas nedelali.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        jack09     před 15 lety 31.10.2009 18:19 |  
        0 0

        melo by se v lize zavest to co ma uefa, ze za fanousky odpovida svuj klub, jinak se podle me nic nezmeni...

  13. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    socolik     před 15 lety 31.10.2009 18:08 |  
    0 0

    Děs, hruza, ostuda... Hrači si nezaslouží hrát za náš slavný klub. Než tohle tak to opravdu ať hrají dorostenci co si toho budou vážit a budou makat.

  14. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    vavicek     před 15 lety 31.10.2009 18:13 |  
    0 0

    Já bych Jarolíma u týmu nechal. Zatím máme podobně bodů jako pří odvolání Beránka. Jeho odvolání se ukázalo jako velká chyba, proto se mylím, že bychom neměli odvolávat dalšího úspěšného trenéra, ikdyž nesouhlasím s jeho personální politikou.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      jack09     před 15 lety 31.10.2009 18:16 |  
      0 0

      mozna ho nechat ale rozhodne neco zmenit, realizacni tym,zimni pripravu,odebrat neomezene moznosti KJ pri vyberu posil atd. ted jde o to jestli by na to pristoupil

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        wector     před 15 lety 31.10.2009 18:27 |  
        0 0

        Realizační tým si Jarolím staví sám, těžko mu tam někoho jen tak pošlou. Neomezené možnosti skončily přirozeně - nemáme prachy na nějaké velké posilování. Každopádně jsme zaseklí od začátku sezóny, takhle to dál nemá smysl.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      socolik     před 15 lety 31.10.2009 18:21 |  
      0 0

      Jsem velky zastance KJ. Ale uz je cas. Dlouhodobe jsou vykony mizerny (az na par vyjimek). Zmena je nutna a to hned. Hlavne necekat az do zimni prestavky. Novy trener potrebuje poznat tym a v zime pripadne provest zmeny.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      harry     před 15 lety 31.10.2009 19:22 |  
      0 0

      Tak co se týče statistik po 13.kole jsem horší bilanci než 5-4-4 měli naposledy snad ještě před Korbelem....

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        quelhar (admin)     před 15 lety 31.10.2009 20:15 |  
        0 0

        Stejnou jsme meli v sezone 00/01. Ale to jsme ztraceli taky na Spartu 14 bodu a ne 4 jako ted.

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          Bekbulatov     před 15 lety 01.11.2009 09:42 |  
          0 0

          jo panové, ale to jste si nevšimli,že sparta není letos měřítko, na čelo máme po dnešku 10 bodů a to je průser. Vždycky jsem se hráčů i trenéra nekriticky zastával ale to co předvedli včera - hráči: tutově hráli na odstřel trenéra, jinak to nechápu, proti tragické příbrami ještěmtragičtější slávia....trenér. pokud spolíhá na to, že mu mužstvo potáhnou hráči za zenitem: naše ikona LŠ a nebo ti co půl roku nehráli RS a oba přitom byli bohužel nejlepší na hřišti, tak je to mužstvo zralé na rozpuštění.... P.S Ten Naumov by měl okamžitě vyletět, nevím co udělal Brába ,ale to co onu jistě né...

  15. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    denydzlSKS     před 15 lety 31.10.2009 18:18 |  
    0 0

    1, ještě že se zase našel viník - naumov!! sveďte všechno na něj:-P já si za ním stojím, podle mě nezklamal...kdyby to samé co on předvedl vlčák, tak ho možná ještě zvolíte hvězdou zápasu...
    2, tohle není o jarolímovi on na tom hřišti prostě není s tímhle si musí poradit hráči!!
    3, bránění standartek - dneska se ukázalo co udělá brankář, kterej si chodí pro centry-> příbram víceméně nemusela při standartkách bránit:-(
    4, dneska to vůbec nešlo šmícovi
    5, dobrej byl trapp!!

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      socolik     před 15 lety 31.10.2009 18:24 |  
      0 0

      1. Naumov neni jediny vinik. Ale je otresnej a na hristi zbytecnej.
      2. Asi uz to je i o KJ. I kdyz stydet se musi hlavne hraci.
      Zbytek souhlas.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        denydzlSKS     před 15 lety 31.10.2009 18:38 |  
        0 0

        v KJ byl problém ze začátku...jeho stavění vlčka, odepsání vaniaka, stavění jandy, nevyužívání trappa, grajciara, neuspořádaná hra...teď už je sestava většinou OK a i ta hra má podle mě nějakou formu chvílema, ale prostě mi přijde, že tam není moc nasazení, tah na bránu, tlak do zakončení a to podle mě je spíš problém hráčů než KJ...

        a za tím naumovem si stojím, podle mě (nejen) dneska nebyl tragickej...

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          Ravik     před 15 lety 31.10.2009 19:17 |  
          0 0

          "že tam není moc nasazení, tah na bránu, tlak do zakončení"

          tak přesně všechno toto Naumovovi chybí...

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            denydzlSKS     před 15 lety 31.10.2009 19:54 |  
            0 0

            tu citaci co jsi vypsal jsem myslel spíš od záložníků a krajních obránců...je fakt, že naumov se zrovna nepředře, ale já si za ním opravdu stojím, vůbec není pravda, že není hlavičkář a že nikomu nenarazí...hlavičkuje dobře a dokáže podržet balón u nohy a narazit taky, sklepnout balon..

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      fanfaron     před 15 lety 31.10.2009 21:44 |  
      0 0

      dneska to bylo o tom, že se člověk musel zamyslet jestli hráči
      a) jsou tak špatný
      b) to psychicky nezvládají
      c) se prostě tak moc nesnaží....

      Nevím, ale pochybuju, že jim KJ říká: kluci, dávejte si to tam vzadu, ať si odpočinete vy i soupeř a když už vám to bude blbý, tak to nějak čutněte dopředu...

  16. Dámy prominou

    DrFe1     před 15 lety 31.10.2009 18:26 |  
    0 0

    Ať už jde Jarolím konečně doprdele !!! Když nemáš Jarolíme kapku soudnosti, tak zbývá říct jediné: neděkujeme, vypadni !!!

  17. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    dejva     před 15 lety 31.10.2009 18:43 |  
    0 0

    na to se fakt nedalo dívat.............

  18. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    LordEdmund     před 15 lety 31.10.2009 19:01 |  
    0 0

    Naprosto strašný výkon. Sezona je v prd eli. Památku Františka jsme místo minutou ticha uctili devadesáti minutami smutečního pochodu. Bylo to bez nápadu, bez pohybu, bez taktiky. Karle je čas!!!

  19. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    slaviator     před 15 lety 31.10.2009 21:35 |  
    0 0

    Komňacký za Jarolíma.

  20. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    MishoSKS     před 15 lety 31.10.2009 21:38 |  
    0 0

    Zítra všichni slávisti na hokejové utkání Slavie s Vítkovicemi. Na začátku se uctí památka zesnulého Františka Veselého. Žádám hlavně fanoušky, co navštěvují fotbalový kotel v Edenu(samozřejmně nejen je), aby přišli i na hokejové utkání a vytvořili pro něj i na hokeji parádní atmosféru. František by jistě rád viděl, že slávisti drží při sobě, ať se jedná o jakýkoliv sport. Obětujeme stokorunu a společně na dálku poděkujeme slávistické legendě!

  21. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    tolsimir     před 15 lety 31.10.2009 21:58 |  
    0 0

    Hlavne jsem si vsiml, ze vetsina nasich hracu takrka bezvyhradne zpracovava prihravku zady k brane soupere, takze pak mohou prihrat jedine zpatky dozadu. Problem nastava asi v nedostatecnem pohybu, kdy se hraci nenabidnou a takovahle prihravka je jedinym resenim.

  22. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    tuleniksobe     před 15 lety 31.10.2009 22:07 |  
    0 0

    Příspěvky níže uvedené jsem nečetl, tak možná budu opakovat nějaký předchozí příspěvek ... Dnes jsme podali jeden z nejhorších výkonů z této sezóny. Chyběl tomu nejen důraz, pohyb a góly, ale mně tomu dneska chyběla i snaha vůbec nějaký gól vstřelit. Myslím, že KJ i špatně vystřídal, na Rudym bylo již cca od 70 min vidět, že toho má plné kecky. Do té doby se snažil, nabízel se, byl hodně platný i v kombinaci s v poločase příchozím Šmícou, ale jakmile Rudy fyzicky odešel, Šmíca si to neměl s kým dát a byl konec jakékoli snahy o fotbal z naší strany. Myslím, že na tenhle výkon a zápas je třeba co nejrychleji zapomenout. Jo a na závěr je třeba také podotknout, že jedno z nejsmutnějších představení připravili i naší fanoušci, zejména svojí snahou dělobuchem zranit soupeřova brankáře, který se mi mimochodem velmi líbil a co jsem mluvil s příbramáky, tak dobré až výborné výkony předvádí stabilně ...

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      LordEdmund     před 15 lety 31.10.2009 22:10 |  
      0 0

      Neni to poprvé, co nás Krbeček vychytal :-( .Jo a fandí Slavii, špatnej by nebyl.Jinak na takovej hnus,jako dnes, se jen tak zapomenout nedá. Naumov to je hráč tak pro žižkov, ale dnes ho doplnili i ostatní.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        slaviator     před 15 lety 31.10.2009 22:44 |  
        0 0

        No tak poslat Naumova do Příbrami za Krbečka :)

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      Gordon (host)     před 15 lety 31.10.2009 23:55 |  
      0 0

      jen pro upresneni: delbuch na brankare, nebyla zadna ultras domluvena akce, ale zkrat jedince, ktery mel vlastni pyrotechniku nezavisle na nas...

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        ivos8     před 15 lety 01.11.2009 01:13 |  
        0 0

        ale to jsou zajímavé věci, když se tohle tvrdilo na Spartě tak to bylo nadávek a házení do jednoho pytle, teď se to samé stane ve vašem případě a má tomu být snad jinak?

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          Gordon (host)     před 15 lety 01.11.2009 10:45 |  
          0 0

          nevim, ja to netvrdil...

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          Jakubisko     před 15 lety 01.11.2009 10:45 |  
          0 0

          když teda chceš házet do jednoho pytle, tak neříkej "ve vašem", ale "v našem případě" a pěkně do toho pytle hoď i sebe, jsi totiž stejný fanoušek jako ostatní co ten dělobuch nehodili, pokud se nepletu =P

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            Gordon (host)     před 15 lety 01.11.2009 15:27 |  
            0 0

            ja mam dojem ze podle par prispevku ivo neni nas ale rudy fanousek. ;)

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              ivos8     před 15 lety 02.11.2009 12:48 |  
              0 0

              Bingo

  23. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    Orlik66     před 15 lety 31.10.2009 23:36 |  
    0 0

    Brečet nebudu ani náhodou. Ani skučet, že jsem za výlet na tu ostudu vyhodil 250 korun. Ale smutno je z toho, jaká to byla pocta Frantovi Veselému, jehož kariéra se uzavírala, když jsem začínal chodit do Edenu. Ta "nemožnost" najít recept na beton, chybné přihrávky, dezorientace ve vápně, skoro jen Skácel mi to vynahrazuje. Je sice hezké mít převahu, ale bezzubost ve vápně je šílená.

  24. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    dejva     před 15 lety 31.10.2009 23:41 |  
    0 0

    Dostáváme příliš mnoho branek. 12 gólů jsme v lize loni nedostali za celý podzim. Ondra Čelůstka je jistě kvalitní fotbalista na českou ligu. Jenže pokolikáté už letos v neuhlídal svého hráče. V důsledku nekoncepčních a neočekávaných změn (odchod příchod Krajčíka, zranění Kaufana atd.) mu trenér věřící v jeho schopnosti hledá místo napříč sestavou což je ale chyba. Já jsem jen laik, ale nejde mi do hlavy jedna věc. Proč trenér stále trvá na stejném rozestavění a stejné taktice, kterou už musí mít každý přečtenou. Loni bylo v novinách obrovské halo když kouč Žiliny prohlásil, že k uhrání dobrého výsledku stačilo uzavřít „Krajčíkovu pronajatou dálnici“ Což ale musel být jasné každému, kdo hru Slavie viděl alespoň dvakrát. Do Slavie mezi tím přišlo deset nových (jiných) hráčů a my stále hrajeme totéž. Viz Belaid, který například v repre hraje úplně jinou roli, která mu jde daleko lépe. Na druhou stranu pan Jarolím může těžko něco dělat když hráč po deseti letech v lize není schopen přihrát na tři metry dvakrát po sobě..

  25. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 01:26 |  
    0 0

    Pro mne je současná situace svým způsobem logická. Asi jsem zde známý důrazem na technické hráče ve středu. Ať si kdo chce co chce říká, tak bez Marka Jarolíma, Jardy Černého nebo Milana Černého nemá Slavia proti nikomu v lize žádnou jasnou převahu. Nejsem zastánce rychlostních typů, rychlí fotbalisté byli od konce 19. století v každém týmu, ale vítězily ty týmy, které měly hráče chytré, hráče, kterým se říkalo špílmachr nebo tvůrce hry a takové současná Slavie prostě nemá. Rychlost myšlenky je vždy víc než rychlost pohybu a jako bývalý student fyziky na MFF o tom něco vím. Nechci spekulovat o tom, kdo je hlavní viník a zda odvolat trenéra. Fakt je ten, že v současné době máme tým, který jen horko těžko přehraje soupeře v naší lize. Také jsem zde dlouhodobě psal, že je nesmysl stavět tým na Evropu, když tam stejně tak jako tak neuspějeme, že musíme mít hlavně tým na ligu. A tým na ligu prostě nemáme. Nevím, jakou míru zodpovědnosti má KJ, ale všechny fanweby ho hnaly k podobě kádru, která je teď a ten kádr na vítězství v lize jednoznačně nemá. Všichni diskutující hnali ven MJ i Jardu Černého a prosazovali TJ, a teď máme střed zálohy, který nemá budoucnost a produkuje nulovou kreativitu. Jestli za to může trenér, ať jde. Podle mne platí bonmot, že za výhry mohou hráči, za prohry trenér. Náš tým celý podzim neprodukuje šance a ani v minulosti jsme nikdy nebyli stoprocentní zakončovatelé. Na spoustu šancí jsme dali pár gólů. Řešením je uzdravení Jardy, nákup středopolaře, který to má v hlavě a v noze a jednoho střelce. Stačil by třeba Vošahlík.......

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 01:31 |  
      0 0

      Další příčina neúspěchů je odklon od koncepce. Nákup Čelůstky, Trubilly a Hlouška je jasný směr. Vytipovaný mladý hráč a přesné místo. Jenže pak najednou je volný Standa Vlček a Matěj Krajčík a koupí se hráči, které nikdo cíleně nesledoval, nikdo je v týmu ani nepotřeboval, ale na druhé straně jsou to bývalí slávisté atd. Co to udělá v kabině, kam to tým dovede, jaké peníze tím pádem uplovou, to je ve hvězdách. Je to hranice mezi velkým klubem, který sleduje jen sportovní cíle a provinčním klubem, který dbá hlavně na vztahy s bývalými hráči a rodinnou idylou......

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        mirecek1111     před 15 lety 01.11.2009 01:56 |  
        0 0

        Nerozumím proč by měli Vlčka a Krajčíka sledovat, když každý věděl co od nich můžeme čekat. To, že se jim žel nedaří je věc úplně jiná. Ale zrovna u Krajčíka a Vlčka bych problém neviděl. To se prostě stane, že se hráči nedaří jako Standovi. Já myslím, že tenkrát v létě byl rád, že přichází, úplně každý včetně tebe. Nikdo nemohl vědět jak to dopadne.
        Problém je v jiných hráčích. Naumov, Vasiljevič, Trubila, to jsou naprosté totální úlety a pokud budou za Slavii na hřišti "bojovat" takoví hráči, tak to nikdy nebude lepší, než je teď. A obhajovat takové hráče (Kladno, Valencie) stylem že, no konečně to nebylo tak hrozné, je naprosto špatné. Výsledek je dnešek.

        A ještě něco, ty tady píšeš, že nemáme klasického playmakera. Hráče, který vymýšlí pro kluky ve předu ty tolik důležité finální příhrávky.
        No já myslím, že takového hráče už dávno máme jen bychom se měli snažit najít důvod, proč už tak dlouho hraje, tak jak hraje. Jestli to není všechno úplně opačně totiž.
        Pan trenér se v časopisech, novinách "chválí" jak musí nad Tijanymi držet den co den ten "bič" a pořád ho peskovat. Jenomže jestli právě tohle není ten problém. Jak si jinak vysvětlit, že mladý talentovaný kluk z tak skvostného minulého podzimu zabředne do takových sraček.
        Můj názor je, že právě ta tvrdá ruka pana trenéra na Tijaniho působí dost negativně a on si potom nevěří, raději hraje dozadu než něco risknou nějakou chytrou přihrávku a pak jít zase na pár týdnů na tribunu, jako se to děje pravidelně už od doby co u nás je. Navíc všichni fanoušci Slavie se skoro osobně citíli dotčeni, jak musí trpět, protože jim pořád ten trenér staví toho Marka Jarolíma a on hraje takové kulové. Já myslím, že nejvíc ze všech tím musel trpět právě Tijany. To on musel sedávat na lavičce nebo na tribuně a koukat jak to na hřiští prasí Marek Jarolím nebo Volešák na místě kde měl být on. Když byl Belaid ve formě tak za zápas dal několik takových příhrávek na které se Volešák jako naprosto průměrný ligový fotbalista nezmohl za celou kariéru.
        Přestante všichni toho Belaida hanit za to, že to na hřišti fláká a kouknetě na záznamý zápasů z minulého podzimu. Podívejte například na derby na Šmicrův gol. Byl to vůbec Šmicrův gol? nebo to byl hlavně Krajčíkův gol který mu tak krásně nahrával? ale kdeže. Ten gol DAL Belaid. Kdyby ten míč neměl u nohy on tak ta branka nikdy nepadla.
        Já vím, že to u něj stojí poslední dobou taky za houby. Ale já myslím, že je to úplně kvůli něčemu jinému, než že si to pořád nedokázal srovnat v hlavě.
        Já nevím jestli by bylo nebo nebylo správné pana Jarolíma odvolat ale za jedno dám ruku do ohně. Jestli jednou odejde tak Belaid bude první ze všech koho to nakopne k úplně jiným výkonům, než které ted předvádí..

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          Bekbulatov     před 15 lety 01.11.2009 09:49 |  
          0 0

          Tento názor má hlavu a patu, asi sme zapoměli odkaď ten Belaid přišel, takže opakuju z INTERU MILÁN a kdo si myslí, že by tam hrál někdo, kdo hraje jak TJ teď, tak je blázen a to platí i na trenéra !!

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      slimak     před 15 lety 01.11.2009 01:40 |  
      0 0

      myslim, ze je blahove si myslet, ze s markem jarolimem bychom hrali lepe, kdy nas ten kluk podrzel, kdy dokazal prehrat soupere a strhnout tym? zraneni cernych je pro nas tezky problem, ale snad proboha nase hra nemuze stat jen na techto hracich! ( a na m. cernym take nikdy nestala..)

      rozhodne s tebou nemuzu souhlasit, ze nemame kadr, ktery muze prehravat soupere v nasi lize. to je preci nesmysl, podivej se na induvidualni schpnosti jednotlivych nasich hracu a srovnej je s pribrami, brnem, olomouci nebo jabloncem..myslis, ze je nemuzem porazet? ja myslim, ze naopak musime s temito hracema..vosahlik je zatim prumerny utocnik, kteremu se povedli posledni 3 zapasy.hlousek je o tridu lepsi..

      strelce a kvalitniho stredopolare potrebuje kazdy tym v lize a my je nemame horsi nez ostatni, pak nastava otazka proc prohravame a odpovedi je nyni uz jednoznacne trener! je to tak, Kj uz by u tymu byt nemel, jeho cas by mel skoncit

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        dejva     před 15 lety 01.11.2009 01:48 |  
        0 0

        slimaku souhlas. jenze adam je predevsim spis zaloznik. nejdriv to vypadalo, ze opravdu potrebujeme nekoho do stredu zalohy kdo by dal balon. pozdeji se ukazalo, ze nam chybi nekdo kdo by ten mic uklidil do branky. nyni se ukazuje, ze nam skripe obrana.

        hraci skutecne vypadaji, ze se jim z nejakeho duvodu nechce hrat. prikladem toho je i to, ze fotbalista jenz hral posledni pul rok maximalne tak za kozlovnu je ve dvouch zapasech dvakrat nejlepsi na place coz je smutny.

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          slimak     před 15 lety 01.11.2009 01:55 |  
          0 0

          tak tak, rekl jsi to presne - vlastne nam skripe ted uplne vsechno, pritom hrace mame! a navic hrace, ktere si vybral sam trener - je to jenom jeho zodpovednost a jeho chyba a proto by mel odejit

          ruda jeste nema tu svoji formu ale snazi se hrat, snazi se komunikovat a snazi se brat na sebe zodpovednost, ale krome rudy, marka sucheho a adama hlouska to dela?! co predvadi ted vomacka, grajciar, ragued, celustka, krajcik, vaniak...to je tragicky...

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            dejva     před 15 lety 01.11.2009 02:11 |  
            0 0

            jenomze Huzgi jak jiste vis, situace je takova ,ze jakmile je nekdo jen trosku technicteji vybanejsi nez-li ostatni okamzite zmizi do ciziny. neverim, ze za nas adam bude nastupovat i v pristi sezone, jestli vubec jeste na jare. v GL se proste technicky fotbal nehraje. a kdyz se o nej nekdo pokusi dopadne jako mina cerny pri derby. bylo by hezky mit ve stredu pole par hracu kteri to umi rozdat. misto toho se ale jezdi pri pripravach na bezky, aby hraci meli poradnou fyzicku, ktera je to hlavni co v nasi lize fotbalisti potrebuji. bohuzel tak to je.

            skvele technicky vybaveny hrac sen snad vsech nasich ligovych treneru, odehral v bundeslize za schalke pouhe dve minuty.

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              dejva     před 15 lety 01.11.2009 02:24 |  
              0 0

              ono tvrdit ze mame hrace ktere si vybral trener je pravdive jen z casti. protoze my mame fotbalisty, ktere dovolila vybrat KJ ekonomicka situace. sam pan Jarolim by si jiste vybral jinaci plejery kdyby na ne bylo.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      pavlikvik     před 15 lety 01.11.2009 11:44 |  
      0 0

      I špílmachr by měl umět běhat.

      Kreativita zálohy a "tvůrců hry" vychází právě z možnosti nahrát nabíhajícímu a hlavě nabízejícímu se hráči do volného prostoru. K čemu je špílmachr, když není komu do běhu nahrát a pokud se to už povede, tak na druhé straně ho nikdo nedobíhá...

      Házet oslí hlavu TJ je po včerejším zápase je nefér.

      Včerejší zápas je důsledek všech negativních vlastností KJ jako kauče. Co může fungovat na Valencii, která hraje a my bráníme, tak většinou nefunguje naopak. Postavit Trappa s Raguedem na Příbram je zabitej poločas. Jinak podle mě hrajou, co můžou a uměj - co nemůžou, tvořit hru, to po nich nikdo nemůže chtít. A kdo čeká, že budou nahrávat na X metrů, nejlépe finální nahrávky na hrot, tak ať se probudí...

      Hloušek je krajní záložník. Tam je jeho místo, kde je nejplatnější pro tým - jako jeden z mála vytváří ebezpešné finální nahrávky pro ostatní. Na něj se do kraje dá téměř vždy nahrát narozdíl od jeho postavení zády v útoku. KJ dělá stejnou blbost jako se Šventem (nebo si myslí, že je to geniální tah a v obou z nich dříme skrytý útočník bombarďák a on to v nich objeví?)

      Grajciar - já mu nemůžu upřít snahu i rychlost, ale technicky je natolik slabší, že zazdí spoustu slibně se rozvíjejících útoků špatnou nahrávkou (někdy i děsivou ztrátou na vlastní půlce). Podle mě na základ nemá a platnej je akorát tak na střídání na závěr, kdy vymění někoho s jazykem na vestě a ještě čerstvej uteče už unavenýmu bekovi.

      Čelůstka - to je trápení přes nohu. Včera mu to fakt nešlo a založil několik protiútoků soupeře. Narozdíl od Huba alespoň popoleze trochu víc dopředu, ale podpora útoku? Spíš se to něj zazdí. Když si vzpomenu na Dřížďala jak jezdil i přes nohu po levý lajně...

      Krajčík je podle mě v současný chvíli jedinej, kdo je schopen odcentrovat nebezpečně zprava (když vynechá možnost, že by zprava hrál Vlčák). Je však stínem toho rychlého beka z dřívějších sezón. (Kde jsou ty rychlý výpady po lajně? Kde je to nabízení na nahrávku?) Nevím proč ho KJ nezkusí do zálohy a nedá za něj doprava Čelůsku na jeho nohu.

      TJ - umí nahrát, umí nebezpečně vystřelit, má dobrou techniku, je i relativně rychlej (ne zas tak moc). Je věc KJ, jako kauče, aby z něj dostal maximum jeho schopností. Je pak otázkou, jestli k tomu, aby podával maximální výkony vede cesta přes střídání po zkažených přihrávkách, čí ztrátách míčů, s patřičným slovním doprovodem nebo sezení na lávce a koukání na alibistického a pomalého Volešáka, nebo na neschopnost kreativity dvou DZ v záloze proti bránící Příbrami. Je to hráč jistě se složitou povahou a spousta lidí ho tady na webu nemá rádo, ale je to HRÁČ a má na stálé místo v základu.

      Rudi Skácel - mě jeho příchod potěšil. Jeho výkony, na to jak dlouho nehrál jsou dobré. Ztratil ale trochu na rychlosti a vydrží zatím tak 60 - 70 minut. Je potřeba mu najít místo, kde bude hrát (ne na místě Hlouška!!!).

      Šmíca - srdeční záležitost, mám ho rád a nepřeju mu, aby byl na hřišti maskotem. Podle mě se fyzička nadá obelstít technikou (když tak jen na pár minut). Má sice krásnou techniku a přihrávku, ale bojí se o nožičky (nedívím se mu) a po 15 - 20 minutách šlape vodu. Rychlostně - to už je dávno pryč. V současný chvíli jedině na závěr zápasu zvýšit tlak a vystřídat unavenýho TJ nebo Rudiho - OK, ale ani celej poločas nevydrží...

      Útok - to je bolest... všichni tady postupně nasazují psí hlavu všem útočníkům. Útočník s formou, kterej dá každou šanci nebo alespoň každou druhou tady není. Šenky dře, má fyzičku, ale drbe a nevidí na finální nahrávku. Zakončení - většinou se vždycky chytnu za hlavu, co se dá zazdít. Naumov - má dobrou volbu místa i je schopen nahrát, zakončení řeší líp než Šneky, ale zatím taky bez efektu. Co mi vadí, že je takovej nemastnej neslanej... U něj na rozdíl od Šenkyho vidím potenciál, že by se mohl rozstřílet. Vlčák - to je o fyzičce a rychlosti. Pokud bude hrát celej zápas na hraně ofsajdu jako hrával dřív a bude mu možný hodit balón za obranu (předpoklad, že ta taky někdo umí nahrát) pak by s Naumovem mohli být dobrá dvojka. Ve Vlčákovi to je, potřebuje ale hrát, aby se do formy dostal. Na lávce ji nezíská. Obávám se, aby ho KJ neodrovnal jako Toleskiho. Houšek není útočník a jeho stavění do útku je hrubá chyba pro hru celého týmu.

      O točení brankářů se toho už psalo, tak nebudu ani nic dalšího dodávat.

      Rozepsal jsem se poměrně dost - ono toho taky ve mě asi bylo dost a pořád je. Jsem naštvanej, protože si myslím, že za posranou půlku sezóny počínaje nepostupem přes Tiraspol do LM a konče současnými výkony stojí ego KJ, se kterým není schopen vyjít s některými hráči, a pak staví místo nich ty horší, a jeho syndrom geniálních tahů, kdy má pocit, že před každým důležitým zápasem musí udělat se sestavou něco nečekaného. Máte pocit, že už jim to jakž takž jde, tahle sestava by si mohla začít vyhovovat a bum - už je tam změna, jak rána do vazu. Nejhorší na tom je, že jednou za čas jakoby ten tah vyjde. To KJ utvrdí v jeho genialitě a dodá mu přesvědčení páchat další a další změny v sestavě, které mají přesně opačný efekt.

      Uf - a teď mě klidně kamenujte.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 12:08 |  
        0 0

        Ale proč.. Napsali jsi to, co tady sousta z nás cítí úplně stejně - jenom jsme moc líný aby jsme se takhle pěkně rozepsali ;-)

        Takže děkuji za tvůj článek.. Zdraví Kmotr

  26. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    wooodie     před 15 lety 01.11.2009 07:59 |  
    0 0

    Asi si tady nikdo neuvědomuje, že tohle je začátek cesty do pekel. Slavie bude nucena snížit rozpočet, za tým ze středu tabulky už nikdo nebude platit nejvyšší stupné lize, sponzoři se odkloní. Celkově to Jarolím dovede ke krachu celé Slavie. Měl by být vyhozen.
    Chápu, že mnozí diskutéři hráčům tolerují všechno, totální flákárnu a ubohé výkony, ale bylo by velmo dobré hráče vypískat, protože za ty peníze co dostávají je jejich výkon opravdu děsivý.
    Jedinou cestou ven je vyhazova Jarolíma, změna smluv, která by zabránila tomu, že hráči se po prohře smějí a s mobilem u ucha míří do svých luxusních bytečků v neméně luxusních vozech. Zato co předvádějí by zasloužili ubytovnu a tramvaj. Bohužel díky smlouvám co mají je jim to úplně jedno. Skoro fixní částky sice berou i top hráči, ale ti mají narozdíl od těch našich hlupáků mozek v hlavě a nebaví je flákat se a ploužit se po hřišti.
    Klesli jsme hluboko pod Spartu, předehnal nás ve všem a ten, kdo se oháněl tím, že do Edenu chodilo hodně lidí bude asi brzo koukat. Stačí ještě chvíli držet Jarolíma na lavičce a dovolit mu další přípravu a přestupní období. Opět to budou lyže, které jsou pro hráče k ničemu, opět nakoupí pár hráčů do béčka a na tribunu, v létě opět udělá soustředění, kde bude nejsilnějším soupeřem FC Augsburg. Příští rok to ale bude jedno, protože nás nebude čekat žádné předkolo.
    Rosene, probuď se, koukni se na to, co za ty peníze předváděj a vyhoď toho dědu, kterej si akorát mastí kapsu na přestupech a tvrdí nám, že titul není ztracen.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      (host)     před 15 lety 01.11.2009 09:40 |  
      0 0

      No ona jedna vec je Jarolima vyhodit a druha vec je mu zaplatit odstupny za vyhazov, ktere neni uplne male. Idealni by bylo, kdyby odesel trenovat nekam sam. Jane

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        slaviator     před 15 lety 01.11.2009 11:03 |  
        0 0

        Jak tu JPP (Jiří?), tak si KJ prej hledá něco ve Francii. No aby ho taky ale chtěli, pokud je to náhodou pravda:-) A k tomu odstupnému: ono by možná bylo lepší mu vyplatit odstupné, vyplatit ze smlouvy i některého špičkového českého trenéra, dohromady tak za 10-15 mil, než aby Jarolím v zimě zase odstavil půlku kádru a přived dalších deset novejch fotbalistů a hrál s tím ještě větší str..y než teď

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          LordEdmund     před 15 lety 01.11.2009 11:22 |  
          0 0

          Když jsme si mohli dovolit vyplácet Brabce a další hráće, můźeme vyplatit i Karla. Spíš vidim problém v tom, že má nejspíš majetkový podíl ve slavii a musel by chtít odejít sám. No a protože on neni z těch co vidí i své chyby, tak to bude běh na dlouhou trať.škoda, že nevyšla ta reprezentace.

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            slaviator     před 15 lety 01.11.2009 12:05 |  
            0 0

            No, obávám se, že on si vážně myslí, že v zimě vyhodí zase půlku týmu, včetně třeba řekněme Trubily, Grajciara nebo Vomáčky, přivede odněkud z Příbrami, z Kladna a Budějovic za xxx milionů deset novejch hráčů a všechno bude najednou okej a ten náskok stáhneme. A když ne, tak se nic neděje, pátý nebo šestý místo je taky místo, že jo...

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          (host)     před 15 lety 01.11.2009 11:33 |  
          0 0

          Aha, takze zaplatis Jarolimovi odstupny 15 mega, vyplatis jinyho trenera ze smlouvy za 10 mega a dalsich pet mega mu das rocni plat. Tak to je asi trochu hodne penez ze jo :) Jane

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            slaviator     před 15 lety 01.11.2009 11:59 |  
            0 0

            Jarolímovo odstupné by nebylo 15 mil, ale řekněme 10. Odstupné řekněme Komňackého by nebylo 10 mil, ale maximálně polovina. A plat 5 mil ročně by měl tak jako tak Jarolím, takže to nic "navíc" není. A ze 30 mil, co vychází když sečteme tvoje cifry, vychází polovina. K tomu několik milionů na dva tři hráče, které by si nový trenér vyhlíd. Ale on by nové hráče chtěl v zimě i Jarolím a už vidím, jak do šuplíku "nepotřební" strčí Trubilu (neprosadil se, že jo...), Grajciara (čekalo se víc, hraje tužku, radši bude hrát Janda, že jo...), Romanovse, Naumova, Krajčíka či Vomáčku a přivede dalších deset hráčů.

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              Khadgar     před 15 lety 01.11.2009 12:29 |  
              0 0

              To si měl říct rovnou, že znáš konkrétní částky...To je pak úplně něco jinýho

              • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                slaviator     před 15 lety 01.11.2009 12:50 |  
                0 0

                :-) Tak za 10 mil odstupný žádnej trenér v lize není, vždyt za takový prachy u nás většinou nepřestupujou ani hráči.. :-) A jestli dát Jarolímovi plat nebo někomu jinému ten stejnej, vyjde to po účetní stránce nastejno, ne? Takže otázkou je spíše "jen" to, kolik Jarolím... A zda by to bylo vůbec možné, pokud by měl podíl ve Slavii, jak se spekuluje

                • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                  Khadgar     před 15 lety 01.11.2009 13:06 |  
                  0 0

                  Tak za prvý myslim že tyhle úvahy jsou lehce předčasný. Za druhý, vyplatit můžeš kohokoliv, ale ten to taky nemusí přijmout. Situace by to totiž nebyla jednoduchá.

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              (host)     před 15 lety 01.11.2009 12:46 |  
              0 0

              Aha, takze myslis, ze Karel nebude chtit vyplatit cele odstupne, ale jen 2/3, tak dobre no :) Jane

              • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                slaviator     před 15 lety 01.11.2009 12:54 |  
                0 0

                No, šlo by to taky tak, že by se mu to splácelo v určitých splátkách, o něco vyšších (dvojnásobek?) než má teď plat... Ale jen do doby, než by si našel nové angažmá. A pak by bylo na něm, zda by rok netrénoval nebo si našel nějaké to angažmá ve Francii za ještě víc. A třeba by tím opravdu si "nenechal" vyplatit celé odstupné. Ale, to by musel s těma "splátkama" souhlasit a ne to chtít cash :)

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      bongor     před 15 lety 01.11.2009 16:46 |  
      0 0

      Mám dojem woodie,že na tenhle web chodí moc málo lidí,co hráčům tolerují všechno.Jenom má každý jiný názor na jejich výkony,někdy mi to přijde,že byli každej na jiným zápase.Zvláště se nedá tolerovat jakákoliv flákárna,o totální ani nemluvě,protože jsou na naše poměry placení dobře a za to by měli i odvést práci.Ovšem za to,že se někdo fláká,trenér nemůže,to je určitě to poslední ,co by jim toleroval.
      Že jsme klesli hluboko pod Spartu,to si ještě jednou promysli,to je
      úlet.včera jsem se na ně díval,viděl jsem je pochopitelně i s námi a že by byli tak skvělí,to ani náhodou.S bídou jsou na tom herně stejně jako my,čili zrovna taková slabota.Jestli máš na mysli něco jiného v čem jsou o tolik před námi,tak nám to prosím Tě sděl.Já vidím jenom jejich lepší marketing a pochopitelně mají velký náskok v zákulisních praktikách,to na ně nemáme už čtyřicet let a to ještě bude dlouho pokračovat.Bohužel.

  27. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    slaviator     před 15 lety 01.11.2009 10:52 |  
    0 0

    Slavia už ted po 13 kolech prohrála 4 zápasy, stejně jako loni za celou sezonu. A letos 4 remízy po 13 kolech, loni za celou sezonu 8. Nevím, vzato i statisticky zápasy proti týmům, tak už i podle té statistiky na tom jsme vážně o dost hůř než loni...

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      LordEdmund     před 15 lety 01.11.2009 11:14 |  
      0 0

      No z toho co uvádíš a z toho ,jak se neustále zhoršujeme,vychází jasně, že Slavia titul nezíská. Hlavně abychom si zajistili aspoń EL.Jako malá náplast by aspoň bylo, kdybychom nedopadli hůř než sparta a kdybychom dopadli hůř, tak aby aspoń sparta nezískala titul:-))Já budu fandit Jablonci a Teplicím, protože bolševický titul bych špatně rozdejchával a kdyby se ti bolševičtí korupčníci měli dostat do LM,tak je jasné, že je éra naší dominance ukončena:-( takhle dáme čuchnout napŕ. Jablonci a jede se dál.:-)))Smrt spartě!!!

  28. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    eomer (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 11:25 |  
    0 0

    Tak jsem to tady pročetl, ale s některými věcmi nesouhlasím.
    1)Kádr v lize podle kvality bych seřadil takto: 1. SKS, 2. ACS, 3.MBO, 4.OVA, 5. TEP. A to první místo vidím s odstupem !!
    2)Náš problém vidím hlavně ve zraněných ( "Černoši" chybí moc"), odvisle pak neustálená sestava a hráči hrající na jiných postech.
    3)Dále "tvrdý bič" způsobuje, že se hráči bojí udělat kličku- hlavně nic nezkazit- a hra je pak sterilní a klesá sebedůvěra. Bohužel je to hodně o psychice.
    4)Další problém je v kondici- zvláště v Evropě jeto nápadné. Tady to půjde taky na vrub kvality soutěže, protože to co stačí na GL znamená, že hráči ztrácí fyzičku postupně celou sezonu tím spíš , že chvilku hrají a chvilku ne.
    5)Dostáváme hodně gólu- určitě chybí gólman, ale je tu i jiný důvod. Loni jsme vlétli na soupeře , za chvíli prohrával pak se mu hůř hraje , musí to otevřít a ještě se bojí.
    5)S výměnou trenéra by došlo ke zlepšení, ale zase jen na chvíli. Ostatně jako vždy v historii.
    Takže řešení ? Určitě nepodlehnout hysterii a v zimě nestavět zase úplně nový tým !!!! Musíme se soustředit na tuzemský pohár a nechat si kádr sednout a ono to půjde !

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      slaviator     před 15 lety 01.11.2009 12:14 |  
      0 0

      ad 4 - tohle jednoznačně padá na realizační tým. Herní příprava pořád stejná, ve stejných podmínkách, pořád v zimě běžky. Přitom, pokud chceme vyhrát titul, pokud chceme být úspěšní v Evropě a pokud hlavně máme peníze na to vyplácet ze smlouvy Brabce nebo platit kupu nepotřebných hráčů v čele s Abrahámem, tak by se peníze snad našly i na měsíční přípravu na Kypru, kde bývají i ruské prvoligové týmy, nebo v Turecku. Nebo 14 dní tam, 14 dní tam. A hrát zápasy, hrát zápasy, hrát zápasy... A mezi nima hrát modelové zápasy na tréninku, běhat kolem hřiště, běhat sprinty, trénovat akceleraci.

      On podle mě není problém ani tak v samotné kondičce jako v tom, že prostě když nemá tým míč, snadno ho ztrácí, tak ho musí získat zpět - a tím, jak se ho snaží získat zpět zbytečně se vyždímá. Na tohle jsou super ty Hřebíkovy "čtverce", protože během takového presinku se síly neždímaj tak jako když někdo "bezhlavě" presuje. A tak zatímco my si nepřihrajeme na tři metry a ztracíme tak lacino míč, soupeř si dává diagonály na 20 metrů a my tam běháme jak při bagu dokola mezi nima, zatímco oni si přihrávky dávaj šup sem, šup tam. A tohle se nedá naučit jinak, než to trénovat, trénovat, trénovat a hrát zápasy. Dokolečka.

      Stejně tak se musí naučit, naučit - ne nacvičit, ale naučit - útočné standartní situace. Přesně, jak kdo si má naběhnout, ten to dá tomu a ten onomu a bum, střela. A ne improvizovat tím stylem, že si před přímákem stoupne k míči pět hráčů a dvě minuty se baví o tom, jak to kopnou... A pak další neví co se vlastně pořádně zahrává a neví jak si ideálně naběhnout, jak na sebe upoutat protihráče, aby kolega měl volnej odkrytej prostor. Tohle se nacvičit dá, byl by to dril, ale to se nedá nic co dělat.

      Takže novej trenér, hráče zavřít ještě na podzim na stadionu a trénovat to do alelujá. A v zimě jet určitě jinam, než do Krkonoš na běžky.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        whitesnake01     před 15 lety 01.11.2009 12:51 |  
        0 0

        souhlas, jeste si vzpomenu jak si loni oddelal zdravi na bezkach franta drizdal, to sem si rikal co to je u nas za amatery, ze k tomu mohlo vubec dojit....
        velkym pranim je angazovani Zemana, sam rikal ze chce trenovat prazsky klub, neuspesnejsi ceky trener, obrovska osobnost a cuch na hrace jako malokdo, ten by ze slavie vytriskal maximum,
        navic mame spoustu hracu do jeho oblibeneho systemu 4:3:3

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          slaviator     před 15 lety 01.11.2009 13:10 |  
          0 0

          Zeman by (asi) nebyl špatnej, ale raději bych tam viděl někoho, kdo je mladší a mohl by v pohodě trénovat Slavii taky těch pět a více let, a to Zeman už nejmladší není... Takže někoho do těch 55... Kdo už má nějaké úspěchy za sebou, kdo se nebojí pracovat s mladejma hráči, kdo je na hráče přísnej, kdo je dobrej psycholog ale zároveň a pod kým hrajou týmy vesměs atraktivní fotbal. Jestli tohle splňuje i někdo jinej než Komňacký, prosím :)

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            mirecek1111     před 15 lety 01.11.2009 13:48 |  
            0 0

            no jo Komňacký. Já už vidím, jak všem tečou nervy když bude pan Komňacký s ledovým klidem tím svým typickým charakteristickým pojetím vysvětlovat před kamerou při zavěrečných rozhovorech trenérů prohraný zápas. "Hmm tak dneska jsme nevyhráli, hráčům ale nemám co vytknout, no i takový dokáže být fotbal, musíme se připravit na další utkaní" :-)

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              slaviator     před 15 lety 01.11.2009 13:58 |  
              0 0

              No vidíš, tohle možná by se dalo říct, že je diplomatem. A nevynese to z kabiny, ale tomu konkrétnímu hráči pak vynadá mezi čtyřma očima v kabině. A ne, že řekne do novin, že ten a ten hrál dneska prachmizerně a ne že ho seřve před celou kabinou na tři doby.

              • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                mirecek1111     před 15 lety 01.11.2009 14:04 |  
                0 0

                ale já to myslel jinak :) mě se na něm vždycky líbilo, nebo spíš fascinovalo, už když byl v Ostravě a ted v Jablonci, jak šlo vždycky o strašně moc a pak to nedopadlo a všichni byli na mrtvici a on přišel a s ledovým klidem řekl, hmm i takový dokáže být fotbal :-))
                Ale tyhle debaty stejně nemají cenu, stejně všichni víme jak to dopadne s panem Jarolímem - "no nic, tlačíme tu káru dál"

                • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                  slaviator     před 15 lety 01.11.2009 14:43 |  
                  0 0

                  Jo, tak v tom případě jo :-) Ale jde o to, zda má takovej odstup od toho skutečně či zda není jen diplomatickej pro média. Každopádně, někteří hráči v Jablonci by nám ho i klidně dovezli před Eden :)

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        wector     před 15 lety 01.11.2009 13:08 |  
        0 0

        Tohle není o tom, jestli jsme na Kypru nebo v Krkonoších. Teď jsme byli u Arabáků a prd z toho. Já to psal už o prázdninách - Netscher je k ničemu. Nechci to házet všechno na něj, ale jednou je kondiční trenér, tak nese odpovědnost za mizernou fyzičku. Na západě se na běžkách neběhá a jsou připravenější. Všechno je tam s míčem, na krátkou vzdálenost, zpracování - sprint - nahrávka/střela, přesně v čem my nejvíc plavem. Co jsem se dočetl, tak je to vše o tom, že tréninky jsou od začátku do konce v maximálním tempu, při bagu tam do sebe klidně zajedou skluzem atd. A hlavně - po tréninku tam jde každý dobrovolně makat do posilky. U nás se jdou leda vykecávat na Facebook. Pak přijde z Hloušek z nějaký vesnice a rázem je ve všem lepší, rychlejší, vytrvalejší. Nebo přišel Tavares, kterýho nikdo nechtěl a předběhl by celou ligu i s knížkou v ruce.

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          dejva     před 15 lety 01.11.2009 13:39 |  
          0 0

          problem je v tom ze v GL se techika dohani fyzickou . proto ty bezky.

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          slaviator     před 15 lety 01.11.2009 13:47 |  
          0 0

          No, Hloušek je prostě vyjímka, jako byl Nedvěd. Snad to jednou i tak daleko dotáhne, potenciál na to má a pokud bude na sobě makat i nadále... Vždyt před rokem střídal v Jablonci, ted je v základu obhájce titulu.

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            Jakubisko     před 15 lety 01.11.2009 13:57 |  
            0 0

            Vždyť před rokem střídal v týmu momentální lídra, teď je v základu 6. týmu tabulky =D

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              slaviator     před 15 lety 01.11.2009 13:59 |  
              0 0

              A smutný je, že oba máme pravdu :-)

              Ale víš co by byla prdel? Výměna KJ za Komňackýho. To by byl MJ asi hodně rád :)

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          EdCable     před 15 lety 01.11.2009 15:41 |  
          0 0

          Jenomze nemuzes srovnavat ligu, kde se hraje skoro nonstop s tou, kde jsou dve vyrazne prestavky. Idealni gradace formy a budovani kondice pak probiha naprosto odlisne. Ostatne kdyby se tam trenovalo o tolik lepe, tak by museli byt fyzicky nahore Krajcik s Vlckem a toho jsem si jaksi nevsiml.
          A co se tyce Honzy Netschera, tak absolutne nesouhlasim, protoze je to zaprve jeden z nejvetsich odborniku v republice a zadruhe je to ten samy trener, pod kterym jsme fyzicky prehravali zbytek ligy pred dvema lety. Pes bude zakopan jinde, napriklad jak uvadi nekdo vyse, ztracime casto balon a pak se daleko vice hraci vysiluji jeho opetovnym ziskavanim.

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            slaviator     před 15 lety 01.11.2009 15:49 |  
            0 0

            ... a to padá na vinu částečně hráčů, ale hlavně trenéra. Někdo řekne, že trenér není od toho, aby "učil" ligové hráče přihrávky na pět metrů. Bohužel, jak je vidět, tak je to učit asi musí.

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              EdCable     před 15 lety 01.11.2009 22:30 |  
              0 0

              Ale o tom vubec nepolemizuji, polemizuji o takovych "skvelych" navrzich jako zrusit fyzicke soustredeni nebo odvolavat kondicniho trenera. A ten tam rozhodne neni od toho, aby hrace naucil nahravat na pet metru, to snad uznas :-)

              • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                wector     před 15 lety 01.11.2009 22:52 |  
                0 0

                Proč by se mělo rušit fyzické soustředění? To si jen něco domýšlíš. Stejně tak nikdo nehází všechno na kondičního trenéra. Faktem zůstává, že jsou hráči pomalí a nevydrží v tempu celý zápas, tzn. že je něco špatně. Každý by měl nést odpovědnost za svou práci a mně se ta Netscherova prostě nezdá. To není o nějakých ztrátách míče a jeho vybojování zpět, je to přesně naopak - nemáš kondici, sereš hru. Hráč s jazykem na vestě se nedokáže soustředit na hru, zvažuje jestli jít do souboje, nenabíhá si, nepřejde přes hráče, nemá důraz před bránou atd. Přesně věci který nám chybí (kromě spousty dalších) a není to nějaká novinka, ale dlouhodobý stav.

                • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                  EdCable     před 15 lety 01.11.2009 23:05 |  
                  0 0

                  Co povazujes za dlouhodoby stav? A proc teda neni nejlepsi Krajcik nebo Vlcek, kteri oba od nas odchazeli jako dynamikou nabiti rychlici makajici 90 minut a tedka jsou to lekle ryby - a to pod tim stejnym kondicnim trenerem?

                • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                  slaviator     před 15 lety 02.11.2009 01:02 |  
                  0 0

                  Hráči jsou pomalí, ale to není chyba Netschera. On asi těžko sám všechno stihne, pokud je v týmu třicet fotbalistů, z toho deset na marodce a tu a tam se ten či onen vrací a on se mu musí věnovat inviduálně. Vlastně téměř pořád se někomu věnuje inviduálně.

                  Ale v tomhle by výměna trenéra minimálně pomohla. Nový trenér by si přivedl nové lidi do realizačního týmu, měl by jiné soustředění. Klidně na kondičku by se mohl najmout někdo z ciziny, proč ne? Hlavní trenér Čech (či Slovák), v realizačním týmu Češi a Slováci, kondiční trenér klidně Němec nebo Frantík, pokud by to byl odborník a pomohlo by to, proč ne?

              • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                slaviator     před 15 lety 02.11.2009 00:58 |  
                0 0

                No, jenže hráči si tak nepřihrajou. Možná proto, že hrajou alibisticky, protože se bojí sprdnutí od trenéra a posazení na tribunu, možná proto, že to neumí. Ať tak či onak, trenér by je k tomu měl "dokopat". A jak jsem psal trochu výše, problémem u nás je, že když strašně snadno pak ztrácíme takhle míče, tak se rychle vyšťavíme a zdá se, že kondičně nestačíme. Blbost. Kondiční testy dopadaj pořád plus minus stejně, v kondici problém není - jen v tom, že se zbytečně moc nadřeme na získání balonu. Za to Netscher nemůže.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      smely (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 14:17 |  
      0 0

      No, ono s tou kvalitou kadru...pokud si pamatuju tak na jare jsme byli v "jarni" tabulce taky na sestym miste, jablonec, acs, i ova byli pred nami, takze pouze jen pokracujeme ve vykonech, jakymi jsme zacali tento kalendarni rok. kdybychom loni nemeli nahrano z extremne vydareneho podzimu tak jsme titul neobhajili ani nahodou. proste rok 2009 je nejakej divnej, celej a to i mimo fotbal....

  29. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    martyni (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 15:27 |  
    0 0

    No, nastesti jsem vcera hned po zapase sel na bajecny koncert v O2 arene - nevim, esli tam nekdo z vas byl - kazdopadne me pripomnel, ze nejen fotbalem tiv je clovek a musim se priznat, ze - byt to ode me neni hezke - jsem po vcerejsim vecernim zazitku proste tak nejak "comfortably numb" ohledne problemu slavie.

    Co ke vcerejsku dodat, neprislo mi, ze by to byl nejak vyrazne hrosi vykon nez jindy, napr. oproti zapasu v budejkach jsme hrali jeste celkem solidni fotbal. Rozhodla nepochopitelna laxnost pred obema brankami. Myslim ze hra na centry proti takhle branicimu souperi byla spravnou volbou, stred byl prehusteny, ale to si na ne proste do vapna musi nabihat vic lidi a byt tam durazni. No kdyz i to zacli strkat ve druhy puli smica s rudou, fakt jsem netusil, ze to takhle muze dopadnout, kazdopadne s tak slabym souperem prohrat je hanebny.. Letosni podzim je proste ve znameni tapani a hledani, nedari se to. Snad nemusim rikat, jak moc nesouhlasim s Huzgim, volani po nejakem pesim spilmachrovi snad ne.. Cim proboha byl prospesny MJ minulou sezonu a co tak vyrazneho odvadi v Jablonci, abychom to postradali.. Ale to je stara pisnicka a me tedka spis jeste zneji v usich jiny stary veci..

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 15:52 |  
      0 0

      Zdravím martyni, i já byl včera na báječném koncertu, Cassandra Wilson hrála poprvé v Praze a koncert v Rudolfinu byl naprosto dokonalý. Ty klasicky předvádíš své neumění číst, opravdu jsem nikde nenapsal ani čárku, že toužím po pěším špílmachrovi. A už vůbec mne nezajímá MJ, to je hráč Jablonce. Chybí mi jen někdo, kdo bude středu hřiště dávat myšlenku a může to být klidně i naprosto dokonale sprintérsky vybavený hráč. Slavia tradici "silného" středního záložníka (tvůrce hry) vždy ctila, ať už to byli Herdové, Jarolímové, Jebaví, Kubíkové, Horvátové atd. Dnes nikoho takového v našem týmu nevidím. Valíme to celkem dobře po stranách, ale střed hřiště, ať už tam hraje Volešák, Belaid, Vasiljevič či Trapp zaostává. Toť vše.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 16:03 |  
        0 0

        No dobra, ale koho? Copak jsme tam pod jarolimem nekdy meli nejakeho skutecneho spilmachra, ktereho vzyvas? Proste oni nejsou. Jinak s Cassandrou W. rad verim, bylo to vcera koncertne nabyte...

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      tantalos     před 15 lety 01.11.2009 15:53 |  
      0 0

      Máš naprostou pravdu. V O2 jsem prakticky nedávno viděl Leonarda Cohena a musím říct, že to byl pro mě největší zážitek od léta, že na něj vzpomínám dodnes a občas si z něj něco pustím na znovu na youtube.
      Pokud jde o fotbal, štve mě výběr hráčů. Víme, že proti nám budou soupeři bránit, tak Jarolím vyhází Vukoviče a Tafata, kteří mají postavu na hlavičkování, a postaví tam hráče, kteří nejsou větší než on sám. A pak se hrají vysoké balony na prcky.
      Nebo se ukáže, že nemáme levého beka schopného přihrát z pohybu, tak honem Kj vykopne Kovaříka, aby to někdo neuměl. Dívám se teď na něj na fotbalzive a říkám si, jak by bylo skvělé. kdybychom měli proti obranářským týmům Kovaříka.
      Ale co s tím nadělám. Když Slavii vede idiot, který prohlašuje, že KJ může trenévat Slavii klidně do penze, i kdybychom sesatoupili do divize. (Upřesňuji, do roku 2015) A nejen to. Který dá Brabcovi čtyřletou smlouvu a pak ho při první příležitosti vyhodí.
      Asi by bylo lepší, kdyby vedl Slavii někdo inteligentnější, jenomže po zkušenostech s Ležkou si radši zase zajdu na dobrý koncert a držím ústa..
      Pokud jde o Huzgiho a Quelhara, čekám, kdy konečně napíší, že situace je vlastně skvělá.
      Ale vlastně ona je. V O2 občas hrají něco, na co se dá dívat.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 16:14 |  
        0 0

        Cohena jsem bohuzel slysel jen z CD z londynske O2 areny, vyborna zalezitost, nazivo to musel byt zazitek. Docela jsem koukal, jak skvelej zvuk se da z toho prostoru v O2 vydolovat, F. Benesovsky a spol. predvedli pri inscenaci The Wall vynikajici praci a nasazeni. No skoda ze se to neda rict o nasich fotbalistech.. S Kovarikem a Tafatem souhlasim, oba by se hodili. Naumov bohuzel pusobil hodne bezradne, neni to ani hrac do vapna ani tvorivy utocnik.. a to jeho zpracovani balonu v ty sanci, des.. a neni to poprve, viz Valencie.. Jinak nevim, Quelhar vcera nic moc smirliveho nepsal..

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          tantalos     před 15 lety 01.11.2009 16:27 |  
          0 0

          To Cohenovo londýnské dývko je do značné míry identické s tím, co zpíval v Praze, možná trochu pozpřeházené
          jinak v Praze vypadal dost stejně
          http://www.youtube.com/watch?v=MkKzf5NhGzU

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        quelhar (admin)     před 15 lety 01.11.2009 17:28 |  
        0 0

        Situace skvela neni. Situace je tragicka. A muzeme se jen dohadovat, zda je nahoda, ze naposledy jsme delsi dobu v kuse hrali opravdu dobre, kdyz v zaloze behal Marek Jarolim s Jardou Cernym, kdy jsme nemeli zadna rychla kridla, po kterych se hromadne volalo.

        V lete se nakoupili hraci, kteri vesmes byli kvitovani pozitivne. Jsem presvedcen, ze co se tyce financni stranky veci, investovali jsme solidne - do Hlouska a Celustky. Vcera po hristi behala na nasi strane opravdu vyrazna kvalita - Smicer, Hlousek, Skacel, Suchy, velka nadeje Celustka. Krome nich hraci, kteri uz mnohokrat ukazali, ze hrat umeji - Krajcik, Vaniak, koneckoncu i Vomacka, Naumov, Ragued atd. A presto si nikdo z nich nebyl schopny troufnout na klicku (s cestnou vyjimkou v podobe Hlouska), zatimco souper si troufal pravidelne a casto mu to vychazelo. Jak je mozne, ze si takovi hraci neumi poradit s beznymi situacemi? Ze si nahravaji nepresne, ze delsi peknou kombinaci predvedou jen dvakrat za zapas?

        Dostali jsme se do situace, kdy je pulka hracu zranena a druha pulka hracu vyrazne z formy a neveri si. Trener prakticky nema kam sahnout. Je videt, ze ani hraci, po kterych se hromadne volalo, nejsou spasitele. Neni jim ani Grajciar, ani Skacel.

        Mimochodem - opravdu nevim, jaky ma smysl vzpominat vsechny mozne hrace, kteri kdy ve Slavii byli? Ted je zrovna v nejake obstojne forme Kovarik, tak na nej nezapomenes. Uz dlouho nepadl Dockal, Vacha nebo Gebre, asi to bude tim, ze Liberec hraje hodne mizerne, co?

        A nakonec, at nemusim psat novy prispevek - Na Spartu s Banikem se vcera dalo jit za 12 Kc, ktere stal sobotni Sport, ve kterem byla vstupenka zdarma. Presto neprislo ani 10 tisic lidi. To jen k takove te nasi prerusovane, nicmene stale diskuzi o navstevnosti a vlivu ceny vstupenek na ni. Proste na ligu nechteji lidi chodit ani zadarmo.

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          vavicek     před 15 lety 01.11.2009 17:58 |  
          0 0

          S tím Černým a Jarolímem je to naprostá blbost. Hráli spolu i loni na jaře, kdy jsme hráli stejně jako teď. Naposledy dobře jsme hráli když tu byl Tavares s Necidem.

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            martyni (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 19:05 |  
            0 0

            Presne to jsem chtel napsat. A na jare jsme hrali snad jeste hur.

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              quelhar (admin)     před 15 lety 01.11.2009 22:03 |  
              0 0

              Na jare jsme sice nic extra nepredvadeli, ale nez se zranil Jarda Cerny, tak jsme aspon bodovali.

              • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                martyni (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 23:19 |  
                0 0

                Tak ja jsem presvedcen, ze ruda skacel je o tridu lepsi fotbalista nez jarda, ze to ani jemu tedka nevyslo.. no jak pises dole, nekdy to ve sportu tak bejva. Ale vem si jen, kolik slibnych akci rozjel a do kolika sanci se dostal. Problem je v tom, ze tenhle tym proste nevi co ma hrat, KJ i ten styl hry porad meni, ma dost hracu, ale nejak proste tape, je to nejaky nesehrany..ted hrajem na kridla, ale nikdo si zas nenabiha na centry, predtim jsme hrali stredem, ale hraci si neprihrali a nerozumeli si.. proto jsem uz davno navrhoval, ze by mel byt vymenen, kouc by mel podle meho - ciste laickeho usudku vedet, jakej tym chce a co s nim chce predvadet. ale je-li to tak, jak pise jane, asi to nebude zas tak jednoduchy.

                • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                  Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 23:25 |  
                  0 0

                  Jestli ti, martyni, dobře rozumím, tak říkáš zhruba to, že dříve jsme měli špatný tým a špatného trenéra (a dvakrát jsme vyhráli ligu), teď máme docela dobrý tým a trenér zůstal špatný (a moc nám to nejde). Hm, jdu si to do rána trochu promyslet :-)

                  • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                    martyni (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 09:50 |  
                    0 0

                    Obavam se, ze nic takoveho jsem nenapsal. Psal jsem o Skacelovi a Cernem. CO se tyce KJ, myslim ze na tuhle sezonu nepripravil tym dobre. Co se tyce drivejska, jak vis, mel jsem taky vyhrady, i kdyz jsme ziskali dakrat titul, ono nic neni cernobile.

                    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                      slaviator     před 15 lety 02.11.2009 13:40 |  
                      0 0

                      Je paradox, že přitom přestupy v létě vypadaly nadějně... Hloušek, Čelůstka...

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          Jirka61     před 15 lety 01.11.2009 20:06 |  
          0 0

          Dobry vecer,

          ano, ta situace, ve ktere se nyni nachazime, neni urcite jednoducha. Jak pro muzstvo, tak i fanousky. Myslim, ze hlavni pricinou je psychika a tlak, ktery neumerne roste. Samozrejme, ze si kazdy tuto sezonu predstavoval jinak, liga mistru se zdala na dosah ruky, mistrovsky titul jako velmi realny. A ted? Vsechny cile v nedohlednu!! A uz pomalu zacinaji fungovat zname mechanismi ( treba hlava trenera ), vola se po "cistce" v mancaftu, ci v zakulisi..
          Tak co? Ja osobne bych se priklanel ke "klidne ruce" a nechal pana Jarolima s muzstvem dale pracovat. Sam delam 35 let vykonnostni sport ( driv fotbal, atletiku a nyni stolni tenis ) a tyto situace, kdy se nedari, dobre znam. Mozna by to chtelo vic pokory....Za 43.let slavistickeho "okouzleni" jsem "nastradal" hodne zazitku a vzpominek, a pan Jarolim patri k tomu nejlepsimu ( muj velmi subjektivni nazor ). Doufam a verim, ze brzy zase prijdou lepsi casy. Protoze ziju u Stuttgartu, je pro mne kazdy zapas velkym svatkem. Na Plzen prijedu, snad bude dustojne rozlouceni s panem Veselym ( s patricnou kulisou ). Cest jeho pamatce. Preji vsem uspesny tyden.

          Jirka

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            quelhar (admin)     před 15 lety 01.11.2009 22:05 |  
            0 0

            Ja s tim souhlasim. Ve sportu jsou proste prirozena obdobi, kdy se nedari. Cas od casu se to stane kazdemu. Ale musim priznat, ze bych se uz v soucasne situaci ani prilis nedivil, kdyby k vymene trenera opravdu doslo.

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              Filipos     před 15 lety 02.11.2009 17:30 |  
              0 0

              Nenech se strhnout některými v "bezcenných" diskuzních forech. Myslím, že vedení Jarolíma podrží. Vzpomeň na to jak podržel Rosen a spol Ružičku a to se nedařilo možná ještě víc. A potom? Zase se začalo dařit. Přesně jak je napsáno v příspěvku nahoře, je to sport a někdy se prostě nedaří ač je to smutné.

              Jarolím mi není sympatickej, ale prostě lepšího trenéra nevidím.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      (host)     před 15 lety 01.11.2009 18:12 |  
      0 0

      Jo, ja byla, byla to fakt pecka! Jane

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 01.11.2009 19:14 |  
        0 0

        jo, ja jsem to uz predtim videl a vedel, ze to neni jen obycejnej revival... vsechna cest, proste pani muzikanti a vedi co delaji...:-)

  30. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    Mimo86     před 15 lety 01.11.2009 16:50 |  
    0 0

    Tak jsem se vrátil z Příbrami. Fotbal strašný, zima a fandění v kotli až na pár vyjímek hrůza.
    Nechápu proč někteří lidé chodí do kotle,
    když tam stejně nejdou fandit.
    Kámoš včera nechtěl stát tu frontu do našeho sektoru a tak šel radši na hlavní tribunu.
    A větśině z vás dopuručuju příště to samé.
    Někteří jedinci za celý zápas neotevřeli vůbec pusu a to i při pokřících typu : dejte jim gól! nebo i při vyvolávání jména Franťiška Veselého.
    Fandilo jen pár lidí dole v sektoru.
    Příště radśi zůstaňte doma!!!

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      Gino     před 15 lety 02.11.2009 13:18 |  
      0 0

      No, to by Slavia dopadla, kdyby zustali tito lide doma. Jen bud rad, ze chodi... :o)

  31. Anketa

    hajda     před 15 lety 01.11.2009 22:04 |  
    0 0

    O tom, kdo by měl vést Slavii nadále jako trenér, můžete hlasovat zde [www.slavista-st.cz]

    • Re: Anketa

      slaviator     před 15 lety 02.11.2009 09:32 |  
      0 0

      Komňacký :)

      • Re: Anketa

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 10:15 |  
        0 0

        ja tedy nejsem zas buhvijakej zastance komnackyho.

        • Re: Anketa

          slaviator     před 15 lety 02.11.2009 13:09 |  
          0 0

          Jasný. 100 lidí, 100 chutí. Ale koho? Hoftycha? :-) Kluci pod ním aspon bojujou

          • Re: Anketa

            martyni (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 13:54 |  
            0 0

            No je to tezky samozrejme.. Dovalil, Uhrin ml., Psotka, Hrebik? Nebo jak pal tantalos, nekoho ze zahranici, kdo neni namocen v tomhle nasem smradlavem rybniku..

            • Re: Anketa

              quelhar (admin)     před 15 lety 02.11.2009 14:02 |  
              0 0

              Jmen se nabizi mnoho, ale zadne neni takove, u ktereho by si clovek rekl "Jo, ten to bude delat o mnoho lip nez Jarolim".

              • Re: Anketa

                martyni (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 14:20 |  
                0 0

                na tom neco mozna je, na druhou stranu bych se ani neobaval, ze to budou delat hur..

                • Re: Anketa

                  quelhar (admin)     před 15 lety 02.11.2009 15:20 |  
                  0 0

                  Na tom mozna neco je, na druhou stranu se pak nabizi otazka, proc menit trenery (coz by jiste nebylo zadarmo), kdyz tu neni nikdo, u koho by si clovek rekl, ze to bude delat lepe.

                  • Re: Anketa

                    martyni (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 15:44 |  
                    0 0

                    Protoze u KJ uz je skoro jisty, ze uz to nebude delat lip. Ze tu promarnil tu velkou sanci, kterou mel a o kteorou se taky velkou merou zaslouzil, tj. udelat ze slavie silnej tym, kterej bude mit nejakou tvar, kocepci, bude hrat atraktivni fotbal a konecne zas neco uhraje v evrope. KJ mel na to penize jako malokdo ve slavii, ale bohuzel je nedokazal vyuzit, misto koncepcni prace vidim spis bezradnost a chaos, mozna osobni kseftiky. V tezkych dobach dokazal s horsim kadrem pracovat lip nez kdyz jsou penize plno hracu. Vysel mu jeste lonskej podzim, ale od te doby bida. Proto je na miste hledat nekoho, kdo treba by tu roli naseho Fergusona uchopil lip.

                    • Re: Anketa

                      quelhar (admin)     před 15 lety 02.11.2009 16:25 |  
                      0 0

                      Kdybys mel kazde dva roky hledat noveho Fergusona, tak nema cenu mluvit o novem Fergusonovi. Pak je namiste hovorit o klasickem ceskem trenerovi s zivotnosti +- 2 roky a ne o nekom, komu sverime chod klubu na delsi obdobi. Ani tak uspesny trener jako Ferguson nevyhrava tituly porad.
                      A sorry, ale s vetou "u KJ je skoro jisty, ze uz to nebude delat lip" tedy hrube nesouhlasim. Spis bych rekl, ze u KJ je skoro jisty, ze tym se zvedne a zacne vyhravat.

                      A ze v tezkych dobach s horsim kadrem pracoval lepe - mno, rekneme snad, ze pracoval s podobnym kadrem stejne dobre s podobnymi vykyvy. A krom toho pak zacal tym hrat jednu dobu vyborne. V prvni cele sezone KJ u tymu mela Slavia po 13 kolech 22 bodu (o tri vice nez ted). Nakonec skoncil s 54 body treti. V dalsi sezone zacala Slavia zrovna tak - 22 bodu po 13 kolech. V te pak udelal serii 8 vyher v rade, nacez nasledovala serie 6 zapasu s bilanci 0-3-3. Pak byly dve sezony, kdy se podzim vydaril a ztracelo se na jare. A ted se zase nepovedl podzim. V tuhle chvili je jasne, ze titul uz je hodne nepravdepodobny. Je pred nami s prilis velkym naskokem prilis mnoho tymu a neni moc pravdepodobne, ze by na jare vsichni zacali hromadne ztracet. Nicmene poharove pricky (2-3) rozhodne ztracene nejsou, nehlede na to, ze do Evropy se da dostat (a je to vyhodnejsi) i z Ondrasovky. Tim chci rict to, ze nejsme v situaci, kdy by nam bezprostredne hrozil nepostup do Evropy, coz by bylo jednoznacne obrovske zklamani. Je ovsem potreba se navratit k tomu, co Slavia umela - tedy vyhravat.

                      • Re: Anketa

                        martyni (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 16:54 |  
                        0 0

                        Driv byl slabsi a uzkej kadr, ale KJ dostal z hracu maximum.. ted jako by nikdo nemel formu, KJ ma spustu moznosti, ale tape. Kdybych mel verit KJ, musel bych videt, ze jeho prace ve slavii nekam smeruje. Ale on vzdy v prestavce udela v tymu vitr, pulku hracu vyhodi, pulku nakoupi a pak nevi co s nimi.. opakuje se to po kazde prestavce, proto neverim, ze to bude kdy jine. Nevidim zadny smysluplny budovani tymu.

                        • Re: Anketa

                          quelhar (admin)     před 15 lety 02.11.2009 16:57 |  
                          0 0

                          S prominutim trpis klasickym syndromem idealizovani minulosti. Ano, kadr byl uzsi. Taky jsme nemeli neustale 10 zranenych hracu, jako mame ted, cimz se ta sire kadru vicemene vyrovnava. Zrovna v soucasnosti KJ moc moznosti nema.

                          • Re: Anketa

                            martyni (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 17:15 |  
                            0 0

                            Za soucasnost - tj. posledni 2 porazky - ho zas tolik nekritizuju. Hra nebyla az tak zla, hrali jsme uz na podzim nebo i na jare mnohem horsi zapasy.. Ja to neidealizuju, jen v tehdejsich podminkach zadluzenosti mely vysledky vetsi cenu. Samozrejme ocekavani jsou tedka jinde, ale popravu. Jinak si taky myslim, ze se zvednem, tak kvalitni kadr nemuze porad ztracet. Ale neverim, ze KJ ma jeste co nabidnout.

                            • Re: Anketa

                              Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 17:35 |  
                              0 0

                              Já nechápu proč nasadil v domácím derby 1 jednoho útočníka a z jakýho důvodu jsme hráli v Příbrami na dva defenzivní záložníky (ano já vim, Trapp neni ani klasickej defenzivní ;-)) místo aby se vyzkoušela spolupráce středních hráču, kteří nastoupí ve čtvrtek. Tohle jsou věci, který jdou absolutně mimo můj rozum a jsou jich za působení KJ snad stovky ;-)

            • Re: Anketa

              slaviator     před 15 lety 02.11.2009 20:18 |  
              0 0

              Spíše než házet jména by to prostě chtělo sepsat požadavky, které chceme. Například, aby měl zkušenosti s pohárovou Evropou nebo alespoň z boje o mistrovský titul (pokud možno úspěšný boj), aby třeba uměl plynně jeden cizí jazyk a druhým se dorozumněl, aby sázel na mladé hráče, hrál atraktivní fotbal a to a ono. A nakonec vyleze, že takovej trenér žádnej sice není, ale XY1 a XY2 nesplnujou ty podmínky jen v jednom bodě, v těch jazycích třebas, a XY3 až XY8, o kterejch by se dalo uvažovat, ve více - sice umí třeba plynně tři cizí jazyky, ale nehráli o titul nebo sází na starší, zkušenější hráče atd atd...
              Takhle to mělo ale probíhat i u repre. A ne, že tam bude dosazenej kamarád toho či onoho.

              Komňacký, Dovalil, Uhrin ml, Psotka, Hřebík, Janů (proč ne?), Levý, Vrba, Večeřa, Ščasný, Zeman, Petržela... Dejme tomu takovejhle výběr a sítem kritérií by z něj vylezli dva nebo tři trenéři.

              • Re: Anketa

                martyni (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 21:23 |  
                0 0

                Od levýho po petrželu by se dalo najít hodně argumentu, proc ne:-). z myho pohledu..

                • Re: Anketa

                  Khadgar     před 15 lety 02.11.2009 21:55 |  
                  0 0

                  Víš že s tebou tentokrát souhlasím? :-)
                  Když už by, hypoteticky, došlo k odchodu KJ, byl bych pro trenéra Janů. Risk to je, ale prostředí zná, s mladými pracovat umí atd. Nicméně někdy je trochu stereotypní...Ale zatím o tom nemá cenu debatovat.
                  Z ostatních kandidátů by se mi líbil Uhrin ml., tvrdej je dost možná víc než KJ. V Boleslavi ho sráží že musí pracovat např. s basketbalistou Rolkem.
                  Někdo z ciziny je myšlenka zajímavá, třeba takový Rafa bude mít možná brzy volno :-)

                  • Re: Anketa

                    quelhar (admin)     před 15 lety 02.11.2009 22:17 |  
                    0 0

                    Basketbalista Rolko by se nam zrovna docela hodil. Dost mozna bychom dostali mene golu ze standardek a sami jich dali vic. Cimz nerikam, ze bych ho v tymu chtel, jen to, ze to neni uplne zoufaly hrac.

                    • Re: Anketa

                      Khadgar     před 15 lety 02.11.2009 22:33 |  
                      0 0

                      Neřikám že to je zoufalec, ale jeho deficit při hře po zemi je znatelný. Navíc to byla trochu nadsázka. Spíš má Uhrin problém s nestabilitou výkonů spousty hráčů, někde i s nedostatkem kvality. Ale to je jedno.

                      Góly ze standartek se doufám omezí Romanovssem, který si pro ty centry prostě bude chodit. Doufám, doufám...To je třeba u Sparty - Díra mezi zubama si pro spoustu centrů dojde, obrana hraje slušně - a neprohrávaj. Jsou vepředu neproduktivní protože a ani si neudrží stálý tlak, ale neprohrávají.

                • Re: Anketa

                  slaviator     před 15 lety 02.11.2009 22:44 |  
                  0 0

                  tak dávej argumenty... taky jsou argumenty proč ano... třeba petrřela... proti, že byl závislej? no a? sám se začal léčit, má snahu... plus, má čuch na hráče, prosadil se docela významně v cizině

              • Re: Anketa

                quelhar (admin)     před 15 lety 02.11.2009 22:15 |  
                0 0

                Ja bych do tech treneru zaradil i Jarolima a udelal bych pro nej stejna kriteria. Uprimne - jsem presvedceny, ze v takovem pripade by Jarolim porazil vsechny, ktere jsi napsal, i kdyz nektere nejspis tesne a s nekterymi by byl vyrovnany.

                • Re: Anketa

                  slaviator     před 15 lety 02.11.2009 22:41 |  
                  0 0

                  Jo, jasný, že by tam byl taky... ale ten by měl (malé) minus, že to ted vypadá tak, jak vypadá...

                • Re: Anketa

                  martyni (přítel SN)     před 14 lety 03.11.2009 11:36 |  
                  0 0

                  Z vyse uvedenych duvodu bych jarolima do toho vyberu uz nezarazoval..

                  • Re: Anketa

                    venator     před 14 lety 03.11.2009 15:09 |  
                    0 0

                    Z kriterii,ktere naznačuješ mě suverenně nejlíp vychází Petržela!
                    Má na české poměry veleúspěšné mezinárodní zkušenosti, hráče dokáže donutit makat, rád dává šanci mladým a objevil tak spoustu dobrých fotbalistů, jazyk taky umí, a HLAVNĚ má hru založenou na bojovnosti, nasazení a kondici což je přesně to co potřebujeme,aby jsme mohli myslet na úspěch v Evropě (hrával díky tomu s Bohemkou na špičce a dostal ji i do pohárů a po jeho odchodu šla do 2.ligy)
                    PS co a jak hraje ted se Žižkovem není směrodatné,protože se úmyslně zbavili nejdražších (nejlepších?) hráčů a mužstvo má za úkol kompletně přebudovat + teprve si zvykají na jeho tréninkové dávky což avizoval ještě před začátkem ligy

                    • Re: Anketa

                      martyni (přítel SN)     před 14 lety 03.11.2009 15:45 |  
                      0 0

                      Jenze Petrzela musi nejdriv dokazat, ze uz nema problemy sam se sebou. PO takovym pruseru asi nelze ocekavat, ze muze dostat hned angazma ve slavii. Naopak prave angazma na Zizkove je to spravne misto, kde by mel nejdriv ukazat, ze na to jeste ma. Krom toho je mi tedy krajne nesympaticky, i kdyz o to asi nejde...:-).

    • Re: Anketa

      whitesnake01     před 15 lety 02.11.2009 10:22 |  
      0 0

      Komňacký je dobrý trenér, asi nejlepší u nás, ale nemá zkušenosti z evropského fotbalu, pokud vim tak vedeni chtelo udělat ze Slavie evropsky klub, k tomu by pomohl právě ten Zeman, nejen co se trénování týče, ale i v oblasti mládeže, tréninku kondice, kontaktů atd.(prostě by vyhnal ten amaterismus, který bohužel pořád někde přetrvává), přece jen zkušenost z AS Řím nebo Lazia je obrovská a k němu třeba asistenta Dovadila, at se vedle něj učí........myslím, že svaz by mu pozici asistenta dovolil i při trénování 21

  32. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    Artur (přítel SN)     před 15 lety 02.11.2009 12:49 |  
    0 0

    S naším jarem doufám že nespadnem :))

  33. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    Romino     před 15 lety 02.11.2009 17:04 |  
    0 0

    Dovolím si vložit "drb" - zlé jazyky tvrdí něc o vztahu našeho trenéra s jistou hráčskou manažerkou, která má hráče ve Slavii, že je to jen ošklivý drb. Nikoli trh s hráči jako s koňmi.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      Jiri1     před 15 lety 02.11.2009 18:07 |  
      0 0

      Zdravim, je mi hodne smutno z postaveni naseho klubu v tabulce i z reakci vedeni klubu, ktere chteji KJ kvuli odstupnemu udrzet u Slavie za kazdou cenu. Drazi hraci , realizacni tym jaky nema ani repre , smlouvy , ktere by normalni smrtelnik necekal , dobre podminky a presto to neslape. V cem je problem, podle KJ a vedeni v nehorazne smule , podle zakulisnich zdroju je duvodu podstatne vic, hraci maji obrovske zakladni platy a motivacni slozky u nekterych nehraji az takovou roli, Slavia neni schopna v zakulisi obhajit pozice , ktere si za posledni 2 roky pracne vydobila a nejde jen o pozici Dolezala ve vykonnem vyboru, o vsem svedci treba i posledni jednani komise rozhodcich, vedeni klubu nema temer zadne paky na trenera , ktery je v klubu znamy svym absolutistickym chovanim, vedeni klubu doufa , ze se situace zmeni a zatim nesahlo ani k vyraznejsim postihum hracu/* ono ani moc nejde...../Nasi hru poznamenavaji prekvapive tahy trenera temer na vsech mistech sestavy , s vyjimkou stoperske dvojice, kde bych osobne zmenu privital. V posledni dobe se mnozi zahadne zraneni nekterych hracu Smicra, Trapa , kteri jsou pak videni bez sramu a vidtelnych obtizi. Nechci aby vse vyznelo tak , ze se vse nemuze otocit , ale obhajit pozice z minule sezony bude velmi tezke , uz dnes je jasne , ze treba Pelta jaro nevypusti, jak drive spekulovali nektera medi , shani prachy jak o zavod a nejvetsi zdeseni alespon pro mne treba znamenela vyse platu Drska/nedosahuje ani polovinu prumerneho platu hrace u nas/ i podminky za kterych prisel z Kladna, bylo to temer zadarmo. Mit takoveho borce jako alternativu k nasim stoperum to by bylo neco. Presto jeste verim v Evropske pohary i v nase hrace hlavne ty mladsi.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        slaviator     před 15 lety 02.11.2009 20:25 |  
        0 0

        Tak ono to není těžký, někteří naši hráči jsou, jak je vidět, asi skutečně přeplacení... A s Jabloncem se počítalo spíše do klidného středu tabulky, i když měl skvělé jaro. Osobně jsem ho tipoval pod pohárové příčky, ale holt je zatím lepší než Sparta i než Slavia. To neznamená ale, že v zimě nemůže pár hráčů prodat a nebude "líp", to samé Teplice.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        tantalos     před 15 lety 03.11.2009 01:12 |  
        0 0

        V tom se pozná slávista. Věří, i když pochybuje.
        Nevím, jestli se z toho Slavia vyhrabe ještě letos.
        Obávám se, že to hned tak nebude.
        Důvod.
        Dřív měla Slavia hodně rozumných a dobrých trenérů na různých úrovních. Dalo se s nima mluvit, byli možná až příliš slušní (Beránek, Kozel), skvělý tým u dorostenců.
        Teď o všem rozhoduje jeden člověk, který vůbec slušný nikdy nebyl. A jeho nadřízení mu zobou z ruky, uvědomují si, že jsou amatéři.
        Za poslední tři, čtyři roky se sice Slavia na čas vyhrabala z krize, a to zásluhou práce těch skvělých lidí, kteří vychovali Necida, Suchého Švece, Diviše, Dočkala, Váchu, Vukoviče.
        Jenže všichni kromě Suchého museli pryč, i Necka byl tak neoblíbený, že bylo rozhodnuto ho prodat prvnímu zájemci. Marek Suchý by byl také dávno pryč, kdyby neměl neschopného ( a hlavně Doležalova nepřítele) agenta Vandase.
        KJ se zachoval jako každý pitomý šéf. Vyhodil ty schopné, co byli opřed ním a mohli by s ním nesouhlasit, , a místo nich začal tahat své lidi, které mu někdo dohodil.
        Měl Kliku s Tavaresem a Belaidem - s TJ ale jen částečně, protože ho tak znechutil, že hraje na 50 procent. Už ho to ve Slavii štve a tak si plní své úkoly a honem z Edenu rpyč.
        Jinak se začal cítit jako geniální zachránce zkažených hráčů, Po Pudil Blažek, Abraham, Besta.... prostě vyhozené miliony za jeho přehnanou sebedůvěru, KJ nebyl zázračný trenér, ale béčko, protože je neuřídil.
        Mnoho z těch poctivých slavistů, kteří vychovali Necku a spol. mezi tím odešlo. Proč by taky dělali křoví člověku s hypertrofovaným ego a s minulostí úspěšného prodejce zápasů. Ostatně copak mají teď odchovanci ve Slavii šanci?
        Kde je Kindel, vychovávaný nástupce Krajčíka, Ani Hoškové si téměř ani nekopnou. Pořádného brankáře za Vaniaka nemáme, ale Diviše střelíme...
        Ano, Baggio a Kovi dostali šanci... hlavně u Komňackého a ukázali, že na to mají. Slavističtí idioti o nich nevěděli,
        Začalo se nakupovat, jak si přál KJ. Jenže ten měl příliš mnoho starostí,mimo jiných rodinných a mimomanželských, než aby se jezdil dívat na vytipované posily, a tak Slavia kupovala, koho mu agenti dohodili. A byly to převážně vyhozené peníze.
        Ano, byly to peníze Rosenovy. Schopného podnikatele, obchodníka a trochu střelce ... způsob s nímž připravil Enic o blokační menšinu byl sice dost unfair, ale aspoň řešil situaci.
        Pan Doležal je dříč, ale víc právník než fotbalista. A také střelec od boku.
        Asi dobře, že je máme. Ale bylo by ještě lepší, kdyby před tím, než rozhodnou, vždycky chvilku přemýšleli. A dali si poradit od někoho nezávislého.
        Ale co... Jsou to jejich peníze a když je chtějí spláchnout do záchodu, proč by to neudělali.... Slavia byla a bude

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          slaviator     před 14 lety 03.11.2009 07:43 |  
          0 0

          Nemá Suchý už Pasku?

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            tantalos     před 14 lety 03.11.2009 09:42 |  
            0 0

            Teď už jo.

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              Khadgar     před 14 lety 03.11.2009 16:44 |  
              0 0

              Je u Zíky, ne?

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              slaviator     před 14 lety 03.11.2009 17:15 |  
              0 0

              Teď už přestoupí.

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          quelhar (admin)     před 14 lety 03.11.2009 11:10 |  
          0 0

          Kindel si v generalce pred podzimni sezonou becka privodil svalove zraneni a od te doby nehraje.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      slaviator     před 15 lety 02.11.2009 20:12 |  
      0 0

      Ono je to jednoduché. Ona manažerka před časem pro jeden nejmenovaný časopis řekla, že práci KJ obdivuje a že od mala Slavii fandí (ač sama pracovala v Sigmě či Drnovicích). A není těžké spojit úmysl poškodit KJ a poškodit jí, asi to není mnoha agentům moc příjemné, když jim do toho "fušuje" ženská. Mrkni na to, jaké má hráče a nelze říct, že by byli ve Slavii protěžovaní. To by takovej Hanuš chytal pořád...

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        Ravik     před 15 lety 02.11.2009 21:34 |  
        0 0

        kecy v kleci.. kolik má ta Nováková u nás hráčů??

        Jiří zase psal co mu pod klávesnici přislo, nicméne to o tech vysokých základních platech je pravda a v českých podmínkách mi to přijde hodně kontraproduktivní... mít hráčí za vítězství padesat na hlavu tak se na hristi snaží jinak...

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          slaviator     před 14 lety 03.11.2009 07:42 |  
          0 0

          Hanuš, Vomáčka, Vasiljevič.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 03.11.2009 11:58 |  
      0 0

      my jdeme uz druhym rokem v jejich stopach, minulej rok nas zachranil jen prodej necky.

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        quelhar (admin)     před 14 lety 03.11.2009 12:00 |  
        0 0

        Bez prodeje Necky bychom byli kolem nuly a ne minus 150M.

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          jnnxx     před 14 lety 03.11.2009 13:14 |  
          0 0

          no když vezmu co tam píšou, nákup sparty 554 mil., ztráta za jejich působení 363 mil., by mne zajímalo jak dlouho je to bude bavit. Docela drahej koníček:-)

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            Wommi     před 14 lety 03.11.2009 14:55 |  
            0 0

            dneska se roztr pytel s clanky o slavii....

            zejmena clanek o ty novakovy,..ze by tu byl nejakej prispevatel sportu?...vcera tady a dnes tam...myslim ze slavisticke noviny jsou velmi dobrym investigativnim denikem:)

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            Romino     před 14 lety 03.11.2009 18:01 |  
            0 0

            Můžu vás ujistit, že rozhodně nejsem přispěvatel sportu a ten článek dnes mě velmi překvapil, rozhodně bych nechtěl někoho křivě obviňovat, proto jsem se zeptal na tomto webu, kde je užší skupina seriozních fandů a ne na oficiálkách.

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      slaviator     před 14 lety 03.11.2009 15:04 |  
      0 0

      No, hlavně, abychom to postupně tam taky nedopracovali. Vysoké platy, vysoké výdaje a pak nehrát ani EL, to by nebylo dobré...

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      strangercz     před 14 lety 03.11.2009 15:43 |  
      0 0

      to co se dneska objevilo ze sportu mě neskutečně nasralo. Do slávie se kope dobře poslední dobou

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        jnnxx     před 14 lety 03.11.2009 16:08 |  
        0 0

        ...hlavně mne zaujalo, jak už mají všichni jasno kdo bude a kdo nebude mistr. Neříkám, že to bude Slavia, ale po třinácti kolech a před zimní přestávkou takovéto soudy. No nevím, byl bych opatrnější býti novinářem....

      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

        lassiter     před 14 lety 03.11.2009 16:13 |  
        0 0

        A co tě tak naštvalo? Že je Sport bulvární deník, kterej se nebojí konstrukce anonymních disktujících otisknout na první straně? To je určitě smutný, ale funguje to tak už nějakou dobu, takže žádný velký překvapení. Anebo to, že si dovolili psát o Slavii negativně a "kopou" do ní? To je ale poměrně normální, když se největší favorit na titul potácí kdesi na sedmém místě a hraje tak jak hraje. O čem by měly ty noviny psát?

        • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

          strangercz     před 14 lety 03.11.2009 18:10 |  
          0 0

          psát o slávii negativně je jeho právo a dá se to pochopit ale je kritika a kritika. Nikdo nechce aby lezli Slávii do zadku ale psát že za krizi může Jarolímova "milenka" která má ve Slávii tři hráče z kterých vyloženě zklamal akorát Vasiljevič? Tohle prostě nepochopim

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            LordEdmund     před 14 lety 03.11.2009 20:18 |  
            0 0

            Tak to pak nechápeš smysl bulváru. Bude tedy lepší pro tebe ho nečíst:-))

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              strangercz     před 14 lety 03.11.2009 20:25 |  
              0 0

              :) já ho chápu moc dobře ale do teď jsem měl naivní představu že má Sport aspoň nějakou úroveň i když hodně nízkou

          • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

            quelhar (admin)     před 14 lety 03.11.2009 20:54 |  
            0 0

            Co je spis k nepochopeni je fakt, ze se nam cas od casu snazi nektera media namluvit, ze jsme sportovni narod a pritom se tu uzivi jediny sportovni denik, ktery navic musi byt na pomezi relevantniho zpravodajstvi a bulvaru.

            • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

              Huzgi (přítel SN)     před 14 lety 04.11.2009 00:28 |  
              0 0

              Já jen doufám, že ta tři jména zmiňovaná ve Sportu nemyslí nikdo vážně.

              Soukup, který dospělé trénoval jen v divizi v Prachaticích, vedl dvakrát mládež a dělal asistenta Uličnému v Brně. Člověk, který nebude mít u hráčů žádnou autoritu, nejsou za ním hráčské úspěchy ani trenérské, aspoň v dospělém fotbale. Jednoznačně sázka do loterie.

              Hřebík, trenér pro veřejnost jednoznačně spojený se Spartou. Ve Slávii už byl. Naordinoval fotbal, na který se nedalo koukat. Jediné období mého života, kde jsem na fotbal přestal chodit. Výsledky žádné (Ondrášovka cup neberu - ten nikoho nezajímá) a brzo se z lavičky Slavie pakoval. A to byla doba, kdy byl celkem žádaný a zaběhlý, teď už dlouho nikde pořádně netrénoval. Moji kamarádi trenéři se jeho odborným komentářům v televizi jen a jen usmívají nebo také vysmívají.

              Janů. Trenér béčka, bez větších zkušeností s dospělým fotbalem, ještě nevedl žádný ligový tým u nás ani v zahraničí. Nic proti němu nemám, ale už dlouho mne nenapadlo, že se vrátí časy, kdy bude Slávie tahat na post hlavního trenéra asistenty - nováčky nebo trenéry svého béčka.

              Jestli Jarolíma vystřídat, tak nějakým opravdu silným, sebevědomým trenérem, s úspěchy, se zkušeností na mezinárodním poli (aspoň pár pohárových zápasů s aspoň drobnými úspěchy), který bude mít autoritu u hráčů. Pro mne by bylo pak ještě důležité, aby měl nějakou vazbu na Slávii. Těžko bych kousal nějaké Ščasné či Lavičky, kteří byli vždy našimi soupeři. Mne vychází snad jen Uhrin ml., jinak mi to u nás vychází jako trenérská bída. Ti nadějnější trenéři jsou na profesním začátku a zatím se učí. A dávat jim na učení do ruky Slávii je trochu velké riziko.

              • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                LordEdmund     před 14 lety 04.11.2009 08:50 |  
                0 0

                Hlavně ne Hŕebíka,Czsaplára,Beránka,Pešiceho. Mladej Uhrin trénoval pod Karlem a mohl by tak néjak navázat na jeho způsob trénování+něco přidat. Třeba standardky ty máme naprosto trapné. Kdyby to bylo s Karlem neudržitelné , tak bych nechal sezonu dotrénovat Cipra. Soukup by mi nevadil, ani uplně nezkuśenej Dovalil i kdyź ten má na starosti U21. Každopádně takhle to dál nejde. Jestli neporazíme Plzeń tak bych Karla vyrazil i kdyby to měl dotrénovat Gery. Proč vůbec máme v realizačnim týmu sparťana Vrabce ?

                • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                  quelhar (admin)     před 14 lety 04.11.2009 11:06 |  
                  0 0

                  Je pravda, ze pokud by mel byt Karel vazne odvolany, tak bych taky na nasi lavicce videl nejradeji Uhrina ml. Nicmene si porad myslim, ze je nejlepsi nechat Karla pracovat.

                  • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                    martyni (přítel SN)     před 14 lety 04.11.2009 12:15 |  
                    0 0

                    no jo, ale k čemu by taková práce měla vést... kdybych bylo videt, ze karel na necem smysluplne systematicky pracuje, ale zrovna se nedari, pak ano, ale takhle.. jinak s Uhrinem ml. souhlas.

                    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                      quelhar (admin)     před 14 lety 04.11.2009 14:58 |  
                      0 0

                      Mas pocit, ze Uhrin v Boleslavi na necem smysluplne systematicky pracuje?

                      • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                        martyni (přítel SN)     před 14 lety 04.11.2009 15:37 |  
                        0 0

                        to netusim, pac mi neprijde smysluplne systematicky sledovat boleslav.. :-).

              • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 04.11.2009 12:20 |  
                0 0

                Vidis a me se zrovna postrehy hrebika v tv libi, mluvi k veci, ma dobre postrehy, nemele ukrutny fotbalovy fraze jako mnoho jinych vcetne treba Komnackyho... nevim, co je na tom smesneho.. Ale nejsem trener, takze tomu nerozumim..

                • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

                  Khadgar     před 14 lety 04.11.2009 16:23 |  
                  0 0

                  Ono někomu přijde směšný když tam Hřebík říká, že ten a ten hráč má špatnou biomechaniku protože špatně vyskočil apod. Víceménně si lidi říkají, že tam mele prkotiny. Jenže tyhle prkotiny jsou základ, což už spousta lidí nevidí.

  34. Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

    LordEdmund     před 14 lety 04.11.2009 08:33 |  
    0 0

    Zajímavé jsou dvě věci. 1. O té agentce jsem to četl dávno pŕedtím, než to otiskl Sport, buď tady, nebo na Superslavii, nebo na ofiko stránkách. 2. Jak to, źe bulvár má ze slavie vždy poměrně přesné informace a vždy dřív než to praskne? Vzpomeňme na kauzu Brabec, propuštění hráčů/BEsta, šiklić..aspol), kauzu Abraham, příchod Krajčíka...atd.Sport-Blesk byly vzdy první.
    Vypada to, že máme ve Slavii nějakého informátora, kterej si přivydělává, nebo mstí, nebo spojuje obojí. Povahově by to sedlo k Pućkovi, ale ten to nemá zapotŕebí, ani nemá důvod protože se tu má jak pr ase v žitě a toto jsou pro něj malé drobky. Možná nějakej hráć,trenér,kancelářská krysa..? Nebo že by tim infotrmátorem byl Brába, prsklo to a proto ho vylili?Jen spekulace.Ale od toho diskuze jsou ne:-)

    • Re: Příbram - Slavia 1:0 (0:0)

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 04.11.2009 15:55 |  
      0 0

      ale to je preci vsude.. navic, jak to myslis, praskne to driv? jako ze to praskne driv, nez to praskne? oficialni prohlaseni maj vzdycky ve vsem zpozdeni a novinari se i za cenu spekulaci snazi ziskat informace driv, to je normalni.. to nemusi byt jeden informator.. treba ten krajcik se na slavii objevoval uz driv a kdekdo s nim mluvil, kdekdo se na to furt ptal jarolima a dolezala jeste driv, nez se s tim oficialne vyslo...