O Slavii

Turnaj přinesl pěknou podívanou

Fortuna Víkend šampiónů přinesl hodně zajímavých událostí i z pohledu fanouškovského. Kdo nebyl přímo v hale, neměl možnost vidět souboje jednotlivých skupin. I díky tomu panovala parádní atmosféra, což potěšilo i hráče. Na závěr pak zhodnotil turnaj i trenér Karel Jarolím.

Dnešní halový turnaj přinesl opět parádní podívanou a kdo byl přítomen, rozhodně nelitoval. I když utkání vysílala Nova Sport a iDnes.tv, tak přímo v hledišti je to lepší, člověk může zažít tu atmosféru. Turnaj nakonec navštívilo 8800 diváků. Nejpočetnější tábory zde měly pražské kluby Slavia, Sparta, Bohemians 1905. Hodně fanoušků dorazilo také z Bratislavy. A právě tyto čtyři kluby vytvářely parádní atmosféru.

Byl to vskutku zajímavý pohled, v hlavním sektoru, kde jsou i hokejoví fanoušci Slavie, se zabydleli fotbaloví fanoušci Slavie. Počet byl opravdu slušný, jen škoda, že nebyl zaplněn i vedlejší sektor. Hned vlevo však byli i fanoušci Bohemians 1905, se kterými vztahy již nejsou přátelské, takže to mnohokrát v hledišti jiskřilo. A po pravé straně byli naopak fandové Slovanu Bratislava, se kterými mír taky nepanoval, i proto musela oba sektory oddělovat securitka. Naproti všem pak okupovali svá místa sparťané.

Hned první zápas turnaje (Bohemians - Žilina) měli slávisté radost z úspěchu Žiliny, stejně tak sparťané. Aby pak v dalším (Slavia - Bratislava) měla naopak radost Bohemka, když jsme prohrávali. O Spartě nemluvě. Tyto nesváry neustále pokračovaly, chvílemi to bylo hodně vyhecované. Naopak celá hala se spojila při pokřiku "Kdo neskáče fandí Spartě" (zapojili se fandové Slavie, Slovanu, Bohemky i zbytek nesparťanské haly). A když fandové vyhecovali halo pro opakování hesla "Jude Slavie", zapojili se jak sparťané, tak Bohemáci.

Novináři seděli přímo pod sektorem Sparty, což pro mě bylo dost nepříjemné, zvlášť když si v mé blízkosti posedali sparťanští hráči. Pikantní bylo, že nejbližší řady od nás byly samé děti a i forma povzbuzování byla směšná, nikdo kotel neřídil a vždy jen někdo něco zakřičel a ostatní se přidali. Navíc tyto děti uzavřely krátkodobý pakt se Žilinou, kdy řada sparťanů šla k fanouškům Žiliny a společně fandili proti Slavii a přidali i pokřik "Sparta Žilina". A když poté sparťané hráli svůj důležitý zápas o páté místo, tak tu i zazněl pokřik urážející Žilinu.

A právě sparťanský kotel byl z těchto čtyř táborů nejslabší. Třetí místo dle mého názoru zaujal Slovan Bratislava. A kdo byl první? "Bylo to tady skvělý, zaplnila se celá hala a každý tu měl své fanoušky a naši tu nechyběli a dělali parádní atmosféru. A naši byli určitě nejlepší," rozhodl o pořadí fandů Adam Hloušek. Druzí tedy skončili Bohemáci.

Své hodnocení k turnaji přidal i trenér Karel Jarolím. "Po sportovní stránce to bylo zpestření přípravy, i když samozřejmě halový fotbal s sebou nese svá rizika, hraje se na menším hřišti a dochází k častějším kontaktům než na normálním hřišti. My jsme to tentokrát přečkali bez úhony. Jsem rád, že jsme se dostali do finále, ale tentokrát jsme Slovanu dopřáli ještě větší náskok než ve skupině a už jsme ho nedotáhli. Diváci si turnaj užili, chtěl bych jim poděkovat za jejich podporu," uvedl.

A jaký je to rozdíl oproti velkému fotbalu? "V hale je to všechno rychlejší, při každém zaváhání dochází k přečíslení. A pak už záleží na soupeři, jak si s tím poradí. Ve čtyřech musí tým hrát kompaktně, hráči si nesmí odpočinout," povídal. Nové poznatky o svých hráčích každopádně nezískal. "Fotbal v hale je jiný, je to práce na malém prostoru, to jak kdo dokáže pracovat s balonem, ale to člověk vidí i na tréninku. Takže zase nic nového tady neobjevíme," uzavřel.

Komentáře (108)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    urs (přítel SN)     před 14 lety 09.01.2010 22:30 |  
    0 0

    mě zaujal blonďatej Koreš, hrál super :-) snad mu to vydrží..

  2. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    Stahler     před 14 lety 10.01.2010 09:19 |  
    0 0

    Turnaj se povedl,konečně tam Slavie uhrála dobrý výsledek a až na první poločas prvního zápasu se Slovanem a celé finále se Slovanem jsme hráli dobře a Slovanisti vyhráli turnaj jen díky největšímu sebeobětováni při pádech do střel a měli střelce Ivanu.
    Jinak doufám že příště nepozvou Žilinu a Liberec,jejich fans sice fandili dobře ale jako pokaždé jich přijelo moc málo,když si vzpomenu na minulé ročníky tak hůř na tom byl jen maďarský Debrecín kterých přijelo asi pět.Koho místo nich?Týmu z Bundesligy jsme se zase nedočkali a už těm kecům že někoho přilákají nevěřím.Kdyby přijela klidně i poslední Hertha Berlín tak bych klidně dal i vyšší vstupné protože i poslední celek Bundesligy kvalitu mít bude a přijeli by s ním i fans.Takhle zase nebylo vyprodáno a 8800 diváků je pro pořadatele málo když si sibovali že turnaj v jeden den bude atraktivnější.Já bych pozval klidně i ten Baník protože s nimi přijede včetně těch co pracují v Praze vždy alespoň 500 fans.Ale kam je dát?My máme vedle sebe B1905 a Slovan Bratislava,vedle Sparty je také radši nedají a když je dají do horního patra tak by to mohli brát jako šikanu takže těžký rébus.Uvažovat by se dalo i o Brnu,beztak už jich tam včera pár bylo společně se Slovanem tak by jich přijelo o nějakou tu stovku víc.Ze Slovenska přichází v úvahu Trnava ale nevím jak by se na to tvářila policie zejména kdyby cestovali stejným vlakem.Z Rakouska by mohli pozvat Rapid Vídeň nebo Salcburk,od nich by někdo přijel.Z Polska by přijel asi kdokoliv ale takový Lech Poznaň,to by bylo dost o hubu...
    Atmosféra byla mírnější než jsem čekal,obával jsem se že se to dost popere a mezi těma mlýnskýma kamenama bychom byli asi dost biti od Slovanu,když nepočítám těch pár žen,důchodců a dětí tak to byli hlavně ultras a hools,ty postavy většinou budily respekt a vzpomeňte jak vloni napadli Boleslav.Policie byla včera pěkně tupá když tolerovala Slovanu rasistický pokřik Jude,hlavně že nemuseli zasahovat a berou za to korunky z našich daní.Myslím že kdyby se někdo domluvil a udělalo by se hromadné trestní oznáméní kvůli projevům rasismu tak by to mohlo být velmi zajímavé,ta slovenská zvěř většinou patří do vězeni než na svobodu a díky kamerám by byla identifikace hračkou.Nicméně tohle by se muselo pečlivě zvážit proč ano a proč ne a musela by s tím souhlasit většina jinak by to nebylo ono,kotel by měl být jednotný.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Viking     před 14 lety 10.01.2010 10:16 |  
      0 0

      Úplně by stačilo Dynamo Drážďany.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        Stahler     před 14 lety 10.01.2010 13:28 |  
        0 0

        Tak ti by určitě přijeli když do Děčína na Tipsport Cup jich má jezdit okolo 800 ale zrovna kluby z druhé bundesligy hrají takový ošklivý defenzivní fotbal většinou takže herně by pro turnaj nebylo Dynamo přínosem ale zase ti jejich fans by přínosem byli...No asi bych je pozval,navíc je to jeden z nejslavnějších klubů německé historie.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Troubi     před 14 lety 10.01.2010 12:30 |  
      0 0

      Nevim jestli by se v kotli nasla vetsina, co by chtela podavat trestni oznameni. Je to mozny, protoze buraku a vidlaku se tam za posledni dva roky objevilo vic nez dost, ale jestli pocitas s podporou ultras ci hooligans na trestnim oznameni na jine fanousky, tak se hodne mylis. Obzvlast, jde-li o skandovani Jude Slavie...

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        Viking     před 14 lety 10.01.2010 12:53 |  
        0 0

        Jejich bezmozci řvali Jude Slavie, naši ŠK Slovan, zkurvená Bratislava.

        Z toho Jude se dělá zbytečnej humbuk, podtext není rasistický, je to totožná urážka jako naše na Slováky.

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          Troubi     před 14 lety 10.01.2010 13:03 |  
          0 0

          me to psat nemusis;-)

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        Stahler     před 14 lety 10.01.2010 13:24 |  
        0 0

        Jasně ultras a hools SKS by byli proti trestnímu oznámení,o tom nepochybuji ale ti ostatní by ho většinou klidně dali.Soudím podle toho co jsem slyšel od lidí okolo mě a takových lidí tam byla určitě většina,dost je ten pokřik sral a mě samozřejmě taky,za tohle bych já oznámení nedával,to spíš kdybych viděl jak bijou ženské a děti ale tohle dělá spíš Olomouc-viz zkopání holky z Aberdeenu,útok plynovkou na chachary a krádež šály chacharovi na invalidním vozíku jak jsem se někde dočetl,prostě hools Sigmy jsou odpad.Jinak s těma buranama souhlasím že se jich od Edenu vyrojilo dost,to se však dá říct ale i o některých ultras,tam jsou taky tváře které na Strahov nechodily.Až vydrží chodit a jezdit alespoň 5 let tak to bude snad znamenat že z nich něco bude.

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          Troubi     před 14 lety 10.01.2010 13:37 |  
          0 0

          samozrejme se vyrojily ruzny existence hrajici si na chuligany nebo ultras, ale driv nebo pozdejc se to zrno od plev oddeli. A musim rict, ze v nynejsi omladine vidim velky potencial:D

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Kutas     před 14 lety 10.01.2010 12:39 |  
      0 0

      Trestní oznámení je nesmysl.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        malenfant     před 14 lety 10.01.2010 12:45 |  
        0 0

        Já bych podal trestní oznámení na sebe.

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          Troubi     před 14 lety 10.01.2010 12:46 |  
          0 0

          za co?ze jsi mel zase trojku v zile?:-P

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

            malenfant     před 14 lety 10.01.2010 14:23 |  
            0 0

            Ano, neboť to je již recidiva ;-)

  3. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    Strasak_1892     před 14 lety 10.01.2010 14:11 |  
    0 0

    Článek z Víkendu šampiónů na stránkách Ultras!

    www.slaviaultras.cz

  4. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 10.01.2010 17:15 |  
    0 0

    Dobrý nedělní podvečer,
    rád bych se vrátil k původnímu tématu. Výkon našich kluků byl tentokrát v normě, jakou si přestavuji, když se peru za své barvy. Prostě to bylo o poznání lepší, než minulé ročníky. Hráči jako Romanovs, Čelůstka, Koreš (opravdu výborný), Hošek, Trubilla, Hloušek a chvílemi i Vaněk, Matěj a Kysela. Šenkeřík taky dobrý,ale ty ztráty balonů? Hubáček byl sice kapitánem, ale asi za odměnu k věku, jinak dost špatný a asi se bál o nožky. Hanuš se držel, ale se Slovanem ta třetí branka byla jeho a pak už nic moc. A tak bych jako nejsvětlejší moment uvedl našeho Koreše, moc ho chválím.
    Tři nejsmutnější momenty pro mně byly tyto:
    1) Chování trenéra Bohemians p. Hoftycha při utkání se Slovanem Bratislava, kdy míč, který měl podat soupeři (podotýkám za nerozhodného stavu) odhodil za sebe a smál se tomu, jaký je tedy frajer???.....
    2) Chování sparťanského hráče Kadlece, který fauloval úmyslně Bořka Dočkala, po odpískání faulu (pochopitelně zahrávala Sparta), se otočil a Bořkovi přišlápl nohu do mantinelu a šel střídat, tvářil se jako opravdový machr a byl pochopitelně ještě pochválen trenérem Haškem........
    3) Jako jedinému týmu, a to je i pro MadHuda, rozhodčí opravdu Spartě pomáhali a se Žilinou rozhodčí Jech nepochopitelně pro všechny neuznal regulérní gol Žiliny. Pak jsem byl pár kroků od přímého vysílání ČT1, kdy nejdříve redaktor a Hašek hovořili o tom, že přivezli pouze mladé hráče??( chyběl však pouze Řepka) , aby pak rozhovor končili tím, že vlastně Sparta nasadila všechny. Zasmálo se nás tam tomu dost lidí a výsledkem bylo docela urážlivé chování zmíněného redaktora, který se čertil, co že je nám k smíchu.

    Tantal tu psal, že jsem sliboval tři překvapení. Tři už se opravdu udály (příchod Tejcla, Kysely a odchod Tijanyho). To čtvrté se nejspíše nestane, protože Ruda přeci jen odejde. A třeba se ještě něco povede, ale to už jsou jen takové úvahy.

    Teď hlavně, aby se nikdo nezranil, aby se dal dohromady M.Černý a další, co jsou ještě v rekonvalescenci.
    Tak zatím pěkný večer. Sokrates55

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      tantalos     před 14 lety 10.01.2010 18:28 |  
      0 0

      Sokrates 55 napsal 2.1.
      ...Tak se mějte všichni a už se dočkáme i těch zpráviček o týmu. Pokud vše bude tak jak má, budou nejméně tři velmi zajímavé....
      snad kvůli Sokratovu nezlomnému optimismu a pozitivismu jsem to pochpiil, jako že přijdou tři lidi.
      Místo toho vidím probíhající přestupní termín jako pokračování jobovek, jimiž nás R+D+J zahrnují. Šmicer, Suchý, TJ, Pekhart, Skácel pryč.... Za ně Tejcl.
      O Kyselovi nemluvím, váhám, jestli Slavia spíš nepotřebuje vysokého koncového hráce typu Tafata než jeho. Nebo alespoň prcka jako Ivanu...
      Rád věřím, že Tejcl bude posilou, že se uplatní ve Slavii alespoň jako Gebre... Na turnaji byl nejlepší z Liberce, že? Ale jednou hrál nervózně, a tak už je pryč... Ještě že máme tolik skvělých fotbalistů, že můžeš rozhatzocvat

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        urs (přítel SN)     před 14 lety 10.01.2010 18:41 |  
        0 0

        no já bych bral toho prcka z Barcy.., jaxe to.., joooo, už vim!!

        Carles Puyol :-D

        dělá jim tam kapitána a je to jejich nejlepčí stoper a hlavně nejlepší hlavičkář.., to bude těma dlouhatejma vlasama, on pak vypadá větší a ajfelovky maj z něj bobky ;)

        rádoby ftipnej a celej život taky prťavej urs
        ..

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 10.01.2010 19:05 |  
        0 0

        Dobrý podvečer přeji i Tobě Tantale,
        jobovkou pro mě není to, že o Suchém víme už měsíc a půl, že odejde.
        Jobovkou pro mě není odchod Tafata na hostování a příchod Kysely, asi ses díval nějak blbě, ale Kysela hrál včera dobře. Pekhart nebyl náš hráč a Skácel také ne. Trošku se Ti to celé slévá do Tvé snahy opět s pokusem o demagogii. A můžu Ti říci, že pro mně ani odchod na hostování TJ ( a ne jak si tady demagogicky psal o nějakých penezích a přestupu) není jobovkou. Pokud ukáže Koreš a Vaněk tolik chuti bojovat jako v zápasech, kdy hráli, tak pro ně alespoň bude místo.Takhle bojovat, to se Tj nepovedlo ani v jednom jarním i podzimním zápase, který hrál. TJ lemplovitost byla až příliš silným tabákem. Tento hráč není srdcař, ale namyšlená primadona, třeba i to hostování nakonec něco přinese. A pokud zmiňuješ Gebreho, proč takhle nehrál za nás? Vždyť se takhle podojil vícekrát. Ne jednou jak Ty píšeš. Ale hraj svou úlohu dál, ještě jsme nezačali ani se soustředěním a Ty už si zase všechno zatratil a vidíš to jako jobovku. Možná, že máš pravdu. Oba jsme historicky dopadli nakonec špatně. Ale rozdíl mezi námi byl a je i nyní. Z Tebe bohužel mluví i nenávist vůči jednomu člověku a to je špatně. Ona nenávist je vůbec špatná věc. A to není ta oponentura, o které jsme se nedávno bavili. Já vidím např. jako dobré to, že na soustředění jedou i mladí kluci a pokud to půjde tak , jak má, tak se Koreš, Vaněk i Mareš dostanou do A týmu. Pokud k tomu připočtu, Hoška, M.Černého, Jandu, Čelůstku, Hlouška, a možná ještě i Tejcla, pokud se mu zadaří, tak já to jako jobovku všechno nevidím. Ale to je můj názor.

        P.S: "Ex falis verum offici non potest."
        Ze lži se pravda stát nemůže. Euripidés

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          Khadgar     před 14 lety 10.01.2010 19:26 |  
          0 0

          Jak už jsem psal, Gebre byl v zápase s náma přemotivovanej a hodně ostrej. Za to nabrání na mantinel měl jít ven. Pak by trošku spadnul. Ale rozhodčí to povolil...
          Jinak už bysme se snad mohli smířit s tím, že podle tantala je všechno špatně, ne?
          A poslední věc: Tecl, pánové. TECL.

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          mirecek1111     před 14 lety 10.01.2010 19:26 |  
          0 0

          P.S: "Errare humanum est" že. =Tecl. :)

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

            Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 10.01.2010 19:51 |  
            0 0

            Ano Mirečku, chybovat je lidské. Mea culpa, mea maxima culpa.
            Omlouvám se.
            Nechtěl jsem napsat, že Gebre byl přemotivovaný, abych nebyl třeba zaujatý. Proti nám hrál opravdu sprostě, no budiž, pokud mu to pomohlo v jeho další cestě životem....?
            To, že se proti nám ve finále trefil Ivana třikrát, to jen dokresluje, že život je jedná velká komedie. Ale zase na druhé straně, zachovali jsme se pěkně a on nám přišel poděkovat a to se cení. I jeho komentář byl vůči Slávii pěkný. Jaký to rozdíl od keců MJ a jiných ublíženců.
            Sokrates55

            • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

              mirecek1111     před 14 lety 10.01.2010 20:06 |  
              0 0

              To byl přece spíš vtip, namáš se proč omlouvat:) Ale já narážel na tvého Tejcl (Tecla), jako i druhý kolega.
              A co se týče přístupu Gebreho tak "Faber est suae quisquefortunae" takové zbytečnosti se totiž většinou vždycky obrátí proti vám. I když nechci soudit, protože jsem na turnaji nebyl, nevím co se tam dělo. Ale Gebre mi nepřipadal jako "blb" co si ho pamatuju od nás.
              Spíš se děsím, co za blbosti ještě jednou vypadnou z M. Jarolíma nebo Brabce. Když jsem před pár dny četl rozhovor s Brabcem, kde na otázku ohledně naší Slavie odpovědl ve smyslu, že počká, "až s tím půjde ven Marek Jarolím" no potěš..

            • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

              tantalos     před 14 lety 10.01.2010 20:46 |  
              0 0

              Milý Sokrate,
              nemluví ze mne nenávist ke KJ, spíš naštvanost na Rosena. Nedávné ostudy, především aféry Brabec, MJ a Šmicer, to není ani tolik záležitost Karla Jarolíma jako výsledek skutečnosti, že Slavia není dobře řízená.
              Dokonce i snad oprávněné stížnosti na bulvár Spart jsou asi projevem selhání naší P.R. činnosti.
              Hodil jsi tady slinu po Belaidovi. Mě taky štval. Hodně se tady o tom psalo. Jenže se nemluvilo o tom, že měl nabídky z ciziny a cítil se zhrzený, že ho Rosen nepustil..
              Takoví jsou i Češi. Podívej se co kauza Frejlach, nepuštění Dočkala do Lecce a Karlovy finanční problémy udělaly s Libercem,
              Tijani je mladý kluk, který ještě potřebuje vedení. Je nedozralý, nehotový. Takoví kluci v jeho věku už bývají. Ne všichni mají rozumné rodiče, kteří je umí vést. Ne všichni mají rozum jako Sucháč.
              Tijaniho tady po odjezdu Mickaela hodili do vody a plav. Ale on na to zřejmě není ještě psychicky dost silný.
              Není to vina jen Jarolíma. Když máš takové kluky v mančaftu, musíš jim pořídit náhradního fotra. Třeba trenérova asistenta. Tedy zase vina Rosena, že mu někoho nepoříídil.
              Příchod Koreše do áčka mě těší. Viděl jsem ho několikrát, je to šikovný kluk, možná ještě o něco lepší než náš Kovařík v Jablonci.
              Ale ani on nebude schopen podávat stabilně vysokou výkonnost. Tak velký talent jako Míňa Černý není, ani fyzicky není na tom zase nijak super..
              Pokud jde o Mareše, Quelhar ho chválil a já mu věřím, i když na mě dojem, že je to hotový hráč pro áčko, neudělal. O Vaňkovi mám ještě větší pochyby, ale snad se mýlím.
              Za hotové posily do áčka je v žádném případě nepovažuji. Spíš za doplnění mančaftu a nabídnutou šanci. Za cestu správnou a potřebnou. Teď jenom jestli všichni trenéři (ne pouze KJ) dokážou s kluky odvést stejně solidní práci jako Kozel.

              • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 10.01.2010 22:05 |  
                0 0

                Ty toho Tantale asi moc nevíš,viď. A o té slině, hm nic jsem nehodil, napsal jsem pravdu. A najednou se Ti to nelíbí?.... Ty můžeš a nikdo jiný ne?
                TJ měl nadstadartní služby od Slávie co se týče péče a to ať už při výuce jazyka, na kterou kašlal, nebo i co se týče života mimo mužstvo Slávie. Pokud to odmítal a šel si svou cestou, tak je to jeho rozhodnutí. A jen Tě upozorňuji, že zase až tak mladý není, vůči našim mladým klukům, kteří na rozdíl od něj makají a neflákají to. Slávia TJ podržela několikrát a Rosen zvlášť. Dělal mu náhradního fotra sám a TJ se na něj vyprdnul a dokonce mu i několikrát zalhal a byl někde jinde než tvrdil. To vím zase já a prokazatelně. A nepotřebuji ani zprávy pana Jiřího1, o těch discotékách se svým bratrem, těch bylo víc.
                Když si křičel, že nám odchází Dejmkové, Gecov a Dočkal, tak to byli super kluci do áčka. Koreš, Mareš, Hošek, Vaněk jsou úplně stejní, ale podle Tebe už nejsou posilou do áčka, ale jen doplnění mančaftu.
                Máme rozdílný pohled a to je dobře. Víc už nebudu dodávat, ať si to každý přebere dle svého. Sokrates55

                • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                  tantalos     před 14 lety 11.01.2010 00:24 |  
                  0 0

                  Především kTJ: být fotr znamená mít na dítě čas, ne mu jen odpouštět a přivírat nad ním oči. Ten kluk potřebuje soustavné vedení a na to nemá Rosen ani jiný manažer čas. To chělo jednoho z trenérů mládeže.
                  A k mladým:
                  Nad Dejmky jsem nebrečel, v té době měla v béčku Slavia misto Radka lepší Suchého a Studíka, místo Robina zase Necida a ani ti neměli cestu do áčka snadnou.
                  Pokud jde o mlaďochy.
                  1. Gecov a Dočkal tehdy už dokázali, že ve své věkové kategorii mají na světovou elitu. To nikkdo ze jmenovaných čtyř nedokázal.
                  2 O Hoškovi nepochybuji. Už asi na ligu má. Přehledem, herní inteligencí a talentem se sice Suchému envyrovná, ale třeba ve hře hlavou bude lepší. Spolehliost a solidnost ukázal už před rokem. Plnocenná náhrada za Máru není, ale na ligu má.
                  3. Ze tří zbývajících se mi zdá Koreš nejnadanější. Typický slavistický hráč. Dobrá technika, horší dynamika. Ale Dočkal a dokonce i Vácha mi v jeho věku připadali fyzicky připravenější.
                  Nepochybuji, že by v roce 2010 mohl Koreš sehrát osm snad i deset slušných zápasů za áčko. Jenže i loni v béčku měl dost velké výkyvy. Myslím, že na to, aby odehrál 30 mistráků za rok 2010 nemá dost stabilní výkon. Třeba za rok mít bude. Teď není posila, ale doplnění.
                  4.Mareš a Vaněk mají méně talentu než Koreš, ale snad lepší fyzičku, I oni jsou schopni občas zahrát dobře, ale obávám se, že trvale - ne tu a tam -- na základ mít letos nebudou. Nejsou tudíž posila, ale doplnění, které vítám, je pozitivní, dobré.
                  Ano určitě je vidím radši než ty různé CissÉ, Densy a Vasiljeviče, ale plnocenná náhrada za odcházející - to zatím nejsou. Snad jeden z těch tří jednou bude..

                  • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                    Wommi     před 14 lety 11.01.2010 10:52 |  
                    0 0

                    Ze by tedy gecov a dockal byli takovy spasitele a nenahraditelni hraci v Liberci, kteri maji neustale vynikajici vykonnost???!...nevsiml jsem si!
                    M.

                    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                      tantalos     před 14 lety 11.01.2010 11:29 |  
                      0 0

                      Dočkala chtějí do Italie. Podle Wommi asi jsou blbci. Jen Wommi ten je chytrej.... Ten jim určitě vysvětlí, že takový Jarolímův Dens, Kubásek, Cissé, to by byly superposily...
                      Že má Bílek zkoušet Gecova v nároďáku? To Wommi mu musí vysvětlit....

                      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                        Wommi     před 14 lety 11.01.2010 12:02 |  
                        0 0

                        ty jsi asi nemocnej vid?!...hele jestli mas problemy, nechces si nekam zajit, to bych Ti mozna poradit moh(-

                        Co takhle zkusit aspon relevantni argument a ne se snazit to shazovat blbinama?!..co?Nebo zase chces byt za kazdou cenu videt a placat tu zde svoje demagogie, nesmysly a asi si zde lecit sve mindraky vuci celemu svetu?!
                        M.

                        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                          tantalos     před 14 lety 11.01.2010 16:02 |  
                          0 0

                          Ty jsi opravdu případ pro Bohnice, Wommi.
                          Nejdřív si vymyslíš, co jsem měl údajně napsat o nenahraditelnosti D + G a pak jenom nadáváš.
                          Vrať se do pomocné školy, ať ti vrátej školný.

                      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                        Filipos     před 14 lety 11.01.2010 12:20 |  
                        0 0

                        To jsou argumenty, to jeden zírá!

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 11.01.2010 11:27 |  
          0 0

          Ahoj Sokrate, pochopitelne vidite to s tantalem jako obvykle kazdy jinak, to je normalni.. pravda se ukaze az na hristi, podle meho je jasne, ze papirove jsme oslabeni... hraci jako Smicer, Skacel a Suchy meli kvalitu, kterou sotva nekdo nahradi.. Pekhart sice dlouho nehral, ale byl typem utocnika, kteryho potrebujeme, TJ mel svou kvalitu. Jasne, ze Pekhart a Ruda nebyli nasi, ale v kadru byli.. Toto oslabeni nemusi byt nijak fatalni, pokud to v obrane zvladnou Celustka s Hoskem / Vomackou a v zaloze pokud se uzdravi M. Cerny, rozehraje se konecne Janda a pokud se chyti nektery z mladych kluku, v utoku pokud nbudem postradat vyssiho hrace silneho v soubojich, pokud se chyti standa... Zarazeni mladych do acka je mi milejsi nez nakupovani prumernych hracu, kteri davaji tymu malo. Nicmene se trochu obavam, ze po odchodu tri tak kvalitnich hracu (Smicer, Suchy, Skacel muze kvalita chybet, pokud chceme byt uspesni, je treba mit v tymu aspon par "lepsich" hracu, kteri tym potahnou a mladym pomuzou.

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

            Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 11.01.2010 12:14 |  
            0 0

            Ahojky Martyni a také přeji všem dobrý den,
            samozřejmě že nejsem slepý a pokud jde o kvalitu, tak Suchého hned Hošek nenahradí, Skácela nenahradí nikdo a Šmicer je už úplně někde jinde. Já se třeba v sobotu všimnul jedné věci, Romanovs má velmi dobré poziční vidění a proto přihrával docela účelově a pomáhal zrychlit rozehrávku, tedy ne jen nějaké vyhození, ale dobrý výběr volného hráče. Kdo mě zklamal, byl Hubáček, ten se vyloženě bál o nohy a dost kazil. Jestli jsi se všimnul při pohárech s Janovem a Lille, tak jsme hráli prostředek hřiště bez Šmicera, Skácela i Suchého. Hráli tam Raqued, Grajciar a Janda a Trubilla a myslím si, že to bylo docela slušné. Tam hledám ty základy. A netrvdím, že bych alespoň jednoho tvořivého halva rád neviděl přijít. Skácel se nám vzdaluje čím dál víc a tak si nemysli, mám také bobky. Ale všechno špatně hned vidět? To ne. To je jako vyhlašovat, že už máme ve Slávii jen samé blbce a všude jinde jsou o poznání lepší. A to tak prostě není. Ale to je i tím, kdo jak chce Slávii fandit.
            Sokrates55

            • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

              martyni (přítel SN)     před 14 lety 11.01.2010 12:26 |  
              0 0

              V tom samozrejme souhlasim, hra zalohy i bez Skacela a Smicera v soubojich s LIlle a Janovem urcite dava nadeji do budoucna, Ragued se mi libi a Grajciar pokud bude podavat takove vykony, nemusi byt zle.. Janda a Trubila byli platni hlavne bojovnosti, tam bychom potrebovali jeste kvalitu pridat..

            • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

              mart     před 14 lety 12.01.2010 08:34 |  
              0 0

              ahoj Skrate, uz sem tu dlouho nebyl :), tak Ti aspon prikyvnu na toho Romanovse. Zda se tak nejak fotbalovej. Ale za to Hanus ??? Ten se teda moc neukazal. Rozehravka 0, Chytani.... tezko hodnotit, kdyz dostal gol i zer situaci, kdy to skoro nebylo mozne, ... no snad je to jen ta hala.

  5. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    whitesnake01     před 14 lety 10.01.2010 18:21 |  
    0 0

    Zitra je onlajn rozhovor na idesu, takze si nachystejte na Karla poradne otazky, urcite bude mi radost :) hlavne Slaviator by mohl poradit s treninkem :)
    jinak nechapu Karla, ze neporidi nejakeho solidniho hlavickare, vzdyt z tech standartek dostavame tolik golu, ze to neni mozne...
    prisli dva rychlostni hraci a odesel Tafat, to me hlava nebere

  6. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou - Dynamo Drážďany

    Dobi     před 14 lety 10.01.2010 20:17 |  
    0 0

    Padlo tady jméno Dynama Dresden. určitě nejslavnější klub bývalé NDR, klub drahý srdci každého Sasa (kromě těch okolo Lipska - to hraje až 4. až 5.ligu, ale nyní tam majitel Red Bullu Solnohrad (Salzburg) koupil jakýsi vesnický klub a mají namířeno do Bundesligy - prý do 5 let...
    Ale zpět k "SGD". Vznikl 1953 na poli jižně od rozflákaných Drážďan a byl konkurentem Dynama Berlín, klubem Stasi. Nejvíce fandů v NDR, při kterémkoliv zápase visí i třeba na zahradních chatkách vlajka s velkým "D". Po sjednocení Německa byly z NDR nominovány do Bundesligy 2 kluby - Rostock a právě Dynamo! Pár let se držely, ale pak finanční problémy znamenaly pád! Prapor NDR pak dlouho držela Energie Cottbus (Chotěbuz), hrající loni v sešívaných dresech, ale loni blbě spadla a dnes je průměru II.ligy. Dynamo se pak asi před 5 roky vrátilo do II.ligy, hrál za ně i náš Ulíšek, ale pak blbě (o bod či o skóre) spadlo do III.ligy a Ulíšek odešel. To se utvořila jediná, celostátní III.liga a Dynamo se do ní probojovalo. Pak byly finanční problémy, nevhodnost stadiónu Rudolfa Harbiga a hovořilo se o stěhování do Lipska (!!). Pak se město zmátořilo a začalo plánovat a financovat rekonstrukci Harbiga, ale do vedení se dostali hochštapleři a dnes se Dynamo potácí na hranici sestupu ze III.ligy. Ale fanoušci jsou věrní, průměr je cca 10 000 na zápas, sjíždí se tam celé Sasko, když jsem byl na předvánočním trhu, už od Bad Schandau jich jelo se mnou ve vlaku hodně. Hluční, ale ne agresivní... Takže bych i já, pokud bych měl tu sílu, hlasoval pro Dynamo! Dobi

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou - Dynamo Drážďany

      Stahler     před 14 lety 10.01.2010 21:07 |  
      0 0

      Díky za takovýto historický výpis,to jsem ani nevěděl.A nevěděl jsem že Dynamo Berlín bylo klubem Stasi,což byla pěkně zkurvená tajná státní policie a podílela se na organizovaném dopingu v NDR a v politice taky dělala Stasi pěkný bordel.Jinak kdyby Dynamo Dresden pozvali na turnaj bylo by to zajímavé ale tohle pořadatelé neudělají když hrají až třetí ligu a oni pozvali jen jednou druholigový tým,B1905 a třetí liga by pro ně byla určitě málo.Mě by tam nevadili pokud by přijelo hodně jejich fans ale bohužel nejsem ten kdo vybírá účastníky.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou - Dynamo Drážďany

      slaviator     před 14 lety 10.01.2010 22:07 |  
      0 0

      jen doplním, že Dynamo trénoval i Straka (po vyhazovu ze Sparty a snad poté i z Plzně?). :)

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou - Dynamo Drážďany

        mirecek1111     před 14 lety 10.01.2010 22:19 |  
        0 0

        To byl myslím jiný tým ne. Ahlen, nebo Achen nebo nějak tak. Jinak v Africe začali pěkně zostra. Angola-Mali 4:4 když Anglola vedla ještě v 78 minutě 4:0, to se jen tak nevidí :)

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou - Dynamo Drážďany

          slaviator     před 14 lety 11.01.2010 08:54 |  
          0 0

          No jo, sypu si hlavu popelem :-D

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou - Dynamo Drážďany

        DrFe1     před 14 lety 10.01.2010 22:41 |  
        0 0

        Tak doteď jsem byl pro to, aby je příště pozvali, ale po téhle informaci už nejsem :-))

        Spíš si ale taky myslím, že je tenhle exot netrénoval

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou - Dynamo Drážďany

          Stahler     před 14 lety 10.01.2010 22:57 |  
          0 0

          Myslím že trénoval Ahlen a že se pod jeho vedením s velkou klikou zachránili,Straka je hovno trenér,s Maltou ho musel zachraňovat Tomáš Necid jinak by měl pěknou ostudu a jsem rád že už netrénuje repre.

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou - Dynamo Drážďany

            Viking     před 14 lety 11.01.2010 10:21 |  
            0 0

            Trénoval LR Ahlen.

  7. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    lassiter     před 14 lety 11.01.2010 13:22 |  
    0 0

    No, za chvíli začíná online s KJ na idnes. Jak tak na to koukám, jsou tam pěkně vypečený otázky, tak sem zvědavej jak s tim Kája poradí. Většinou se ty nepříjemné vynechávají, ale v tomhle případě by se asi musel zrušit rozhovor :-)

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      mirecek1111     před 14 lety 11.01.2010 13:31 |  
      0 0

      Ony se tam dají už přečíst? :) to sem si ani nevšiml.
      Já jsem se ho ptal, jestli plánuje ještě nějaké doplnění týmu o ofenzivního středního záložníka a jestli už má v hlavě stoperskou dvojici pro jaro no.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        martyni (přítel SN)     před 14 lety 11.01.2010 14:49 |  
        0 0

        KJ to docela ustal.. nicmene, zaujalo me, kdyz mluvil o stridani Tj pri domacim zapase z Lille... z toho je videt, ze KJ Belaida opravdu nemusel.. pac co ja si pamatuju, Belaidovi tenhle vysel, pro me byl nejlepsim slavistou na hristi, minimalne patril k nejlepsim.. kdyz pak trener vystrida v 60.min pro spatny vykon, to moc nepotesi..

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          jack09     před 14 lety 11.01.2010 14:51 |  
          0 0

          nemluvil o Raquedovi? jinak me to taky zaujalo pac rozhodne nebyl spatnej v tom zapase...

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

            Jakubisko     před 14 lety 11.01.2010 15:22 |  
            0 0

            Mně zaujímá, že ho tady půlka lidí nazývá RaQuedem, nejste náhodou proti němu zaujatí?

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          EdCable     před 14 lety 11.01.2010 14:53 |  
          0 0

          Vy uz jste fakt vsichni paranoidni, nemluvil o Belaidovi, ale Raguedovi!

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

            jnnxx     před 14 lety 11.01.2010 15:03 |  
            0 0

            OTÁZKA: Dobrý den, proč jste střídal doma s Lille H.Ragueda za stavu 1:1?Myslíte, že to byl rozhodující zápas, od kterého se odvíjela podzimní bída?

            ODPOVĚĎ: Střídal jsem ho pro špatný výkon a chtěl jsem týmu pomoci hlavně dopředu. Že se to pak nezvládlo takticky, to už je jiná věc. 11.01.2010 13:59

            ....Ragued, Belaid, Pepa, nebo Franta, vždyť je to jedno, hlavně že můžem šít do Karla....

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 11.01.2010 15:05 |  
            0 0

            tak to se omlouvam, Ragued.. ok, Belaida stridal chvili pred nim a nijak to nekomentoval..:-)

            • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

              lassiter     před 14 lety 11.01.2010 15:27 |  
              0 0

              Belaida střídal čtvrt hodiny po něm a komentáře nebylo netřeba, pač bylo evidentní, že to v honbě za vyrovnáním potřebujeme rozhejbat Vasiljevičem :-)

              • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 11.01.2010 15:49 |  
                0 0

                .."rozhybat Vasiljevicem"..:-))

                • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                  Viking     před 14 lety 11.01.2010 15:50 |  
                  0 0

                  Nebo mě taky napadl výraz "podržet balon Jandou" :-)

            • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

              EdCable     před 14 lety 11.01.2010 19:17 |  
              0 0

              Hele me taky casto neslouzi pamet, tak z vlastni zkusenosti ti radim, ze nez zacnes vytahovat nejaka fakta z hlavy, tak UTFG. Nebo mozna UTFQ :-)

              • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 11.01.2010 21:30 |  
                0 0

                Nj, ja spoleham na to, ze me zdejsi statistici opravi.. nemam pamet ani cas a vuli si to zjistovat a pak to takhle dopada..:-)

  8. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    Viking     před 14 lety 11.01.2010 15:53 |  
    0 0

    Kopic končí v Holandsku. Bude defakto zadarmo tak bych tipoval, že půjde do Sparty místo Pamiče, kterej se jim zdá trochu drahej.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Barlblog     před 14 lety 11.01.2010 16:02 |  
      0 0

      Slyšel jsem, že o Kopice se zajímáme taky. Není on náhodou stoper. Vždy hrál na levym stoperu. Nebyla by to náhrada za typického krajního obránce, spíš bych to viděl za Hubníka.

      Sparta zatím pořád "jedná" o snižení ceny Pamiče. V Mozartově z toho nadšením skákají do stropu. Každopádně nelze říct, jestli to dokážou dotáhnout.

      Holt budeme muset spartu přetlačit.

      Mě osobně zaujala zmínka KJ o záložníkovy ze zahraničí. Mluví se o Ježkovi z Mozartova. Uvidíme.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        urs (přítel SN)     před 14 lety 11.01.2010 19:08 |  
        0 0

        opravdu nechci "sonika" v našem týmu :-)
        záložníků máme, v poměru s opravdovými zakončovateli (šůtery, kanonýry, jak kdo chce), mnohem více :-(
        zkrátka.., chce to druhýho Necku a budu spokojen ;)
        urs

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Troubi     před 14 lety 11.01.2010 16:51 |  
      0 0

      jojo,to je ono stoper Kopic bude nahradou za krajniho beka Pamice.
      Mimochodem, myslim, ze je jedno, jestli Pamice podepisou nebo ne, ponevadz je to stejne vidlak, co se kope za usi....

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        mirecek1111     před 14 lety 11.01.2010 18:48 |  
        0 0

        no u nás by to šlo, věř že by to šlo. Když to šlo s Markem Suchým, nebo Adamem Hlouškem na beku. A v dobách největší slávy těchto kroků, kdy při potřebě dát rozhodující gol docházelo ke stažení útočníka, posílení zálohy defenzivním hráčem, aby do útoku mohl Martin Latka z obrany.. :-)

  9. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    jnnxx     před 14 lety 11.01.2010 16:24 |  
    0 0

    Tak dle zprávy na oficiálkách, má Mareš zlomenou zánártní kůstku. Nezačínal takto marodit Pekhart?

  10. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    mirecek1111     před 14 lety 11.01.2010 18:35 |  
    0 0

    "Druholigové fotbalisty Zlína posílí záložník Martin Abraham, který přichází na půlroční hostování ze Slavie."
    Kolik z jeho platu budeme platit my:-)

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      lassiter     před 14 lety 11.01.2010 20:55 |  
      0 0

      tak snad moc ne, nedávno někde psal, že to je tak tak na vyžití, že i byt musel prodat :-)

  11. Média

    Mac     před 14 lety 11.01.2010 23:52 |  
    0 0

    Na netu Sportu čtu titulek: "Slovák Lačný odmítl Celtic, posílí Spartu" a ve článku je: "Pražanům dal nakonec přednost před nabídkou z Celtiku Glasgow či ruských klubů."

    Ha, ha. Myslím, že Lačný byl celý lačný po nabídce Celticu a i z jeho výrazu na fotkách při tiskovce je vidět, že moc nadšený není.

    • Re: Média

      bongor     před 14 lety 12.01.2010 10:07 |  
      0 0

      dva dny tu nejsem a už tolik nových názorů.Lepší,než když se nikdo o nic nezajímá,myslím.Samozřejmě se názory vzájemně potírají,někdy radikálně.Ale velký plus,nevidím tu žádné urážky,bezva.
      Lačný do sralty,kdo by odolal vánemí mistrů vesmíru?Kdyby řekli Ronaldovi,taky by nešel do Realu,ale na Letnou.Ale holt jim nějak zaspali scouti.A ten Ronaldo,ten by se tam hodil nadmíru skvěle,krásně nagelované vlasy,opovržlivý výraz vůči soupeřům.........Ta přestupová matematika zatím podle mě nehraje v náš prospěch,papírově jsme oslabili,ale fotbal se hraje naštěstí na hřišti.S čím souhlasím,mužstvo doplňovat mladíky,ať se ukážou a nechat jim trochu víc času,aby nikdo nemoh říct,že neuspěl,protože dostal málo příležitostí.A pokud kapsa stačí,každý přestupní termín se snažit koupit něco mimořádného."Kauza" Brabec a MJ,pokud začnou vytahovat nějaké vzpomínky tak ať oba jdou do pr...

  12. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    kukinho     před 14 lety 12.01.2010 11:12 |  
    0 0

    Tak mě napadlo,když KJ říkal, že posila by měla být ze zahraničí, nebude to třeba Lukáš Jarolím?

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Filipos     před 14 lety 12.01.2010 11:39 |  
      0 0

      To doufám, že ne.

      Jako hráče bych ho přivítal když by nekopal standartky. Jeho velkou předností bylo, že dokázal zrychlit protiútok a ne zpomalit, tak jak to předvádíme nyní. V tomto směru by hodil a Standovi by to také prospělo...

      Ale když si představím tu reakci tady těch antiJarolímovců, tak to opravdu ať nechodí. Myslím, že pro oba (Lukáše i Davida) bude lepší, když budou hrát 3.ligu kdekoliv, než aby šli do Slavie i kdyby je sem hlas srdce volal.

      Spíš mě napadl ten Ježek, ale je to otázka jestli by byl prospěšnej a o kolik by si řekl. Toho Kopice bych spíš přivítal pokud by mohl hrát levého beka a případně zaskočit na stoperovi. Pokud by se ale bral jako stoper, tak ho nechci. To ať tam hraje radši Hošek.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Barlblog     před 14 lety 12.01.2010 11:41 |  
      0 0

      KJ byl tázán, zda-li je to čech. Reagoval tak, že kdyby to řekl, dopracovalo by se to až k jménu. Pak se vyjadřoval v tom smyslu, že hledá zkušenosti do středu pole.

      Variant tolik není. L. Jarolím, P. Ježek, M. Matějovský

      Na pár jsem ještě asi zapoměl. Každopádně, u někoho je přestup realnější, u někoho ne. Ty, co jsem vypsal spojuje špatná situace klubu, nebo to, že nehrajou.

      Osobně bych sázel na Ježka. Lukáš má zajimavý vztahy s otcem, takže těžko říct. Matějovský by byl asi splněným snem.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        martyni (přítel SN)     před 14 lety 12.01.2010 11:52 |  
        0 0

        Ja bych proti Lukasovi nic nemel, krom tech standardek. Jinak jsem se ho vzdy zastaval, je to pracovity hrac (na rozdil od MJ) a umi dat i solidni pas dopredu. Otazka spis je, v jake je forme, uz taky neni nejmladsi. Matejovsky by byl urcite kvalitni posilou, ale prijde mi to malo realny a taky si vzpominam, ze se ke slavii kdysi vyjadril jako pitomec. Jezka..jezkovy voci!:-)). Nevim, ale tenhle hrac nebyl buhvijakej fotbalista ani zamlada a ted, kdyz o nej neni zajem v Solnohrade.. ja bych ho videl jako posilu zlina nebo budejovic nebo tak nejak.. typove se mi taky moc nezda.. to radej at hraje kores.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        mirecek1111     před 14 lety 12.01.2010 11:54 |  
        0 0

        Promin za to slovo ale vy jste fakt blázni. Co máš pořád s tím Ježkem. Máme na kraje hřiště tolik hráčů a budeme sem tahat dalšího ještě před důchodem.
        Tu otázku v onlajn rozhovoru jsem mu pokládal já. Ptal jsem se ho jestli bude hledat náhradu do středu pole místo Tijanyho a od odpověděl že pravděpodobně ano. Pak u jiné otázky říkal, že to bude hráč ze zahraničí.
        Nejvíc mě fascinuje, že ty povzpomínáš na čechy za kopečkama co znáš a vydáš je jako protfolio možných posil. Pane bože, víš kolik je v zahraničí volných nebo dostupných hráčů, bílých, černých, bambusáků. A my přivedeme do středu pole 33 letého krajního záložníka Ježka, protože to je přece čech a shání angažmá. Proč jsem potom vytvářeli zahraniční skauting když nakonec i ty přijdeš na to, z čeho si můžeme vybírat...
        Nevymýšlej kraviny a počkej týden až začnou přípravné zápasy. Už vidíme žive jako dnešní oběd, jak budeme vedle Ragueda nebo Trapp zapracovávat do středu pole Ježka.. bože!

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          martyni (přítel SN)     před 14 lety 12.01.2010 12:00 |  
          0 0

          Jj, mirecku v tom souhlasim a doufam, ze tento napad se rodi v hlave jen nekterym fanouskum.. ale tusim, ze Barblog nerekl, ze by ho chtel, ale ze ho napadl.. kdyby se to stalo, pravdepodobne bych byl zas nespravedlivy..:-))

          • Nesouvisí to, ale

            martin (přítel SN)     před 14 lety 12.01.2010 12:11 |  
            0 0

            Prkhart už je v Jablonci na přestup. To je moc špatně

            • Re: Nesouvisí to, ale

              martyni (přítel SN)     před 14 lety 12.01.2010 12:16 |  
              0 0

              tak asi nebylo tak slozite ho ziskat z tottenhamu.. to je odpovedenost KJ.. treba budou mit pravdu ti, kdo rikaji, ze neni nic moc.. ale o Neckovi to tady taky kdekdo prohlasoval..

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

            Barlblog     před 14 lety 12.01.2010 12:27 |  
            0 0

            Přesně tak. Musím se ohradit. Já Ježka v týmu nechci, nevidím ho jako posilu. Ty si sice pokládal otázku, ale asi si všechno nečetl. KJ hledá zkušenějšího hráče do středu pole.
            ---------------------------------
            Uryvek:

            Protože se záložníkem Skácelem, který stále čeká na zahraniční nabídku, už Jarolím spíš nepočítá, má vyhlédnutého jiného středopolaře.

            "Z české ligy ale není," prozradil pouze.

            A na dotaz, zda je to český hráč, Jarolím reagoval: "To neřeknu, protože takhle bychom se k tomu jménu dopracovali."

            ---------------------------------
            Takže je jasné, že to bude český hráč. Kdyby to byl francouz, španěl, nebo mongol, tak se asi ke jménu jen tak nedopracujeme. :-)

            Mě osobně je to jedno, kdo přijde. Jen chci, aby byl kvalitní.

            Já bych prodal Šenkyho a Volešáka a koupil Matějovskýho, nebo Morávka. => Stupeň reality? 0

            • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

              mirecek1111     před 14 lety 12.01.2010 13:34 |  
              0 0

              Podívej, já nevím jestli Ježek přijde nebo ne, stejně jako jiní hráči. Pan trenér už vymyslel tolik kravin. Ale přece to sám citíš. My nepotřebujeme posilovat na kraje hriště ale do středu, a Ježek takovým hráčem určitě není. Ale já nevím třeba jej bude chtít jako náhradu za Skácela každopádně potřebujeme jednoho hráče místo Belaida do středu. A na to jsem se ho taky ptal.

              OTÁZKA: Dobrý den pane trenére. Rád bych se zeptal, jestli plánujete doplnit po odchodu Tijanyho Belaida do Francie kádr o hráče na ofenzivní post do středu hřiště a také jestli už máte v hlavě s jakou stoperskou dvojicí by jste rád do jarních bojů vstoupil. m.chytka

              ODPOVĚĎ: Místo Belaida bychom rádi někoho přivedli. V hlavě toho mám..., co pak o to. Ale jak jsem říkal, uvažujeme o příchodu jednoho obránce. Podle toho, jak to dopadne, tak může stoperská dvojice vypadat. 11.01.2010 14:09

              Jestli si někde vyčetl že shání posilu i místo Skácela, tak možné je všechno, i Ježek, i když bych do něj vůbec nešel ale podle mě je jasné, že hlavně uvažuje o doplnění kádru o nového hráče místo Belaida. A Belaid není křídlo..
              No uvidíme. Každopádně je nesmysl vzpomínat na české hráče když je určitě spousta zajimavých s cizím pasem. A Cipro určitě někoho vytipoval.

              Btw. Jestli jste se včera někdo dívali na zápas Manchester city - Blackburn tak ve středu hřiště Blackburnu hrál takový šikovný vytáhlý černoch a nedávno tam přestoupil, světe div se z bývalého klubu našeho pana trenéra Amiens.
              Já sice nejsem odborník na francouzkou ligu ale to myslím není typický prvoligový francouzský tým. Takže určitě jde najít i v nižších zahraničních soutěžíš spousta zajimavých jmen. A zřejmě za tím cílem byl zřízen i náš scouting.

              • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                kukinho     před 14 lety 12.01.2010 14:00 |  
                0 0

                Myslím že Ježek by byl zbytečnej, na kraj máme hráče rychlejší a perspetivnější než je on a aby hral ve středu zálohy to už raději Ragued s Trappem ať hrajou:-D . Vyjádření KJ,že ,,kdyby něco řekl že si to domyslíme,, ukazuje jasně na nějakého českého legionáře v zahraničí,Matějvský je utopie(proč by se vracel z Anglie),Ježek,víme jak to s ním je, takže můj názor je ,že to bude hráč kterej má se Slavii něco společného a dokáže se ihned zaklimatizovat a hlavně trenér ho zná, tudíž si myslím že to bude Lukáš Jarolím,který toho v Sieně moc v tuto dobu neodehral, ale samozřejmě to tak nemusí vůbec být a KJ nás překvapí. Nahodím další jméno, Filip Trojan?!

                • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                  bongor     před 14 lety 12.01.2010 15:24 |  
                  0 0

                  Jenom ne Lukáše.To by zase byla voda na mlýn našich Jarolímobijců.
                  Marek už přestal být zajímavej,navíc se ukázal jako sketa.Takže perfektní nahrávka na smeč.

                  • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                    Barlblog     před 14 lety 12.01.2010 15:29 |  
                    0 0

                    Lukáš Jarolím je trochu jiná věc. Je to odchovanec a srdcař.

                    Každopádně Trojan je zajímavá myšlenka. V Mohuči nehraje. Je to levák, takže si nejsem jist, jestli nehraje nalevo.

                  • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                    martyni (přítel SN)     před 14 lety 12.01.2010 15:56 |  
                    0 0

                    Bongore, neni preci dulezite, co si mysli jarolimobijci, ale jakou ma hrac kvalitu.. za me Lukas ano, Marek ne. Trojan - zajimave jmeno, ale toho hrace jsem nikdy nevidel hrat... Simak? moc se mi nezda, ze by byl prinosem, ale zni mi to lepe nez Jezek..

                • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                  socolik     před 14 lety 12.01.2010 15:32 |  
                  0 0

                  Tak ja taky placnu jedno jmeno :-). Simak.

                  • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                    kukinho     před 14 lety 12.01.2010 15:43 |  
                    0 0

                    Já myslím že KJ už asi nebude experimentovat s problemovými hrači po fiasku s Abrhamem:-D ikdyž Šimák prý se už polepšil:-d:-D

              • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                Barlblog     před 14 lety 12.01.2010 15:26 |  
                0 0

                Já jsem všemi deseti pro zahraniční posily. Už jsem taky psal příspěvek, kde sem zmínil pár zajímavých jmen.

                Ty na me reagujes a pritom se shodneme.

                KJ chce přivést někoho do středu hřiště. Nekonkretizoval to, ale podle jeho vyjádření se dá lecos usuzovat.

              • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

                roadrunner     před 14 lety 12.01.2010 16:38 |  
                0 0

                Ten hráč Blackburnu je Steven Nzonzi je mu 21let a dcl na svůj věk slušný ;), přestupil tam v létě za 1,7 mil liber a Amiens je myslim druholigovej klub,ale taky nejsem žádnej znalec.

  13. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    Viking     před 14 lety 12.01.2010 13:28 |  
    0 0

    Dneska ve Sportu píšou, že by Pekhart měl přijít do Jablonce na přestup. Jestli to tak dopadne, tak jsou u mě Pelta a jeho spolupracovníci borci, takhle se má dělat fotbal.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      dArtagnan     před 14 lety 12.01.2010 13:53 |  
      0 0

      Ideální chvíle koupit Mešanoviče :)

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        bongor     před 14 lety 12.01.2010 15:33 |  
        0 0

        Ještě se budu opakovat.Jako člověk,který dva roky pracoval v bývalé Jugoslavii vím,že Makedonci vždycky byli v rámci té SFRJ nejen špatní,ale asi nejhorší.Ligu hrál jen Vardar Skopje,na nikoho jiného si nevzpomínám.A to ještě Vardar byl vždycky dole.Prim hráli Chorvati,Srbové a Bosňáci,za těch pár let se to těžko rapidně změnilo a svědčí o tom i to,že každý touží po Bosňácích,na Srby a Chorvaty mají peníze jenom špičkové velkokluby.A že jich tam není málo.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Troubi     před 14 lety 13.01.2010 10:45 |  
      0 0

      jako jak se ma delat fotbal? kdyz odhledneme od toho, ze se neustale propira,jakej je to talent a hvezda a jak nam to vsem jednou ukaze, tak se na to muzeme podivat i z druheho pohledu. V 16ti odesel pryc, kde se ani nedopracoval do A tymu, pak se vratil na hostovacku, na ktere proste a jasne nepresvedcil. A pak se dvakrat zranil. Takze vysazet 20 mega za hrace, co jeste nikdy nic poradne nezahral a posledni pulrok nehral, neni podle me umeni delat fotbal... Pekhartovi se samozrejme muze darit a strilet mu to, ale stejne tak muze i v Jablonci lestit lavku nebo bejt zranenej, takze s nejakejma prohlasenima ohledne geniality Pelty bych pockal...

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      Filipos     před 14 lety 12.01.2010 17:27 |  
      0 0

      Skvěle napsané, autor si může podat ruku s tendenčníma redaktorama Sportu, Blesku či Aha :-D

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        Viking     před 14 lety 12.01.2010 17:38 |  
        0 0

        Hmm, to muselo bejt žůžo dělat jako dobytek.

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          Jakubisko     před 14 lety 12.01.2010 19:23 |  
          0 0

          Dělat jako dobytek? Ty mít dobrý češtin?

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      steev (přítel SN)     před 14 lety 12.01.2010 20:13 |  
      0 0

      piš si prosim tě radši svoje trapný komentáře na ultrasácký stránky.ten článek je dost ubohej a o komentářích nemluvě a jeho cílem je jen podnítit co největší nenávist vůči bohemce.Hodně lidí o tom vztahu kterej se vytvořil a to jenom u určitý skupiny lidí nic neví.já v tom vidim pouze politickou sračku.čím víc nácků je u nás v kotli tim horší vztahy jsou z bohemkou.divný co?! Naštěstí na slávii je dost lidí který se na nějakou tedndenční politiku vykašlou a budou věřit svýmu rozumu.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        bongor     před 14 lety 12.01.2010 20:36 |  
        0 0

        Vzor tendenčního psaní-převzato z bulváru SPART
        Proč jste Spartu upřednostnil před Celtikem?
        „Především jsem hrozně rád, že držím tento dres. (ukazuje dres Sparty) Musím říct, že Sparta mě inspirovala víc než Celtic. Vším, co jsem tady za poslední dny prožil. Sparta mě prostě očarovala.
        Lačnygól.
        Článek Strašáka se nemusí mnohým líbit,ale prosím Vás,nesrovnávejte
        ho s těma příšernostma,co dokáže vytvořit ten rudý plátek.

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          kick_me (přítel SN)     před 14 lety 13.01.2010 00:04 |  
          0 0

          tohle mi prijde jako prepis rozhovoru, co je na tom tendencniho?

          • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

            mirecek1111     před 14 lety 13.01.2010 00:29 |  
            0 0

            To Bongor skutečně tentokrát nezvládl. To je tak akorát tendenční naprosto zcestná kritiká sportu.
            To co si nakopíroval ukazuje jen, jakého další pokrytce do svých řád Sparta přivedla. Ještě před pár dny určitě doma vzýval všechny slovenské svaté, at Celtic pošle nabídku a když mu už nic nezbylo, tak vzal Spartu a na tiskovce předved tiátr který předvedl.
            Za to ale skutečně Bongore nemůže Sport :)

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          jnnxx     před 14 lety 13.01.2010 08:55 |  
          0 0

          No tak nesmíš zapomenout Bongore, že tam jsou v rámci PŠM ideologické přednášky na vysoké úrovni, když tam působila/působí trenérská elita...

  14. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    Viking     před 14 lety 12.01.2010 21:43 |  
    0 0

    Online rozhovor s Vladimírem Růžičkou:

    Co říkáte fotbalové Slavii ?? Ztotožňujete se s názory fanoušků Jarolím ven ??

    Odpověď:
    Na fotbal chodím, jsem velký fanoušek fotbalové Slavie. Jsem v každodenním spojení s Tomášem Rosenem, který bude šéfem i slávistického hokeje. A za Karlem jednoznačně stojím. Věřím, že bude mít dobré jaro.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      quelhar (admin)     před 14 lety 12.01.2010 21:59 |  
      0 0

      Je zajimave, ze Jarolima fanousci vyhazuji, zatimco jsem si nevsiml, ze by nekteri hokejovi slaviste chteli vyhodit Ruzicku. Pritom oba kluby jsou na tom v soucasnosti velmi podobne - po uspesnych minulych sezonach prisla krize.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        EdCable     před 14 lety 12.01.2010 22:25 |  
        0 0

        Ono to je mozna tim, ze obecne v hokeji je ta vysledkova fluktuace tymu daleko vyssi nez ve fotbale...

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        martyni (přítel SN)     před 14 lety 12.01.2010 23:32 |  
        0 0

        Pokusim se odpovedet, protoze to je presne muj pripad. Pochopitelne podobne je to, ze hokejisti jsou taky v krizi, byt v hokeji je to trochu jiny, extraliga je mnohem vyrovnanejsi, zapasu je vic, krize nemaj tak zasadni dusledky jako ve fotbale. Podobny je taky to, ze Ruzicka je trochu strelec a nekdy dela i kontroverzni kroky. Ovsem pro me jsou to porad kroky vcelku pochopitelny, i kdyz ne vzdycky vyjdou. A hlavne, Ruzicka ma u me vetsi respekt, protoze - alespon z myho pohledu - vidim jeho jednani jako ferovy.. nechci ho idealizovat, ale jeho autorita a tvrdost je zalozena nejen na jeho moci, jmenu a drivejsich vysledcich, ale taky na nejaky nezbytny davce ferovosti, proto ji lze akceptovat. Jarolimovi v tomhle bohuzel neverim, obavam se, ze svy moci a svyho postaveni trochu zneuziva, tech neferovych nebo ne uplne koser veci uz bylo celkem dost, navic se chova nevypocitatelne. Ruzicka neni zadnej myslitel, ale co se tyce hokeje a sportu, je z jeho vyjadreni a rozhovoru videt, ze to ma v hlave az prekvapive srovnany. To u Karla taky nevidim.

        A kdyz jsme u sportovni stranky. Pricina hokejovy krize je podle v tom, ze driv dlouhodobe a systematicky budovanej tym se hodne promenuje, je to hodne i generacni zalezitost, mladi zatim nejsou takovymi oporami a stari uz nemaj takovou formu, navic hokejova slavie zjevne dost setri. Naopal Jarolim mel v lete - na slavisticky pomery - exkluzivni moznosti co se tyce vyberu hracu.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        slaviator     před 14 lety 13.01.2010 09:37 |  
        0 0

        Protože celá sezona je "o nic", i po skončení základní části sedmej tým může vyhrát nakonec celou ligu..? :)

        • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

          venator     před 14 lety 13.01.2010 11:42 |  
          0 0

          U hokejové Slavie je hlavní důvod krize finance...záměrně kvůli financím pustili např. Bednáře. Prostě těch úspěšných let bylo spousta a musí vyměnit generace což zabere běžně tak dvě sezony nebo víc což je příklad současné Slavie.
          ALE je potřeba při srovnání dodat,že Růža byl s hokejovou Slávii úspěšný nevím přesně roky,ale možná 7let i víc. Když vezmeme v úvahu, že hokejová extraliga je min. o třídu vyrovnanější než fotbalová liga (důkazem je např. současné postavení mistra, ve fotbale hrají o titul stále ta samá cca 2-3mužstva) tak práce Růžičky je o řád nebo o dva výš než KJ,ale doufám,že jen zatím, že KJ bude mít za 5 let ve Slávii podobnou sbírku úspěchů:)
          Ale opravdu to vypadá,že Růža komunikuje a jedná fairověji a čitelněji,ale ve skutečnosti ovšem víme všichni kulové jak se oba chovají každý den na tréninku k hráčům a jak férově s nima ve skutečnosti jednají.

  15. Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

    CocrousPaja     před 14 lety 12.01.2010 23:50 |  
    0 0

    K tomu článku co vyšel na ultras ti přopojím netendenčí bohemácký video,kde to máš kousek natočený.By mne zajímalo,jestli si myslíš že by ti ty bohemáci dali pusu.Pak bych řekl,že spíš tendenčí jsi ty a né ten kdo popsal reálnou situaci.A propo když bude bitka se Spartou a popíšou to,tak to taky bude vyzívání k nenávisti a nebo se s nima pudeš bratříčkovat?Tady máš to šíření nenávisti: http://www.youtube.com/watch?v=xgWkFEY2FyM a pokud budeš tvrdit,že je tam třeba někdo jiný,tak se nauč barvy.

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      marek018     před 14 lety 13.01.2010 18:37 |  
      0 0

      podle mě někteří slávisti nepochopili, jak moc se změnily vztahy s Bohemkou za poslední roky. Kamarád měl podobný názory. Pak jednou jel z Edenu a tou dobou hrála i Bohemka, tak za nima šel něco slušně prohodit a oni mu jí hned napálili, žádný mazání. Mě stačil zápas v Ďolíčku, jak na nás celý ulice v bílozeleným řvaly "Jude Slavie",to samý o na Víkendu Šampionů,taký samý "Jude Slavie." žádný přátelství tu už dávno není, spíše naopak. A to píšu jako normální fanoušek, ne ultrasák..

    • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

      steev (přítel SN)     před 14 lety 13.01.2010 18:50 |  
      0 0

      Nechápu jak můžeš vůbec srovnávat spartu a bohemku ale to je jedno.já se hlavně nesnažim nikoho hájit,mám na bohemce dost známejch z dob starýho edenu,z dob kdy byla družba a následnej smír.a nikdo z těhle lidí by např. ju.. slavie nikdy neřval.a stejně tak by spoustu lidí u nás nešlo proti bohemce.bohužel nálada u nás je taková že se nadává na bohemku že jsou to feťáci atd. ale víš třeba o tom že naši "hools" napadli bohemáky při výrobě chorea v ďolíčku nebo že se snažili brát šály normálům na futsale.tim ovšem nechci říct že by tam všichni byli v pohodě to ani náhodou!.jasně smír neni a situace je už taková ale nepřijde ti to trochu trapný.vyvolává se umělá nenávist která se bohužel spoustě lidí u nás náramně hodí.

      • Re: Turnaj přinesl pěknou podívanou

        bongor     před 14 lety 16.01.2010 09:47 |  
        0 0

        Vždycky když se něco děje,tak se především zeptám,v čí prospěch?Tohle členění mi často pomůže,abych se orientoval v problému.Komu se může nenávist mezi námi a bohemákama hodit do krámu?Odpověď:nejvíc sralťanům