O Slavii

Miss Slavia je Veronika Blížkovská

Na dnešním slávistickém plese byla vyhlášena Miss SK Slavia Praha 2010. Stala se jí Veronika Blížkovská z Brna. Prohlédněte si pár fotografií z vyhlašování.

Devatenáctiletá dívka z Brna zvítězila v hlasování fanoušků, kteří jí posílali hlasy přes internet. Deset dívek, pro které fanoušci hlasovali, vybrali hráči. Vítězka mimo jiné vyhrála týdenní zájezd pro dvě osoby na Kanárské ostrovy. Na plese byla vyhlášena i další dvě místa a miss sympatie.

"Vůbec jsem to nečekala, jsem za to strašně ráda. Ostatní slečny jsou strašně krásný, takže to byla velká konkurence. Výherkyni jsem viděla někde jinde," svěřila se vítězná Veronika. "K fotbalu me přivedl přítel, dříve jsem se o něho nezajímala. Ale pak jsem tomu propadla, fandím přes dva roky," řekla. Nová miss pochází z Brna, takže je docela překvapivé, že nefandí místnímu celku. A to jí právě zazlívá její otec. "Ten Brnu zůstane věrný, ale určitě pochopí, že Slavia je pro mě něco více než Brno," dodala. Na zápasy se Veronika dostává složitě. "V Čechách moc nechodím, jelikož je to daleko. Ale když jsou zápasy na Moravě, tak tam vidím všechno," prozradila.

Jejím nejoblíbenějším hráčem je David Hubáček. "Protože nosí čtyřku, což je mé oblíbené číslo. Navíc hraje ve Slavii dlouho," řekla s úsměvem. <>"A nejhezčí je asi Peter Grajciar. Potěšilo mě, že mi předával korunku, ale lepší by asi byl Hubáček," pousmála se.

Na druhém místě se umístila Michaela Poláchová, třetí pak Petra Löffelmannová. Miss sympatie byla zvolena Daniela Brožová, čtvrtá v hlavní kategorii.

Vyhlášení se uskutečnilo v rámci slávistického bálu. Přítomni byli všichni hráči Slavie, Janda, Krajčík, Volešák a Grajciar navíc osobně předávali šerpy a korunky. Vyhlašování moderovala dvojice Suchánek, Genzer.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Miss Slavia je Veronika Blížkovská

    ElvisPresley     před 14 lety 23.01.2010 23:04 |  
    0 0

    Chceme rozhovor a super fotky s MISS SLAVIA! :-)

    • Re: Miss Slavia je Veronika Blížkovská

      malenfant     před 14 lety 24.01.2010 00:35 |  
      0 0

      A ať je nahá

  2. Re: Miss Slavia je Veronika Blížkovská

    Socrates (přítel SN)     před 14 lety 24.01.2010 03:43 |  
    0 0

    Dobrá volba ... jedna ze tří, který to mohly vyhrát

      • Re: Miss Slavia je Veronika Blížkovská

        Richi (admin)     před 14 lety 24.01.2010 11:34 |  
        0 0

        Njn, namalované vypadají jinak :-)). A pro Škodovou jsi málo hlasoval :-D

  3. Re: Miss Slavia je Veronika Blížkovská

    Eluin (přítel SN)     před 14 lety 24.01.2010 12:20 |  
    0 0

    Trochu mimo téma. Sledovali jste finále Tipsport ligy? Ten Hořava se mi moc líbil. Penaltu sice kopat moc neumí, ale aspoň by k nám zapadl :-)

    • Re: Miss Slavia je Veronika Blížkovská

      LordEdmund     před 14 lety 25.01.2010 10:36 |  
      0 0

      Taky jsem po očku koukal na finále a u tý penalty jsem si taky řikal, źe by k nám zapadnul:-)). ale určitě je to zajímavej hráć, třeba z ného roste po dlouhé době slušnej českej "špilmachr". Bude ale asi dost drahej, otázka je jak dlouho má v Olmiku smlouvu.Navíc k nám se letos hráči moc nepohrnou, nemáme moc co nabídnout , titul je téměŕ utopie a ani poháry nejsou tutovka.Leda snad ,že by byl od kolébky Slavista a oblékat sešívaný dres by bylo jeho snem, jako u Teclíka a Adama:-).
      Jinak Missandy jsou moc pékný:-))