O Slavii

Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

Na pražském Žofíne se v sobotu večer uskutečnil 3. Slávistický bál. Hitem celého programu bylo vystoupení Zdeňka Šenkeříka s jeho sestrou a celého týmu. Vydařeným večerem provázelo duo bavičů Suchánek, Genzer. Prohlédněte si 48 fotografií. Přidáno video Zdeňka Šenkeříka a celého A týmu!

V úvodu večera společnost Synot Tip předala dva šeky v hodnotě 50 000 korun, jeden obdržela Klinika dětské hematologie a okologie FN v Motole, druhý slávistická mládež. Peníze na dětskou onkologii přišly i z dražby. Tenis s Adamem Hlouškem si nakonec odnesl zpěvák Michal David. Velký boj se strhl o golf s Matejem Krajčíkem, kdy dlouho měl k výhře nejblíž Vladimír Šmicer, ale na konečnou sumu 70 tisíc už nedokázal odpovědět, takže spokojeným byl nakonec Tomáš Rosen. Ještě větší souboj probíhal o trénink s A týmem, nejdříve přihazovat začali Suchánek s Genzerem, pak se rozhodl i samotný Jarolím (asi nechtěl mít rušivý element na tréninku), nakonec velký boj proběhl mezi dámami. Radovat se nakonec mohla Lenka Viková z Canaria Travel, na konto Motola poputuje 85 tisíc. Celkem se tedy vydražilo 175 tisíc korun.

Během večera proběhl několikrát živý vstup na velké obrazovce. Na druhé straně zpovídala Soňa Hamalová jednotlivé hráče a pak jim i dala různé úkoly, Krajčík třeba musel testovat vůně a Šmicer zase víno.

Na pódium se hráči dostali dvakrát. Nejdříve všichni včetně realizačního týmu obdrželi růži, následně byli přítomni korunovaci Miss Slavia 2010. Velkým hitem se stalo vystoupení Zdeňka Šenkeříka s jeho sestrou Erikou, kteří zazpívali píseň Lítáme v tom. Šenky měl podporu od spoluhráčů, kteří skandovali pod pódiem jako mladé fanynky při superstar. Pak celý tým parádně odzpíval píseň z muzikálu Tři mušketýři "Mušketýr ví jak žít".

Pěvecké vystoupení Zdeňka Šenkeříka, Slavia TV


Vystoupení A týmu, Slavia TV

Na bále také vystoupili zpěváci, kteří zazpívali své velké hity. Nejdříve se představila Heidi Janků, po dražbě následoval David Mattioli. Po půlnoci se prezentoval Michal David, na kterého tančilo opět hodně lidí. Kdo nechtěl tuto hudbu poslouchat, mohl zamířit do malého sálu. Hráči si to užívali a poté vtrhli na pódium při písni Já chci žít nonstop a nechyběl ani Šmicer. Na závěr večera vystoupila úspěšná skupina Nightwork v podání Jakuba Prachaře, Vojty Dyka a dalších. Svou poslední píseň Já jsem gay pak věnovali jednomu nejmenovanému pražskému klubu.

V malém sále také vystoupila skupina Baraki a jak je zvykem, opět zaznamenala úspěch. Při několika slávistických chorálech se lidé pořádně vydováděli a nechyběla ani první vícemiss Michaela Poláchová, která se ujala děkovačky a celé vystoupení si maximálně užívala.

Celý večer byl velice vydařený, všichni odcházeli s pozitivními pocity. Kdo nebyl, může jen litovat. A je škoda, že lidé takovou akci bojkotují jen kvůli Michalu Davidovi, jak bylo patrné v diskusích. Snad se příští rok opět uspořádá, slávistický bál přináší příjemné zpestření zimní přípravy.

Komentáře (52)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    malenfant     před 14 lety 24.01.2010 14:57 |  
    0 0

    Žijem si svůj discopříběh

    • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

      Stahler     před 14 lety 25.01.2010 09:05 |  
      0 0

      Michal David byl za komunismu režimem dost tlačený na vrchol a nemám ho za to rád.Jedině Discopříběh se mu docela povedl ale nebýt to zfilmované tak jeho sláva by byla o dost menší.Já tam nešel kvůli němu a taky kvůli tomu že mi to přišlo dost drahé,za ty peníze radši pojedu na výjezd do Ostravy a ještě mi něco zbyde.A kolik tam bylo vlastně lidí?Podle fotek to vypadá na tři stovky a to mi přijde jako propadák když na tenhle ples bylo vynaloženo dost reklamy v novinách,na netu...

      • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

        rici     před 14 lety 25.01.2010 09:34 |  
        0 0

        Jasný za komančů byl Michal David hvězda ale takových bylo víc než dost. Na rozdíl od M.Davida si je ani nedovolí pustit v radiu. Pokuď fandí Sllavii, tak na slavistický bál asi patří, lepší než aby se tam překrucoval nějaký sparťan. Je fakt, že lístky nejlevnější nebyly, což v dnešní době odradí dost lidí. Zase je skvělé, že to bylo společné z charitou. Kdyby bylo podobných akcí víc pro fanoušky třeba nějaký fakt dobrý soupeř na přátelské utkání, s tím že by výtěžek ze vstupenek půjde na charitu. Dorazilo by určitě dost lidí.

        • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

          Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 09:56 |  
          0 0

          Dobrý den přeji Vám všem. Ta narážka Richiho se týká asi i mne.....:))
          Podpořil jsem Slávii už mockrát a podpořím jí doufám ještě dost a dost.
          Pan David nestojí za žádný komentář. Vzhledem k tomu, jak někteří opravdový kumštýři dostávali "opravdu zahulit době temna" a tím myslím např. mého kamaráda Vláďu Mišíka a další, tak mi připadá přinejmenším pitoreskní, že tito kumštýři jsou opět na pokraji zájmu a p. David zase poskakuje nonstop. On hrál p. David na slávistickék plese zdarma?? Věnoval svůj honorář na charitu, nebo na motolskou nemocnici?? Možná, že jsem až moc proti němu vysazený, ale mám proč a p. David slávista není. Alespoň o tom nevím. Sokrates55

          • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

            Urbie     před 14 lety 25.01.2010 10:10 |  
            0 0

            mě teda nejvíc zarazilo, že ty ceny do aukce si vlastně rozebrali lidi, kterým by asi nedělalo problém si zahrát golf nebo tenis i bez nějaký dražby. Chápu, že peníze šly na charitu a někdo jiný by asi nedal 70 tisíc, ale že golf s Matejem získal pan Rosen, to mi přijde vtipný trochu...
            Jinak co se týče Michala Davida, tak nejsmutnější je asi to, že fotbalistům to vůbec nevadí a jdou si s ním zatrsat na jeviště...

            • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

              Urbie     před 14 lety 25.01.2010 10:11 |  
              0 0

              Ale abych napsal i něco pzitivního, tak jsem si na youtube pustil rádoby profesionální verzi toho mušketýra a musim říct, že fotbalisti o moc horší nebyli :-)

          • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 11:09 |  
            0 0

            Zdravím Sokrate, já bych tedy asi nešel ani kdyby tam david nebyl. Ale souhlasím s tebou. Ja chapu, ze tem, kdo se o hudbu moc nezajimaji, je jedno, ze david dela prihlouplou hudbu, ktere nelze verit, tak to je a nema smysl se nad tim pohorsovat nebo zlobit. Proste je to spotrebni zbozi jako kazde jine a kdyz to lidi bavi, tak proc ne (resp. co se da delat..:-). Nicmene, ze se dobrovolne stal soucasti oficialni totalitni kultury, skladal politicke pisne na spartakiady o tom, jaky mely tehdy divky krasny udel, tedy podilel se na oblbovani lidi ve prospech diktatury, to je moralni selhani, ktery nelze jen tak prejit..

            Co se tyce tveho kamarada Vladimira Misika, toho si moc vazim a i kdyz jsem jina generace, napr. jeho 2CD k sedesatinam z archy si poustim docela casto, je obdivuhodny, jak si po celou dobu svy kariery udrzel kvalitu a jak pestrou a poctivou hudbu delal a stale dela. Kdyz o tom tak premyslim, neni snad vetsi legendy mezi ceskymi muzikanty, pokud jde tedy o bigbit nebo "popularni hudbu". Verim, ze jeho muzika davida s prehledem prezije.

            • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

              Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 11:14 |  
              0 0

              Taky Tě zdravím,
              já bych s těmi slovy o legendách šetřil..respektive laureátů je, zaplať pán Bůh, dost. Zrovna mě hned napadl "kolega od vedle" Hladík. Byl jsem v létě na jeho obnoveném Blue Effectu a byl to parádní zážitek. (Nutno dodat, že za přispění všech členů..tj bývalých Walk chock ice)

              • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 11:26 |  
                0 0

                No tak jasne, Hladik je pan kytarista a jeho blue effect s tema klukama slape vyborne. Ale Misik je pro me vetsi osobnost a navic od 60. let do dneska pravidelne vydava desky, ktery jsou vicemene porad velmi dobry, byt se hudba behem tech let trochu menila, jinak znel v 70.letech, jinak v 80. letech se skoumalem a hrubym, jinak v devadesatych, ale porad si udrzoval kvalitu.. vem si kolik kapel se vycerpa behem 5 - 10 let a skonci nebo pokracujou, ale uz nemaj co rict..

                • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                  Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 11:44 |  
                  0 0

                  To je pravda, takových je málo. Buď stihnou "zavčas umřít" jako Queen nebo Nirvana, nebo nějak vyčpí a rozmělní se. On o tom mluvil třeba i ten Hladík, že potřeboval okysličit - že už to se starými pány v původní sestavě prostě netáhlo. Já Mišíka zas tak moc neznám z tohohle pohledu. Všechno objevuji jaksi zpětně, jako teď méně známé věci Karla Kryla, tím jsem se teď dost zabýval:) Ale inspiroval jsi mě, abych si dosehnal víc Mišíkových alb.

            • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

              Kevin     před 14 lety 25.01.2010 11:57 |  
              0 0

              Zdravím,
              já osobně si strašně vážím jak Vládi Mišíka, tak i Radima Hladíka, protože se nenechali nikdy zaprodat bolševikům a i přes zákazy hraní od soudruhů na rozdíl od M. Davida hráli a dosud hrají stále velice kvalitní muziku.

          • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

            Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 11:09 |  
            0 0

            Zdravím,
            to máte tak. Mišík se nikdy neorientoval na masové hopsandy, věřím, že by o takovou popularitu ani nestál. Je to prostě jiný žánr a má menší publikum. Ale nemluvil bych o okraji zájmu. Ostatně ne nadarmo jsme vyhlašováni za zemi klubů a letních hudebních festivalů.

            Také to není tahák pro mě, ale fotbalový byl vždycky považován za lidovou zábavu a stejně tak MD a jeho kulturní příděl. Je otázkou, jestli by V. Mišík přitáhl víc lidí na ples. Já si to nemyslím(ale je to stejně hypotetická možnost) ale on tam nebyl sám, hrál tam regulérní taneční orchestr a pro mladší publikum další kapely. Já myslím, že se to organizátoři snažili trochu rozporcovat, aby si víc lidí vybralo. A nakonec každý má právo nepřijít. Ač je to u takové vášně, jakou je fotbal trochu jinačí, tak je takový ples pořád jen byznysem. Naláká-li mě nabídka, přijdu, nenaláká-li, není to hanba.

            • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

              urs (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 12:00 |  
              0 0

              nazdar lidi, já už to nevydržim jen tak číst a očumovat, bo hudbu miluju a na ples bych nešel nejen kvůli Davidovi.. jsem jen obyčejnej fanda, kterej občas zajde zafandit na slávii, protože tam je si myslim jako fanouška moje pravé místo a nikde jinde, ať už je to ples nebo jiná legrace.. :-)
              zmínil jsem, že mám velmi rád hudbu, já ji dokonce i amatérsky dělám a zajímalo by mě, jak si vedle velikánů jako je Mišík a (promiňte mi to přirovnání) "přizdisráčů" jako je mistr David, stojím.
              mějte se fajně..

              urs

              • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                martyni (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 12:15 |  
                0 0

                jak to myslíš? nevíme, co deláš, nebo ja nevim...:-)

                • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                  urs (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 12:30 |  
                  0 0

                  no mě se to semka nechce moc flákat, jednak bych poněkud odhalil identitu a druhak je to trošku spam :-D

                  no ale co se dá holt dělat, kašlu na to a flákam to sem :-D

                  www.bandzone.cz/marajade

                  achjo :-)

                  urs

                  • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                    martyni (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 12:40 |  
                    0 0

                    dyt jsi s tim sam zacal.:-)). nebo jsi moh poslat soukr. zpravu. no ale fajn, mrknu se na to.

                  • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                    Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 12:40 |  
                    0 0

                    U mě jasná jednička, vždyť víš! :-)))

                    • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                      urs (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 12:53 |  
                      0 0

                      volovééé :-D

                      • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                        malenfant     před 14 lety 25.01.2010 13:09 |  
                        0 0

                        Ty vole, to je fakt dobrý, akorát myslím není nezbytně nutné ten jekot provozovat v takovém rozsahu

                        • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                          urs (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 13:15 |  
                          0 0

                          souhlas :-) ale jenom zpěvem tuhle hudbu nepodpoříš..
                          je dobrý dělat to co ti jde a pomalu pracovat na tom, co ti zas moc nejde :-)))
                          ale to platí tak nějak všude, zpěv neni vyjímkou :-)

                          urs

                          mějte se, jdu si pro vejplatu :-))

                          • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                            Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 13:24 |  
                            0 0

                            Kdyby se cukali s prémiema, tak jim trochu zazpívej, woe! :)) Zdar

                            • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                              urs (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 13:35 |  
                              0 0

                              :-))

                          • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                            martyni (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 22:20 |  
                            0 0

                            tak jsem to konecne slysel, dobry, slape vam to vyborne.. jak tu nekdo pise, zpev je trochu... expresivnejsi, nez by me bavilo..:-) ale to je jedno, delate hudbu, kterou mate radi, tak na to nedejte..

                            • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                              urs (přítel SN)     před 14 lety 26.01.2010 02:42 |  
                              0 0

                              oukej, jsem moc rád, expresivnější.., to předám, takhle to ještě ikdo nenazval snad :-)
                              je to "skrýmo" ale vokální projev má řadu podob, nejen zpěv či řvaní nebo i pískot.. je toho hafo a čím víc toho jeden umí.., tim víc je použitelnější a hlavně.., když to umí vhodně používat, dá se to i poslouchat :-)
                              btw. skrýmo se hodí při fandění :-) ale já se toho takticky zdržuju, abych se neprozradil, bo si troufnu napsat, že bych byl asi dost slyšet :-)) a to nedělá dobrotu :-))) hlavně nevyčnívat, stejně jako na vojně ;)

                              urs

                              • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                                martyni (přítel SN)     před 14 lety 26.01.2010 10:05 |  
                                0 0

                                to neber jako vytku..proste citite hudbu jinak, tak je to "expresivnejsi"..:-). esli to takhle chcete delat, neni duvod to menit, oslovite lidi, ktery to maj stejne a libi se jim to.

                              • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                                Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 26.01.2010 13:02 |  
                                0 0

                                No od posledně to zní vybroušeněji, jen tak dál kluci! Kurt se vrátil! :)
                                Ale jak se říká, hlas jako zvon! Akorát mám obavu, aby sis ještě za pět let byl schopnej objednat pivo i jinak než vztyčeným palcem. :)))

                                • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                                  urs (přítel SN)     před 14 lety 26.01.2010 13:50 |  
                                  0 0

                                  :-D máte pravdu oba, u martyniho sem to nebral jako výtku, neboj :-))))
                                  a o hlas se určitě bojim a momentálně mam docela problémy, už sem si zakoupil i vincentku a pravidelně kloktam :-)
                                  regenerace musí bejt ;)
                                  na každej pád, pokud řveš technicky dobře, nic se ti nestane (občas mi to opravdu nedělá problém, jde to jakoby samo a ani se nenadřu..)
                                  problémem jsou nervy, jakmile seš nervní, kazíš nejen techniku, ale dáš zabrat i hlasivkám :-
                                  uvidíme no, ono i zpěv když jej děláš blbě ti oddělá hlas, viz. Plant třebas a naproti němu takovej Patton i třebas zmiňovanej Mišík.., ti uměj výborně pracovat s hlasem a v podstatě neexistuje možnost, že by si ho někdy úplně oddělali..
                                  heheh.., tak tomu řikam fotbalová diskuze jako bič :-D

                                  čau a sorry za tu délku, dělam holt moc chytrýho :-))

                                  urs

  2. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    Urbie     před 14 lety 24.01.2010 15:40 |  
    0 0

    Jen já, jen já, o mě tu kráááčí!!!

  3. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    Viking     před 14 lety 25.01.2010 09:34 |  
    0 0

    Jak upocený Míša David v rozhalence čumí na tu naší vicemiss... To je fakt peklo!

  4. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    Socrates (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 10:11 |  
    0 0

    Nechte už Míšu bejt ... sbírá céčka, v tom je ta léčka *9**5*

  5. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    Kmotr (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 11:13 |  
    0 0

    Musím se přiznat, že to s tou dražbou jsem teda moc nepochopil.

    • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

      Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 11:17 |  
      0 0

      Vypadá to sice hloupě, ale na druhou stranu "běžný návštěvník" by dal třeba 5-10 tisíc. Proti tomu Rosen a Vik se 70 je přecejenom lepší počin - když to jde na charitu. Ale mohli to dát za sebe šekem jako Synottip a udělat regulérní dražbu, no. . nechme být. Hlavně když to dětem pomůže.

      • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

        Khadgar     před 14 lety 25.01.2010 11:20 |  
        0 0

        Mohli to udělat jako loni, kdy Hub za kabinu vydražil jednu večeři za podstatně víc peněz, ale večeře připadla druhému v pořadí, resp. tomu "běžnému návštěvníkovi"...Ale je to ples Slavie, takže...

  6. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    Kevin     před 14 lety 25.01.2010 11:35 |  
    0 0

    Nazdárek.
    Slávistický bál se myslím docela vydařil a lidé se dobře bavili. Jediný co mě tam dusilo, byla přítomnost Michala Davida a jeho stupidních písniček z dob bolševické slávy. Toho fakt nemusím :-) A tak se ani nedivím některým slávistům, že ples kvůli němu bojkotovali. Ale jinak na plese převládala pozitiva a hlavně skupiny Nightwork a Baraki dokázali, že se hudbou dobře bavili nejen oni, ale uměli pobavit a potěšit i ostatní v sále.

    • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

      Jiri1     před 14 lety 25.01.2010 11:50 |  
      0 0

      Zdravim, nemam nic proti Vasim nazorum, chci jen napsat , ze David venuje pomerne velke castky na charitu a casto narazove spolupracuje i s projekty tohoto charakteru. Ja nevim jestli ho nekdo bolkotoval, spise jsem hodne slysel a cetl o cene balu, ktera prisla nekterym docela mastna. Jinak souhlasim s tim, ze by stalo vice za to se vkusem priblizit soucasnemu trendu. Tim, ale Davida neodsuzuji, je obliben treba i u hokejistu a pod. Jeste bych si dovolil poznamku , zajasal jsem, kdyz utkani pripravy byla avizovana jako volna bez vstupu, hlavne to patecni nam privesdlo i nove fandy a skutecne nechapu proc to tak nemuze byt i na dalsi zapasy, kdyz po konci Tipsportu tam navic nebude ani WC a sluzby treba hlaseni sestavy , zmen ci skore , tak o tom si muzete nechat jen zdat. Takze, ten kdo byl na fotbale obcas ani nevedel, kdo je na place. A k tomu bych poznamenal, ze Slavia ma potrebne mobilni vybaveni k dispozici.

      • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

        lassiter     před 14 lety 25.01.2010 12:06 |  
        0 0

        Tak nevím jestli páteční zápas s Jihlavou od dvou v šestistupňovém mrazu byl takové lákadlo, že si někteří lidé řekli, že je ten pravý čas jít se poprvé podívat na Slavii...každopádně teda taky nevím, jestli to má vedení kvůli těm pěti tisícům zapotřebí. Co mě ale víc mrzí, je zrušenej zápas se Salzburgem.

        • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

          Jiri1     před 14 lety 25.01.2010 12:17 |  
          0 0

          Zdravim,ono jeste trochu jinak, Salzburk zapas odpiskal jiz drive a i kdyz nase stranky napred tvrdily , ze jde jen o prelozeni, tak bylo jasne , ze hrat se nebude. Ale nemel by to byt takovy problem sehnat kvalitniho soupere, ktereho potrebujem jako sul, v tom a to uz jsem psal vidim dlouhodoby problem nasi herni pripravy. Jiste K. Jarolim je prosluly , ze v poslednich letech se mu nechce prilis z Prahy , dokonce snad existuje pokyn naseho poloboha , aby souperi dojizdeli k nam, ale je to chyba. Vim, ze treba Rakusaci , ale treba i Polaci nabizeji velni slusne podminky k pratelakum a cesta netrva dele nez tri hodiny. Opet se nam vrati jako bumerang nase nerozehranost a bude trvat jistou dobu nez zacne souhra fungovat a prispet k tomu kvalitnimi zapasy , jejichz cast si odehraje cely sirsi kadr tj, v soucasne dobe asi 27 zdravych fotbalistu povazuji za povinnost.

          • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

            Barlblog     před 14 lety 25.01.2010 12:29 |  
            0 0

            Je to další problém s přípravnými zápasy. Evergreen posledních let. Škoda, Mozartov nás mohl prověřit.

            Mě osobně víc zajímá soustředění na Kanárech. Díval jsem se na CD Tenerife a UD Las Palmas. Nabitý kalendář mají oba, ale ten týden co tam jsme my, je mezizápasový. To by se určitě dalo zařídit, ale Drzmíšek by musel zvednout kotvy a letět tam napřed.

            Taky jsem si nevšiml, jaké týmy tam mají soustředění ve stejném termínu. Bojím se, abychom nehráli s výběrem ulic G. Canaria. :-)

            • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

              Stahler     před 14 lety 25.01.2010 14:27 |  
              0 0

              Minulý rok začátkem února jsem byl na dovolené na Gran Canarii tak jsem zašel na zápas 2.španělské ligy Las Palmas 0:1 San Sebastian.San Sebastian kdysi vyřadil v poháru UEFA Spartu.Na to že to byla jen druhá španělská liga a navíc zápas byl v televizi dorazilo něco okolo 12500 diváků,což je slušné.Vstup stál myslím 18 euro na spodek hlavní tribuny.Zápas měl slušné tempo a kvalitu.Jinak stadion je asi pro 30000 diváků a je docela slušný i když je na něm vidět že nějaké úpravy by potřeboval.Kdyby tam měla Slavie nasoupit proti domácímu týmu bylo by to jedině dobře.Navíc i v únoru tam bylo okolo 15-20 stupňů nad nulou.

              • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

                Barlblog     před 14 lety 25.01.2010 16:16 |  
                0 0

                Az takovy znalec jako ty nejsem. Kazdopadne tým z 1. ligy, respektive 2. ligy ve Španělsku je určitě kvalitní. Rozhodně je to lepší, než Střížkov, Kladno atd.

  7. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    harry     před 14 lety 25.01.2010 12:22 |  
    0 0

    off topic-pro znalce zákulisí:
    četl jsem,že má do dorostu Slavie přijít na hostování 15ti letý údajně supertalent Patrik Svoboda(hrál dokonce v přípravě už za kladenský Ačko).Co je na tom pravdy??údajně Slavie usiluje i o jeho trvalý získání...

    • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

      Jiri1     před 14 lety 25.01.2010 12:26 |  
      0 0

      Zdravim, je to pravda, hrac ma na zatim na pul roku zakotvit v jednom z nasich mladsich dorostu, nad tim panuje shoda ,problem je v tom, ze Kladno se nebrani i delsimu hostovani v dorostu, protoze dorosty Kladna nehraji nejvyssi ligove souteze, ale o opci nechce Kladno ani slyset , pripadny prodej chce resit s hracem s kterym ma Kladno uzavrenou smlouvu az v pozdejsim veku. Slavia , konkretne Sramek by radeji hrace u nas videli natrvalo, muj osobni typ zni , ze to zatim nevyjde.

      • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

        Barlblog     před 14 lety 25.01.2010 12:33 |  
        0 0

        Ze strany Slavie je cítit zájem. Naše další velké plus je, že máme hotové hráče, které můžeme poskytnout a když se zaplatí jeho plná cena, která se může pohybovat tak maximálně do 2-3 milionu Kč, nemá Kladno o čem přemýšlet. Jejich situace je špatná po všech stránkách.

        Pokud ho KJ a Šrámek budou chtít, příjde.

        • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

          Jiri1     před 14 lety 25.01.2010 12:41 |  
          0 0

          Zdravim, kdyby mel KJ zajem , tak uz je davno ve Slavii, o tomto hraci vi mladez konkretne tereba Sramek jiz delsi dobu, jinak situace Kladna je zcela normalni, nevidim znemu oproti letum minulym, snad jen , ze mas pravdu, ze dost lidi, kteri vidi do zakulisi letos vidi jeho sanci na zachranu financni i tu ligovou jako maliou.

  8. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    Viking     před 14 lety 25.01.2010 13:37 |  
    0 0

    Škoda že první přátelák byl od 10.00 a ten zbytek od 14.00, to normální člověk nemá šanci stíhat (kromě víkendového Jablonce).

    Salzburg měl pohárový zápas naplánovaný minimálně od začátku ledna. Nic dalšího není třeba dodávat...

  9. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 16:49 |  
    0 0

    Omlouvám se všem a přeji pěkný podvečer.
    Omlouvám se a opravdu bych si nepřál, aby má vyjádření byla brána jako kritika Slávistického bálu. To jsem opravdu neměl v úmyslu a pokud z této akce vzešla podpora nemocným dětem, jen houšť a více takových akcí. Ostatní je o něčem jiném. Sokrates55

  10. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    Troubi     před 14 lety 25.01.2010 18:52 |  
    0 0

    Ackoliv mi Michal David neni nijak extra sympatickej, tak se musi proste nechat, ze on byl vrcholem toho vecera co se tyce vystoupeni. On donutil vetsinu osazenstva vstat a tancit,on udelal aspon trochu show. To se napriklad o Heidi Janku,nebo Matiolim rict neda. Nemluve o ty hruze jmenem Nightwork v cele s Dykem(nebo spis Dickem?) a jeho trapny estrade se spartanskym dresem...

    • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

      martyni (přítel SN)     před 14 lety 25.01.2010 18:59 |  
      0 0

      No tak jasne, zalezi na uhlu pohledu. Zaujmout lidi a udelat show je svym zpusobem umeni. Ale neni to samo o sobe hodnota. Kdyz to prezenu ad absurdum, hitler taky umel udelat poradnou show.

      • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

        Troubi     před 14 lety 25.01.2010 22:07 |  
        0 0

        Neni to hodnota, je to zabava. A na plese jde snad o pobaveni.Kopat do balonu taky neni zadna hodnota, ale presto to tu vsichni milujem a prozivame.

        • Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

          dress (host)     před 14 lety 21.08.2010 05:50 |  
          0 0

          Cosplay Costumes [www.ecosplayshop.com"]
          Cosplay [www.ecosplayshop.com"]
          Gothic dresses [www.ecosplayshop.com]
          Lolita dresses [www.ecosplayshop.com]
          school girl costume [www.ecosplayshop.com]

  11. Re: Na Žofíně proběhl 3. Slávistický bál

    moxi (host)     před 11 lety 24.05.2013 03:29 |  
    0 0

    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price uk [www.buycheaprayban.co.uk]

    ray ban sunglasses cheap price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]

    cheap ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]
    cheap ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]

    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]

    ray ban sunglasses price uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]

    ray ban sunglasses cheap [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap uk [www.buycheaprayban.co.uk]

    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap [www.buycheaprayban.co.uk].