O Slavii

Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

V sobotu večer odletí Slavia na Kanárské ostrovy, kde proběhne herní příprava, v rámci níž sehraje Slavia dva zápasy s místními celky.

Ve výpravě budou chybět zranění hráči A týmu Dušan Vasiljevič, Jan Hošek a Petr Mareš, naopak dlouhodobě zranění Jaroslav Černý a Josef Kaufman ve výpravě jsou a v rehabilitaci budou pokračovat i na Kanárech. Celkem odletí na soustředění 27 hráčů, včetně tří nových tváří v týmu - z dorostu přeřazeného Jana Mikuly, který už ve dvou přípravných zápasech střídal Mateje Krajčíka, Kevina Lafrance, o jehož hostování z Mostu se jedná, a Mirka Ivanovskiho, který už byl v pátek představen jako posila do útoku. 

Brankáři: Romanovs, Vaniak, Hanuš
Obránci: Kopic, Hubáček, Krajčík, Vomáčka, Lafrance, Trubila, Mikula, Kaufman
Záložníci: Trapp, Ragued, Janda, Hloušek, M. Černý, Grajciar, Duranski, Vaněk, Koreš, J. Černý
Útočníci: Vlček, Šenkeřík, Kysela, Naumov, Tecl, Ivanovski

Během soustředění odehrají slávisté dvě utkání, v úterý 9.2. s Vecindariem a o dva dny později s Universidad Las Palmas, oba týmy působí v třetí nejvyšší španělské soutěži, Vecindario ve středu tabulky a Las Palmas je v současnosti na druhé příčce.

K počtu utkání se vyjádřil také trenér Karel Jarolím: "Na posledním soustředění na Kanárech jsme byli spokojení, jedeme do osvědčeného prostředí. Dva zápasy jsou vzhledem k týdennímu pobytu akorát, budeme mít prostor věnovat se plně jiným tréninkovým činnostem."

Komentáře (76)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

    Aloha     před 14 lety 06.02.2010 13:39 |  
    0 0

    Tak já ještě pořád doufám, že nějaké jméno přibude i když šance už je asi malá. Pokud by byl M. Cerny schopen odehrat alespoň 80% zápasů na jaře, tak si myslím, že ani není třeba přivádět nějakého středního ofenzivního založníka, ale všichni víme jak je to s jeho zdravím.

    • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

      denydzlSKS     před 14 lety 06.02.2010 13:58 |  
      0 0

      já myslim, že to takhle docela stačí...

      • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

        mart     před 14 lety 06.02.2010 14:47 |  
        0 0

        Ohledne M. Cerneho( .... prave jsem dokoukal prvni pulku liverpoolskeho derby) me napadlo, kolik minut by asi nas borec vydrzel na place proti tem "hordubalum". Dekuji panu Capkovi za jeho slovo. Jine me pri pohledu na anfieldsky zamlzeny travnik nejak nenapadlo. Este, ze ja uz fotbal nehraju, au.mart

        • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

          denydzlSKS     před 14 lety 06.02.2010 14:52 |  
          0 0

          některý ty zákroky jsou fakt šílený, to si až říkám, jestli jim to zato stojí...já mám rád zápasy, kde je nasazení, důraz, atp., ale tohle už snad ani neni důraz, vždyť tam kdyby byly tři zlomený nohy tak se nikdo nemůže divit. že jim to zato stojí...

        • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

          Khadgar     před 14 lety 06.02.2010 14:52 |  
          0 0

          Hehe, kdyby byl na místě Pienara, tak by šel ze hřiště už ve třetí minutě :-D
          Jinak teda ten Květák je slušný prase, jak tam kopnul Kuytovi míš do obličeje...Každopádně zápas zajímavej, tyhle vyhecovaný jsou nejlepší :-)

  2. Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

    tantalos     před 14 lety 06.02.2010 15:08 |  
    0 0

    Věková struktura tohoto týmu je relativně slušná.
    Když vezmu hráče do pole a rozdělím je podle věku a obvyklého postu, vypadá zhruba takhle:
    Zkušení: Hubáček, Krajčík, Vomáčka,-- J. Černý -- Vlček, Šenkeřík (6),
    Ideální věk: Kopic, Trubila, Kaufman -- Hloušek,Trapp, Ragued, Janda, M. Černý, Grajciar, Vasiljevič, Kysela -- Naumov (12)
    Mladoši: Mikula, Hošek, Mareš, Lafrance -- Koreš, Duranski,Vaněk-- Ivanovski, Tecl (9)
    Ve srovnání se strukturou mužstva, které hrálo na podzim, je tedy vidět omlazení a ochotu (z nouze ctnost?) zařadit do áčka mlaďochy. Ve srovnání s bývalým stavem lze tedy vidět cosi jako koncepci či přinejmenším pokus o ni.
    Bohužel podstatně hůř by dopadlo rozdělování hráčů do tří skupin podle kvality - tedy na hráče schopné sehrát slušný zápas proti Arsenalu - na hráče schopné běžně přehrávat Spartu a uhrát titul - a na hráče schopné sehrát vyrovnaný zápas proti Střížkovu.
    Další potíž je ve vysoké míře "zraněnosti", která běžně může tvořit až 30 procent.

    • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

      denydzlSKS     před 14 lety 06.02.2010 15:20 |  
      0 0

      já bych teda hlouška a milana černýho zařadil do tý skupiny mladoši;-)
      a s těma zraněnýma to asi (zatim) nebude tak hrozný, protože podle zlámala hráči trubila, vaněk a koreš nenastupovali, kvůli umělce.

    • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

      quelhar (admin)     před 14 lety 06.02.2010 15:34 |  
      0 0

      Mozna kdybys rozdeloval do skupin podle kvality na skupiny, ve kterych je druha odlisna od prvni a mezi druhou a treti neni dira, do ktere pada 98% hracu v lize, tak by to dopadlo lepe :o)

      • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

        Bulldock (přítel SN)     před 14 lety 06.02.2010 17:00 |  
        0 0

        Taky mi to tak nějak přijde. :)

        • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

          Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 06.02.2010 17:42 |  
          0 0

          Dobrý podvečer přeji Vám všem,
          naučil jsem se přijímat věci a vše okolo naší Slávie s tím, že trpělivost je to prvořadé, co mě teď čeká. Jsem optimista a tak doufám, že se ten základ a chuť posledních podzimních zápasů přenese i do jara a to i snad vzhledem k tomu, že jsme prostě mančaft omladili.
          Abych Vám řekl upřímně, tak si radši opravdu počkám na to, jak se s tím popasujeme na jaře, než abych tu "brblal" nějaké pitominy a pak tu psal ty plky ve smyslu "já Vám to říkal".
          Ty nejapnosti a bulvárnosti Spartu už jsem se naučil brát tak, že se útrpně usměju a říkám si, kam až může zajít ta novinářská chuť si vymyslet cokoliv, jen aby se ten plátek četl. Trochu mi při tom vadí asistence V.Šmicera, neřekl jediné slovo na ty bulvární plky, asi snad proto, že v tom jede jeho tchán lampasák "Vízek".
          Liverpoolu jsem fandil, a jsem rád, že vyhrál. Pokud šel Kariakos ven, tak měl jít Fellini taky a Penair za ten zákrok na Marcerana měl jít taky ven. Pic kozu do vazu. Marte, kde si seděl? :-)).
          Tak se začínám pozvolna těšit na ligu do Edenu, už zase začínám cítíit to správný mražení. Jak jsem byl před týdnem víc smutný, tak jse si udělal sám v sobě pořádek, na pár věcí jsem se zeptal a protože jsem dostal vcelku logické odpovědi a zhodnocené možnosti Slávie a vedení, tak vím, že to asi jinak nešlo. Pouštět se do nesmyslného utrácení asi nejde a rezervy na další sezony se musí dělat už teď. Teď se prý bojuje o toho příbramského hráče a Steaua dala laťku dost vysoko. Uvidíme. Sokrates55

          • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

            Barlblog     před 14 lety 06.02.2010 18:27 |  
            0 0

            Zdravím Sokrate.
            Jsem rád, že jsme se oba vrátili do optimistických kolejí. :-)

            Pokud je pravda co se tvrdí, tak je Štochl v naší situaci ztráta peněz. Bojovat se Steauou by se vyplatilo u Dreksy, Hořavy a jiných super-talentů.

            Jsem sice jak kolovrátek, ale nezjistil jste, jestli se náš klub zajímá o nějaké(ho) záložníka/y? Zrovna to by mě zajímalo asi nejvíce. Já vím, že se nesmí ani naznačovat, ale... ;-)

            • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

              Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 06.02.2010 19:11 |  
              0 0

              Dobrý podvečer a nebo už vlastně večer,
              příchodem Mata Ivanovskiho a zkouškou Lafranceho je příchod nových hráčů pro jaro vyčerpán........ Do zálohy se nic nového neurodí, ale na druhou stranu, pojďme to zkusit s tím, co tam už máme. Pokud se M.Černý, Janda,Grajciar, Raqued,Duranski,Vaněk a Hloušek budou opravdu snažit, tak tam sílu docla slušnou máme, jen tam chybí někdo, kdy by ty mladý kluky kočíroval. Uvidíme.
              Ivanovski bych řekl, že je spíše také záložník, zrovna tak jako Adam může být spíše vepředu. Spíš mi docela "sejří" Šenkeřík. Pořád to drbe a vymýšlí "blbiny", po jeho ztrátách míče bych mu někdy jednu vrazil. Nedivím se, že byl na něj KJ docela v pátek ke konci zápasu nasr....nej.
              Ten francouz mi někoho svým stylem připomíná, po několika nesmělých a trochu nervozních zásazích se pak při tom jednom velmi dobrém obraném zákroku docela chytil a nebylo to tak špatné. Pokud budu porovnávat jeho a Honzu Hoška, tak si myslím že u francouze byla vyrovnaná hra hlavou i nohou a jevil se mi víc fotbalovější. Ale to je jen můj názor. Kopic byl nakonec asi nejlepší příchod. Ale jak říká, budu prostě fandit do úmoru a třeba se "nám" to podaří poskládat a zabojujem. Sokrates55

          • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

            mart     před 14 lety 06.02.2010 18:58 |  
            0 0

            Doma sem sedel, ...a lezel. Skolila me choroba :), ... ale ja na tydle vypjaty zapasy chodim jen kdyz "musim". Tantalos zminuje muj oblibeny Arsenal, ... bohuzel, zitra budu muset fandit proti nim (ac nerad). Raci at je prvni Chelsea, nez United. (je to asi jediny klub, kde bych fandil i Sparte ( ale uz ne Dukle :), kdyby proti nim hrala, tak proto). Predem se za to omlouvam :), a zdravim.mart

            • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

              Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 06.02.2010 19:16 |  
              0 0

              Ahojky Marte,
              tak Ti přeji brzké uzdravení...... United taky moc nemusím, ale Rooney je třída, to musím uznat. A docela jsem tušil, že z toho Naniho roste nový Ronaldo, a ono ejhle ... je taky dobrej..... Dukle jsem nefandil nikdy, ale pana Masopusta si vážím. Táta kamarádil s Vacenovským, ale to víš, jako slávista ho "mydlil" jak se u mlynářů říkalo "imrvére".
              Tak to vylež a ať si na jaro fit.......:-)) Sokrates55

              • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                ElvisPresley     před 14 lety 06.02.2010 19:22 |  
                0 0

                Sokrate,pokládal jsi včera nějakou otázku Mr. Directorovi?

                • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                  Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 06.02.2010 19:49 |  
                  0 0

                  Ano Elvisi,
                  byla skoro totožná s dotazem Mirrose o vývoji situace a pohledávek Enicu a i vstupu Slávie do majezkové učasti na stadionu v Edenu.
                  Odpověděl a tím i eliminoval některé trochu zavádějící informace až o 600 mil. kč dluhu, což už jsemani radši tady nekomentoval, zrtovna tak jako to, že potvrdil vcelku normální vztahy s Esidem a také to, že v současné době má Slávia i pohledávky vůči jiným subjektům a ty také nejsou malé. Co se týče majetkové účasti, tam chápu to, že strategie se nevynáší, a on(P.Doležal), respektoval mlčenlivost. Sokrates55

                  • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                    ElvisPresley     před 14 lety 06.02.2010 21:59 |  
                    0 0

                    Já pokládal takovou velkou čtyřotázku a odpověď pouze na první z nich. Zbylé nezodpovězené z toho čtyřbalíku jsou tam napsané v rozhovoru, tak snad v odpovědi offline. Škoda, moc mě to zajímalo. Ovšem nesdílím všeobecnou radost z těch čísel, neboť je jisté, že "ven" nemohlo jít všechno a výše závazků nemusí odpovídat sdělení Mr.D...

                    • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                      Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 06.02.2010 22:41 |  
                      0 0

                      Pokus se Elvisi uvažovat trochu jinak,
                      proč nevěřit P.Doležalovi a pořád vyrábět nějaké další jakobynejasnosti. P.Doležal je si přeci vědom, že nám odpovídá veřejně, a proč by se shazoval nějakou lží či klamáním. Navíc on si jako právník velice dobře uvědomuje, pokud by jeho odpovědi byly klamavé, že by ztrati jakákoliv kredit slušného chlapa, a já ho za slušného považuji, mám k tomu své důvody. Přeci se nechceš pohybovat na úrovni např. novinářů z deníku "SPART".
                      To by mě na Tebe moc mrzelo. Zkus více věřit lidem, kteří do Slávie už dali dost práce a peněz. Vím, taky mi třeba všechno nevoní a udělal bych něco jinak, ale pokud mohu vidět, že Slávia byla vyvedena z červených čísel, hrajeme na stadiounu, který nám nepostavila žádná vláda a papaláši a poctivě si za jeho užívání platíme (doufám, že snad jednou bude i za slávistické majetkové účasti), tak já jim budu věřit.
                      Sokrates55

                      • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                        ElvisPresley     před 14 lety 07.02.2010 09:27 |  
                        0 0

                        Hezkou neděli Sokrate, zajímaly mě věci jako je síň slávy, socha Pepiho, lepší ologování a majetková účast v Edenu. Škoda, že tomuto se vyhnul. Jinak mi není stále jasné, proč se dva subjekty, které se před dvěma lety dohodly NAJEDNOU soudí..Soud je až krajní řešení, lze to udělat řízením smírčím atd...A soud je tedy dle slov Mr.D. v trvání, tak proč NAJEDNOU taková finanční opatření...To mě na tom trápí...A také jeho nejasné vyjádření o setrvání KJ..Já KJ přeji, chci, aby byl ve Slavii dlouhodobý trenér, koncepce a klid na práci.

            • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

              bongor     před 14 lety 06.02.2010 22:19 |  
              0 0

              ahoj marte,Sokrate a všichni.S tou Tvojí nemocí marte je to nějaký
              vážnější,když už bys fandil sraltě.měl by sis to pohlídat,abys nakonec neskončil na toaletný mezi vlajkonošema.Tak to byl pokus o srandu,doufám že Tě to nijak nenaštvalo.Já tedy mám pořadí oblíbenosti mužstev:1.sralta 2.Chelsea 3.Real Madrid
              4.Manchester City 5.Bayern.Já jim říkám maminčini mazlíčci a nemám je rád.

              • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                mirecek1111     před 14 lety 06.02.2010 23:30 |  
                0 0

                Já třeba Chelsea a Manchester city rád mám. Vlastně jim dvěma v Premier league fandím. Naopak MU rád nemám, a Fergussona taky ne, už jenom kvůli těm jeho jízlivým kecům směřovaným právě třeba teď k Manchesteru city.
                Jako co je na tom špatného, že si je koupí nějaký multimilionář a pak zkoupí to nejlepší co v Evropě je. Takové peníze se rozmělní mezi všechny další kluby v Evropě a pak z toho žijou všichni. Můžou se budovat treninková centra a fotbal se celkově dále rozvíjet.
                Jasně, že by bylo nejlepší, kdy takové "zbytečné" peníze boháčů dostávaly děti v Africe ale taky existuje 100 horších způsobů, kde je utopit, než ve fotbale.
                A Fergusson se pak rozčiluje, že mu přičmoudlý chlápek s ručníkem na hlavě přeplácí "jeho" posily..

                • United

                  Mac     před 14 lety 07.02.2010 00:08 |  
                  0 0

                  Tak abych to tady trošku vyvážil, já mám Manchester United i sira Alexe Fergusona rád, hlavně tu legendární sestavu, která vyhrála treble v roce 1999. Přál bych si finále LM Manchester vs. Real Madrid, to jsou mé nejoblíbenější kluby - samozřejmě až po Slavii a Slavii B. ;-)

                  • Re: United

                    mart     před 14 lety 07.02.2010 10:26 |  
                    0 0

                    Ale jo Mac, jsou dobry, to je bez debat, ... i kdyz maj 700 milionu dluhu (naprotitomu Slavia ma jen 3 :).
                    Jen me mrzi kdyz porazej Arsenal na Emirates se sestavou, no s takovou jakou nastoupili. 3 hvezdy. V.d.Sar, Evra a Rooney. Dva slusny mladici (Rafael a Evans). 4 prumerny hraci (Scholes - za zenitem, i kdyz prevazne dost dobrej, Carrick - mohutne precenovanej - na prvni ctyri tymy nema a nikdy mit nebude, Nani, o.k. v tomhle zapase zazaril, ale casto je neviditelnej a Park (ten ma prumer uz ve jmenu, ostatne vetsina jeho krajanu se tak taky jmenuje), a nakonec dva zoufalci. Wes Brown a Fletcher. Je to hruza. A jeste vetsi hruza je, kdyz to staci na Arsenal :(. K Realu Ti nic nereknu, .... ponevadz nic nevim :).mart

                • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                  EdCable     před 14 lety 07.02.2010 05:08 |  
                  0 0

                  Vis, kdyz jisti milionari ze Slovenska preplaceli v ramci Sparty temer vsechny domaci "hvezdy", tak ja jsem v tom zadne plus pro zbytek ligy nevidel. Jiste, v ramci PL je to neco jineho, ale takhle obecne se slovy, ze se penize pak "rozmelni" mezi ostatni, to jsou ty samy kydy, ktery pouzivala nase konkurence. Houby, trikrat velky houby, lize jako celku to nepomohlo, jenom tomu konkretnimu celku.

              • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                urs (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 00:22 |  
                0 0

                ahoj, taky přispěji troškou do mlejna :-))

                Sparty jsou pro mě tyhle:

                1. ta česká nejstrašnější

                2. ManU

                3. Real Madrid

                4. Bayern Mnichov

                5.6.7...?? to už je jedno, další země mě nijak netankujou :)

                urs

                • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                  DrFe1     před 14 lety 07.02.2010 15:39 |  
                  0 0

                  Body 1, 2 a 4 - souhlas, u Realu to není tak jednoznačné, ty mi tak moc nevadí, ale asi máš pravdu, že tam taky patří.

                  • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                    urs (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 15:48 |  
                    0 0

                    real byl (a je?) protěžovanej stejně jako naše super sralta.., patří tam jednoznačně :-)

                • Re: Náznak koncepce tu je. A co kvalita?

                  slaviator     před 14 lety 07.02.2010 20:20 |  
                  0 0

                  Sparta, ManU, Real, Bayern a ACM

  3. ad Brabec

    slaviator     před 14 lety 06.02.2010 18:24 |  
    0 0

    Dneska kvalitní příprava na ligu, zavinil penaltu... Erichu, Erichu, jen tak dál...

    • Re: ad Brabec

      madlenka     před 14 lety 06.02.2010 20:36 |  
      0 0

      Ty to tomu Erichovi ve sraltě vysloveně přeješ, že? :-))

      • Re: ad Brabec

        slaviator     před 14 lety 06.02.2010 22:52 |  
        0 0

        jako KAPITÁN prostě do Sparty nikdy, NIKDY, neměl chodit. A když už tam je, tak nejlíp udělá, když každej zápas vyrobí nějakou tu penaltu, dá si vlasťnáka...

        • Re: ad Brabec

          wector     před 14 lety 06.02.2010 23:45 |  
          0 0

          Tak kapitán byl víceméně kvůli tomu, že byl dostatečně starej, zkušenej a nastupoval v základu. Byl u nás dva roky, z toho se mu povedl jen ten první, takže třeba já nemůžu říct, že by mi nějak přirostl k srdci nebo mě jeho odchod mrzel. Ať si je ve Spatě, mohli dát šanci tomu Hejdovi a třeba na tom něco trhnout, takhle je to jistota. On Brabec nestíhal už poslední rok u nás, hlavně na jaře to byla tragédie. Když si vzpomenu, jak nakopávanejma míčema zakládal spoustu protiútoků soupeře, tak se musim smát, když si přečtu, že má Spartě pomoct jeho "kvalitní rozehrávka".

          • Re: ad Brabec

            slaviator     před 14 lety 07.02.2010 00:37 |  
            0 0

            No, vtipný bude i to, až začne před každou standartkou diskutovat pět minut kdo ji kam má kopnout a bude od nich odstrkovat třeba toho Zemana nebo Žofčáka... S tou rozehrávkou máš pravdu, nestíhal, vzadu si to šolíchal se Sucháčem a pak dlouhej nákop do území nikoho... Každopádně ať tak či onak, výkony tu měl hrozný na jaře, už na podzim to nebylo ono, ale byl tu kapitán - a je jedno zda proto, že byl jeden z máal starejch, zkušenejch nebo pro jiné důvody jako kamarádství s Doležalem nebo já nevím co, prostě jednou tu byl kapitán a přes to vlak by jet neměl. Kdyby kapitánem nebyl on, ale Vaniak nebo držák Hubáček, tak ať si Brabec jde kam chce, je to žoldák, kterej za deset let vystřídal deset klubů... (nebo jedenáct snad dokonce), takže by to jen zapadalo do mozaiky. Ale byl tu proboha rok a půl kapitán, v léět křepčí na oslavách a pak po půl roce je ve Spartě? Když s ním jednala Sparta už v zimě, tak zůstal v rozjetý sezoně u nás jen proto, že jsme mu nabídli víc?

            • Re: ad Brabec

              wector     před 14 lety 07.02.2010 10:03 |  
              0 0

              Jeho zimní jednání se Spartou byl podraz, proto jsem rád, že je pryč a klidně i u rudochů. On tam neskončil nejspíš proto, že dřív sehnali Hubníka než se s ním dohodli. Mě by nasralo, kdyby tam jednou skončil třeba Suchý, Švec nebo Necid, tzn. odchovanci, co u nás dostali velkou šanci a díky tomu si mohli vykopat zahraniční angažmá (byť Necid si na svou šanci musel dost počkat), nějakej Brabec, kterej nám na rok pomohl, ať si jde kam chce. Pokud udělá pár chyb v prvních zápasech, tak ho sparťani sežerou, jestli něco umí, tak být svině a pobyt u nás mu nezapomenou.

              Ale přijde mi divný, že naši hráči choděj diskutovat na Toaletnou, stejnej průběh to mělo i před lety u Petrouše, taky už se tam promenádoval dokonce před televizní kamerou a nakonec zůstal, byť tehdy Sparta byla objektivně lepší a hlavně měla prachy.

          • Re: ad Brabec

            bongor     před 14 lety 07.02.2010 08:05 |  
            0 0

            wectore, Chovaněc měl pravdu.Brabec má opravdu kvalitní rozehrávku,doufám že z ní vytěžíme pár pěknejch gólů.Děkujeme předem.

            • Re: ad Brabec

              DrFe1     před 14 lety 07.02.2010 11:07 |  
              0 0

              Chovaniec z Dolních Kočkoviec :-ú

        • Re: ad Brabec

          TKutnik (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 01:24 |  
          0 0

          No a proč by tam neměl chodit? Ze Slavie byl vyhozenej, je to profesionální fotbalista, tak jde prostě za nejlepší nabídkou z pohledu financí. Na tom nic divnýho neni

          A pokud jde o téma Brabec a Sparta, tak mě osobně ani jedno absolutně nezajímá...Já teda nechápu, že pořád řešíš takovýhle kraviny :)

          • Re: ad Brabec

            slaviator     před 14 lety 07.02.2010 01:30 |  
            0 0

            Kdyby nebyl ve Slavii rok a půl kapitán, tak klidně ať si jde kam chce. Ale být kapitán ve Slavii by mělo znamenat, že do Sparty nepůjde. A naopak. Měl nabídky z Boleslavy, Teplic. A ve Spartě asi přece jen nemá lepší plat než měl v Turecku, kdyby ho zajímala ta finančně nejlepší varianta. Nehledě na to, že kolik milionů jsme mu museli vyplatit my, takže se nemusel teď hnát za každou korunou... Ne, fakt, jako exkapitán Slavie do Sparty chodit neměl, leda že nemá v plánu sázet proti a sem tam si tam šoupnout vlastňáčka. Možná by mohla nějaká sázková kancelář vypsat kurz, zda ve Spartě dodrží smlouvu. No, při tom, kolik vystřídal klubů, by to byla docela asi slušná pravděpodobnost, že nedodrží...

            • Re: ad Brabec

              EdCable     před 14 lety 07.02.2010 05:30 |  
              0 0

              Clovece, dokud nebude mit blby kecy ala Poborsky, tak je mi to uprimne jedno. Pokud se bude chovat stejne jako ten primitiv, tak ho s chuti vypiskam. Ale jinak? Byl tady vudci postavou a odvedl v tomto smeru sakra dobrou praci v boji o dva tituly. Dokud se bude chovat a vyjadrovat jako normalni clovek, nijak mi nebude ve Sparte prekazet. To vubec neznamena, ze bych mu v tomto klubu fandil! Jenom normalne respektuju jeho rozhodnuti. Ze je zoldak snad kazdymu bylo jasny.
              Jinak pri pohledu do historie, tak nas nejlepsi strelec vsech dob a nejvyraznejsi postava sve ery, Honza Kosek, taky rok hral za Spartu. A taky se z toho snad nezblaznime. Jiny priklad spartansky kapitan Jan Vanik v roce 1916, nebo pozdeji Pepa Silny ci Jirka Peska. Z nedavne historie snad muzu zminit spartanskou ikonu Vaclava Jezka na pozici naseho manazera nebo treba Patrika Bergera, ktery k nam sel, ac rozeny spartan. Zkratka i takove prestupy vyznamnych playeru se odehraly a je silne kratkozrake rikat "tenhle jo a tenhle uz ne".

            • Re: ad Brabec

              bongor     před 14 lety 07.02.2010 08:11 |  
              0 0

              Pro mě je to taky jasná záležitost.Poslechni si kované sralťany,každej řekne,že by do Slavie nikdy nešel.Když to vezmu bez emocí,takje jasný
              že dvojnásobně během půl roku vyhozenej hráč sraltě i v její bídě asi moc nepomůže.Podle mě to celé je jenom provokace,koupili by i slávistu s dřevěnou nohou,jen aby nás vytočili.A to se jim podařilo.
              Celou situaci vyhrocuje,že u nás dělal kapitána.Nemá ale cenu se o tom dál moc bavit.Doufám,že se jim ten kauf"pořádně vyplatí".

              • Re: ad Brabec

                Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 10:47 |  
                0 0

                Dobré dopoledne v neděli Vám všem,
                chlapi, buďme nad věcí a neřešme to. To je už prostě pro nás uzavřená kapitola a nebudem Ti, co jí otevírají. E.Brabec prostě nedostal od nás jízdenku na další sezonu už v létě minulého roku. Nedostal ji z nějakých důvodů a můžeme se jen dohadovat proč. Nebudu ho ani urážet (a taky proč?) a nebudu ho ani litovat (a taky proč?). To se spíš budu snažit povzbudit naše kluky v obraně a věřit jim, že si máknou a zabojují. Pořád tu někdo stírá Romanovse, ale zatím byl jediný z brankářů, který ve mě nevyvolal nějakou obavu. Diviš při tom přáteláku byl nejistý a dělal tam s Hoškem pěkný skopičiny. Hanuš mně ovšem taky neuchvátil (nějak nám trenér u brankářů spí na vavřínech) a tak dvojkou a třeba i jednotkou může být Martin. Vůbec se mi zdá, že bychom měli vyzkoušet toho dlouhána, co chytal na halovém turnaji před vánoci. Ten se mi docela zamlouval, ale musel bych se vrátit na webu do vánoc, abych Vám řekl to jméno. Quelhar to bude určitě vědět. Byl to myslím dorostenecký reprezentant. Jinak máme dost mladých a to se mi líbí, to mi trochu spravilo chuť.
                A jen pro dodání toho merita věci, už teď je jasné, že Brabec Hubníka nahradit nemůže a je to jasné všem sparťanům jen ne soudruhovi Chovancovi. A s Příbramí se jednat asi nedá normálně, protože soudruh Starka si taky nevidí do "huby", takhle vyhnat cenu 19 kluka na nesmyslných 25 mil. To mi hlava nebere. Sokrates55

                • Re: ad Brabec

                  Eluin (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 10:59 |  
                  0 0

                  Brabce bych už také neřešil. Podle mě Spartě zrovna dvakrát nepomůže a po sezoně se možná bude pakovat zase pryč, možná ne, ale nám to může být celkem fuk.
                  S tím Štochlem mi to moc jasné není, podle mě už ani dalšího stopera moc nepotřebujeme (a domnívám se, že Štochlík je primárně stoper). Od známého, který měl kontakty na dorost v Příbrami jsem slyšel, že to žádný velký zázrak není. Je prý ale pracovitý. 25 mil. je ale nepřiměřeně předražená cena - na poměry GL. Takže znovu tvrdím, nepořizovat. Stopera mohou odehrát: Vomáčka, Hošek, ten nový Francouz (jméno si stále nemohu zapamatovat...), Kopic (ten má asi jistý základ), plus v případě nouze i Hubáček. Štochl by podle mého názoru (ale moc často jsem jej hrát neviděl) seděl na lavičce. To by zase bylo řečí, že kupujeme hráče za takové hříšné sumy jen na střídání. Určitě by pak bulvár Sport odněkud získal zprávu, že KJ měl jisté pletky se Štochlovým manažerem :-).
                  p. s. A nezapomeňme - dobrou chuť k obědu. Je to jen fotbal..

                  • Re: ad Brabec

                    Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 11:33 |  
                    0 0

                    Dobré skoropoledne,
                    děkuji Vám za přání k nedělnímu obědu. Také přeji všem, podává se dnes jihočeská kulajda a smažené kuře s pečenýmbramborem a dýňový kompot. Ale přiměřeně, jo a samozřejmě trochu plzeňského.
                    Uvidíme jak se to se Štochlem vyvine. Ale věřím, že už do toho také nepůjdem, to by se muselo nějak otočit, aby se to dostalo zase do nějaké normální, únosné roviny. Ještě jsem chtěl odpovědět Elvisovi, jestli se všimnul, že je to stav vyrovnání dluhu, který byl z doby maj.podílu Enicu a ten dokonce sjednával ještě p.Leška. Při koupi svých podílů vlastníky, které zastupuje p.Rosen s p.Doležalem už jiná varianta nebyla. Během dvou let uplatili chlapi skoro 90 mil kč. A vlastně bych nemluvil o dluhu. Je to vyrovnání podílů z majetku tehdy postaveného a spočteného. A nechováme se jako dlužníci, ale jako nový majitelé, kteří své povinnosti plní. A to s tou síní slávy, to štve možná Doležala víc než nás, ale to se snad v brzké době taky vyřeší. A klidně mi dejte "naprdel", že jsem fantasta a nenapravitelný optimista. Já jsem si zažil daleko horší průsery se Slávií a jak už tu někteří také svůj postoj vyjádřili, tohle já "rudejm" nikdy neodpustím. To mají u mě schovaný a já jsem rád, že to bude pokračovat, alespoň u nás v rodině. A nijak se za to nestydím, zrůdám se odpouštět nemá (ale smrt provolávat nebudu) :-)).
                    Sokrates55

                    • Re: ad Brabec

                      ElvisPresley     před 14 lety 07.02.2010 11:50 |  
                      0 0

                      Já vím Sokrate, ale proč ten soud, když splátkový kalendář běží již několik let. Něco se přihodilo a má to důsledek v této zimní přestávce...Ztratili jsme své pozice, tvrdě vydobité, z nového stadionu bohužel takový marketingový tah směrem k fans nebyl, promo akce rovněž váznou...Doba hájení je již také pryč..Sparta měla své výkonnostní pětiletky, my tu naši přervali teď v zimě. Jak jinak si vysvětlit slova KJ v rozhovoru.Najednou mu nechat odejít několik hráčů, v rozehrané sezoně, kde jde o poháry..po neúspěchu přijde reflexe Mr.D. (slovní) a k ničemu to zas nepovede...Připadá mi to, jako spor několika kohoutů z nichž nechce ustoupit ani jeden..

                      • Re: ad Brabec

                        quelhar (admin)     před 14 lety 07.02.2010 11:59 |  
                        0 0

                        K tomu stadionu - nevim, jake jsi mel predstavy. Ale fakt, ze na Slavii jsou nejvyssi navstevy, prestoze ma nejdrazsi vstupne, hraje ve stredu tabulky a neporada zadne akce typu "vstup za kupon ve Sportu za 12 Kc", jako je zvykem na Letne aspon dvakrat za sezonu, je pro me dukazem, ze stadion se prodal fanouskum pomerne dobre. Ti si zvykli tam chodit a libi se jim tam. Neni to u nas jako na Bazalech, kde "nejlepsi fanousci" chodi jen kdyz se hraje o titul a jinak na bezny zapas prijde kolem peti tisic. Neni to u nas jako na Letne, kde navzdory hre o titul chodi srovnatelny pocet lidi za skoro polovicni vstupne jako na Slavii.

                        • Re: ad Brabec

                          ElvisPresley     před 14 lety 07.02.2010 12:06 |  
                          0 0

                          Ahoj Quelhare, rád si čtu Tvoje příspěvky,jsem rád, že ses vydal touto cestou. Jde mi o objekt Edenu jako celek. Škoda, že v něm není klubová restaurace obklopená poháry, odznaky, portréty atd..Něco, jako byla stará restaurace v Edenu, ale o 100% reprezentativnější..Tam by se scházeli fans s hráči, utužovala se parta a společenství, pořádaly autogramiády, besedy....Já stále doufám, že třeba tento prostor vznikne za pár let např. místo Mc Don....Návštěvy jsou fajn, ale chybí doprovodný program, soutěže atd...A prostředí v Edenu tomu nahráná výborně..Je to na delší debatu, spíše ústní..

                          • Re: ad Brabec

                            quelhar (admin)     před 14 lety 07.02.2010 12:22 |  
                            0 0

                            Jasne, stadion by mohl vypadat daleko lepe a hlavne spojitost s domacim tymem by mohla a mela vypadat uplne jinak nez v soucasnosti. Ale realita (jsem presvedceny, ze predevsim ta financni) je proste v soucasnosti trosku jina. A stejne jako Sokrates nepochybuju, ze to trapi nejen nas fanousky, ale i predstavitele klubu. Ze oni by take chteli videt Eden v cervenobilem. Ja jsem v tomto smeru optimista a verim, ze se toho dockam nejen ja, ale i starsi generace nez jsem ja :o) Zatim je na stadionu proste videt, ze pri jeho stavbe nepritekly penize z verejneho sektoru a tak se jeho vizualni podoba musela prizpusobit ekonomicke realite.
                            Verim, ze se dockame Sine slavy a nejakym zpusobem si na stadionu budeme moci pripominat slavne postavy nasi historie, Bicana, Planicku nebo Veseleho. Mozna to bude jeste chvili trvat, ale jsem optimista. Myslim a doufam, ze za pet let bude Eden vypadat trosku jinak nez vypada dnes, uz treba co se tyce parkovaciho domu za protilehlou tribunou.

                            A co se tyce doprovodneho programu, docela by me zajimalo, jakemu procentu lidi takova vec doopravdy chybi. Mi treba vubec. Ja rad prijdu o pulhodiny driv a klidne tu pulhodinu stravim koukanim na nase hrace, jak se rozcvicuji, odhadovanim zakladni sestavy (pripadne se proste pres mobil kouknu na web a prectu si ji :o)), ctenim Polocasu. O prestavce se kouknu na zapas deti a po dekovacce odchazim. Ale jak rikam, neumim odhadnout, jestli takova vec muze mit vyznamnejsi vliv na navstevnost a spokojenost divaku.

                            • Re: ad Brabec

                              ElvisPresley     před 14 lety 07.02.2010 12:32 |  
                              0 0

                              Měl jsem namysli dělat domácí zápas jinak. těžit z nového stadionu, z toho prostoru. Ne pouze dvě hodiny..Jeden čas chodili hráči po zápase do VIP, kde si s nimi sponzoři povídali o zápase, tak bych nebyl proti, kdyby se to opět zavedlo, sponzor je důležitý a přináší peníze. nebo po tréninku vyhradit pravidelný čas (15minut) na setkání hráčů s fanoušky. Společný oběd týmu v klubové restauraci, klubovna ve stadionu, aby hráči brali stadion nikoli pouze jako tréninkový či zápasový prostor, ale jako součást jejich práce..trávili v něm více času.Před časem toto zavedl Straka v Teplicích a osvědčilo se to..jednoduše více splynout. Dělat to jinak..pokud má hráč volno a neví, kde jej trávit, tak ať si zajde do Edenu, do klubovny, nebo na masáž či do vířivky, nebo za týmovým psychologem či posedět s "dědky" do klubové restaurace nebo se začíst do klubové historie v síňi slávy..je to na delší debatu, tohle jsou pouze zlomky možného..

                          • Re: ad Brabec

                            Barlblog     před 14 lety 07.02.2010 12:27 |  
                            0 0

                            Na takovéto investice, potřebuješ peníze v řádu milionu. Určitě se nikdo nebude hádat, že na stadionu je co zlepšovat, ale finanční prostředky viditelně schází + Stadion není tak uplně pod kontrolou Slavie, jako klubu...

                            Mimo téma: Docela mě zarazila částka 25 milionů za Štochla. Jsou to humoristi, zvlášť v době, kdy i kluby z finančně silných regionů šetří. Doufám, že o tom vedení neuvažuje. Když už by chtěli vyhazovat milion Euro, můžou koupit Jirsáka z Wisly Krakov. To by mě udělali velikou radost. :-)

                            On možná ani milion Euro nestojí...

                          • Re: ad Brabec

                            Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 12:37 |  
                            0 0

                            Já k tomu jen Elvisi mohu dodat pouze co vím,
                            Totenham Hotspur a jeho vlastník Enic je docela v krizi, protože a to nevím zcela přesně, byla součástí prodeje splatnost podílů (a ne dluhů, jak rádi okamžitě napsali ve Spartu) nějaká doba. Ta byla pro naše nové majitele příznivější. Protože se však podařilo prodat Necku, Tavareze a ještě několik dalších hráčů a navíc se povedlo postavit stadion (a jak Quelhar správně píše, chodí dost vysoké návštěvy -tuším, že návštěvy za období červenec 2008 až červen 2009 daly dohromady tj. včetně pohárových návštěv zhruba cca 56 mil. Kč) a Slávia vydělávala, tak to asi bylo příčinou toho, že se zřejmě uplatnila z dohody doložka o rychlejším způsobu splátek, protože se nám prostě finančně dařilo líp. Ale spíš se zkus zaradovat nad tím, že máme pokrytý i příští rok a i další vypadá nadějně. Měli bychom Slávii pomoci tím, že budeme chodit na fotbal a naplníme stadion. Ač se to nezdá, tak těch 9-10 tisíc fandů, to je pro Slávii živá voda, nejen pro hráče že nás slyší. A že nejsme s něčím spokojeni, to je sice pravda, mohlo by to všechno fungovat líp od občerstvení až po odbavení při příchodu (i to se už zlepšilo). A pokud ke všemu tomu přistoupíme s pokorou a vírou pomoci klubu, tak se nám to vrátí a nejen nám, ale i celé Slávii.
                            Sokrates55

                • Re: ad Brabec

                  GeorgK (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 11:32 |  
                  0 0

                  Je zajímavý, že se nikdo nepozastaví nad opačným transferem Rajnocha do Turecka, aby řešil defenzivní starosti Ankaragücü. A nad postavou manažera co tento transfer realizoval. Tou je osoba manažera obou hráčů p. Zíka. Ten si dozajista mne ruce, ale co tomu říkají hráči, speciálně Brabec je otázkou. :) Ono to s jeho výkoností asi nebude tek horký, a i naše verze o koncepci může být blíže pravdě než se zdá ;)

                  • Re: ad Brabec

                    MarHud     před 14 lety 07.02.2010 12:26 |  
                    0 0

                    Ještě před rokem,když jsem pročítal Vaše diskuse,tak byl pro Vás Erich Brabec ten pan nepostradatelnej,nejlepší stoper a blablabla...Potom následovalo úplné zděšení po jeho vyhazovu,čtvrcení Kadla Jábulíma a já nevím co ještě.Po opravdu pravdivém vysvětlení o jakési nové koncepci jste jako stádo EB zavrhli a nyní se o něm vyjadřujete jako o největším zrádci na světě.Najednou vlastně prodával zápasy,hrál špatně atp.Tohle je ale opravdu k smíchu.Vy nejspravedlivější ve vesmíru,vždyť Vy ani nevíte,kdo Vás vlastní nebo nevlastní,jestli se jmenujete Slavia,Slavie nebo dokonce Slávia.Ten kdo se spokojil s vysvětlením vyhazovu EB ze Slavie je ubožák.Já jsem kupříkladu slyšel,že EB někomu z vedení jebal manželku a proto musel ze dne na den odejít,no nevím.Mě jenom stačí se podívat na soupisky a jsem klidnej.Stoperská dvojice Řepka Brabec to je prostě kvalita,zato Vomáčka na stoperu u Vás ve mě vyvolává cukání koutků úst.Ať žije ACS!!!!!MarHud.

                    • Re: ad Brabec

                      Barlblog     před 14 lety 07.02.2010 12:36 |  
                      0 0

                      Stoperská dvojice Sparty nás vysloveně děsí. Akceptujeme, že kvalita vašeho kádru je nesrovnatelná a je to začátek spanilé jízdy do CH.L.
                      Asi si očekával něco jiného, ale já Spartě přeju Ericha Brabce. :-)

                      Ps: Až budete koncepčně vyhazovat Jeslínka a Lačného, dej nám vědět.

                      Vřele děkujeme.

                    • Re: ad Brabec

                      Khadgar     před 14 lety 07.02.2010 12:38 |  
                      0 0

                      Hehe, ty seš vtipnej :-) Z Brabce jsme tu byli odvázaný tak třičtvrtě první sezony. Pak už to šlo jenom z kopce. Já vám ho tam přeju, s Řepkou si budou rozumět.
                      Mimochodem, ta Sparta je taky úplně fantastická a úžasná, když se tam nejlepší hráč vyhazuje SMSkou :-D Nebo vyštvání vlastními fanoušky, to byla taky sranda. Případně vyhrožování vlastnímu trenérovi, napadení autobusu s hráči - jojo, to je velkoklub na úrovni.

                      Ná závěr ti položím jednu otázku - Brabec tu vykládal jak s ním v tom Turecku strašně počítali, jak ho trenér chtěl, jak se připravuje na zápas. Pak ale odejde do Sparty a do toho Turecka jde místo něj stoper, kterej se neprosadil v podprůměrném německém týmu a v kaprlize nevyčnívá. Neni to nějaký divný?? Pro tebe asi ne, co? :-)

                    • Re: ad Brabec

                      hamlo1 (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 12:51 |  
                      0 0

                      jen jestli nejebe EB manželku teď tobě, že ti nestihla udělat oběd a tak musíš psát takový kecy z hladu...(omlouvám se všem slušným slávistům,ale nechl jsem se unést)hamlo1

                      • Re: ad Brabec

                        MarHud     před 14 lety 07.02.2010 12:55 |  
                        0 0

                        Právě jsem dojedl díky za optání.

                    • Re: ad Brabec

                      bongor     před 14 lety 07.02.2010 13:01 |  
                      0 0

                      MarHude,už ti zase šíbe.Ale aspoň jsi mě v nedělním odpoledni rozesmál.Stoperská dvojice Řepka-Brabec,to je prostě kvalita,ale musíš jim odečíst 2-3 roky,to hráli oba dobře.Teď je to jeden vzteklej dědeček a druhej rekordman ve vyhazovech.Stihnul to dvakrát za půl roku.Teď jste sice v posledním tažení,ale ještě se hejbete.Za dva roky vám Uefa zarazí poháry a přestupy a bude po srandě.Tak radši zase
                      zalez na ACS,tam ti to možná žerou,tady teda vůbec ne.

                    • Re: ad Brabec

                      Eluin (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 13:07 |  
                      0 0

                      No stoperu ve Slavii (žádná slávijé) nehraje jen Vomáčka. Je dokonce pravděpodobné, že bude "jaro" začínat dokonce na lavičce.
                      Ze stoperské dvojice Sparty Řepka - Brabec jsem rovněž spokojen. Aspoň to bude mít Hloušek snažší až kolem těch šneků poběží.
                      S pozdravem ubožák, který se spokojil s vysvětlením vedení SKS a další osud pana Brabce je mu celkem fuk.

                    • Re: ad Brabec

                      denydzlSKS     před 14 lety 07.02.2010 13:40 |  
                      0 0

                      - tak erich byl solidně uráženej během celýho jara...takže klíd.
                      - on ten benjamin "cukajícíkoutek" vomáčka je lepší stoper než řepka s brabcem dohromady...
                      - nevim jak ostatním, ale mě je upřímně jedno proč odešel...jsem rád, že je pryč...hráče kterej líp kecá než hraje tu nepotřebuju..
                      - slávia jsem nikdy napsaný neviděl. slavie je druhý pád takže se nedivím, že to dost často někde vidíš napsaný.
                      - a děs z vyhazovu brabce nastal spíš kvůli nenávisti vůči jarolímovi, než kvůli oplakávání "nejlepsího stopera ve vesmíru" brabce

                    • Re: ad Brabec

                      EdCable     před 14 lety 07.02.2010 17:43 |  
                      0 0

                      "Srazily nás vlastní chyby. Nejdříve Brabec zopakoval chybu z utkání se Záporožím a soupeř měl výhodu penalty. Poté Blažek podcenil centr do vápna a najednou jsme prohrávali o tři branky," rekapituloval smutně Chovanec.
                      jj, stoperska dvojice Repka - Brabec, to je proste kvalita:-D

            • Re: ad Brabec

              urs (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 13:05 |  
              0 0

              jak vidíš tak některým kopálistům je evidentně jedno esli dělaj kpt ve slávce a pak třeba v dolnom kubíne :-)

              tak to je, záleží na charaketeru a výšce nebídky spolu s poptávkou :-D

              přeber si to..

              • Re: ad Brabec

                mirecek1111     před 14 lety 07.02.2010 13:09 |  
                0 0

                Z Dolnoho Kubína je Matúš Kozáčik ne :) neurážej je rodnou vísku :)

                • Re: ad Brabec

                  MarHud     před 14 lety 07.02.2010 13:43 |  
                  0 0

                  Tebe Bongore jsem si po dlouhý době rád přečetl a taky jsem se zasmál.To s tím vzteklým dědečkem,fakt dobrý(myslím to upřímně).Tobě jedinýmu jsem schopen částečně tolerovat,že nevyslovuješ jméno našeho nejslavnějšího fotbalového klubu správně,ba dokonce,že používáš toho ošklivého slova ,ani to neumím vyslovit.Buď zdráv.

                  • Re: ad Brabec

                    mirecek1111     před 14 lety 07.02.2010 15:47 |  
                    0 0

                    to byla kvalitní reakce, dík :))

                  • Re: ad Brabec

                    urs (přítel SN)     před 14 lety 08.02.2010 01:14 |  
                    0 0

                    chtěl bych být jako Bongor :-)

  4. Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

    quelhar (admin)     před 14 lety 07.02.2010 12:52 |  
    0 0

    Mimo tema - los kvaldy na Euro - Spanelsko, Skotsko, Litva, Lichtenstejnsko. Tak se vsadim, ze v Edenu uvidime nanejvys Skotsko a se Spanelskem bude hrat reprezentace na Letne. V Teplicich s Litvou a s Lichtenstejnskem v Hradisti nebo Olomouci.

    • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

      Barlblog     před 14 lety 07.02.2010 13:54 |  
      0 0

      Vidim to obdobně a nijak mě to netrápí. Jinak je to docela hratelná skupina. Los mě potěšil.

    • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

      Sokrates55 (přítel SN)     před 14 lety 07.02.2010 13:57 |  
      0 0

      Přesně to samé napadlo i mě Quelhare.
      Ale ono to Skotsko je u nás v Edenu taky dobrý. Dokonce si myslím, že se mezi námi rozhodne a ten zápas vstoupí do historie, protože slávisti budou pomáhat Bílkovi, abychom se vůbec na ME dostali. To Španělsko, to je úplně o něčem jiném. To se spíš obávám, že nakonec se na Slávii nebude hrát nic......... To víš mediální sponzor vydavatelství Rengier "rudýchzletné" Blesk, pod kterým je vydáván i deník "SPART" už začíná připravovat půdu ........... To zas bude masáž.
      Je to hnus velebnosti :-((( Sokrates55

      • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

        bongor     před 14 lety 07.02.2010 23:03 |  
        0 0

        Ale Sokrate,copak nevíš,že náš pracující lid miluje sraltu skoro jako ÚV KSČ?Proto tam musí být nejlepší zápasy,musí se kvůli dvěma zápasům přestavět tribuna aby se zvýšila kapacita o dva tisíce a doufám,že jsi už včera četl i výhledovou sestavu nového repre,jak to vidí soudruh Bílek:Zejména počítá s panem Kováčem,vždyť on to s tím koncem v repre nemyslel vážně hoch milý.S panem Sivokem,který je schopen nahradit i snového pana Řepku,se kterým se světe div se nepočítá.Dále tam nemůže chybět pan Sionko,aby se mu zahojilo bebíčko,že v Kodani si ani nekop.Divím se,že nebyl jmenován pan
        Brabec.Takže to rudé repre ať si raději kope na svém stadionku,my to
        klidně přežijeme bez té radosti.

    • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

      slaviator     před 14 lety 07.02.2010 16:50 |  
      0 0

      Hmm, abychom neměli Lichtenštejnsko v Edenu...

      • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

        whitesnake01     před 14 lety 07.02.2010 20:16 |  
        0 0

        to bude na Slovácku, myslím že si tam jeden zápas určite zaslouží a na rozdíl od Prahy tam bude plno

        • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

          slaviator     před 14 lety 07.02.2010 20:26 |  
          0 0

          Aby na Slovácku nebylo Skotsko... a Lichtenštejnsko v Edenu... ;))

          • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

            DrFe1     před 14 lety 07.02.2010 20:55 |  
            0 0

            Hovno

            • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

              slaviator     před 14 lety 07.02.2010 21:21 |  
              0 0

              No, uvidíme. Každopádně zajímavé je i to, že už loni na jaře se měla opravovat Letná (jako stadion.. :-) ), měla se bourat ta tribuna, ve které je zázemí. mělo se snižovat hřiště víc pod úroveň okolního terénu a přidělat se tak pár set sedaček navíc, čímž by vzrostla kapacita a byla vyšší než v Edenu... pak se to mělo dělat letos na jaře, ale v létě nainstalovali ty panely kolem hřiště a prodali plot do sběru... a zase nic... asi fakt nemaj prachy :-)

              • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

                DrFe1     před 14 lety 07.02.2010 21:26 |  
                0 0

                To že by dali Lichenštejnsko do Edenu a Skotsko někam na venkov je krajně nepravděpodobný, to už je pravděpodobnější, že v Edenu nebude nic. Zas tak bych se tomu nedivil.

                • Re: Slavia odlétá na Kanárské ostrovy

                  slaviator     před 14 lety 07.02.2010 22:48 |  
                  0 0

                  To by asi neprošlo, kdyby nebylo nic. Spíše to Lichtenštejnsko s nějakým odůvodněním typu, že v Edenu si divák vždycky najde nějakou tu cestu na stadion...