O Slavii

Slávistický víkend (4. - 5. 9.)

První liga má reprezentační pauzu, ale ostatní soutěže nestojí a tak i tento víkend můžete shlédnout zápasy slávistických týmů, některé v Edenu, jiné i jinde po Praze, na hřištích Bohemians 1905 nebo Vltavínu.

A tým
Áčko se štěstím přešlo přes třetiligové Pardubice v poháru a čeká jej reprezentační přestávka. Po ní už pomalu můžeme začít vyhlížet návrat Adama Hlouška k plnohodnotnému tréninku.

B tým
O první body v sezóně bude béčko bojovat v Praze Holešovicích na hřišti Vltavínu. Ten získal ve čtyřech kolech zatím čtyři body, před týdnem podlehl rezervě Budějovic. Pokud se vám nechce šplhat na Strahov a chcete béčko vidět na přístupnějším stadionu v Praze, máte jedinečnou možnost, hřiště Vltavínu je kousek od stanice metra Nádraží Holešovice.
sobota 4.9., 10:15, Holešovice: Loko Vltavín - Slavia B

A + C dorost
Utkání pátého kola první ligy staršího i mladšího dorostu proti Opavě bylo o deset dní odloženo, dorostenci tak mají o víkendu volno a s Opavou se utkají až 14. září.

B + D dorost
V Praze se představí také B a D dorost, které čeká náročný týden. Nejprve se ve Vršovicích utkají s o rok staršími týmy Bohemians 1905 a ve středu dohrávají odložená utkání v Teplicích. B dorost má po třech zápasech šest bodů, ve stejné kategorii má A dorost Bohemians bodů 8 po čtyřech zápasech a Teplice tři body po třech zápasech. D dorost Slavie má plný počet devíti bodů, oba jeho soupeři zatím posbírali jen dva body.
sobota 4.9., 10:15, Loko Vršovice: Bohemians 1905 A - Slavia B
sobota 4.9., 12:30, Loko Vršovice: Bohemians 1905 C - Slavia D
středa 8.9., 11:00, Bystřany: Teplice B - Slavia B
středa 8.9., 13:15, Bystřany: Teplice D - Slavia D

A + C žáci
A žáci vedou ligu po čtyřech kolech bez ztráty bodu, jejich sobotní soupeř Most má bodů sedm. Stejně si vedou také mladší žáci Mostu, slávističtí C žáci mají bodů 10 a ztrácejí na druhém místě na vedoucí Spartu dva body.
sobota 4.9., 10:15, Most: Most A - Slavia A
sobota 4.9., 12:00, Most: Most C - Slavia C

B + D žáci
Divizní žáci zatím neztratili ani bod a hostí v neděli v Edenu Nový Bydžov. Jeho starší i mladší žáci posbírali zatím tři body ve třech zápasech.
neděle 5.9., 10:15, Eden: Slavia B - Nový Bydžov A
neděle 5.9., 12:00, Eden: Slavia D - Nový Bydžov C

Ženy A + dorost
Ženské áčko i dorostenky hostí o víkendu Pardubice. Slávistky zatím neztratily ani bod, áčko Pardubic zatím v jediném odehraném zápase podlehlo Spartě, dorostenky dokonce nehrály vůbec.
sobota 4.9., 14:30, ZŠ Nad Přehradou: Slavia - Pardubice
sobota 4.9., 17:00, ZŠ Nad Přehradou: Slavia (dor.) - Pardubice (dor.)

Ženy - žákyně
Žákyně vstupují do ligové soutěže v neděli zápasy proti Plzni.
neděle 5.9., 14:00, Eden: Slavia (st.ž.) - Plzeň (st.ž.)
neděle 5.9., 15:45, Eden: Slavia (ml.ž.) - Plzeň (ml.ž.)

Hlučín
Hlučín je po pěti kolech bez bodu poslední s hrůzostrašným průměrem tří inkasovaných branek na zápas. V neděli se představí ve Znojmě, které do minulého kola rovněž nebodovalo, ale před týdnem odvezlo všechny body z Třince. Hlučínu se nedařilo ani v poháru, když vypadl v Hulíně hrajícím MSFL, ze slávistů do tohoto zápasu naskočili v základní sestavě Kindel, Mareš, Z. Zahálka, Vaněk a Gulajev, v průběhu hry naskočili také Milutinovič a Cousens. Mareš vstřelil dvě branky, přesto Hlučín vypadl na penalty. Report ze zápasu najdete zde.
neděle 5.9., 17:00, Znojmo: Znojmo - Hlučín

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistický víkend (4. - 5. 9.)

    spojka     před 14 lety 02.09.2010 17:37 |  
    0 0

    Tak se nám pan ředitel na oficiálním webu rozpovídal. Donekonečna opakovat obecné fráze o tom, jak musíme šetřit, utrácet jen tolik, kolik vyděláme, počítat jen s penězi, na které vidíme, využívat vlastní zdroje... Vrchol je, že k těmhle nicneříkajícím slintům dokázal stočit i zcela konkrétní dotazy na to, kdo může za posily typu Abraham nebo Besta, kdo je odpovědný za odchody Dočkala a spol., když tedy máme stavět na vlastním mládí. Ten člověk je naprosto mimo.

    A třešnička na dortu v podobě Bohemky a úprav Edenu. Na dotaz, jestli má Slavie možnost zabránit úpravám odpovědět, že Eside prý nebude do úprav investovat, tomu už se člověk musí jen trpce smát. Je jasné, že pravdivá odpověď by musela znít "NE", ale ten člověk ani nemá sílu na to, to říct. Naštěstí je na tom Bohemka ještě hůř, takže si těžko představit, že by to zafinancovala sama.

  2. Re: Slávistický víkend (4. - 5. 9.)

    madlenka     před 14 lety 03.09.2010 08:21 |  
    0 0

    quelhare, pls. kde najdu hřiště Vltavínu. Pochopil jsem, že v blízkosti Nádraží Holešovice, ale kde bych to našel, jel-li bych autem. Šel bych se docela podívat. Dík