O Slavii

Slávistický víkend (11. - 12. 9.)

Přinášíme vám pozvánku na víkendové zápasy slávistických týmů. V Praze se o víkendu představí béčko, B a D dorost a také A a C žáci. V úterý odpoledne budou k vidění na Strahově také dohrávané zápasy A a C dorostu.

A tým
Sešívaní se po reprezentační přestávce utkají v osmém kole ligy s Hradcem Králové, který doma dokázal porazit Spartu i Jablonec.
neděle 12.9., 17:00, Hradec Králové: Hradec Králové - Slavia

B tým
V týdnu odehrálo béčko vítězný přípravný zápas proti diviznímu Motorletu, kde vyzkoušelo i několik hráčů z dorostu. Jestli si sebevědomí z výhry převezme i do ligového zápasu, uvidíme v neděli. Béčko je po pěti kolech bez bodu, Kunice mají bodů sedm.
neděle 12.9., 10:15, Strahov: Slavia B - Kunice

A + C dorost
Dvě utkání čekají v týdnu dorosty hrající nejvyšší soutěže. V sobotu zavítají do Brna a v úterý dohrávají odložené utkání proti Opavě. A dorost vede ligu přestože má o zápas méně, Brno je třetí a Opava dvanáctá. C dorost má odehrány dokonce o dva zápasy méně, je na osmém místě, Brno deváté a Opava jedenáctá.
sobota 11.9., 12:00, Rosice: Brno A - Slavia A
sobota 11.9., 14:15, Rosice: Brno C - Slavia C
úterý 14.9., 14:00, Strahov: Slavia A - Opava A
úterý 14.9., 16:15, Strahov: Slavia C - Opava C

B + D dorost
B dorostu se výsledkově nepovedly tři utkání v řadě, je momentálně devátý a spravit chuť si bude chtít proti béčku Mostu, které je v tabulce poslední. D dorostu se daří lépe, je v tabulce druhý, jeho soupeř je rovněž zatím poslední.
neděle 12.9., 14:45, Eden: Slavia B - Most B
neděle 12.9., 17:00, Eden: Slavia D - Most D

A + C žáci
Nejstarší žáci ani v pátém kole neztratili body a tabulku své soutěže vedou, v sobotu je čeká pikantní derby proti sedmým Bohemians. C žáci jsou s bilancí 4-1-0 druzí a jejich soupeř pátý.
sobota 11.9., 10:15, Eden: Slavia A - Bohemians 1905 A
sobota 11.9., 12:00, Eden: Slavia C - Bohemians 1905 C

B + D žáci
B žáci minulý týden podlehli Novému Bydžovu a jsou čtvrtí, nyní jedou do Náchoda, který je v tabulce sedmý. D žáci neztratili zatím ani bod a stejně na tom je také jejich nedělní soupeř, který má navíc lepší skóre a díky tomu vede tabulku.
neděle 12.9., 15:00, Náchod: Náchod A - Slavia B
neděle 12.9., 16:45, Náchod: Náchod C - Slavia D

Ženy A + dorost
Soutěže žen a dorostenek mají další přestávku, nejbližší ligové kolo přijde na řadu až na konci září a v něm derby se Spartou.

Ženy - žákyně
Žákyně jedou o víkendu do Teplic, odehráno je zatím jediné kolo nového ročníku.
neděle 12.9., 14:00, Suché: Teplice (st.ž.) - Slavia (st.ž.)
neděle 12.9., 15:45, Suché: Teplice (ml.ž.) - Slavia (ml.ž.)

Hlučín
Poslední Hlučín hostí o víkendu desátý Sokolov, půjde o souboj dvou nejhorších obran v druhé lize. V té hlučínské se neobjeví slávisté Kindel s Marešem, kteří mají tresty za červené karty z minulého kola. Hlučín angažoval do útoku Vojtěcha Schulmeistra, trenér je naopak nespokojený s výkony Radka Gulajeva - viz zde. Příští pátek se Hlučín představí v Praze na Julisce v souboji s Duklou.
sobota 11.9., 16:00, Hlučín: Hlučín - Sokolov

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistický víkend (11. - 12. 9.)

    Jiri1     před 14 lety 10.09.2010 14:36 |  
    0 0

    Zdravim, tak do Hradce vyjedu, byt je pry stadion temer vyprodany , risknu to a udelam si s prateli maly vylet, doufam v herni i vysledkove zlepseni, vzlast v teto tezke dobe , kdy vedeni klubu marne hleda kupce ci alespon nekoho , kdo by do zadluzeneho klubu byl ochoten nalit penize. Hradec nepatri k fagortum ligy , ale odvadi zatim velmi dobre vykony , tktere mne prekvapuji. Klub je ekonomicky slusne zajisten, mesto i kraj ma zajem na tom , aby po vybucu kontinentalni ligy se hral v kraji alespon jeden tzv. silny sport v nejvyssi soutezi a do klubu lejou velmi slusne penize tj. do stadasku a pod. Prichod Pitaka by jiste jeste zkvalitnil jejich hru . A my, snad uz konecne nekdo uhasil doutnajici spor mezi mladsimi a starsimi hraci o misto v sestave a tim vetsi penize , kdy jeden z nasich utocniku nedokazal fakt, ze sedi na lavicce a nehraje prekousnout. Snad to nebude hra opet stari na stare a mladi na mlade. To by byl opravdu asi konec .

    • Re: Slávistický víkend (11. - 12. 9.)

      dejva     před 14 lety 10.09.2010 15:12 |  
      0 0

      Na fotbal v Hradci lístky budou určitě. Ničeho se nebojte. Vedení města má určitě zájem, aby se liga v Hradci hrála, ale pokud by lidé jako Luboš Kubík neudělali v klubu pořádek a nesehnali silné a ochotné sponzory zůstala by 1.liga v královském městě na další dlouhá léta jen zbožným přáním. Lití slušných peněz do stadionu od zákonodárců ať již kraje či města?? Tak o tom dosti pochybuji.

      • Re: Slávistický víkend (11. - 12. 9.)

        Jiri1     před 14 lety 10.09.2010 15:20 |  
        0 0

        Zdravim, ono to mesto musi dotovat , vlastni klub asi z 72 procent, predsedou predstavenstva je myslim dodnes radni Stanek, Kubik zadne sponzory nepritahl, vetsinu sponzoru tvori lidi sapjati s regionem. Veskere opravy , provoz i platy zamestnancu stadaku plati z 90 procent radnice.

        • Re: Slávistický víkend (11. - 12. 9.)

          dejva     před 14 lety 10.09.2010 15:42 |  
          0 0

          No tak to je v celku pochopitelné, vlastníkem stadionu je Městský úřad.
          Jiří já do toho nevidím tak přesně jako vy, ale mám pocit že město se v hradeckém klubu stará (platí) především o mládež. Ligový fotbal si na sebe musí vydělat sám. Až se vstupem pana Kubíka do managmentu se klubu začalo výrazně dařit. (můj názor). Jelikož jsem z regionu, klubu přeju, aby se v 1. lize udržel. V sobotu ale musí naplno bodovat Slavia. Doufám, že to bude hezký fotbal s výbornou diváckou kulisou. (ano Staněk tam sice je, ale je to politik tak že u něj platí co se povedlo je má zásluha, co ne... však to znáte. On mimochodem slibuje novou arénu do dvou let, no tak uvidíme.)Přeju hezký den.

  2. Re: Slávistický víkend (11. - 12. 9.)

    jiras     před 14 lety 10.09.2010 14:42 |  
    0 0

    "Naplno celý týden trénoval i zanedlouho čtyřicetiletý veterán Martin Vaniak, který měl po pohárovém utkání v Pardubicích jen drobné šrámy."

    Tak teď už příchod Zlámala vůbec nechápu, resp. vůbec celou tu situaci kolem brankářů, jeden velkej zmatek.

    • Re: Slávistický víkend (11. - 12. 9.)

      Jiri1     před 14 lety 10.09.2010 14:51 |  
      0 0

      Zdravim, co nechapes , Jarolim , misto , aby shanel kvalitni utocniky radeji dusi golmana , ktery si dovolil rict svuj nazor na pomery v kabine a nebyl sam. Jenze specialne u nej se povedlo Jarolimovi presvedcit vedeni , ze Zlamal, ktery prisel na kratsi cas a zadarmo a za ktereho vlastne nikdo nic nechtel a bude u nas defakto az na drobne pausalne temer zadarmo bude prinosem , az po vydatnem medialnim humbuku se hledala dodatecne dalsi vysvwtlenii, aby Jarolim zas nebyl za debila.

      • Re: Slávistický víkend (11. - 12. 9.)

        jiras     před 14 lety 10.09.2010 16:28 |  
        0 0

        Ano, přesně tohle nechápu. Ale i další věci, třeba nákup gólmana, který nebyl od začátku jedničkou, přičemž do budoucna máme své vlastní naděje. Ale to už bych se opakoval. Pak máme mít nějaký peníze. Takže poháry, na pět let vám dáváme sbohem.