O Slavii

Slávistický víkend (18. - 19. 9.)

Derby čeká nejen áčko mužů, ale o den dříve také žákyně. Hned čtyři zápasy sehrají mládežnické týmy Slavie v Hradci Králové.

A tým
Áčko čeká domácí derby se Spartou, netřeba dodávat, že porážka by velmi zkomplikovala splnění předsezónních cílů v podobě pohárových příček.
pondělí 20.9., 18:00, Eden: Slavia - Sparta

B tým
Slavia B - Liberec B 0:3

Po nedělní první výhře nad Kunicemi béčko ve středu podlehlo Liberci B a zůstává tak se třemi body jen o skóre před poslední rezervou Jablonce. V sobotu čeká slávisty výjezd do Ovčár, které jsou s deseti body na sedmém místě tabulky.
sobota 18.9., 16:30, Ovčáry: Ovčáry - Slavia B

A + C dorost
Slavia A - Opava A 2:2
Slavia C - Opava C 4:1

Dorostenci dohrávali odložená utkání proti Opavě, nejstarší dorost nevyužil šanci se dostat do čela tabulky a po remíze je druhý, mladší dorost je třetí, má ovšem ještě jeden zápas k dobru. O víkendu hostí slávisté Slovácko, které je v obou soutěžích ve středu tabulky. V úterý potom C dorost dohraje poslední odložené utkání a dotáhne se zápasově na zbytek ligy.
sobota 18.9., 14:00, Strahov: Slavia A - Slovácko A
sobota 18.9., 16:15, Strahov: Slavia C - Slovácko C
úterý 21.9., 17:00, Plzeň: Plzeň C - Slavia C

B + D dorost
B dorost je s devíti body ve středu tabulky, v neděli jede do Hradce, který má stejnou bilanci a je za Slavií vinou horšího skóre. D dorost je v tabulce druhý, jeho soupeř dvanáctý.
neděle 19.9., 10:15, Bavlna: Hradec Králové B - Slavia B
neděle 19.9., 12:30, Bavlna: Hradec Králové D - Slavia D

A + C žáci
Rovněž A a C žáci se představí v Hradci, nejstarší žáci Slavie ještě neztratili ani bod, jejich soupeř je v tabulce s nevelkou ztrátou pátý. C žáci zatím ztratili jen dva body, Hradec je až dvanáctý.
sobota 18.9., 10:15, Háječek: Hradec Králové A - Slavia A
sobota 18.9., 12:00, Háječek: Hradec Králové C - Slavia C

B + D žáci
B žáci jsou po pěti kolech čtvrtí a v neděli hostí v Edenu předposlední B žáky Liberce. V zápase D žáků půjde o souboj čtvrté Slavie s osmým Libercem.
neděle 19.9., 10:15, Eden: Slavia B - Liberec B
neděle 19.9., 12:00, Eden: Slavia D - Liberec D

Ženy A + dorost
Soutěže žen a dorostenek mají další přestávku, nejbližší ligové kolo přijde na řadu až příští týden a v něm derby se Spartou.

Ženy - žákyně
Žákyně čeká derby se Spartou už tento víkend. Odehrána jsou zatím jen dvě kola.
neděle 19.9., 14:00, Eden: Slavia (st.ž.) - Sparta (st.ž.)
neděle 19.9., 15:45, Eden: Slavia (ml.ž.) - Sparta (ml.ž.)

Hlučín
Už zítra se představí poslední Hlučín na hřišti druhé Dukly, která se netají postupovými ambicemi. Pokud tedy máte volno, můžete se zajít podívat, jak hrají v dresu Hlučína hostující slávisté. Hrát nebude Petr Mareš, který má stále karetní trest, naopak do sestavy by se mohl vrátit Marek Kindel. Hlučín stále neoznámil, kdo tým povede po odchodu trenéra Gürtlera.
pátek 17.9., 16:30, Juliska: Dukla Praha - Hlučín

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)