O Slavii

Informace k prodeji vstupenek na derby

Na derby je v současné chvíli prodáno deset tisíc vstupenek a permanentek, rezervace je na dalších 1300 lístků. V článku najdete informace, jakým způsobem se dostat ke zbývajícím lístků.

Vstupenky se opět, jak už bývá u rizikových utkání zvykem, prodávají na jméno. Při jejich koupi je třeba nahlásit jméno, příjmení a datum narození osoby, která na vstupenku na utkání půjde, tyto údaje se musí shodovat s údaji na občanském průkazu nebo jiném dokladu totožnosti, který budou návštěvníci předkládat při vstupu.

Cenová kategorie vstupenek je Z3, ceny se tak pohybují od 250 do 550 korun. Slávisté si mohou lístky zakoupit v pokladnách Synot Tip Areny, a to i v den utkání, příznivci Sparty pouze na Letné. Novinkou je adresný internetový ticketing, tedy prodej vstupenek přes internet na jméno, lístky můžete zakoupit zde.

"Prosíme fanoušky, aby si opatřili lístky přes víkend, abychom se vyhnuli frontám," požádal diváky tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Informace k prodeji vstupenek na derby

    Viking     před 14 lety 17.09.2010 13:10 |  
    0 0

    My na jméno musíme a majitel nám ho neřekne? Kocába na vás, to je diskriminace!!!:)))

    • Re: Informace k prodeji vstupenek na derby

      Stahler     před 14 lety 17.09.2010 14:55 |  
      0 0

      Kocáb je hovado.Nejvíce se ztrapnil když slíbil že bude bydlet v Mostě v baráku s příslušníky romské menšiny a pak se zbaběle vymluvil na to že mu tam nefunguje internet a nemohl by tam mít asistentku (milenku Lejlu Abbasovou)...
      Co se týče lístků na derby bojím se že návštěva bude nejslabší za poslední roky.Obvykle jsem na derby kupoval pro přátele a známé pár lístků a tentokrát mi dalo práci ukecat alespoň jednu kámošku aby šla.Jelikož nefandí ani SKS ani ACS a oba hrají fotbal dost na prd tak vlastně jediným lákadlem je solidní návštěva a jiskřící atmosféra derby jinak co se týče předváděného fotbalu půjde o tuctový zápas gambáč ligy.

      • Re: Informace k prodeji vstupenek na derby

        slaviator     před 14 lety 17.09.2010 15:19 |  
        0 0

        technická, bylo to v Janově, to je Litvínov :)

        • Re: Informace k prodeji vstupenek na derby

          Stahler     před 14 lety 17.09.2010 15:57 |  
          0 0

          Pravda Slaviatore pravda.Ale tak mezi Mostem a Litvínovem není co se životní úrovně těchto měst moc velký rozdíl...V obou jsem byl na fotbale respektive na hokeji a je to tam dost na prd tam žít.

          • Re: Informace k prodeji vstupenek na derby

            slaviator     před 14 lety 17.09.2010 16:26 |  
            0 0

            Já z Mostu jsem, v centru to není tak hrozný jako nahoře na sídlištích... Né že by se mi Most extra líbil, ale jsou daleko horší města. Ale je fakt, že je to ovlivněno částečně tím, že v centru moc cigošů a nemakačenků není....

  2. Re: Informace k prodeji vstupenek na derby

    lubka     před 14 lety 17.09.2010 16:23 |  
    0 0

    se divím že na derby vůbec někdo chce jít.brát si volno v práci a dávat nejméně 250 kč za lístek si součastná slavia,vedení ani hráči nezaslouží.tento zápas by mělo všech 100% slávistických fandů bojkotovat aby si vedení konečně uvědomilo že svou strategií může o značnou část svých fanoušků přijít.to co se kolem klubu děje je už vážně moc.