O Slavii

Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

O víkendu se sešívaným týmům příliš nedařilo, vyhrály jen čtyři týmy.

A tým
Slavia - Sparta 1:2

Slávisté smolně ztratili domácí derby a pouhé dva body je dělí od posledního Baníku. Přesto jsou ve středu tabulky na devátém místě.

B tým
Ovčáry - Slavia B 1:0

Béčko prohrálo v Ovčárech o jedinou branku a spadlo na poslední místo tabulky.

A + C dorost
Slavia A - Slovácko A 2:0
Slavia C - Slovácko C 1:1

A dorost je po dalším vítězství v tabulce druhý, remíza Slavie se Slováckem znamená průběžnou dělenou čtvrtou příčku, kterou okupují sešívaní s Plzní, což je zároveň jejich soupeř v úterní dohrávce.
úterý 21.9., 17:00, Plzeň: Plzeň C - Slavia C

B + D dorost
Hradec Králové B - Slavia B 0:0
Hradec Králové D - Slavia D 0:3

B dorost je s bilancí 3-1-3 ve středu tabulky své soutěže. D dorost pak ztratil zatím jen tři body a je na druhém místě.

A + C žáci
Hradec Králové A - Slavia A 2:1
Hradec Králové C - Slavia C 1:3

A žáci poprvé ztratili body, když prohráli v Hradci a klesli tak na třetí místo tabulky. C žáci se udržují na druhém místě, když zatím jen jednou remizovali a jinak vše vyhráli.

B + D žáci
Slavia B - Liberec B 5:5
Slavia D - Liberec D 7:0

B žáci remizovali se stejně starým týmem Liberce divokým výsledkem 5:5 a jsou s bilancí 3-2-1 pátí. D žáci zvítězili o sedm branek a jsou druzí s bilancí 5-0-1.

Ženy A + dorost
Soutěže žen a dorostenek mají další přestávku, nejbližší ligové kolo přijde na řadu až příští týden a v něm derby se Spartou.

Ženy - žákyně
Slavia (st.ž.) - Sparta (st.ž.) 1:2
Slavia (ml.ž.) - Sparta (ml.ž.) 0:6

V derby se nedařilo ani žákyním, starší jsou s bilancí 1-1-1 čtvrté, mladší mají o bod méně a jsou páté.

Hlučín
Dukla Praha - Hlučín 2:0

Hlučín poměrně dlouho vzdoroval soupeři z čela tabulky, ale nakonec bezbrankovou plichtu neuhájil a podlehl, zůstává tak v tabulkce poslední. Ze slávistů nastoupili v základu Zahálka, Milutinovič a Gulajev, střídali také Hošek a Vaněk. Dalším trenérem Hlučína se po Daňkovi a Gürtlerovi stal Jiří Bartl, kterého můžete znát z působení ve Zlíně a Teplicích.

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

    Viking     před 14 lety 22.09.2010 10:35 |  
    0 0

    Jeden drb ze zákulisí - dostal jsem se k informaci (z dvou různých zdrojů), že se připravuje plán na poslání akciovky do konkursu (za účelem "odrbání" Enicu skrz ten dluh) a následná akvizice od konkursního správce přes nastrčenou osobu, tedy něco, co se stalo těm druhým z Vršovic...

  2. Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

    whitesnake01     před 14 lety 22.09.2010 10:39 |  
    0 0

    no tak sme prohraly no, rika Jarolim, nemame utocnika.... ja bych ho nakopal do riti, a jaky sance by ten utocnik mel promenovat? Navic kdyz byly prachy na platy syna a Kisela a Jaakoly, ktery beztak zase za pul roku odejde....

    • Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

      Viking     před 14 lety 22.09.2010 10:41 |  
      0 0

      Neřeš, to nemá cenu. Rozumnýmu člověku je to jasný...

    • Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

      Viking     před 14 lety 22.09.2010 12:28 |  
      0 0

      K tomu článku - já bych to klidně překousnul že budeme hrát několik let prostředek tabulky s odchovancema ale za předpokladu, že:

      1) zveřejní se vlastnická struktura

      2) dají se k dispozici finanční údaje, kam se poděly ty stovky milionů za přestupy a Ligu mistrů, když Enicu jsme zatím splatili jenom drobné.

      Jinak nevidím jediný důvod mít s nima trpělivost že a akceptovat, že jsme v prdeli a nuceni fungovat úsporně. Proč bych za rok měl sypat deset tisíc a víc do evidentní černé díry.

      • Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

        Wommi     před 14 lety 22.09.2010 15:09 |  
        0 0

        ..a neni ono to treba tak, ze se vsechny ty penize snazili majitele vycucat pryc ze spolecnosti, aby v ni bylo minimum a tedy slavia nemohla platit sve zavazky vuci anglanum???a vzhledem k tomu, ze proste v SKSA nic nebude, nebude ani moc zaplatit SKS,..druha vec je pripadnej dluh spolecniku, ale to je zase jina otazka a to nema se slavii nic spolecnyho, leda to, ze oni si proste vytahli "svuj" zisk a ten prinejhorsim pouziji na pokryti jejich zavazku,...coz vede k tomu, ze je jednodussi uspokojit jeden problem nez dva a je jednodussi uspokojit svuj problem nez "cizi", coz vede k tomu, ze si poridim "Dolezala 2", aby mi ten tunel zlegalizoval stejne jako u klokana,...asi taky jeden z duvodu, proc zaplatpanbuh byl stadion postaven "jinou" spolecnosti, nez je vlastnena slavie.
        No kluci uz to od zacatku meli pekne vymysleny.

        • Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

          Vhoo (přítel SN)     před 14 lety 22.09.2010 17:15 |  
          0 0

          me ztoho vyplívá že stačí jedna remíza nebo ani to ne , řeknou že se hra zlepšila a jede se dál, i kdyby ne tak Karel docílí stejně toho čeho chtěl a to je že dostane to mastný odstupný za nic, obě verze sou ostudné , o tom že si nemáme dělat už ani ambice raději ani mluvit netřeba, jak psali víš, klidně si je dělat nebudem až se vysvětlí kde se utopili ty prachy co tu byly a kterej hajzl že nás to vlastně vlastní.

      • Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

        spojka     před 14 lety 22.09.2010 17:21 |  
        0 0

        Vidím to naprosto stejně. Nemám problém chodit do Edenu na tým plný odchovanců hrající spodek tabulky. Roky jsem čekal na návrat ze Strahova do Edenu, nevěřil jsem, že se toho dožiju, takže nemám problém s tím, oželet nějaké tituly apod.

        Ale sypat peníze někomu, kdo záměrně Slavii tuneluje a udržuje ji v "konkurzním" stavu, to nemám zapotřebí. Pokud by se tohle nedělo, ani by mě nezajímalo, kdo nás vlastní. Ale v situaci, kdy "někdo" ze Slavie za poslední roky vytáhl půl miliardy, skrývá se údajně proto, že se bojí reakce fanoušků kvůli špatným výsledkům a teď se nám skrz toho sparťanského důchodce snaží namlouvat, že se investovalo do mládeže a do provozu...?

        Ten dluh Enicu je naprostý vrchol, to nejsem schopen pobrat doteď. Tady se několik let ví, že se Enicu dluží desítky milionů, a ta parta diletantů v čele s Rosenem, Doležalem, Vikem, Francem (přidejte si kohokoliv dalšího) není schopná po zinkasování bonusů za LM, EL a po prodejích hráčů v řádech desítek milionů tenhle dluh splatit?

        • Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

          Khadgar     před 14 lety 22.09.2010 17:57 |  
          0 0

          To ale není o neschopnosti, to je jasný úmysl...

    • Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

      DrFe1     před 14 lety 22.09.2010 13:16 |  
      0 0

      Tohle ultimátum mělo přijít před rokem po prohře se Spartou. Ten rok jsme úplně zbytečně promarnili.

  3. Re: Slávistický víkend (18. - 19. 9.) - výsledky

    sifra     před 14 lety 23.09.2010 11:51 |  
    0 0

    Všude čtu,že p.Platil uvádí částku 20miliónů na mládež.Vždyť to není pravda.V současnosti je to sotva 10miliónů a to spíš na žákovská družstva a hlavně dorost.I přípravkám zvýšili příspěvky na 500,-Kč měsíčně a to i v době prázdnin,kdy se netrénuje a trenérům neplatí jejich opravdu směšné platy(ti trenéři,kteří nejsou zaměstnanci Slávie),které činí kolem 2000,.Kč měsíčně.Rodiče jim museli zaplatit veškeré oblečení.Vyfasovali dresy sešívané a černé před několika lety.Kluci rostou a nejsou jim je schopny vyměnit.Děravé stulpny vymění kus za kus.Pokud jim rodiče nekoupí za 240,-kč jiné,reprezentují Slávii v roztrhaných.Rodiče platí na trénink hřiště mimo tréninkového střediska,protože se prostě asi 14mládežnických družstev na dvě tréninková hřiště nevejde.Tréninkové hřiště pro A-tým zeje prázdnotou.To samé platí v zimě o halách.Startovné na turnaje asi půlku zaplatí Slavia a ostatní dotují zase rodiče plus dojíždění např:Brno,Vítkovice,Rakousko,NSR. Taková je skutečná podpora mládeže,hlavně přípravek ve Slávii!!!