O Slavii

Advent v Edenu

Dnes proběhl advent v Edenu - ve fanshopu na stadionu si mohli fanoušci nechat podepsat kartičky, promluvit s hráči a vychutnat příjemné občerstvení. O svém zdravotním stavu promluvil i Stanislav Vlček. Prohlédněte si 8 fotografií.

Kdo zavítal do Edenu, mohl ve vchodu č. 1 využít občerstvení zdarma - pivo, svařák, klobásu. V mrazivém počasí dorazily několik desítek fanoušků, kteří si poté nechali podepsat kartičky od Stanislava Vlčka, Lukáše Jarolíma, Milana Černého a Pavla Vyhnala. Všichni se shodli, že jaro se určitě zvládne. Zájem byl však i o Ondru Zlámala, přeci jen fanoušky zajímalo, jak to bude se slávistickými dluhy.

"Děkujeme fanouškům za podporu na podzim, i když jsme nikomu moc velkou radost neudělali a ani sobě. Věřím, že na jaře to bude jiný a radost bude celkově daleko lepší," prozradil Lukáš Jarolím.

Na jaře by týmu už měl pomoci Stanislav Vlček, který před pár dny byl na atroskopické operaci kolene. "Doktor Krejčí mi týden po atroskopii kolena vyčistil chrupavku a já věřím, že všechny problémy, které mě provázely, jsou pryč a věřím, že se na začátku ledna zapojím s mužstvem do přípravy, kterou absolvuji a budu připraven na jarní záchranářská práce." Pro slávistickou legendu, která pomohla Slavii v postupu do Ligy mistrů, to byl hodně nepříjemný podzim. "Prvním utrpením bylo mé dlouhodobé zranění a druhým pak výsledky, které nebyly takové, jaké bychom si představovali. Věřím, že tento podzim je za námi a že se nachystáme na to, abychom našim fanouškům nějakou radost připravili," uvedl.

Jak už Vlček naznačil, na jaře nás čeká boj o udržení v první lize. Dokáže pomyslet na to, že bychom to nezvládli? "Nechci se o tom ani bavit. Představit si to nedokážu, doufám že od začátku jara dáme jasně najevo, že všechno dáme do kupy a záchranářské práce se nás po pátém, šestém kole týkat nebudou," uzavřel.

Komentáře (12)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Advent v Edenu

    Artur (přítel SN)     před 13 lety 29.11.2010 14:08 |  
    0 0

    Uť me zacina stvat jak se Platil tvari jako nejlepsi manažer pod sluncem , po precteni clanku na idnes je mi smutno . Fotbal neni automatizmus , kritika Ragueda ktery odehral skvele jaro a zacatek podzimu mel hodne solidni a byl nejlepsim hracem na hristi . Belaid ktery byl prokazatelne nemocny , nedostaval pod KJ šance a kdyz uz ji dostal hral prave kridlo. Prosim at uz do Slavie nastoupi nejaka mlada krev tenhle bejvalej hajzfizl z nas udela maximalne tak klub typu Žižkov.

    • Re: Advent v Edenu

      vavicek     před 13 lety 29.11.2010 14:49 |  
      0 0

      Pokud nastoupil v základní sestavě Ragued, tak jsme měli bodovou úspěšnost 33,3%. Pro srovnání L. Jarolím - 14.3%(ani jedna výhra!) Belaid - 53,3. Pro dnešní Slavii je příznačné kdo tady zůstává a kdo odchází.

    • Re: Advent v Edenu

      Gordon (host)     před 13 lety 29.11.2010 16:19 |  
      0 0

      Vyhodit trappa, ragueda, belaida a nechat tam cernyho na dalsi dva roky, ty vole to je pruser.... jarolim se tam bude drzet taky... Jeste Jirku nemce pozvat, ten taky hezky zachranoval, nebo tomase galaska, at to neni marny

  2. Re: Advent v Edenu

    Artur (přítel SN)     před 13 lety 29.11.2010 14:55 |  
    0 0

    Omlouvam se ze tu spamuju ale prisel mi zajimavy clanek z efotbalu presneji tato pasaz:


    "Před zápasem jsem si říkal, co budu dělat, když náhodou dám gól. Řešil jsem to i s tátou a shodli jsme se, že by bylo nejrozumnější branku slavit takhle. Prostě ukázat respekt k týmu, kde jsem pořád kmenovým hráčem," vysvětloval Morávek. "Člověk neví, jak by se mu to v budoucnu třeba mohlo vrátit. Zvlášť když do Schalke mám po sezoně zase jít. Provokovat teď jeho fanoušky a hráče nějakými tanečky by nebylo rozumné," prohlásil.


    -----
    Asi tolik k T.Pekhartovi...

    • Re: Advent v Edenu

      vavicek     před 13 lety 29.11.2010 14:58 |  
      0 0

      Tak to jsem rád, že je Pekhart v Jablonci na hostování a na jaře nám pomůže se záchranou.

      • Re: Advent v Edenu

        slaviator     před 13 lety 29.11.2010 16:58 |  
        0 0

        ... a fanoušci Schalke na Morávka neřvali od začátku, že je čurák..

        • Re: Advent v Edenu

          Jakubisko     před 13 lety 29.11.2010 17:08 |  
          0 0

          Jak to víš?

    • Re: Advent v Edenu

      Troubi     před 13 lety 29.11.2010 15:23 |  
      0 0

      Tak staci se na Pekharta podivat a je videt,ze je IQ tykve. Kazdej rozumnej slavista si na toho ubozacka udelal nazor jasnej. Ale nehanme ho tolik, Slaviator si dnes vzal jeho dres k jarni permici, tak aby nebyl zklamanej...

      • Re: Advent v Edenu

        Kunetice     před 13 lety 29.11.2010 16:58 |  
        0 0

        Až na to že on nebyl a není náš hráč( u nas byl na hostování)

        • Re: Advent v Edenu

          Artur (přítel SN)     před 13 lety 29.11.2010 17:11 |  
          0 0

          Ale o to tady vubec nejde , jak napsal Troubi ukazuje to ze ma iq tykve. Moravek neni odchovanec , skoro za ne nehral a stejnak nad tim premysli , TP asi nikdy nesmyslel ze se vrati pravda . Tak me navstava otazka proc ti vadi ze se nadava cizakovi?

        • Re: Advent v Edenu

          Troubi     před 13 lety 29.11.2010 17:29 |  
          0 0

          Zaprve o tom vubec nepisu, zadruhe byl kdysi nas hrac, zatreti nevim, co mi tim chces rict....

  3. Re: Advent v Edenu

    Kunetice     před 13 lety 29.11.2010 17:01 |  
    0 0

    platil a spol tlachají kokotiny a ja na ně seru mě jen zajímá kdo to koupí a jestli vůbec, ostatní věci jsou bezpředmětné