Ženský fotbal

Slávistky porazily Hradec Králové

Fotbalistky Slavie si připsaly další tři body za výhru nad Hradcem, který porazily 6:0. Dvě branky vstřelila Voňková a Divišová, po jedné přidaly Holečková s Budošovou. Juniorky mají také stoprocentní bilanci, připsaly si výhru 3:1. Prohlédněte si 41 fotografií z obou zápasů.

A tým:
Slávistky nastoupily proti Hradci, kterému se podařil vstup do soutěže. Ale u nás to měli těžké, prakticky po celý zápas bránili, i když občas se pokusili zahrozit. V zápase si Slavia vytvořila převahu, ale paradoxně první zahrozil právě Hradec v 8. minutě, když po centru Benešová tečovala míč těsně před naší brankářkou, ale míč skončil naštěstí v zázemí. Do vedení jsme se dostali i díky menšímu zaváhání gólmanky, když střela Voňkové překvapil v bráně stojící Sladkou. V dalších šanci se ocitla po rohu Pincová, stejná hráčka se prosadila po dalším centru, ale brankářka byla vždy pozorná. Velice pohlednou akci na jeden dotek předvedla Cahynová s Voňkovou, zakončující Cahynová střílela v jasné pozici mimo branku. Ve 29. minutě jsme přidali druhou branku, Budošová vyslala do brejku Divišovou, která byla u míče dříve než vyběhnuvší Sladká a v pohodě zakončila do prázdné branky. V závěru poločasu Krůzová poslala před branku přízemní centr a Divišová zblízka přestřelila. V závěru si to slávistická útočnice vynahradila, po centru Králové využila zaváhání gólmanky a v pohodě zakončila.

Ve druhém poločase se do šance opět dostal jako první Hradec, po standardce zakončovala nad branku Vlasatíková. Slávistky kontrolovaly zápas, Hradec bránil vlastní vápno, takže jsme se těžko dostávali do šancí. V 62. minutě se po rychlé akci dostala za obranu Divišová, ale brankářka její střelu vyrazila. V 69. minutě jsme přidali čtvrtou branku, z pravé strany střílela Holečková a dobíhající Voňková doklepla. V 78. minutě opět zvyšujeme, Pincová prošla středem, přihrála Divišové, která ihned poslala míč k lajně, kde si naběhla Holečková a z pravé strany vápna vyslala parádní střelu na vzdálenější tyč. V závěru jsme výsledek ještě navýšili, po faulu na Krůzovou proměnila penaltu Budošová. Ještě jsme pak měli jednu velkou šanci, střílený pokus Holečkové tečovala nad branku Budošová.

Slavia - Hradec Králové 6:0 (3:0)
Slavia:
Taušová - Tomášková (75. Beštová), Odehnalová, Pincová, Králová (70. Kulichová) - Cahynová, Budošová, Pěničková (37. Holečková), Krůzová - Divišová, Voňková (70. Nepokojová)
Branky: 14. a 69. Voňková, 29. a 45. Divišová, 78. Holečková, 85. Budošová pen.


Juniorka:
Slávistky vstoupily do zápasu velice aktivně a hned ve 4. minutě měla velkou šanci Klesnilová, ale brankářka vyrazila. Stejná hráčka střílela poté z hranice vápna, brankářce míč propadl, ale hostující obrana dokázala odkopnout. Ve 13. minutě jsme se dostali do vedení, po standardní situaci z voleje nekompromisně zakončovala Necidová. O dvě minuty později po pěkném vysunutí skórovala Dlouhá. Slávistky byly při chuti, soupeři prakticky moc nedovolily a vytvořily si i další šance. Po rohu Kozlíkové hlavičkovala Klesnilová na zadní tyč, ale těsně minula. Za vápnem střílela Vyskočilová a poté opět Klesnilová.

Ve druhém poločase jsme velice rychle zvýšili, Beštová parádně vyslala mezi obranu Ježdíkovou, ktetá zakončila přesně k tyči. S postupem času jsme ale trochu polevili, někdy jsme zbytečně drželi míč a málo kombinovali. Hodně se snažila zakončovat Beštová, parádní střela z dálky levačkou si zasloužila skončit brankou, ale gólmanka dokázala s námahou vyrazit na roh. Bohužel jsme dopustili menší drama, v 66. minutě po rohu hlavičkovala Svobodová do protipohybu Palkové. Šest minut před koncem jsme mohli vše uklidnit, ale Jedličková svůj únik nezakončila dobře, zamířila mimo tyče. A drama mohlo pokračovat, v 78. minutě jsme nechali uniknout Vaníčkovou, kterou nejdříve Palková vychytala, ale pak při dorážce trefila pouze břevno, přestože měla před sebou celou prázdnou branku. V poslední minutě mohla přidat branku Beštová, ale v ideální pozici zakončila nad branku.

Slavia - Hradec Králové 3:1 (2:0)
Slavia:
Palková - Lébrová (41. Beštová), Bažoutová, Němečková Al., Mukařovská - Dlouhá (49. Fryčková), Klesnilová, Kozlíková, Brázdová (41. Rzycká) - Vyskočilová (41. Ježdíková), Necidová (43. Jedličková)
Branky: 13. Necidová, 15. Dlouhá, 44. Ježdíková - 66. Svobodová

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky porazily Hradec Králové

    Socrates (přítel SN)     před 13 lety 11.09.2011 16:27 |  
    0 0

    Letos beru jen tituly! 8-)

    Ono to půjde...
    :-)