Ženský fotbal

Starší žákyně mají bod z Plzně

Starší žákyně vezou ze hřiště Plzně pouze bod za remízu 1:1. Jedinou branku vstřelila Houzarová. Mladší žákyně vyhořely stejně jako naše áčko a prohrály 0:4. Prohlédněte si 30 fotografií ze zápasu.

Starší žákyně:
Po vítězství nad Hradcem chtěly žákyně získat tři body ze hřiště Plzně, ale ukázalo se, že to nebude vůbec jednoduché. Viděli jsme zápas s šancemi na obou stranách, hlavně v prvním poločase, kdy oba celky měly dostatek sil. Ze Slavie střílela hodně Břížďalová, ale ani jednou nedokázala brankářku zaskočit. V úvodu zahrozila i Plzeň, ale ošemetnou situaci před naší brankou jsme vyřešili. V 16. minutě jsme se dostali do vedení, Macková dlouhým pasem vyslala Houzarovou, která utekla obraně a z úhlu dokázala skórovat. Plzeň mohla rychle vyrovnat, ale standardní situaci brankářka Nedvědová nadvakrát míč udržela před brankovou čarou. Ze Slavie pak znova střílela Břížďalová. Pět minut před koncem měli domácí velkou šanci, po naší chybě šla sama na branku Knodlová, ale nakonec jsme jí dokázali dostat pod tlak a nedokázala kvalitně zakončit. Na druhé straně gólovou střelu Čechové domácí obrana zblokovala. Bohužel v poslední minutě bylo vyrovnáno, další chybu již Knodlová využila.

Ve druhém poločase jsme si vytvořili územní převahu, ale chyběla nám kvalitnější koncovka. Šancí na skórování však bylo dostatek, na druhou stranu Plzeň chodila do nebezpečných brejků, které se nám dařilo eliminovat. Střídající Trčková v bráně nás však podržela při střele Prokopové pod břevno. Hned v úvodu druhého poločasu jsme ale měli první šanci my, ale Hrobská po rohu trefila jen brankářku. Další možnost měla Müllerová a následně dorážející Houzarová, Plzeň vykopávala z brankové čáry. Hlavou to také zkoušela Břížďalová, ale byla daleko od branky. V poslední minutě v dobré pozici byla Novotná, ale brankářka Plzně svůj tým podržela.

Plzeň - Slavia 1:1 (1:1)
Slavia: Nedvědová (36. Trčková) - Dáňolvá, Hadašová, Jášová, Michutová - Novotná, Macková, Břížďalová, Müllerová - Houzarová, Hrobská, střídaly: Schlitzová, Knollová, Čechová, Martinovská
Branky: 35. Knodlová - 16. Houzarová


Mladší žákyně:
Mladším žákyním bohužel skončila vítězné série a rovnou nepříjemným debalkem. Plzeň zaslouženě vyhrála, dnes jsme toho moc nepředvedli a pár šancí jsme ani nevyužili. Holky o sobě daly vědět hlavně v úvodu obou poločasů, Fomínová ani Trčková neuspěly. Jinak to bylo celkově představení hlavně dvou plzeňských hráček - Radové a Mrázové. Radová často střílela, až se nakonec čtyři minuty před koncem poločasu prosadila. A po její další střele dorážela Mrázová.  Ve druhém poločase to bylo podobné, ve 41. minutě bylo rozhodnuto po zásahu Mrázové. Snížit mohla chvíli před koncem Šuleková, ale trefila pouze břevno. V závěru opět ještě excelovalo plzeňské duo a připsalo si po rohu i čtvrtý zásah.

Plzeň - Slavia 4:0 (2:0)
Slavia: Horáková - Trčková, Stránská, Blažejová, Pakostová, Becková, Fomínová, Hilbertová, Šuleková, Šefernová, Adámková, Vodičková, Šnejdarová
Branky: 26. a 60. Radová, 30. a 41. Mrázová

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)