B-Tým

Jun. Plzeň - Slavia 2:0

Juniorka ve značně improvizované sestavě prohrála v Plzni 0:2.

Plzeň - Slavia 2:0 (1:0)

Branky: 13. Brožík, 79. Provod z pen.

Sestava Slavie: Lisa - Gilián, Broukal, Jakab - Král, Vavrouš - D. Souček (46. Čermák), Krejdl, Pelyak - Fotr (75. Badocha), Zoubek 

Lavička: Danko, Holík, Routek, Möglich

Trenér Pavel Řehák nemohl v utkání počítat s žádnou posilou z A týmu, který absolvoval náročné tréninky, po kterých měli hráči dnes volno. Kvůli nateklému kolenu chyběl v základu Routek a s virózou se potýkají Kocourek a Möglich. V základní sestavě tak nastoupil poprvé Čermák z dorostu anebo Jakab, který odehrál včera utkání za U19.

V první půli hrála juniorka v rozestavení 3-5-2. "Dostali jsme zbytečný gól ze standardní situace, kdy jsme dostatečně razantně neodkopnuli míč. My jsme si asi do 20. minuty vypracovali také dvě šance, ale neproměnili jsme je. Poměrně nás překvapilo, že se hrálo v tomto počasí na umělé trávě," hodnotil první poločas Pavel Řehák.

Do druhé půle se změnilo rozestavení na 4-3-3 s útočnou trojicí Fotr, Zoubek, Krejdl a Pelyakem staženým do obrany. Součka střídal Čermák, který také včera hrál 90 minut za U19. "Snažili jsme se tak reagovat na vývoj v prvním poločase. Místy to nebylo herně z naší strany špatné, ale sráží nás chyby vzadu. Chybí nám šéf obrany, který by dokázal ostatní pořádně dirigovat, abychom v obraně dominovali. Nemohli jsme více střídat, neměli jsme hráče, až na poslední čtvrthodinu jsme na hřiště poslali Badochu, který včera také odehrál celé utkání za dorost a vstřelil v něm dva góly."

I přes prohru našel Řehák v zápase výkony hráčů, které vyzdvihnul. "Velice dobrý výkon podali Krejdl s Králem, nezklamal ani Čermák, který nastoupil poprvé."

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jun. Plzeň - Slavia 2:0

    Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 27.03.2016 19:44 |  
    0 0

    Myslel jsem, že by se měl Holík připravovat pro A-tým, to je na tom tak špatně, že nedostane ani chvilku příležitost v Béčku?

    • Re: Jun. Plzeň - Slavia 2:0

      Travinho     před 8 lety 27.03.2016 21:00 |  
      0 0

      Podle mého nebude fit, co jsem jej letos viděl, tak byl v juniorce jedním z nejlepších.