B-Tým

Juniorka: Dukla - Slavia 1:1

Juniorka remizovala s Duklou 1:1, jedinou branku sešívaných vstřelil Oskar Fotr. Celý zápas opět odehrál na levém beku testovaný Filip Twardzik.

Dukla - Slavia 1:1 (0:1)
Branky:
 86. Slávik - 16. Fotr

Slavia: Řehák - Schulz (79. Písačka), Broukal, Routek, Twardzik - Möglich, Vavrouš, Kocourek, Vejvar (46. A. Lauricella) - Štohanzl - Fotr (76. M. Lauricella)

Vzhledem k záchranářským pracím dorostu dnes dostali opět šanci ti dorostenci, kteří v utkáních nejsou v základu - od začátku tak dnes poprvé nastoupili Schulz a Vejvar, na lavičce byli přichystaní Vyskočil, Písačka a bratři Laurincellové. Na hrotu dukelského útoku operoval Beauguel.

Úvodních pět minut zápasu patřilo Slavii, poté se k míči dostala i Dukla. V 16. minutě si na přihrávku za obranu naběhnul Vejvar, nalákal k sobě celý zápas poněkud nejistého gólmana Hrošša a pak dal doleva na nabíhajícího Fotra, který měl lehkou práci zavěsit - 0:1. Zápas se dále odehrával hlavně mezi vápny, diváci viděli nepřesnosti na obou stranách. Další šanci si tak vytvořila Dukla až ve 38. minutě, Farkašovu střelu ale Řehák měl. O chvíli později střílel ten samý hráč z větší dálky, ale jeho pokus postrádal důraz a tak opět bez větších problémů úřadoval Řehák. Ve 42. minutě Řehák skočil k tyči a dostal míč pod svou kontrolu po střele Bezdičky.

Ve druhé půli byla Dukla aktivnější, měla míč více ve svém držení, ale stejně jako Slavii jí při zakončení chybělo ve vápně více hráčů. V 59. minutě pořádně protáhnul Hrošša dlouhou střelou Kocourek, ale gólman ji nakonec chytil. Tutovku si vytvořila Dukla v 65. minutě, na parádní centr Farkaše si nabíhal Slávik, ale před bránou nedokázal míč ideálně trefit. V podstatě identická situace byla vzápětí k vidění na druhé straně, na Schulzův centr si nabíhal Fotr, ale opět z akce nic nebylo. V 70. minutě proniknul do vápna Slávik, otočil se kolem padajícího Routka a z otočky vystřelil, ale jen do středu branky, kde stál připravený Řehák. A šance Dukly pokračovaly, Sedláček poslal zprava centrovanou střelu na bránu, kterou Řehák vyrazil na břevno! O pár minut později Dukla srovnala na 1:1, po standardní situaci se dostal odražený míč k Slávikovi a ten zblízka prostřelil Řeháka - 1:1. Dukla se snažila ještě v závěru urvat tři body, v poslední šanci ale svým zárokem proti tvrdé střele udržel bod Slavii Řehák.

"Remíza je nakonec, co se týče obrazu hry a vývoje zápasu, spravedlivá. První poločas jsme měli více ze hry, měli jsme na to zvýšit na 2:0, což se bohužel nepodařilo. Všechno se nyní dělá pro tým U19, takže i to střídání o poločase bylo ve spolupráci s Pavlem Řehákem. U19 hraje v úterý další zápas, takže dneska odehráli jak Jan Vejvar, tak Antonio Lauricella po poločase, aby byli v zápasovém rytmu. Na druhou stranu je to pro kluky cenná zkušenost zahrát si o soutěž výše, svoje si odvedli, hodnotím to pozitivně,“ řekl k utkání trenér Michal Petrouš.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Dukla - Slavia 1:1

    Lovver     před 8 lety 08.05.2016 12:45 |  
    0 0

    Jsem fakt zvědavej, jestli si Twardzika necháme. Já bych ho úplně nezatracoval. Sice teď dlouho nehrál, ale má zkušenosti ze Skotska a Anglie a to se počítá. Akorát mě udivuje, že se zkouší v obraně, ale je fakt, že tam nás tlačí bota. Obzvláš, jestli se počítá se Šventem (doufám, e se s ním vůbec počítá) do zálohy.

  2. Re: Juniorka: Dukla - Slavia 1:1

    Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 12:56 |  
    0 0

    Za soupeře hrál 63 minut Beauguel, pak byl vystřídán Slavíkem, který srovnal na 1:1 a dle onlajnu byl Beauguel neviditetlný. Někteří zde píši, že bychom měli Beauguela koupit, no já nevím...

    • Re: Juniorka: Dukla - Slavia 1:1

      (host)     před 8 lety 08.05.2016 13:39 |  
      0 0

      Beauguela jsem si všimla konkrétně třikrát - dvakrát když si ho docela dost rukama přidržoval Broukal u lajny a jednou, když ve vápně obešel dva hráče, ale pak jeho přihrávka zůstala nevyužita. jane

      • Re: Juniorka: Dukla - Slavia 1:1

        Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 14:58 |  
        0 0

        O té přihrávce psali na onlajnech, ale přijde mi to málo na hráče, který hraje proti juniorům... No uvidíme, co vedení vymyslí. :-)