Fanoušci Slavie

Zmatky jak v Kocourkově. Fandy nechtěli pustit na stadion, Slavia apeluje na LFA: Řešme to systémově

Zmatky jak v Kocourkově. Fandy nechtěli pustit na stadion, Slavia apeluje na LFA: Řešme to systémově

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zmatky jak v Kocourkově. Fandy nechtěli pustit na stadion, Slavia apeluje na LFA:

    brťas74     před 8 lety 18.10.2016 10:39 |  
    0 0

    Zdravím.Osobně jsem tam byl,před zápasem si koupil lístek do kotle u vchodu do hostujícího sektoru a divil se protože den předem si přečtu informaci že kotel je vyprodaný.Atěch lístků tam měli pěknej štousek odhadem cca 100-150.Kdyby místo nesmyslný reklamy na Chládka a Tintěru,nechali aspoň na větší zápasy sektor hostů tak jak to měli vždycky udělali by líp.Jinak brzo může dojít k pořádnýmu průseru.Jinak v mechově na stadionu žádný změny vidět nejsou,hostující sektor stále podobný vězńskému prostředí.Ale mi si atmosféru dokážem udělat.Kluci zápas až na pár minut odjezdili.Výsledek supr.Tak kluci jen tak dál.SKS FOREVER.

  2. Re: Zmatky jak v Kocourkově. Fandy nechtěli pustit na stadion, Slavia apeluje na LFA:

    GeorgK (přítel SN)     před 8 lety 18.10.2016 13:40 |  
    0 0

    Šel jsem mimo sektor hostů a bez problémů. Synovec byl v dresu, tedy hned za vstupem nás nasměrovali do sektrou vedle kotle. Slušně, jen trochu zmateně. Do začátku zápasu tam byla v podstatě rodinná tribuna fandů SKS. Nechápu, že po naplnění sektoru hostů nevpustili fanouška hned vedle do této části. Tu mohou efektivně hlídat.

    Jinak ten stadion je po "rekonstrukci" opravdu kvalita i mimo sektor hostů. Nechápu, že to někdo povolil.

  3. Re: Zmatky jak v Kocourkově. Fandy nechtěli pustit na stadion, Slavia apeluje na LFA:

    valkys     před 8 lety 18.10.2016 14:21 |  
    0 0

    Je super, že o tom někdo píše, ale asi by situaci prospělo, kdyby to byl někdo, kdo by na utkání přítomen a nebo aspoň někdo, kdo je lépe informovaný. O vstupu do sektoru vedle kotle někomu Hradečtí určitě řekli, když to bylo už ve středu před zápasem na webu SKS a já jsem se do něj navíc bez problému dostal cca 1:15 hod. před zápasem.

    Problémem tedy není, že by Security nevěděli, že tam mají pouštět lidi, ale proč je tam těsně před zápasem najednou přestali pouštět. Co nějaké vyjádření někoho ze Security, proč tomu tak bylo a necucat si domněnky z prstu? To je fakt novinařina, že by jeden blil.

  4. Re: Zmatky jak v Kocourkově. Fandy nechtěli pustit na stadion, Slavia apeluje na LFA:

    Staršina     před 8 lety 18.10.2016 23:40 |  
    0 0

    Po mediální masáži jsem byl velmi zvědavý na výsledek rekonstrukce stadionu HK. Přál bych si velmi hezké stadiony v rámci ČR. Výsledek ze záběrů TV ?. ???...???.