Ženský fotbal

Slávistky rozstřílely Plzeň 10:2

Fotbalistky Slavie si v závěrečném kole základní části poradily s Plzní vysoko 10:2! Tři branky vstřelila Svitková, dvakrát se prosadila Pincová. Po jedné brance přidaly Szewieczková, Necidová, Kožárová, Skálová a Bartovičová.

Poslední zápas základní části nenastoupily holky v kompletní sestavě, ale na výsledku to znát nebylo. Hned od začátku jsme se tlačili do zakončení a brzy měla šanci Necidová, ale neprostřelila obranu. V 5. minutě Svitková šikovně prostrčila na Szewieczkovou a přesnou střelou k tyči nedala brankářce šanci. Jenže bylo překvapivě vyrovnáno, v 9. minutě se za obranu dostala Šlajsová a i pomocí teče překonala brankářku. Po chvilce jsme mohli jít opět do vedení, z rohu však Pincová trefila břevno. Ve 13. minutě to přeci jen přišlo, centrovaný míč do vápna se chvíli odrážel mezi hráčky, až následně Svitkové doklepla. Ve 26. minutě navíc přidala svůj druhý gól, když se prosadila přímo z rohu. Ale hosté byli dnes hodně produktivní, Šlajsová se podruhé dostala před branku a šikovně přehodila Sladkou. Do konce poločasu jsme už nezvýšili, ale Pěničková z malého vápna přestřelila prázdnou branku a v poslední minutě Szewieczková sama před brankou minula.

Druhý poločas rozjely holky střelecké představení. Ve 48. minutě po centru Bartoňové zakončovala přesně k tyči Necidová. Ještě předtím trefila tyč Pěničková. V 59. minutě se po centru Chlastákové přesně k tyči prosadila Svitková, potřetí v zápase. V 62. minutě aktivní Svitkové před vápnem prostrčila na Szewieczkovou a následný centr do prázdné branky doklepla Kožárová. V 65. minutě se po nádherné střele z dálky prosadila Pincová. V 73. minutě přidala další nahrávku Svitková, před brankou se zorientovala Skálová a nemýlila se. V závěru přidala branku Bartovičová, která po rohu využila závaru a po několika odrazech zakončila. A v poslední minutě se po rohu trefila Pincová a završila na konečných 10:2.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky rozstřílely Plzeň 10:2

    mpik     před 7 lety 16.04.2017 16:29 |  
    0 0

    Nádhera!