Archiv aktualit

  • Fortuna liga

    Předposledním slávistickým vystoupením v letošním ročníku Gambrinus ligy bude duel na půdě Mladé Boleslavi. Devětadvacáté kolo hrají souběžně všechny týmy. Slavii čeká zápas roku. Hraje se v sobotu od 15:00, utkání nevysílá žádná televize.

  • Stadion Eden

    Nový stadion v Edenu byl ve středu slavnostně otevřen, ale stále jsou nejasnosti ohledně existence a formy síně slávy. Původně plánovaná síň slávy, na jejíž realizaci se spolupracovalo s Národním muzeem, nebude ve VIP prostorách a můžeme zatím jen věřit, že někde vůbec bude.

  • Fanoušci Slavie

    Kdo včera po zápase nešel ihned domů a zavítal k severovýchodnímu rohu před pódium, rozhodně nelitoval. Megafonista Strašák s kapelou Baraki představil několik zhudebněných slávistických chorálů! K prohlédnutí je i video z ceremoniálu a fandění během zápasu.

  • Fanoušci Slavie

    Osmadvacáté kolo Gambrinus ligy bylo bezesporu velmi zajímavé. Znám je první sestupující, jím je Most. O nesestupové místo se tak poperou Kladno a Bohemians 1905. Co je však důležitější, do boje o titul se znovu hlásí Slavia, v pondělí zdolala Sigmu Olomouc a na Spartu tak ztrácí jediný bod. Ligový závěr bude ještě hodně zajímavý.