Archiv aktualit

  • Fanoušci Slavie

    V sobotu nás čeká velký zápas a při té příležitosti mi na email přišly dvě zprávy, které tu pro vás zveřejním. Jedna mluví o přání, aby lidé byli v červenobílém a druhá o tom, že proběhne děkovné choreo za červenobílá záda.

  • Rozhovory

    S hostováním slávistického útočníka Tomáše Necida v Jablonci byly jistě spokojené všechny tři strany, tedy Slavia, Jablonec i samotný hráč. Necid na jaře vstřelil pět branek, ale své skóre už v posledním zápase navýšit nemůže. "Rád bych si v Edenu zahrál, ale v dresu Slavie," říká osmnáctiletý kanonýr.

  • Archiv

    Skončila 2. světová válka, skončila okupace, republika se znovu objevila na mapě světa jako Československo. Začal nový život také ve fotbale. Neměl ovšem mít dlouhého trvání. A co Slavia? Začala ve vypůjčených dresech a kopáčkách, ve sparťanském podnájmu. Tam musela přežít celé 3 roky!

  • Fanoušci Slavie

    Jedno z nejdůležitějších utkání této sezony se blíží. V utkání Slavia - Jablonec půjde o všechno - půjde o titul! Je tedy i na nás, fanoušcích, abychom se předvedli jak se sluší a patří!

  • O Slavii

    Pokud jste si doposud nezajistili lístek na utkání Slavia - Jablonec, můžete mít problém. Na pokladách jsou již vstupenky vyprodány, na internetu také! Jediná možnost je vyčkat, zda se neuvolní místa z nevybraných rezervací!

    Aktuálně: Slavia získala povolení od ČMFS a zápas s Jabloncem se tak může odehrát v EDENU!

  • Archiv

    V posledním roce 1. světové války byla založena Středočeská župa a dokonce se odehraje i její mistrovství. Slavia neztratila ani bod, Spartu poráží gólem Josefa Sedláčka 1:0. Ale ten zanedlouho odchází právě k tomuto soupeři. Je vyhlášeno samostatné Československo, 10. listopadu 1918 se hraje první derby a Sparta vyhrává 4:1...

  • Archiv

    Nový stadión se neotvírá každým dnem. Dokonce snad ani ne jednou za rok se objeví na mapě fotbalové současnosti další svatostánek, chrám jeho veličenstva fotbalu. Dne 7. května 2008 se dočkala Slavia Praha. Ale nejen ona se může radovat. Myslím si, že důvod ke spokojenosti musí mít každý, kdo fotbalu u nás fandí.

  • O Slavii

    Zápas proti Jablonci se s velkou pravděpodobností odehraje v Edenu. Od zítřka probíhá výměna permanentek ze Strahova za lístek do Edenu a prodej klasických lístků.

  • Fanoušci Slavie

    Souběžně hrané devětadvacáté kolo Gambrinus ligy vlastně nerozhodlo o ničem, napovědělo však mnohé. Druhým sestupujícím se stane s největší pravděpodobností příští týden Bohemka. Co je však nejpodstatnější, Slavii stačí v posledním kole bod, a stane se mistrem ligy!