Archiv aktualit

  • O Slavii

    Goce Toleski se stal nejlepším cizincem české Gambrinus ligy. Rozhodli o tom zástupci 17 médií v anketě týdeníku Gól.

  • Multimédia

    Tak se pohodlně usaďte a připravte se na parádní záběry ze sobotního dne. Připravil jsem pro vás tři různá videa, jelikož by se všechno do jednoho nevešlo. Pracoval jsem na tom celou noc, tak si to pořádně užijte! Pokud si však chcete užít kompletní oslavy bez cenzury, pořiďte si DVD, kde jsou videa v nejlepší kvalitě!

  • O Slavii

    Stanislav Vlček a Michal Švec dnes převzali mistrovské medaile na tiskové konferenci konané po skončení sezony. Zúčastnil se i Brabec, Jarolím, Doležal a Rosen. Hodnocení právě skončené sezony bylo hodně pozitivní. "Sezona se může zapsat zlatým písmem do slávistické historie," řekl Doležal.

  • Archiv

    B tým Slavie získal na hřišti Sezimova Ústí pouze bod za remízu 1:1. Branku vstřelil Gebre Selassie, o tři body jsme přešli gólem z posledních sekund utkání. V sestavě se objevili Kubásek, Blažek a Gebre Selassi, po utkání jeli za ostatními hráči slavit mistrovský titul.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie po zaváhání v posledním zápase vyhrály nad Hradcem Králové bez problémů 4:0. Dvě branky vstřelila Tesková, po jedné přidaly Divišová a Pěničková. Slávistky díky výhře postoupily také do finále Poháru ČMFS, kde se utkají se Spartou. Juniorka vyhrála 5:2.

  • Rozhovory

    Přínos Vladimíra Šmicera pro tým byl v letošní sezóně nesporný. Pan Fotbalista čelil čtvrt hodiny otázkám, zatímco okolo pobíhali spoluhráči se šampaňským. "Ať si to kluci užijou, já už to prožil. Ještě ale něco v kabině přichystám," glosoval Šmicer svou absenci při oslavách.

  • Rozhovory

    Bujaré pozápasové veselí pohltilo všechny hráče. Mezi přebíráním medailí a poháru a boucháním šampaňského si však našli čas na novinářské otázky.

  • Fortuna liga

    Sen se slávistům již splnil, stadion v Edenu byl slavnostně otevřen již před několik málo dny. Prvním "ostrým" utkáním který náš svatostánek zažije, bude duel s Jabloncem. Pokud Slavia získá alespoň bod, slávisté o víkendu oslaví první titul po dvanácti letech! Utkání, a doufejme i pozápasové oslavy, nabízí v sobotu v 15:00 ČT2. Utkání je vyprodáno.

  • Fanoušci Slavie

    Dnes se na novém stadionu v Edenu konala důležitá valná hromada fanklubu, která měla nasměrovat fanklub na nový modernější směr a v mnoha směrech vylepšit spolupráci s klubem a s fanoušky. Bohužel starší lidé z Fotbalového oddílu byli jiného názoru. Výsledek? Fanklub ztratil význam a zřejmě bude brzy zrušen.