Archiv aktualit

  • O Slavii

    Stanislav Vlček a Michal Švec dnes převzali mistrovské medaile na tiskové konferenci konané po skončení sezony. Zúčastnil se i Brabec, Jarolím, Doležal a Rosen. Hodnocení právě skončené sezony bylo hodně pozitivní. "Sezona se může zapsat zlatým písmem do slávistické historie," řekl Doležal.

  • Archiv

    B tým Slavie získal na hřišti Sezimova Ústí pouze bod za remízu 1:1. Branku vstřelil Gebre Selassie, o tři body jsme přešli gólem z posledních sekund utkání. V sestavě se objevili Kubásek, Blažek a Gebre Selassi, po utkání jeli za ostatními hráči slavit mistrovský titul.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie po zaváhání v posledním zápase vyhrály nad Hradcem Králové bez problémů 4:0. Dvě branky vstřelila Tesková, po jedné přidaly Divišová a Pěničková. Slávistky díky výhře postoupily také do finále Poháru ČMFS, kde se utkají se Spartou. Juniorka vyhrála 5:2.

  • Rozhovory

    Přínos Vladimíra Šmicera pro tým byl v letošní sezóně nesporný. Pan Fotbalista čelil čtvrt hodiny otázkám, zatímco okolo pobíhali spoluhráči se šampaňským. "Ať si to kluci užijou, já už to prožil. Ještě ale něco v kabině přichystám," glosoval Šmicer svou absenci při oslavách.

  • Rozhovory

    Bujaré pozápasové veselí pohltilo všechny hráče. Mezi přebíráním medailí a poháru a boucháním šampaňského si však našli čas na novinářské otázky.

  • Fortuna liga

    Sen se slávistům již splnil, stadion v Edenu byl slavnostně otevřen již před několik málo dny. Prvním "ostrým" utkáním který náš svatostánek zažije, bude duel s Jabloncem. Pokud Slavia získá alespoň bod, slávisté o víkendu oslaví první titul po dvanácti letech! Utkání, a doufejme i pozápasové oslavy, nabízí v sobotu v 15:00 ČT2. Utkání je vyprodáno.

  • Fanoušci Slavie

    Dnes se na novém stadionu v Edenu konala důležitá valná hromada fanklubu, která měla nasměrovat fanklub na nový modernější směr a v mnoha směrech vylepšit spolupráci s klubem a s fanoušky. Bohužel starší lidé z Fotbalového oddílu byli jiného názoru. Výsledek? Fanklub ztratil význam a zřejmě bude brzy zrušen.

  • Fanoušci Slavie

    V sobotu nás čeká velký zápas a při té příležitosti mi na email přišly dvě zprávy, které tu pro vás zveřejním. Jedna mluví o přání, aby lidé byli v červenobílém a druhá o tom, že proběhne děkovné choreo za červenobílá záda.

  • Rozhovory

    S hostováním slávistického útočníka Tomáše Necida v Jablonci byly jistě spokojené všechny tři strany, tedy Slavia, Jablonec i samotný hráč. Necid na jaře vstřelil pět branek, ale své skóre už v posledním zápase navýšit nemůže. "Rád bych si v Edenu zahrál, ale v dresu Slavie," říká osmnáctiletý kanonýr.