Archiv aktualit

  • Archiv

    Juniorka Slavie prohrála v prvním utkání České fotbalové ligy s rezervou Liberce 0:1 gólem z poslední minuty. V sestavě se představil Costa, Aračič, Jablonský či stříbrný medailista z mistrovství světa do 20 let Michal Held.

  • Fortuna liga

    Po startu v pohárové Evropě mají slávisté na programu také start na domácí scéně. První ligové kolo sehrajeme zítra v Jablonci. V Jablonci se nám tradičně nedaří, emoce budou navíc znásobeny působením Luboše Kozla právě na lavičce Jablonce. Při své prvoligové premiéře bude chtít jistě svůj bývalý klub porazit. Zkrátka se máme na co těšit. Ještě zbývají místa v zájezdu fanklubu, můžete se tudíž hlásit. Zápas, který odstartuje zítra v 17:00, nevysílá žádná televize.

  • O Slavii

    Fotbalovou Slavii čeká po zítřejším utkání s Jabloncí velice důležitá bitva se Žilinou. Lidé jsou však různými okolnostmi rozhořčeni, proto vydalo představenstvo Slavie výzvu ke všem slávistickým fanouškům, aby zamířili do Edenu. Přečtěte si pozorně následující řádky a přijďte povzbudit naše hráče!!!

  • Archiv

    V neděli po měsíci letní přípravy vstupuje do nové sezóny České fotbalové ligy i slávistická rezerva. "Příprava nám ukázala plno věcí, ať už pozitivních nebo negativních, ale vcelku jsme s jejím průběhem spokojeni," řekl našemu webu trenér Daniel Šmejkal.

  • O Slavii

    Stříbrní fotbaloví reprezentanti do dvaceti let z Kanady se včera na Strahově podepisovali přítomným fanouškům, kterým ukázali i své mediale. Slávisté mohli získat kartičku od Marka Suchého, Petra Jandy, Michala Helda a Marcela Gecova. Prohlédněte si osm fotografií v článku.

  • Liga mistrů

    Pokud fotbalisté Slavie postoupí do 3. předkola Ligy mistrů přes Žilinu, čeká je Ajax Amsterdam! První utkání je na programu v úterý 14. či ve středu 15. srpna, odveta o čtrnáct dní později. Prohlédněte si tři fotky ze stadionu v článku.

  • Můj příběh

    Fotbalová sezona nám začala a poprvé jsme mohli zavítat do Žiliny na boj ve druhém předkole Ligy mistrů. Velkou účast fanoušků podpořil i fanklub svým výjezdem, který navázal na poslední vydařenou sezonu. Pro mě to bylo opět drama, které skončilo modřinou ... V článku si prohlédněte pět fotek a video od r209vltavy!

  • O Slavii

    Dnes odpoledne byl konečně dotažen příchod Milana Ivany. Slavia se s jeho mateřským klubem, Slováckem, domluvila již minulý týden, vše vázlo na podmínkách pro hráče, které se nakonec podařilo doladit. Ivana přichází na roční hostování s dvouletou opcí.

  • Liga mistrů

    Už zítra čeká slávisty vstup do sezony. A hned první utkání bude velice důležité, ve druhém předkole Ligy mistrů nás přivítá MŠK Žilina. Trenér Jarolím se hned zkraje sezony bude muset obejít bez několika hráčů základní sestavy. Do zápasu vstoupí "nová" Slavia. Začátek utkání je ve 20:00, nevysílá ho žádná televize u nás ani na Slovensku.