Archiv aktualit

  • O Slavii

    Jihlava se se Slavií dohodla na odstupném za obránce Ondřeje Šourka a hráč se může naplno zapojit do letní přípravy.

  • O Slavii

    František Zlámal se včera loučil s fanoušky, kterých přišlo několik desítek. Akce se konala u prodejny Fanzone pod Strahovem. Od věrných fandů obdržel zajímavé dary. Přišel i František Veselý. Prohlédněte si 27 fotografií, které nám zaslala Radmila.

  • Fanoušci Slavie

    Fanklub Slavie připravuje autobusový zájezd na utkání druhého předkola Ligy mistrů do Žiliny. Termín výkopu je ve středu 1.8. od 20:00). POZOR, čtěte aktuální informace z 26.7.2007!!!

  • Rozhovory

    Vladimír Šmicer dopoledne podepsal před zraky novinářů smlouvu na jeden rok a poté se rozpovídal o svém dalším působení ve Slavii. "Chci postoupit do základní skupiny Ligy mistrů a bojovat o nejvyšší příčky v lize," řekl suverénně. Touží si zahrát i na novém slávistickém stadionu.

  • O Slavii

    Přestupová bomba v letním odbobí v rámci ligy je uzavřena, do Slavie se po dlouhých jedenácti letech vrací velká hvězda a vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer! S klubem dnes podepsal smlouvu na jeden rok s roční opcí! Součástí smlouvy je také možnost jeho dalšího působení v klubu. Prohlédněte si 12 fotografií z tiskové konference.

  • O Slavii

    Michal Vorel v sobotu podstoupil operaci menisku. Koleno se však zdá být v pořádku a pokud nenastanou komplikace, mohl by být připraven na předkolo Ligy mistrů. "Na 95% by se to mělo stihnout," uvedl brankář Slavie.

  • O Slavii

    Zítra v 11 hodin se koná mimořádná tisková konference zástupců klubu s Vladimírem Šmicerem, na které se bude řešit jeho budoucnost. Přesněji řečeno podepíše s naším milovaným klubem smlouvu (pokud si to do té doby nerozmyslí:-))!!!

  • Rozhovory

    Slavia sehrála další přípravný zápas, který se jí tentokrát nevyvedl, s Kladnem prohrála 0:1. V neděli tým Karla Jarolíma odcestuje na herní soustředění do Hennefu, kam by mělo vyrazit dvaadvacet hráčů. Slávistický kouč se vyjádřil k testovanému hráči Gabrielovi i případnému angažování dalšího brankáře.