Archiv aktualit

  • Přípravná utkání

    Zítra odpoledne se slávisté utkají s prvním zahraničním soupeřem během přípravy. Do zápasu určitě nezasáhnou Dušan Švento a Michal Vorel, otazník je nad startem Vladimíra Šmicra.

  • Fanoušci Slavie

    Rok se s rokem sešel a kroky fanoušků Slavie zamířily v sobotu 30. 6. 2007 do Příbrami na setkání odboček přátel Slavie. Hlavní částí setkání je pravidelný turnaj v malé kopané. Tohoto turnaje se stejně jako loni i letos zúčastnil tým Fanklubu Slavie. Po minulých zkušenostech se zraněními jsme tým výrazně početně posílili a dokonce i mediálně. Získali jsme do svých řad novopečeného tiskového mluvčího Slavie, Ondřeje Zlámala. Účast na turnaji čítala celkem patnáct mužstev, která byla rozlosována do pěti skupin po třech. Naši skupinu tvořily ještě Rožďalovice C a OP Slavia B. Prohlédněte si 19 fotografií z akce.

  • Přípravná utkání

    Fotbalisté Slavie vyhráli podruhé za sebou turnaj v Čelákovicích. V semifinále porazili domácí Union 3:1, ve finále si poradili s Mladou Boleslaví 1:0. V dresu Slavie se představili testovaní hráči, bohužel jsme neviděli v akci Vladimíra Šmicera, který ale byl ve včera zveřejněné nominaci na zápas. Podle svých slov dostal volno kvůli únavě. Prohlédněte si 20 fotografií z turnaje, převážně zaměřeno na nové tváře v dresu Slavie.

  • O Slavii

    Dva hráči slávistické juniorky Radek a Robin Dejmkovi odcházejí na přestup do Liberce. Kluby se dnes dohodly na odstupném. V budoucnosti však není vyloučen jejich návrat do Slavie.

  • Přípravná utkání

    Už zítra vyběhnou hráči Slavie k dalším dvěma přípravným utkáním. Na tradičním turnaji v Čelákovicích změří síly nejprve s místním Unionem, v dalším zápase pak s jedním z dvojice Mladá Boleslav - Brno. Trenér Karel Jarolím vyzkouší také dva testované Francouze. Představí se ale také Vladimír Šmicer, Ondřej Šourek, testovaný Lukáš Kopřiva či nová posila Zdeněk Šenkeřík.

  • O Slavii

    Slavia získala pro nový ročník třetí posilu! Stává se jí Zdeněk Šenkeřík z tureckého Malatyasporu. Dlouhá a složitá jednání tak byla dotažena do úspěšného konce. Hráč podepsal smlouvu na dva roky s následnou roční opcí. Klub navíc nově testuje dvacetiletého záložníka Lukáše Kopřivu z Pardubic.

  • O Slavii

    Slavia má v kádru na testech dva zahraniční fotbalisty - Michaela Tavarese, který pochází z francouzského druholigového FC Tours, a Tijaniho Belaida z PSV Eindhoven, kde byl na hostování, ale patří Interu Milán. Zájem má klub i o Ericha Brabce. Přečtěte si informace o obou hráčích.

  • Stadion Eden

    Budoucí fotbalový stánek Slavie v Edenu má již polovinu stavby za sebou. Brzy bude dokončena celá prefabrikovaná konstrukce a začne se pracovat na zázemí. Navíc se brzy začne montovat konstrukce střechy, což bude velice zajímavé na pohled.