Archiv aktualit

  • Ženský fotbal

    Mladé juniorky Slavie skončily letos na čtvrtém místě, nezopakovaly sice třetí místo z předchozího ročníku, přesto však skončený ročník měl řadu pozitiv. Pojďme se podívat, co si myslí trenér Martin Svoboda a co na vše říkají statistiky.

  • O Slavii

    Ohledně příchodů a odchodů v rámci kádru áčka nejsou žádné změny, Slavia chce stále získat několik hráčů, jediná nabídka pro hráče, o které se jedná, je ta pro Matúše Kozáčika.

  • O Slavii

    Radek Dosoudil dnes podepsal tříletou smlouvu s Artmedií Bratislava a po roce a půl odchází ze Slavie, kde ztratil důvěru trenéra. Přestupová částka nebyla zveřejněna.

  • Fortuna liga

    Dnes byl rozlosován další ročník Gambrinus ligy. Sezonu 2007/2008 zahájíme venku, los nám přisoudil symbolicky Jablonec, který trénuje dosavadní kouč našeho B-týmu Luboš Kozel.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie zakončily sezonu na druhém místě, takže jsme potvrdili umístění z posledních dvou let. V sezoně nastoupila do zápasů řada hráček, některé se střelecky prosazovaly či dostaly karty. Pojďme se podívat i ze statistické stránky, jak skončená sezona proběhla.

  • Můj příběh

    V posledních měsících, ale zejména nyní, když Bohemka po přežití své "klinické smrti" znovu vybojovala první ligu, zaznívá ze všech stran nadšení nad zelenobílými fanoušky a jejich téměř neuvěřitelnou láskou a věrností svému klubu. Ve svém okolí neznám snad žádného fotbalového fandu, který by jim jejich současné štěstí nepřál. Jako člověk, který už ve fotbale (a bohužel i v životě) leccos pamatuje, bych rád připomenul mladší generaci slávistů, že něco podobného jsme před časem zažili i my.

  • Ženský fotbal

    Ženská fotbalová liga zná svůj termínový plán. Na včerejším losovacím aktivu bylo rozhodnuto, že v prvním ligovém kole se utkáme s nováčkem ze Staré Lysé.

  • Archiv

    Novým trenérem B týmu se po odchodu Luboše Kozla do Jablonce stává dosavadní trenér A dorostu Daniel Šmejkal. Ve Slavii působil řadu let a poslední sezonu se věnoval mládeži.
    AKTUALIZACE: přidáno vyjádření Michala Šrámka.

  • O Slavii

    Sparťanský odchovanec Ladislav Volešák dnes v půl jedné podepsal čtyřletý kontrakt se Slavií. Ještě dnes se vydá na soustředění a přidá se k novým spoluhráčům. Podařil se tak realizovat kvalitní přestup ze Sparty! Petr Doležal se vyjádřil k příchodu Volešáka i dalším přestupům. Přestupová částka byla také zveřejněna.