Archiv aktualit

  • Archiv

    Slávistický B tým po třech sezonách opouští kouč Luboš Kozel, který přijal nabídku Jablonce na angažmá u A týmu. Dočkal se tak svého prvního ligového angažmá. Nezbývá, než mu popřát hodně štěstí.

  • O Slavii

    Třem hráčům ve Slavii končí smlouva. Lukáš Jarolím má možnost odchodu, stejně se vyjádřil i Tomáš Hrdlička. Jak to dopadne nakonec se Stanislavem Vlčkem? Do Slavie by naopak možná mohl přijít Vladimír Šmicer.
    AKTUALIZACE: Doplněno vyjádření Stanislava Vlčka.

  • Info o SN

    Jubilejní desátý ročník ankety Slávista jara 2007 je spuštěn. I tentokrát máte možnost zvolit nejlepšího slávistu za jarní sezonu. Je to jen na vás, který hráč obdrží figurku fotbalisty. Takže hlasujte, jak jen to půjde. Hlasování probíhá do 22. června 2007.

  • Archiv

    Slávistická juniorka dokázala porazit Spartu 1:0 gólem Robina Dejmka. Je tak jediná letos na jaře, kdo slaví vítězství s pražským rivalem. V sestavě se již tentokrát neobjevil Radek Dosoudil.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie získaly povinné tři body z Hlučína, kterému přerušily čtyřzápasovou neporazitelnost. O branky se podělily Pěničková, Benýrová, Voňková, Kejhová, Budošová a Králová. Stejným výsledkem dopadl i zápas juniorek. Prohlédněte si 23 fotografií ze zápasu A týmu a juniorek uvnitř článku.

  • O Slavii

    Spekulace o tom, že by se exslávista Vladimír Šmicer mohl vrátit do Slavie, se zatím nepotvrzují. "Slavia nepředložila Vladimíru Šmicrovi nabídku," uvedl dnes slávistický generální ředitel Petr Doležal.

  • Multimédia

    Tak jsem konečně napravil své resty a mám pro vás přichystaná všechna videa, která jsem doposud z různých důvodů nestihl zveřejnit. Jedná se o tato utkání: Jablonec-Slavia, Slavia-Mladá Boleslav, Příbram-Slavia, Slavia-Zlín a České Budějovice-Slavia. Celkem si můžete stáhnout šest nových kousků a určitě stojí za stažení.

  • O Slavii

    Jen pár dnů po skončení ligy znají slávisté svůj přípravný letní program. Do práce půjdou opět 18. června.