Archiv aktualit

  • Archiv

    O víkendu a v pondělí bojoval kombinovaný tým z hráčů B týmu a A dorostu na špičkovém turnaji v Groningenu. Došel až do finále, kde nestačil na tým pořadatele celého turnaje.

  • Liga mistrů

    Slávisté si zase po dvou letech mohou okusit Ligu mistrů. Nejdřív však musí projít druhým předkolem, aby následně jako nenasazení dostali některého z favoritů, ale není vyloučen i hratelnější soupeř.

  • O Slavii

    Fotbalisté Slavie vybojovali na poslední chvíli druhé místo, zaručujicí předkolo Ligy mistrů, takže mohla vypuknout velká radost. Po oslavách na stadionu následoval přesun na benzínku k Protivínu, kde fanklub zorganizoval setkání hráčů s fanoušky! Prohlédněte si 36 fotografií - ZDE.
    VIDEO:
    Podívejte se na luxusní video ze setkání hráčů s fanoušky na benzínce u Protivína. Máte možnost slyšet unikátní rozeřvání Mateje Krajčíka pokřiku Pražské kurvy, čímž se fandové povznášejí nad urážky na cizích stadionech. Opravdu DOPORUČUJI ZHLÉDNOUT! Délka je 6:24. Velikost 42,82 MB. Stahujte ZDE.

  • Fortuna liga

    Slávisté díky výhře v Českých Budějovicích a zároveň třem bodům Mladé Boleslavi končí ligový ročník 2006/2007 na druhé příčce, zaručující 2. předkolo Ligy mistrů! Prohlédněte si 64 fotografií ze zápasu - ZDE.

  • O Slavii

    Mám tu důležité informace pro účastníky výjezdu do Českých Budějovic s fanklubem. Z technických důvodů budou některé věci jinak než byly původně plánované. Proto prosím pozorně čtěte následující řádky!

  • Fortuna liga

    Za pár hodin nám skončí Gambrinus liga. Poslední zápasy slibují velká dramata, ve kterých bude účinkovat i Slavia. Skončíme druzí, třetí či na nás zůstane bramborová příčka? Chcete zažít drama přímo v Českých Budějovicích? Tak pojeďte s fanklubem, který zaplňuje třetí autobus!

  • Názory

    Blíží se nám poslední zápas ligy. V pondělí cestujeme do Českých Budějovic a podpořit naše hráče se vydá i hodně slávistů. Dá se tedy očekávat, že sektor, který má kapacitu 370 míst, naplníme. Kdo však pojede s fanklubem, bude mít navíc možnost oslavit přímo s hráči, doufejme, druhé místo!

  • Archiv

    Vítěznou bilanci slávistického týmu dnes v předehrávaném 29. kole přerušila plzeňská rezerva. Za domácí tým však nastoupil třeba Malár či Knakal.

  • Archiv

    Po dnešním předehrávaném 29. kole proti Plzni zamíří slávisté na turnaj do holandského Groningenu.

  • Názory

    Zbývá nám poslední kolo do rozluštění hádanky, z jakého umístění se nakonec budeme radovat. Díky posledním výsledkům se nám naskýtá několik variant, ale jedno je jasné, Sparta skončí první či druhá. Naopak Slavia se nakonec může radovat i z druhého místa, a to díky remíze Boleslavi v Mostu!