Archiv aktualit

  • Ženský fotbal

    Juniorky Slavie po půl roce opět nastoupily proti suverénní Spartě. Tentokrát však předvedly bojovný výkon a sparťanky prakticky nepustily k ohrožení naší branky. Přesto se věčný rival radoval, když v poslední minutě se po rohu prosadila největší hráčka na hřišti - Věra Dobrevová. Prohlédněte si 21 fotografií ze zápasu uvnitř článku.

  • Fortuna liga

    Slávisté trhají rekordy, již pátý zápas v řadě nevstřelili gól a po jejich špatném výkonu si tak zaslouženě připisuje tři body Jablonec. Ante Aračič střelecky naprázdno nevyšel, bohužel se jednalo o gól vlastní a rozhodující. Radek Dosoudil se opět trestuhodně nechal vyloučit. Prohlédněte si 30 fotografií ze zápasu v Jablonci - ZDE.

  • Archiv

    Slávistické béčko předvedlo výborný výkon a bez problémů přehrálo Prachatice. Dvě branky vstřelil Jablonský, jednu přidal Dubský.

  • Fortuna liga

    V pondělí sehrajeme další ligový zápas, tentokrát na hřišti Jablonce. Zápas byl kvůli hokejovému mistrovství světa přesunut už na 16:00. Hlaste se dále do zájezdu fanklubu, v jednání je druhý autobus! Hráčům vaše podpora pomůže zlomit sérii neúspěšných zápasů, kdo můžete, prosím přijďte. Zápas můžete také vidět živě na ČT2.

  • Ženský fotbal

    Na státní svátek sehrají juniorky Slavie derby pražských "S". Odděleně od A týmu se představí v úterý 8. května od 15:00 v Edenu na umělé trávě. Přijďte naše mladé naděje povzbudit do těžkého boje. Prohlédněte si 9 fotografií z podvečerního tréninku - ZDE!

  • Fortuna liga

    Slavii postihla nepříjemná změna v termínové listině. Utkání v Jablonci se nebude hrát v původním termínu od 17:15, ale už od 16 hodin. Důvodem je kolize s přenosem z hokejového mistrovství světa.

  • Ženský fotbal

    Tak už to vypadá, že je jasné, jak by pro příští ročníky měla vypadat ženská liga. Zasvěcení v této problematice jistě vědí, jak velká debata právě na toto téma probíhala na těchto stránkách. Teď jsou tu tedy odpovědi, jak to vše bude vypadat.

  • Archiv

    Přeřeknutí a slavné výroky nejsou specialitou pouze famózních českých komentátorů. Jak se třeba dá koukat na fotbal a poslouchat ho ve stejný moment v Hondurasu, kde již 15 let žiji?

  • Rozhovory

    Ve včerejším utkání nebyli slávisté jenom na soupisce Slavie, ale i dva na té kladenské. Na lavičce sice zůstal Karel Kratochvíl, ale devadesát minut odehrál defenzivní záložník Marcel Gecov.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie dnes zklamaly stejně jako chlapi. V Hradci Králové nedokázaly vstřelit branku a po velké hrubce v obraně prohrály 0:1. Čest zachránily alespoň juniorky, které poprvé porazily stejně staré hráčky Hradce 3:0. Prohlédněte si 12 fotek ze zápasu A týmů - ZDE a 8 fotek ze zápasu juniorek - ZDE.