Archiv aktualit

  • O Slavii

    Spekulace z posledních dní, že Slavii by případnou účast v Poháru UEFA znemožnil vlastník, kterým je společnost ENIC a který má podíl i v Tottenhamu, se ukázaly jako liché. "Vlastnický podíl společnosti ENIC ve Slavii a v Tottenhamu není tak dramatickým střetem zájmů, aby nám hrozilo, že nebudeme moci případně v Poháru UEFA startovat, není důvod k obavám," řekl dnes našemu webu slávistický manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

  • O Slavii

    Ve Slavii se mění lidé na postu tiskového mluvčího. Ten současný Jan Cícha končí a nahrazuje ho dlouholetý spolupracovník Slavie a redaktor webu slavia.cz Ondřej Zlámal, který se stává ředitelem pro komunikaci.

  • Info o SN

    Během dnešního dne dochází k přesunu Slávistických novin na nový hosting. Po roce a půl opouštíme pipni.cz a přesouváme se na lepší a výkonnější server u firmy Superhosting.cz. Je možné, že se vyskytnou určité problémy, tak buďte prosím trpěliví. Pokud si něčeho všimnete, napište nám prosím komentář, abychom to mohli prověřit. Každopádně zatím není funkční fotogalerie, která se teprve bude přesouvat. S pomalým připojením není jednoduché přenést téměř 3,5 GB dat. Na serveru nemáme prozatím ani všechna videa, takže pokud něco nepůjde stáhnout, chce to trpělivost. Máte-li jakékoliv dotazy, tak stačí napsat do komentáře.

  • Archiv

    Slávistická rezerva v předposledním kole letošní sezony podlehla venku Chebu.

  • Ženský fotbal

    Fotbalistky Slavie oplatily Plzni porážku a na jejich hřišti vyhrály bez problémů a hlavně zaslouženě 3:0. Branky vstřelily Chlumecká, Budošová a Holečková. Juniorky vyhrály 2:1 a stále bojují o třetí místo. Prohlédněte si 11 fotografií ze zápasu A týmu - ZDE a 11 fotografií ze zápasu juniorek - ZDE.

  • O Slavii

    Záložník Lukáš Jarolím dal před prodloužením kontraktu ve Slavii logicky přednost angažmá v první italské lize v týmu Sieny, se kterou podepsal dvouletou smlouvu.

  • Ženský fotbal

    V ženském týmu Slavie dojde po skončení sezony k trenérské změně. Po více jak dvou letech končí v klubu hlavní trenér A týmu Petr Čermák. Jméno nového kouče bude oznámeno po posledním mistrovském zápase.

  • O Slavii

    Stejně jako po loňské sezoně, i letos jsem udělala malou statistiku, kteří hráči áčka měli na svém kontě v lize nejvíc absencí, ať už kvůli zraněním nebo disciplinárním trestům. Sesadil někdo z trůnu loňského "vítěze" Michala Švece?

  • Archiv

    Slávistický B tým po třech sezonách opouští kouč Luboš Kozel, který přijal nabídku Jablonce na angažmá u A týmu. Dočkal se tak svého prvního ligového angažmá. Nezbývá, než mu popřát hodně štěstí.

  • O Slavii

    Třem hráčům ve Slavii končí smlouva. Lukáš Jarolím má možnost odchodu, stejně se vyjádřil i Tomáš Hrdlička. Jak to dopadne nakonec se Stanislavem Vlčkem? Do Slavie by naopak možná mohl přijít Vladimír Šmicer.
    AKTUALIZACE: Doplněno vyjádření Stanislava Vlčka.